35066
-
Csak én, gondolom megint ugy hogy ennek nem lesz semmi jó vége ha 2 játékot egyszerre fejlesztenek ?Föleg, hogy nem is olyan sok idö van már hátra a megjelenésig.
Azért a BIS nem olyan nagy cég, hogy ennyire megossza az eröforrásait.
Ebböl megint 2 félkész cucc lesz ahelyett, hogy csináltak volna 1 jót. -
oksykahh -
A TOH egy köztes engine az A2:OA és a A3 között. Szóval igen, A3-ban benne lesz minden ami a TOH-ben van. A repülés model valószínűleg nehézséghez lesz kötve. A Carrier Commander megjelenése után már szivárogni fognak az A3 képek és techdemók mert az lesz a BIS következő játéka és akkor már biztosabbak lehetünk a dolgokban, csak bírjuk kivárni. :)
Az OFF-hoz én is én is: pipirupirupirupipirupi pipirupirupirupipirupi :D -
ne csi mer ez tiszcsi oan h 19 = 20 - 1 vazze -
ne légy buzcsy
-
Peti vagyok Gyöngyi leszek, depi vagyok öngyi leszek. -
szomcsy depy öngyy -
ha nemnézel oda akkor igen 
Najó, nem próbáltam még, érdekel engem is :P -
Gascan #26449 és TOHban jól néz ki? -
JanáJ #26448 Nyertél, erre már nem tudok emelni. :-)
Hogy ON is legyen. A TOH demot megnéztem és van egy rész ahol SWAT-eseket kell kitenni kötélen egy toronyházra. Tud valaki olyat, hogy ez végre benne lesz az ARMA3-ban? Mert az eddigi modokat a kötlezésre én mindig beszívtam Arma2-ben. :-( -
Ne csi légyszi, mer szomcsi leszek meg h anyucid is 
-
JanáJ #26446 ne má', depi leszek és megöngyi magam.
-
Solt #26445 Öri hari!
-
JanáJ #26444 Bocs, mivel itt beszélgettetek, ezért fel sem merült bennem hogy rákeressek. :-) -
Solt #26443 Sanyo oldalán van egy leírás... de egyébként itt sg-n van topikja is... ;) -
JanáJ #26442 OFF
LOL
ON -
JanáJ #26441 Urak, a TOH ugye nem OFF itt?
Nincs valami hogyan kezeljem a heliket PONT doc? Nem vágom miért esik le dugóhúzó keretében ha pl túlhajtom. :-) -

-
tpM #26439 Ez pedig a "segítsünk a fejlődő országokon, ha már szétbombázzuk őket" program része. -
Bár néha olyan mintha miközben járkálnál repülne a zsebedből a sok apró mindenfelé.
-
Gascan #26437 hogy sört töltsenek bele? :D -
tpM #26436 Mert így is van. Modern, mégis költséghatékony páncélzat. Mit gondolsz mire használják fel azt a sok színesfémet? -
Gascan #26435 egyet értek ... olyan mintha sörös dobozok lennének rád aggatva meg öngyújtó fémdarabok :) -
Ace_sm hangok jók, csak nekem a futásnál előjövő úgynevezett Gear hangok nagyon csörömpölnek, mintha sodrony ing lenne rajtad. -
tpM #26433 Bízom benne, hogy visszatérsz a fény útjára gyermekem. -
Kipróbáltam a JSRS 1.4.1-t..Hát elég airsoftos lett a fegyverek hangja.. :( Még megvárom az elvileg hamarosan jövő 4.2-t,ha az se javít visszatérek az ACE_SM-hez. -
-
Feró Flex #26430 Bocsánatot kérek... -
Próbáltam tegnap, de nem működik vele sem, ha soundContinous true ra rakom addig nem adja be a következő lövéshangot míg az előzőt végig nem játssza teljesen. -
Droughert #26428 BF play4free topicban van az idézett szöveg. -
Feró Flex #26427 ??? -
Droughert #26426 Az nem BF3..
-
tpM #26425 Van egy elméletem miszerint ezek akkor működnek, ha a soundContinous paraméter 1-re van állítva. Ezt add meg asszem ugyanott a tűzfokozat alá.
soundContinous = 1;
Eddig lusta voltam kipróbálni, tedd meg helyettem. :D -
Hát igen velem is így van, egyedül módolgatok, de mivel szinte mindig adódik valami problémám, így folyamatosan tolódik és a sok probléma a kedvet is rombolja. pl a fegyver módomat tavaly márciusra terveztem ,hogy megcsinálom, de még azóta se sikerült teljesen befejezni. -
Hangot hogy lehet loopoltatni? Mármint 3 parancs van :
soundBegin[]={"sound",1}
soundEnd[]={"sound",1}
soundLoop[]={"sound",1}
Van egy sorozatlövés hangom, azt szeretném, hogy ahogy elengedem a ravaszt a loopról átugorjon az endre, viszont még azt sem sikerült elérni hogy a beginről átmenjen a loopra, hiába írom be mind 3 at csak a begint játssza le. -
Köszi, megnézem. -
Sziasztok!
A #26412-os Hozzászólást Tempi kérésre töröltem. -
tpM #26420 Az a baj, hogy azon kívül, hogy összeválogattam a szükségev felvételeket, meg így fejben kialakítottam, hogy mi hogyan stb még nem igazán álltam neki. Elég sok dologgal el vagyok havazva, nem csak így Arma ügyileg... szóval nem tudom. Jó lenne, ha január végére összejönne, de az ilyen határidős ígéretekben sajnos nem lehet rám számítani. :> -
Egyrészről megmosolyogtató ez a low matekos sérülés rendszer, másrészről viszont egy flash-es tower defense-s vagy egy zombi aprítós 5 perces játéknál sem várja el az ember, hogy a találat helyétől függő mértékben sérüljön az enemy.
Jó tudom, a BF3 több egy flash játéknál... 3D-ben van. -
Solt #26418 

.png)