35066
-
A betöltés inkább az HDD-től függ, nekem az SSD dobott sokat a betöltésen, a késése az irányításnak meg szerintem a VGA miatt van, a többi cuccnak elégnek kell lennie.
DancZer: Köszönöm a választ, én eddig mindig külön mappába raktam :D -
tpM #26215 Release Candidate, tehát kieresztés cukorkadátum. -
Végül is igen,létrehozol a megfelelő helyen 1 ticketet a Dev-Heavenen,és ha elég sok "lájkot" kap,vagy könnyen megoldható stb,akkor megcsinálják : ) -
1650-es a felbontás bocs elirtam -
Na ma mondom kiprobáljuk hogy mit alkot az uj vassal a játék mennyit gyorsul a régihez képest.
Tehát feltettem a 1.10-es patchet a grafikát magas szintre és 1000m-es látásra a felbontást 1850re és a rendert is.utofeldolgozás kikapcsolva.
ÉS a játék játszhatatlan és nem azért mert nem megy hanem azért mert az irányitás késik , nem keveset.
Az irányitásnál levettem a smooth opciot 0-ra a fejmozgást szintén .
DE még igy is ha megmozditom az egeret akkor 1 mp mulva reagál csak rá és ugyan ez van ha jobb gombot nyomok akkor is kb ennyi idö mulva teszi az optikát a feje elé.
A gépem x4 965, 8gb DDR3 1600mhz, 4850 1gb ram, de nem hiszem hogy emiatt késne az irányitás.
Arrol nem is beszélve hogy szinte semmit sem gyorsult a betöltés a 4szer több memoriátol sem.
Nem hiszem el hogy nem lehet valamit javitani már ezen a fegyverkezelésen, az egész olyan vontatottan lassú, de még a robbanások is mintha lassitott felvételek lennének :( -
Ja egy új feature: A repülők a távolabbról láthatók, szóval nincs rá hatással a látótáv beállítás. Lehet tesztelni a legfrissebb bétával akit érdekel. -
fkubi: Ha még él a domain mehet az arma2.hu-ra.
Gascan: Az RC még nem végleges patch, ha nem akarsz tesztelni várj a teljes verzióra.
Amúgy úgy tudom, ez az utolsó RC mert már működnek rendesen azok amiket bele akartak tenni. Már csak a visszajelzésekre várnak, hogy tényleg hibátlanok e a fejlesztések. Várhatóan még karácsony előtt megjelenik. :) -
Gascan #26209 az RC azt jelenti, hogy az hivatalos patch? tehát semmi béte féle?
mert eddig én igy tudtam, csak valamelyik RChez odairtak hogyha nem akarok tesztelgetni akkor várjam meg a teljes verziot .. úgyhogy nálam itt elveszett a fonál :) -
van valakinek véletlenül egy eladó arma reinforcement-je? megvenném. -
fkubi #26207 Most kaptam levelet, hogy meg mindig nalam peneszedik az arma.hu es armedassault.hu domain. Mar reg nem letezo szerverre mutatnak.
Rairanyitsuk az arma2.hu-ra oket, vagy mehetnek a levesbe?
Kinel van az arma2.hu, Szekig? -
Bár szerintem vannak olyan nyomorékok akik naponta nézik az armaholicot és úgyis leközlik a többiekkel ha van valami újdonság, jut eszembe kijött az RC3 as patch 
-
A lényeg, hogy egy könyvtárba telepítsd a két játékot. Először Arma2 aztán meg a kiegészítőt. Utána pedig a patch-eket.
repvez: Ez egy olyan progi ami figyeli, hogy mikor jön ki új arma 2 béta. Könnyen és egyszerűen nyomon lehet vele követni a változásokat. Semmi köze a BIS-hez. A közösségnek csináltam, mert szerintem hasznos az ilyen, mert nem kell napi szinten nyomozni, hogy: "na jött új béta? mit változtattak?" -
Üdv nekem is lenne egy kérdésem, lehet hogy már kérdezték sokan ezért elnézést hogy most én is. Hogyan telepítsem az Arma2+OA-t hogy Combined Operations legyen? -
ezek mit jelentenek? te is modositod a játékot vagy csak beirogatod a bugokat meg a kivánságaid és vagy lesz belöle valami vagy nem ?
Mert ha érdemi változást is hoz akkor tudnék pár listát irni hogy min kéne változtatni :) -
SYSTEM REQUIREMENTS
-------------------
An original version of Arma 2: Combined Operations / Operation Arrowhead / Reinforcements 1.50-1.59.
HOW TO INSTALL THE PATCH
-------------------------
- Run the patch exe to apply the patch setup automatically.
- It will install all content of the patch to the folder with your Arma 2: Operation Arrowhead installation.
- Please note that it is not possible to rollback to a previous version after the installation of this patch, only a full reinstall of the game is possible, if you want to keep your previous version you may want to backup the entire game installation folder before applying this patch.
- NOTE: This patch will also update your:
* ARMA 2 1.05 to 1.11.
* ARMA 2 BAF 1.00 to 1.03 if necessary.
* ARMA 2 PMC 1.00 to 1.02 if necessary.
A changelogban irta -
Sztem majd a végleges 1.60-ban lesz benne az 1.11. Amúgy hol olvastad?
Ma elkészítettem az idei év utolsó Arma 2 Beta list verzióját: http://dev-heaven.net/projects/a2-beta-list/files -
Kérdésema következö lenne, hogy ha csak az alap arma2-t szeretném használni akkor hogyan tudom felpatchelni a legujabb verziora?Mert olvasom hogy az 1.60RC felpatcheli 1.11-re de ha elinditom a telepitot kiirja hogy nincs fenn az OA , külön meg nem találtam 1.11-es patchet.Akkor most hogy is van ez?
Remélem a következö patch az ilyen ALL in one lesz mert miree felmennek rá a patchek lenyugszik a nap. -
Csak akkor írja ki hogy a cd kulcsod használt ,ha az illető aki a te cd kulcsoddal játszik ugyanazon a szerveren játszik, ha több szerveren is próbálkoztál, akkor vagy bizonyos szerverekről bannolva vagy, vagy pedig a registriddel lesz a gond. Ha nem turkáltál benne lehet valami vírus vagy gép hiba (pl a C: meghajtós vinyód baszakodik és a registryben lévő adatok nem mindig pontosak, vagy a windowsod kezd behalni.)
Természetesen én is csak tippelgetek, remélem azért tudtam segíteni. -
Ezt pontosan nem értem.
Próbáltam csinálni (akkor) egy online menetet a gépemen, de nem engedte a cd kulcs miatt. Utána megpróbáltam felmenni egy szerverre, ugyan ez a hiba. Megpróbáltam ace nélkül, ugyanez.
Tegnap megnéztem újra kora délután, minden ment rendesen.
Semmit se állítottam az egyik napról a másikra. Nem sok eshetőség jut eszembe ezenkívül. -
Gascan #26197 annak elég kicsi a valószinűsége ... nem lehet inkább a szerver regisztrije amihez csatlakozni akarsz? -
Tegnap meg megint működött. Szerintem valaki kitotózta a kódom. -
JanáJ #26195
-
Gascan #26194 ha reinstall után sem jó akkor irni kéne a bohemiának vagy felhivni őket, hgoy adjanak másik kódot -
Használta. Sokszor játszottam vele online szervereken. Működött neki. És nem másolt, hanem eredeti játéka van.
Feltörték a kódját? -
Hell jeah! Már várom az A3 és a felhők feletti repkedést!
-
Gascan #26191 másolt verzióknál irja ezt ki
használtad már valaha sikeresen a játékot? -
Találkozott valaki ilyen hiba üzenttel: CD Key in use (ezt ace mód alatt írja ki), míg simánál Bad cd key-t ír.
Fél éve vettem meg, és még tegnap is jó volt. Valakinek valami ötlete? -
Lehet 1.60-ba benne lesz a TOW-os bug javítása, de az is lehet, hogy egy komplexebb megoldást tesznek majd a 1.61-be ami más ilyen jellegű hibákat is javít majd.
Akit érdekel Dwarden hozzászólása:http://dev-heaven.net/issues/12101 -
Új beta list app: http://dev-heaven.net/projects/a2-beta-list/files
Vírust nem tartalmaz, aki nem hiszi ott a forráskód is! :P -
JanáJ #26187 És? Hoznak vizet vele a Dunába? -
Solt #26186 Hát azért ez nem egészen így működik! :) -
fkubi #26185 Szep. 4 perc - 60km azzal a geppel. Egy kis chiptuning es megvan Paks, ha jo iranybol kozelit :) -
http://www.origo.hu/itthon/20111205-finn-repulo-miatt-riadoztattak-a-kecskemeti-gripeneket.html -
Egy kis optimalizálás az új patchel azoknál akik használ tak/nak élsimítást és Nvidia kártyájuk van:
ArmA2OA.cfg nyisd meg.
Keresd ki a részt:
FSAA=X; Az x értéknél az élsimításod mértéke. Ezt hagyhatod így, de a x értékét jegyezd meg.
AToC=1; (egyes esetén csak a fű marad az alap(FSAA) élsimítás mellett, ez azért jó mert így jobban beleolvad a környezetben, ellenben az FXAA esetében.)
FXAA=2X; FXAA max értéke 17, 2X jelölés azt jelenti ,hogyha pl 5 es volt a FSAA értéked megduplázhatod 10 re.
így nyersz jó pár fpst és a grafika nem változik. FSAA a bohemia megoldása az élsimításra és eléggé húzza a gépet, míg a FXAA NVIDIA megoldás kevesebb fps-t igényel. Ha csak élsimításra vágysz a FSAA értéke legyen 0.
Nekem Nvidia GTS 250 es kártyám van, nem használtam élsimítást eddig. Jelenleg
FSAA=3
AToC=1;
FXAA=4;
és 1 fps veszítettem vele. szóval érdemes vele játszadozni.
-
nem, hanem marad az előző rész. -
Gascan #26181 de ha senki se veszi meg előre akkor nem lesz következő rész és akkor mikor fogunk vele játszani? vagy akkor már csak a COD marad? :D -
lee56 #26180 Nembaj, majd megvenni is fáziskéséssel fogjuk, mindenki jobban jár :)) -
Neoncsoves #26179 a következő rész is ugyanilyen szar lesz, aztán majd a következőt követő rész megjelenése előtt már játszható lesz a következő is -
tpM #26178 Ez így megy. Mire ideér a következő rész, addire játszható lesz a "régi". :D -
Lassan akár azt is mondhatjuk, hogy játszható lesz a játék? : )
.png)