35066
-
Gascan #26176 na nekem teszik a patch... az AI mostmár nem transzportálódik és most nem is laggolt a helikopteres utazásom
egész szépen ment a játék igy 1 év után :) -
tpM #26175 Lazán.
Amúgy a changelogot elnézve dolgoztak a srácok. -
Gascan #26174 csak igy simán mikulás előtt? :) -
tpM #26173 1.60 RC -
Nvidia kartyasoknak erosen ajanlom: http://forums.bistudio.com/showthread.php?t=76908 -
Hát ezt összerakták! Le a kalappal!
-
Wampa #26170 Üdv
Sima ARMA2 +aCE2 ben hogy lehet bekapcsolni a célkeresztet külső nézetben?
-
Gascan #26169 amúgy tudja valaki hogy sikerültek az eladások a TOH-nak? -
Egy kis útmutató Fast Approximate Anti-Aliasing (FXAA)
FXAA in TKoH
Persze ez csak NVIDIA kártyánál, az ATI MLAA néven nyomja (amit nem tudom támogat-e az ArmA)!
-
Megjelent egy újabb béta, néhány finomsággal!
[86851] Fixed: A járművek, amiket hajóhoz attach-oltak néha felrobbantak( lásd Frontlines, már aki volt :D)
[86839] Fixed: Nem lehetett ajtókkal babrálni, ha ajtónyitás közben állították meg a játékot.
[86737] New: Fast Approximate Anti-Aliasing (FXAA) -
Jaja, az valóban jó volna, de mint tudjuk ez nem olyan egyszerű. Kíváncsi volnék a BF3 as megoldás mennyire rugalmas. Mondjuk ha egy tisztásra valahogy letennék több házat, vajon figyelembe venné? Bár sztem ezt soha nem tudjuk meg, mert a játékban erre nincs lehetőség. Vagy igen? -
tpM #26165 Maguk a hangok nem annyira fontosak, az engine-t csinálják meg, hogy tudja kezelni a különféle környezeti hatásokat, távolságot, ilyeneket. -
Azt nem tudom Arma 2-höz mennyi hangot vettek fel, ha egyáltalán vettek. De A3ban a GM6-nak eredeti hangja lesz, meg a szigetnek is. -
Ha az ARMA is felvett igy hangokat akkor hogyan tudtak eltorzulni a játékban ? -
Solt #26162
-
Take On Helicopter DEMO linkek. -
Miért nem az 1.10-es javítást tetted fel? -
IFOR #26159 ráadás a sok kétjkedőnek..más gépen is ugyanez a szitu.tehát lemezhiba... -
IFOR #26158 Halleluja..megoldodott a 1.09 patcchel:-) igaz 3x is ujraindult, de azóta stabil..kpp-kopp
Tehát mégsem géphiba hanem telepitőlemez lehetett!!! -
Jobb oldalt láthatók, hogy a javítások milyen kategóriákban történtek:
http://dev-heaven.net/projects/cis/versions/1010 -
Lehet állítani a nehézséget. :)
Egy kis gép izzasztás:
ezekkel kell játszani(csak óvatosan :)):
clutterGrid = 1.61;
clutterDist = 120;
noDetailDist = 40;
fullDetailDist = 10;
minTreesInForestSquare = 3;
minRocksInRockSquare = 4; -
JanáJ #26155 Ezt a TOH-t földi halandók is tudják majd kezelni, vagy elötte menjek el pilótasuliba? -
Én láttam az egészet felirattal , hát azért meleg helyzet ami ott van . -
Solt #26153 ArmA3 -
Gascan #26152 ezmiez? -
Feró Flex #26151 Armadillo -
fkubi #26150 Ess miko? -
Így van, inkább működjön az interpoláció meg az egyebek 99%-osan, mint hogy várni keljen megint egy patch-re, hogy jó legyen.
Az is meglehet, hogy már nem jön több patch ArmA 3 megjelenése előtt az ArmA 2-höz. Az 1.59 több mint fél éve jelent meg. -
lee56 #26148 Hát nem sietik el az fix, akkormár legyen is jó :) -
Egy kis info az 1.60rol. Először majd egy RC változat jön, majd utana egy héttel a végleges 1.60. Ez lesz az egyik legjelentősebb patch az arma multiplayer szempontjabol. Remeljük jo hatással lesz a közösségre is! :-) -
Gondolom egy Core 2 Duo T5800-asra gondolt. Vagy egy Pentium E5800-asra? Szerintem az intel a hibás, nevezze inkább Bélának vagy Jenőnek a procikat, mert úgy keverik a számokat, mint a legendás számítási hibákat vétő ős Pentiumuk :D -
lee56 #26145 Szerintem a bugos intel procid miatt lehet az egész : Core DUO! i5 :DDD -
egyébként attól, hogy nincs az uninstalálható programok közott még kéne mennie. Meg kene nezni a crash file-t hátha van benne valami hasznoshttp://community.bistudio.com/wiki/Crash_Files.
Probalj meg dedikált szervert futtatni(exe az arma könyvtárban), ha az elindul akkor lehet hogy valami video kari hiba van. Persze ez csak találgatás.
Még egy lehetőség, hogy megcrackeled es ugy inditod. Az volna logikus hogy ugyan ugy ujraindulna a geped. Ha ez törtenik akkor lehet hogy az arma fájljai közül hibás valami(lemez hiba). Ebben az esetben, a feltört verzió virtuális lemezélről telepítsd az eredeti cd kulcsal, és ne crackeld. Tedd fel az 1.10es patchet és mennie kéne. Ha nem megy akkor tuti nem a játékkal van a gond. Mert azt mondtad hogy a tört az ment. Szal ez utan már csak az új rendszer vagy a hardver segit.
Remélem megoldódik. Jó sikeres tesztelést. -
IFOR #26143 Szia..
nem látható...a start menü-programk közt látható az uninstall..megpróbálom még patchelni, de nem sok sikert várok...
Amugy a gép Core DUO i5800, 4 GB Ram, HD 5770 1 Gb karival.ugyhogy ez sem lehet gond.... -
Solt #26142 Ehhez nekem labilis az idegrendszerem... -
egyik rendszeren sem látható a telepített programok között? Próbáltad már újratelepíteni? Patcheket feltetted? -
Nekem sokáig a hangkártya illesztőszoftverének hiánya miatt indult újra a számítógép.. -
IFOR #26139 rákattintasz az ikonjára, elmegy a kép és ujraindul a gép..mintha épp bekapcsoltam volna...
De a vezérlőpult-programok telepitése menüben nincs is benne mikor uninstallálni akarom..tehát lehet a telepités alatt hibázott már.De ma 12x hivtam a help vonalukat, fel sem veszik
"Egyébként a warezhoz van 24 órás support mi? Ne fárassz légy szíves. " VAN..letöltöm, másik torrentről, vagy irok a feltöltönek és tudja esetleg !! korrigálni :-))))de nem az hogy még válaszra sem máéltatják az embert -
Solt #26138 Táp, alacsony mch fesz, instabil tuning, regisztrációs fájlokban való matatás különböző pucoló programokkal, stb... ezer oka lehet, de egy biztos, nem az eredeti arma az oka! :D -
csatlakozom az előttem szólóhoz, szerintem is valami gubanc lehet vagy a rendszerrel vagy a hardwerrel. Hogyan indul újrra? Mert ha elmegy a kép és a köv. Amitn latsz az a boot logo akkor lehet táp problémád van.:-)
.png)