35066
  • Hecker007
    A betöltés inkább az HDD-től függ, nekem az SSD dobott sokat a betöltésen, a késése az irányításnak meg szerintem a VGA miatt van, a többi cuccnak elégnek kell lennie.

DancZer: Köszönöm a választ, én eddig mindig külön mappába raktam :D
  • tpM
    Release Candidate, tehát kieresztés cukorkadátum.
  • Scottt
    Végül is igen,létrehozol a megfelelő helyen 1 ticketet a Dev-Heavenen,és ha elég sok "lájkot" kap,vagy könnyen megoldható stb,akkor megcsinálják : )
  • repvez
    1650-es a felbontás bocs elirtam
  • repvez
    Na ma mondom kiprobáljuk hogy mit alkot az uj vassal a játék mennyit gyorsul a régihez képest.
    Tehát feltettem a 1.10-es patchet a grafikát magas szintre és 1000m-es látásra a felbontást 1850re és a rendert is.utofeldolgozás kikapcsolva.
    ÉS a játék játszhatatlan és nem azért mert nem megy hanem azért mert az irányitás késik , nem keveset.
    Az irányitásnál levettem a smooth opciot 0-ra a fejmozgást szintén .
    DE még igy is ha megmozditom az egeret akkor 1 mp mulva reagál csak rá és ugyan ez van ha jobb gombot nyomok akkor is kb ennyi idö mulva teszi az optikát a feje elé.
    A gépem x4 965, 8gb DDR3 1600mhz, 4850 1gb ram, de nem hiszem hogy emiatt késne az irányitás.
    Arrol nem is beszélve hogy szinte semmit sem gyorsult a betöltés a 4szer több memoriátol sem.

Nem hiszem el hogy nem lehet valamit javitani már ezen a fegyverkezelésen, az egész olyan vontatottan lassú, de még a robbanások is mintha lassitott felvételek lennének :(
  • DancZer
    Ja egy új feature: A repülők a távolabbról láthatók, szóval nincs rá hatással a látótáv beállítás. Lehet tesztelni a legfrissebb bétával akit érdekel.
  • DancZer
    fkubi: Ha még él a domain mehet az arma2.hu-ra.

Gascan: Az RC még nem végleges patch, ha nem akarsz tesztelni várj a teljes verzióra.

Amúgy úgy tudom, ez az utolsó RC mert már működnek rendesen azok amiket bele akartak tenni. Már csak a visszajelzésekre várnak, hogy tényleg hibátlanok e a fejlesztések. Várhatóan még karácsony előtt megjelenik. :)
  • Gascan #26209
    az RC azt jelenti, hogy az hivatalos patch? tehát semmi béte féle?

mert eddig én igy tudtam, csak valamelyik RChez odairtak hogyha nem akarok tesztelgetni akkor várjam meg a teljes verziot .. úgyhogy nálam itt elveszett a fonál :)
  • koschwarz
    van valakinek véletlenül egy eladó arma reinforcement-je? megvenném.
  • fkubi
    Most kaptam levelet, hogy meg mindig nalam peneszedik az arma.hu es armedassault.hu domain. Mar reg nem letezo szerverre mutatnak.
    Rairanyitsuk az arma2.hu-ra oket, vagy mehetnek a levesbe?

Kinel van az arma2.hu, Szekig?
  • Hogthar
    Bár szerintem vannak olyan nyomorékok akik naponta nézik az armaholicot és úgyis leközlik a többiekkel ha van valami újdonság, jut eszembe kijött az RC3 as patch
  • DancZer
    A lényeg, hogy egy könyvtárba telepítsd a két játékot. Először Arma2 aztán meg a kiegészítőt. Utána pedig a patch-eket.

repvez: Ez egy olyan progi ami figyeli, hogy mikor jön ki új arma 2 béta. Könnyen és egyszerűen nyomon lehet vele követni a változásokat. Semmi köze a BIS-hez. A közösségnek csináltam, mert szerintem hasznos az ilyen, mert nem kell napi szinten nyomozni, hogy: "na jött új béta? mit változtattak?"
  • Hecker007
    Üdv nekem is lenne egy kérdésem, lehet hogy már kérdezték sokan ezért elnézést hogy most én is. Hogyan telepítsem az Arma2+OA-t hogy Combined Operations legyen?
  • repvez
    ezek mit jelentenek? te is modositod a játékot vagy csak beirogatod a bugokat meg a kivánságaid és vagy lesz belöle valami vagy nem ?
    Mert ha érdemi változást is hoz akkor tudnék pár listát irni hogy min kéne változtatni :)
  • repvez
    SYSTEM REQUIREMENTS
    -------------------
    An original version of Arma 2: Combined Operations / Operation Arrowhead / Reinforcements 1.50-1.59.

HOW TO INSTALL THE PATCH
    -------------------------
    - Run the patch exe to apply the patch setup automatically.
    - It will install all content of the patch to the folder with your Arma 2: Operation Arrowhead installation.
    - Please note that it is not possible to rollback to a previous version after the installation of this patch, only a full reinstall of the game is possible, if you want to keep your previous version you may want to backup the entire game installation folder before applying this patch.
    - NOTE: This patch will also update your:
    * ARMA 2 1.05 to 1.11.
    * ARMA 2 BAF 1.00 to 1.03 if necessary.
    * ARMA 2 PMC 1.00 to 1.02 if necessary.

A changelogban irta
  • DancZer
    Sztem majd a végleges 1.60-ban lesz benne az 1.11. Amúgy hol olvastad?

Ma elkészítettem az idei év utolsó Arma 2 Beta list verzióját: http://dev-heaven.net/projects/a2-beta-list/files
  • repvez
    Kérdésema következö lenne, hogy ha csak az alap arma2-t szeretném használni akkor hogyan tudom felpatchelni a legujabb verziora?Mert olvasom hogy az 1.60RC felpatcheli 1.11-re de ha elinditom a telepitot kiirja hogy nincs fenn az OA , külön meg nem találtam 1.11-es patchet.Akkor most hogy is van ez?
    Remélem a következö patch az ilyen ALL in one lesz mert miree felmennek rá a patchek lenyugszik a nap.
  • Hogthar
    Csak akkor írja ki hogy a cd kulcsod használt ,ha az illető aki a te cd kulcsoddal játszik ugyanazon a szerveren játszik, ha több szerveren is próbálkoztál, akkor vagy bizonyos szerverekről bannolva vagy, vagy pedig a registriddel lesz a gond. Ha nem turkáltál benne lehet valami vírus vagy gép hiba (pl a C: meghajtós vinyód baszakodik és a registryben lévő adatok nem mindig pontosak, vagy a windowsod kezd behalni.)
    Természetesen én is csak tippelgetek, remélem azért tudtam segíteni.
  • Nohab
    Ezt pontosan nem értem.

Próbáltam csinálni (akkor) egy online menetet a gépemen, de nem engedte a cd kulcs miatt. Utána megpróbáltam felmenni egy szerverre, ugyan ez a hiba. Megpróbáltam ace nélkül, ugyanez.

Tegnap megnéztem újra kora délután, minden ment rendesen.

Semmit se állítottam az egyik napról a másikra. Nem sok eshetőség jut eszembe ezenkívül.
  • Gascan #26197
    annak elég kicsi a valószinűsége ... nem lehet inkább a szerver regisztrije amihez csatlakozni akarsz?
  • Nohab
    Tegnap meg megint működött. Szerintem valaki kitotózta a kódom.
  • JanáJ
  • Gascan #26194
    ha reinstall után sem jó akkor irni kéne a bohemiának vagy felhivni őket, hgoy adjanak másik kódot
  • mijki
    Használta. Sokszor játszottam vele online szervereken. Működött neki. És nem másolt, hanem eredeti játéka van.

Feltörték a kódját?
  • DancZer
    Hell jeah! Már várom az A3 és a felhők feletti repkedést!
  • Gascan #26191
    másolt verzióknál irja ezt ki

használtad már valaha sikeresen a játékot?
  • Nohab
    Találkozott valaki ilyen hiba üzenttel: CD Key in use (ezt ace mód alatt írja ki), míg simánál Bad cd key-t ír.
    Fél éve vettem meg, és még tegnap is jó volt. Valakinek valami ötlete?
  • DancZer
    Lehet 1.60-ba benne lesz a TOW-os bug javítása, de az is lehet, hogy egy komplexebb megoldást tesznek majd a 1.61-be ami más ilyen jellegű hibákat is javít majd.
    Akit érdekel Dwarden hozzászólása:http://dev-heaven.net/issues/12101
  • DancZer
    Új beta list app: http://dev-heaven.net/projects/a2-beta-list/files

Vírust nem tartalmaz, aki nem hiszi ott a forráskód is! :P
  • JanáJ
    És? Hoznak vizet vele a Dunába?
  • Solt
    Hát azért ez nem egészen így működik! :)
  • fkubi
    Szep. 4 perc - 60km azzal a geppel. Egy kis chiptuning es megvan Paks, ha jo iranybol kozelit :)
  • DancZer
    http://www.origo.hu/itthon/20111205-finn-repulo-miatt-riadoztattak-a-kecskemeti-gripeneket.html
  • Hogthar
    Egy kis optimalizálás az új patchel azoknál akik használ tak/nak élsimítást és Nvidia kártyájuk van:
    ArmA2OA.cfg nyisd meg.
    Keresd ki a részt:
    FSAA=X; Az x értéknél az élsimításod mértéke. Ezt hagyhatod így, de a x értékét jegyezd meg.
    AToC=1; (egyes esetén csak a fű marad az alap(FSAA) élsimítás mellett, ez azért jó mert így jobban beleolvad a környezetben, ellenben az FXAA esetében.)
    FXAA=2X; FXAA max értéke 17, 2X jelölés azt jelenti ,hogyha pl 5 es volt a FSAA értéked megduplázhatod 10 re.

így nyersz jó pár fpst és a grafika nem változik. FSAA a bohemia megoldása az élsimításra és eléggé húzza a gépet, míg a FXAA NVIDIA megoldás kevesebb fps-t igényel. Ha csak élsimításra vágysz a FSAA értéke legyen 0.

Nekem Nvidia GTS 250 es kártyám van, nem használtam élsimítást eddig. Jelenleg
    FSAA=3
    AToC=1;
    FXAA=4;
    és 1 fps veszítettem vele. szóval érdemes vele játszadozni.
  • Hogthar
    nem, hanem marad az előző rész.
  • Gascan #26181
    de ha senki se veszi meg előre akkor nem lesz következő rész és akkor mikor fogunk vele játszani? vagy akkor már csak a COD marad? :D
  • lee56
    Nembaj, majd megvenni is fáziskéséssel fogjuk, mindenki jobban jár :))
  • Neoncsoves
    a következő rész is ugyanilyen szar lesz, aztán majd a következőt követő rész megjelenése előtt már játszható lesz a következő is
  • tpM
    Ez így megy. Mire ideér a következő rész, addire játszható lesz a "régi". :D
  • Scottt
    Lassan akár azt is mondhatjuk, hogy játszható lesz a játék? : )