35066
-
Feró Flex #26417 BF3:
"Azt mondjuk nem értem, már engem is lőttek ki 1 RPG-vel, pedig fullos HP-n volt a tankom. RPG Booster-rel 2 találat kell a tankhoz, szóval valami skill dolog van itt."
"fullos attack choppert is kilőttek alólam egy rpg-vel..."
Most nem aranyosak?! -
Feró Flex #26416 MW topik:
"figyelj te idióta,te írtad,hogy:
1 az mw3 nál 100x jobb mindenbe
2 azért mer nekem tetszik
te iszol vagy szívsz?(szerintem szívsz)" -
JanáJ #26415 Arma 3-ban a "lopakodó" gépek adnak bármi pluszt? Mert eddig a 35-ösnél nem számított, most meg lesz ez az öszvér heli is. -
Az első videó mintha kicsit jó minőségű lenne... :)) -
relase? -
Egyelore meg a TOHben sincs benne a java, majd csak a 3. patchel erkezik. Az sqf es sqs tovabbra is megmarad meg, mig att nem alnak teljesen.
macleody: csinaltam regebben egy atkonvertalot, fent van armaholic-on. Nem 100%-os, csak az Empty tipusokat konvertalja.
Sok szerencset:http://www.armaholic.com/page.php?id=10204 -
Nem tudjátok hogy lehet átkonvertálni a beépítet 3D-s szerkesztő fájlját sqm-be? Régebben sqf2sqm-et használtam de nem emlékszem hogy működött. Most SixUpdatert akar meg ruby.exe-t de az meg nincs benne a SixUpdaterben amit felraktam. -
fkubi #26409 Van mar valami TOH verzio, ami free es lehet hozza java scriptet irni?
Vege leszakadnak errol a nyomi SQS-rol talan...
-
tpM #26408 De így Arma 3-mal a küszöbön már nem éri meg energiát beleölni. -
az a gond ,hogy a modelleknek nincsenek rendesen lekezelve a súly pontjuk, azaz van nekik de nem a legjobban működik. Amit itt látsz az az hogy ez a súly pont tökéletesen megy a föld felé de a test helyzet nem változik ,pont ugyanúgy marad ,ahogy az utolsó animáció képkockája hagyta. Ahoz hogy rendesen lekezeljen egy ragnoll-t ,olyan modell kell aminél jól megvannak határozva a súly pontok, amit meglehetne oldani arma 2 ben, de csak annál a modellnél működne. -
Remélem A3-ban lesznek hasonlo animáciok mégha csak AI szinten is. -
Gascan #26405 igen ezt láttam.. ettől működőképesebbre gondoltam :) -
van hozzá csak az animációk bekavarnak neki : videó -
Gascan #26403 egyébként hogy hogy még nem készült normális ragdoll mod az Armához? -
Amery #26402 Boldog Új Évet! -
fkubi #26401 SSD es 16GB memoria mellett senkit :) -
Akkor már wav, csak akkor szép nagy méretű lesz, de manapság kit érdekel. -
tpM #26399 Stereót automatikusan monóvá alakítja, pedig ACSE-be milyen jó lett volna. :( -
úgy emlékszem ,hogy arma 1 ben volt csak ez, arma 2 ben rendesen lekezeli már, nem kell tömörítgetnie, és azért a stereo még is csak jobb. -
tpM #26397 Nem tudom mit korlátoz. Az Armának a .wss a legmegfelelőbb, ezt kezeli a legkönnyebben. 44 100 Hz a maximális mintavételezési frekvencia, és (zene és környezeti hangok kivételével) csak mono (egysávos) hangokat fogad el.
Az ogg-ot minden egyes lejátszásnál ki kell tömörítenie az engine-nek, ezért nem ajánlott a használata Armában. -
TPM olvastam egy fórumon ,hogy bajok vannak a hang minőséggel mert lekorlátozza az arma. Gondolom wss formátumba mentetek, viszont az arma támogatja az ogg formátumot is, én abba szoktam menteni mert jobb a minősége, csak annyi ,hogy elérésnél oda kell írni a formátumot
pl.: begin1[] = {"DMsounds\sounds\m4a1\m4a1_1.ogg", 1.77828, 1, 1000};
ogg formátumról. -
fkubi #26395 A random lefut, de ugy nezem, csak egyszer, amikor betoltom az OFP-t, es nem minden lovesnel.
Ha 200+random 2000-et irok, akkor masik veletlen szamot valaszt. De mindig ugyanazt... -
Ha csak ketten akartok jatszani, jelszot kell tenni a szerverre es mehettek interneten keresztul egyeb virtualis LAN hasznalata nelkul.
Hamachival sokat lehetnszivni, ha mindenkeppen LANon belul akarjatok akkor tungle. -
Ha csak 2 en akartok játszani neten, akkor egyszerűen lejelszavazzátok a szervert és máris nem csatlakozik be más. -
DE csak azt akartuk, hogy csak 2en legyünk és sima koop missiont játszunk végig,de olyat mintha SP lenne legyen benne feladat és AI, nem csak agyatlan rohangálás.
A BF3 meg kössz inkább nem az SP részen is kinszenvedés volt végigmennni(nem a nehézség miatt) a multijátol meg a hideg is kiráz amilyen videokat láttam rola.
A LAN részt ugy értem hogy a multiplalyeren belül az internet opciot átállitottuk LAN-ra és ott csináltunk szervert,de hiába irtuk be a IP cimet semmilyen variáciobban nem jött össze a kapcsolat se hamachi se ugy hogy a másik gép a server.
Az utánna következö részt meg ugy értettem, hogyha megmaradtak volna az ARMA1nél de beleteszik azokat az elemeket amiket irtam és az lett volna az ARMA2.Tehát maradt volna az akkori terület nagyság a grafika csak a többi elemet bövitették volna ki amit a gépek teljesitménye addig engedett volna.
És még mindig azért idegesitem magam vele mert sajnos nincs más alternativa amivel ilyen sokmindent meg lehetne tenni.Sajnos ezt a BIS is tudja és ha nem csinál tul nagy változást akkor is megveszik mert nincs más. -
Ezen most meglepődtem mert mikor utoljára játszottam vele már alig alig voltak fent játékosok.Valahogy fel kéne szenvednem a gépre... -
B.U.É.K Neked is Marja!
-
30-100 játékos szokott lenni. Többnyire evo meg domi a sláger, de van még Berzerk Airfield és rendszeres vs. Ez utóbbiban sok olyan játékos is van, akiket láttam az Arma2-ben is, de valamiért inkább Arma1-ben vs-eznek. -
"Az egyiikünk a LAN részben megcsinálja a servert a másik meg az IP- cimet a távoli részen beirva, de nem kapcsolodik igy."
hogy hogy a LAN részben? -
Ők akkor se nyertek volna ha az arma1 szintjén maradnak max beleölnek még egy kis pénzt egy olyan játékba amivel amugyse játszik senki már.Nem tudom futtatni az elsö részt de szerintem egy kezemen meg tudnám számolni hány aktiv játékos lehet jelenleg fent.Kár érte,szerettem pedig minden hibája ellenére is. -
Ezt most mire irtad? Ha hostolsz egy szervert interneten, barki ra tud csatlakozni, csak ki kell keresni a listaból. Amúgy ha ennyire nem vagy megelégedve a játékkal akkor miért kínzod magad feleslegesen? BF 3 ban minden benne van amit felsoroltál, sőt talán meg sokkal több is. Teruletek is sokkal kisebek, igy nincs felesleges hely kidolgoza. :-) -
B.U.É.K -
marja #26384 Boldog új évet mindenkinek! -
B.U.É.K mindenkinek!
Na látjátok ilyenkor tud elgurulni a gyógyszerem jó messzire.
Mikor több évvel a megjelenés és jopár patch után ilyen alapvetö funkciók nem müködnek .ÉS azért fizessek, hogy egy külsö program használatával tudjam csak azt a funkciót használni amit alapból tudnia kellene, ráadásul az sem mindegy hogy milyen program.
Akkor minek a fejlesztések?Inkább maradtak volna meg az ARMA1 szintjén mint alap és ahelyett hogy csinositják a grafikát meg2x-ezik a területet inkább forditották volna az eröforrásukat az ilyen dolgokba és a plusz részletességre,animáciokra, fizikára, hangokra.Senki nem használja ki ezt a területet ,de a felsorolt elemekböl mindenki nyert volna. -
B.U.É.K.
Használjatok Tungle-t. Hasonlo a hamachihoz, csak sokkal jobb. Felmentek egy kozos szobaba, es utana az armaban mar lan-on latni fogjatok egymast, ha egyforma az arma verzio. :-) -
tpM #26381 enm lehet mert ne mük9dik -
Tudja valaki hogy mi lehet a probléma ha ARMA2 1.11-es patchel 2-en akarunk játszani, de nem látjuk egymást nem tudunk egymáshoz csatlakozni.
Már probáltuk hamachival is ugy sem volt jó.
Az egyiikünk a LAN részben megcsinálja a servert a másik meg az IP- cimet a távoli részen beirva, de nem kapcsolodik igy.
A másik részen wifis router mögül megy a net nálam sima ASDL modemröl.
Mivel vagy hogyan tudnánk összekapcsolodni és esetleg a gyári kampányt játszani vagy koop kampányt letölteni ahol ugy vannak megszerkesztve a pályák mintha SP-be játszanánk csak itt be tud csatlakozni más is mellénk ?
ACE jó lenne hozzá ? -
BUÉK! -
valamilyen változás történik azért?
probald meg esetleg: hit=")200+(random 50));"; -
fkubi #26377 config.cpp-bol (OFP) kene veletlenszeru hit erteket beallitani nehany ammora.
Az ECP-ben veletlenszeru fusteffekteket csinaltak, de ha ugyanazt probalom az ammonal, akkor nem mukodik.
pl: { ... hit="200+(random 50)"; ... }
Zarojellel/nelkule, macskakormokkel/nelkuluk sehogy.
Valami otlet?
.png)