35066
  • DrRadon
    Boldog Karácsonyt minden régi és leendő Armásnak, valamint a többi Földlakónak!
  • Feró Flex
    Boldog Karácsonyt:)
  • Hogthar
    Mit is szeretnél pontosan? szerintem nézz körül itt : Armaholic
  • repvez
    Nincs valamilyen lehetöség , leirás vagy mod, plugin vagy bármi amivel a saját izlésemnek megfelelöen lehet az irányitást modositani?
    Többnyire singlébe nyomom , igy nem lenne gond a mással valo kompatibititás.
    Most ,hogy van olyan gépem amin el is megy a játék addni akartam egy esélyt neki, de felbassza az idegem a fegyver és karakter kezelés hiányosságai és körülményessége.
    A grafikai gondokrol nem is beszélve a textura zizegése kifolyatja a szemem a szinek egyhanguak kivehetetlenek a különbözö tárgyak.
    A kiadás ota nem tudták megcsinálni,, hogy ne süssön be a nap a tank vagy zárt épulet belselyébe.
  • Hogthar
    A postprocess effectet kapcsold ki
  • Feró Flex
    Király!

Előre is köszi ezt az iszonyatos sok melót:)))
  • tpM
    ACSE-ről pedig annyi mondanivalóm lenne, hogy ugyan csak jövőre, de kész lesz. :D

- Környezet (mező, hegyek, házak, erdő/fák stb) automatikus érzékelése, és ez alapján hang megadása.
    - Különféle környezetenként egyelőre 6 féle távolságra beosztott hangok; fél méteren belüli (ez a belsőnézeti lövésdörej), fél m - 50m, 50-100 m, 200-500, 500-1000m és végül 1000 felett a fegyver maximális hangerejéig. 500m feletti távolságoknál már nehéz azonosítani, hogy pontosan milyen fegyvert is hallasz.
    - Az utolsó lőszer elsütésekor lehetőség van külön hangot megadni a belsőnézeti effekthez. Ebben az esetben azért lehet más hangja a fegyvernek, mert a mechanizmus már nem helyez új lőszert a töltényűrbe (ezt most nem tudtam jobban megfogalmazni).
    - (ACE) füldugó szimulálás. Ha be van dugva a füled, akkor eltompulva hallod a lövésdörejt.
  • Feró Flex
    Köszi Tempi mester:)
  • tpM
    Arma 2 alá már nem lesz több, majd csak 3-hoz.
  • Feró Flex
    2011-re vagy akkor befejeztétek?
  • repvez
    A blur és bloom effektet hol lehet a menüben vagy a cfg fájlban kikapcsolni? mert egyikben sem találtam.AUgy emlékszem, hogy régen volt egy kegety mod erre , de az utánna mintha bekerült volna a játékba is mint kapcsolható elem vagy rosszul emlékszem ?
    Ha csak moddal lehetséges akkor melyik a legujabb verzió erre a problémára ?
  • tpM
    Akit esetleg érdekel, kijött az utolsó ACE Arma 2-höz.
  • kifli
    azt nemtudom, steamen mindig a legfrisebb verzión tartja. Csak innen gondolom, nem azt a brutálmódon betömörített verziót kapta le :)

sima arma2-m dvd-s nem steames, arra nem tudtam felrakni az 1.1.1-et, mert korrupt az install azt írja :O

Pár napja tettem fel, akkor gond nélkül felmentekl a patchek.

Amúgy arma 2-t kell patchelnem co-hoz?
  • koschwarz
    ma reggel 2 megával jött.
  • DancZer
    Az szép. ezek szerint az 1.60 ot fel lehet tolni a tiszta A2 installra? tartalmazza az osszes eddigi patch-et?
  • kifli
    steam 1,7mb-vel szedte le, 2400mb :D
  • DancZer
    ezen nem kell csodálkozni, nem te vagy az egyedüli akinek kell a patch. :-)

hogthar:
    A dev-heaven.com, de mielőtt beírsz egy újat keress rá hogy nem jelezte-e mar valaki. Valamint a hiba leírást részletesen fejtsd ki, esetleg csatolj pelda küldit. Celszerű leirni a lepeseket, hogy hogyan idezheto elo a hiba.

Olyan hibajelentessel nem tudnak semmit kezdeni, amihez meg orákig kell nekik analizálni, hogy mire is gondolsz. Ezert az ilyeneket mint pl.: "nem jó a célkereszt xy fegyvernel" nem veszik komolyan. ha célt akarsz erni légy kitartó és alapos. :-)
  • repvez
    azért elmehet a BIS a jó ... a hivatalos oldalrol az a nyuves patchet 1 orába telik letölteni . 30kb al jön csak :(
  • repvez
    kinnt van a végleges 1.60 as és az 1.11-es patch
  • Hogthar
    Bohemiának hol is lehet reportolni hibákat?
  • kifli
    akkor a szervert ne te hostold, mert kegyetlenül fogok laggolni :D
  • DancZer
    Már a #6 is :-D. Már csak a telepítési hibákat ellenőrzik, az ünnepek előtt már nem terveznek javítást hozzáadni. Szóval bármelyik nap jöhet a stable. Hála a community es a BIS közös munkajanak egy massziv javítás csomaggal érkezik majd az 1.60. Sajnos az általam is jelzett TOW hiba már nem fértmbele, de majd 1.61-be már belekerül egy olyan javítás ami több hasonló hibát is javít majd.

kifli: Köszi a pong-ot, a válaszidő 24 óra 26perc! :-D
  • Hogthar
    kijött az RC 4 patch.
  • kifli
    pong
  • JanáJ
    A kérésre nem érkezett válasz a határidőn belül.
  • DancZer
    Ping!
  • DancZer
    Pöpec kis szerkesztő a VBS2-höz! :-)
  • DancZer
    Ez jo hir. Defragolni probaltad a hdd-t? Az is sokat segit!
  • repvez
    Na csináltam egy uj profilt és feltettem a legujabb tegnap elött megjelent hang drivert.MOst megszünt a késés, de még mindig messze van ez az irányitás attól amit én elvárnék .
    Remélem az A3 teljesen átmodositott irányitást kap.
  • DancZer
    jaja, en most egy nema bill es eger kombon gondolkozom. Mert mig a gep zugasa egy allando zaj, addig a kattingatas meg a gepeles valtozo es zavaro mondjuk este, vagy ha pihenni akar az ember.
  • Gascan #26266
    úgy érted a reakcióideje volt lassú? nekem is ez volt a bajom, meg hogy lemerült az elem mikor nem kellett volna :)
  • DancZer
    Nekem volt egy regebben(3-4eve), de nem szerettem mert lassu volt. Engem is erdekelne hoy most mi a helyzet.
  • Gascan #26264
    és milyen?

nekem mindeddig kábeles volt, de a mostani már közel 9 éves és már eléggé kiadta a lelkét... normális billentyűzetet viszont csak kábel nélkülit találok

olyat meg láttam a sógoromnál és cserélgetni kell neki az elemet ha nem jó

nincs vele semmi gond? irnál róla pár szót?
  • Solt
    Nekem "csak" egerem...
  • fkubi
    van
  • Gascan #26261
    amúgy van valakinek kábel nélküli billentyűzete itt?
  • kifli
    na felraktam, hááááát, nem az év játék az biztos :D

• Solt
  • Feró Flex
    illetve
  • Feró Flex