35066
-
Boldog Karácsonyt minden régi és leendő Armásnak, valamint a többi Földlakónak!
-
Feró Flex #26295 Boldog Karácsonyt:) -
Mit is szeretnél pontosan? szerintem nézz körül itt : Armaholic -
Nincs valamilyen lehetöség , leirás vagy mod, plugin vagy bármi amivel a saját izlésemnek megfelelöen lehet az irányitást modositani?
Többnyire singlébe nyomom , igy nem lenne gond a mással valo kompatibititás.
Most ,hogy van olyan gépem amin el is megy a játék addni akartam egy esélyt neki, de felbassza az idegem a fegyver és karakter kezelés hiányosságai és körülményessége.
A grafikai gondokrol nem is beszélve a textura zizegése kifolyatja a szemem a szinek egyhanguak kivehetetlenek a különbözö tárgyak.
A kiadás ota nem tudták megcsinálni,, hogy ne süssön be a nap a tank vagy zárt épulet belselyébe. -
A postprocess effectet kapcsold ki -
Feró Flex #26291 Király!
Előre is köszi ezt az iszonyatos sok melót:))) -
tpM #26290 ACSE-ről pedig annyi mondanivalóm lenne, hogy ugyan csak jövőre, de kész lesz. :D
- Környezet (mező, hegyek, házak, erdő/fák stb) automatikus érzékelése, és ez alapján hang megadása.
- Különféle környezetenként egyelőre 6 féle távolságra beosztott hangok; fél méteren belüli (ez a belsőnézeti lövésdörej), fél m - 50m, 50-100 m, 200-500, 500-1000m és végül 1000 felett a fegyver maximális hangerejéig. 500m feletti távolságoknál már nehéz azonosítani, hogy pontosan milyen fegyvert is hallasz.
- Az utolsó lőszer elsütésekor lehetőség van külön hangot megadni a belsőnézeti effekthez. Ebben az esetben azért lehet más hangja a fegyvernek, mert a mechanizmus már nem helyez új lőszert a töltényűrbe (ezt most nem tudtam jobban megfogalmazni).
- (ACE) füldugó szimulálás. Ha be van dugva a füled, akkor eltompulva hallod a lövésdörejt. -
Feró Flex #26289 Köszi Tempi mester:) -
tpM #26288 Arma 2 alá már nem lesz több, majd csak 3-hoz. -
Feró Flex #26287 2011-re vagy akkor befejeztétek? -
A blur és bloom effektet hol lehet a menüben vagy a cfg fájlban kikapcsolni? mert egyikben sem találtam.AUgy emlékszem, hogy régen volt egy kegety mod erre , de az utánna mintha bekerült volna a játékba is mint kapcsolható elem vagy rosszul emlékszem ?
Ha csak moddal lehetséges akkor melyik a legujabb verzió erre a problémára ? -
tpM #26285 Akit esetleg érdekel, kijött az utolsó ACE Arma 2-höz. -
azt nemtudom, steamen mindig a legfrisebb verzión tartja. Csak innen gondolom, nem azt a brutálmódon betömörített verziót kapta le :)
sima arma2-m dvd-s nem steames, arra nem tudtam felrakni az 1.1.1-et, mert korrupt az install azt írja :O
Pár napja tettem fel, akkor gond nélkül felmentekl a patchek.
Amúgy arma 2-t kell patchelnem co-hoz? -
ma reggel 2 megával jött. -
Az szép. ezek szerint az 1.60 ot fel lehet tolni a tiszta A2 installra? tartalmazza az osszes eddigi patch-et? -
steam 1,7mb-vel szedte le, 2400mb :D
-
ezen nem kell csodálkozni, nem te vagy az egyedüli akinek kell a patch. :-)
hogthar:
A dev-heaven.com, de mielőtt beírsz egy újat keress rá hogy nem jelezte-e mar valaki. Valamint a hiba leírást részletesen fejtsd ki, esetleg csatolj pelda küldit. Celszerű leirni a lepeseket, hogy hogyan idezheto elo a hiba.
Olyan hibajelentessel nem tudnak semmit kezdeni, amihez meg orákig kell nekik analizálni, hogy mire is gondolsz. Ezert az ilyeneket mint pl.: "nem jó a célkereszt xy fegyvernel" nem veszik komolyan. ha célt akarsz erni légy kitartó és alapos. :-) -
azért elmehet a BIS a jó ... a hivatalos oldalrol az a nyuves patchet 1 orába telik letölteni . 30kb al jön csak :( -
kinnt van a végleges 1.60 as és az 1.11-es patch -
Bohemiának hol is lehet reportolni hibákat? -
akkor a szervert ne te hostold, mert kegyetlenül fogok laggolni :D
-
Már a #6 is :-D. Már csak a telepítési hibákat ellenőrzik, az ünnepek előtt már nem terveznek javítást hozzáadni. Szóval bármelyik nap jöhet a stable. Hála a community es a BIS közös munkajanak egy massziv javítás csomaggal érkezik majd az 1.60. Sajnos az általam is jelzett TOW hiba már nem fértmbele, de majd 1.61-be már belekerül egy olyan javítás ami több hasonló hibát is javít majd.
kifli: Köszi a pong-ot, a válaszidő 24 óra 26perc! :-D -
kijött az RC 4 patch. -
pong -
JanáJ #26272 A kérésre nem érkezett válasz a határidőn belül.
-
Ping! -
Pöpec kis szerkesztő a VBS2-höz! :-)
-
Ez jo hir. Defragolni probaltad a hdd-t? Az is sokat segit! -
Na csináltam egy uj profilt és feltettem a legujabb tegnap elött megjelent hang drivert.MOst megszünt a késés, de még mindig messze van ez az irányitás attól amit én elvárnék .
Remélem az A3 teljesen átmodositott irányitást kap. -
jaja, en most egy nema bill es eger kombon gondolkozom. Mert mig a gep zugasa egy allando zaj, addig a kattingatas meg a gepeles valtozo es zavaro mondjuk este, vagy ha pihenni akar az ember. -
Gascan #26266 úgy érted a reakcióideje volt lassú? nekem is ez volt a bajom, meg hogy lemerült az elem mikor nem kellett volna :) -
Nekem volt egy regebben(3-4eve), de nem szerettem mert lassu volt. Engem is erdekelne hoy most mi a helyzet. -
Gascan #26264 és milyen?
nekem mindeddig kábeles volt, de a mostani már közel 9 éves és már eléggé kiadta a lelkét... normális billentyűzetet viszont csak kábel nélkülit találok
olyat meg láttam a sógoromnál és cserélgetni kell neki az elemet ha nem jó
nincs vele semmi gond? irnál róla pár szót? -
Solt #26263 Nekem "csak" egerem... -
fkubi #26262 van -
Gascan #26261 amúgy van valakinek kábel nélküli billentyűzete itt? -
na felraktam, hááááát, nem az év játék az biztos :D
-
Solt #26259 

-
Feró Flex #26258 illetve -
Feró Flex #26257
.png)