35066
-
Jött is válasz.
MSAA DX9 limitációs hiba miatt van(nem lehet javítani). Ezért tették bele a FXAA-t. A3 ban már nem lesz ez a hiba, mert ott már DX10/11-et fognak használni. -
Remélem lesz olyan jó mint a Tropa de Elite.
Amúgy azért csúszik, hogy legyen idő megcsinálni mindent rendesen. -
Addigra vagy mind meghalunk,vagy kilábaltatnak minket a válságukból..
Addig is itt lesz ez, hogy rongyosra nézzük..
-
tpM #26574 Milyen meglepő. -
Hallottátok, hogy csak 2012 Q4-ben jön az Arma 3? Az is lehet, hogy csak 2013-ban. -
Solt #26572
Köszi..
-
Az árnyékos bug: https://dev-heaven.net/issues/28003 -
Solt #26570 De, ha ráközelítesz élsimítás mellett a növényzet textúráira, akkor látható, hogy ilyen homályos kis kockák vannak... próbáld meg ott ahol fű van... élsimítás nélkül szépen tisztán átlátni a fűszálakon, élsimítással meg előjönnek ezek a kis valamik... -
Teszteltem én is és a következőt tapasztaltam. Az árnyékos hiba valóban létezik, ezt majd jelzem feléjük.
Viszont a növényzetes "hiba" az valójában nem hiba. Annyi történik, hogy az antialiasing láthatóvá teszi a hegyes szögben elhelyezkedő "leveleket". Nézd meg jobban. Mikor visszaváltasz antialiasing off-ra mozdulj el kicsit oldalra és látható lesz az ami antialiasingal "eltűnt". -
Solt #26568 Szóval... Fehér keret... teljes képernyős felbontásban ( talán ) lehet látni, hogy az árnyékban lévő textúrán nincs élsimítás, és fehér keret veszi körbe a textúrát. Játék közben sokkal durvábban látszik mint a videón.
ITT pedig a növényzet textúráinak hibája látható élsimítás alatt. Minden növény ilyen, még a fű is... -
Próbálj csinálni te egy szervert, hogy úgy mi a helyzet. Biztos, hogy szaggat és nem laggol? -
Solt #26566 Clod-ot teszteltünk, de holnapra megcsinálom... :) -
kalmi91 #26565 Sziasztok ! NEmrég vettem meg az Arma 2 OA-t és olyan gondom van hogy Rettentöen szaggat a játék multiplayerben egyenesen játszhatatlan ! Nemtudom mi lehet a baj directx frssitve uj VGA driver felrakva!!
Configráció:
Ati Mobility Radeon HD 5470 512mb kártya
Intel Core i 3 processzor with 4g RAM
Aki tud vmi jo megoldást szoljon.
Amugy Single Player módban játszható a játék csak multiplayerben rossz. Több szerveren is probáltam legföképp az arma.hu szerverein és az ott lévő játékosok által készitett szervereken.És már a menünél is a képernyő tetején illetve jobb oldalán piros csik húzodik !
Köszönöm előre is a segitséget! -
Gascan #26564 ugyan arról beszélsz amiről én? :) -
JanáJ #26563 Az Arma2 magyar volt, de mindenki utálta, mert az angol OFP-n nőtt fel. -
Magyarítás az ARMA 1 hez ábszolút nem elérhető a neten. Asziszem egy magyarítás fogja eldönteni hogy játszom e majd vele vagy sem. Nem volna baj ha angol nem ez a lényeg hanem az hogy nem lehet még overviewet sem írni hozzá meg briefinget. Így akkor az egésznek ábszolút nincs értelme. -
Van valakinek ötlete ahhoz hogy hogyan lehet magyar küldetésleírást csinálni abban az esetben ha az ARMA angol??? Tegnap kipróbáltam, és nem ismeri fel a hosszú ékezeteket? Akkor lényegében angol armához nem is lehet magyar küldetés leírásokat meg ilyesmiket csinálni?? -
Solt #26560 Mindig elfelejtem, hogy NV keze mindenhova elér... :))) -
Ha jól tudom csak Nvidiánál működik és azt is csak configból. Ha nem így van DancZer úgyis kijavít.
-
Solt #26558 Mármint configból működik AMD-n is? Ha igen, akkor megköszönöm a leírást... -
Nvidiánál már működik a FXAA, ott nincs ez a hiba, ellenben csak configból lehet beállítani, ha gondolod leírhatom ,hogy kell. -
Solt #26556 Ok, délután megcsinálom... -
A távoli fáknál is látható?
Minden szigeten jelentkezik a hiba?
Fánál, bokornál és fűnél egyaránt?
Tudnál készíteni egy videót róla, ahol jobban megfigyelhető? Mondjuk lassan menny be majd ki egy fa alól vagy bokorból.
-
Solt #26554 CCC alapon minden...
Játékon belül meg a gyári very high beállítás, de a 3D felvéve a natív felbontásra... -
Visszatérve a játékosokra, minap egy olyan topicot nyitottak, ahol azt szerették volna ha a játékos egy tank söfőrje akkor tudjon parancsot adni az AI-knak a járműben és ne legyen kiszolgáltatva az AI hülyeségének.
Részben jogos a kérés, de ha belegondoltok egy visszalépés volna. Mert a sofőr a commandertől kapja a parancsot, nem fordítva. Viszont játszhatóság érdekében célszerű volna, ha a játékos irányíthatna mindent. Viszont a valóságban ilyen nincs. -
A többi beállításod milyen? -
Solt #26551 Nekem teljesen mindegy hova állítom... 6990-l mindenhogy olyan mint amit linkeltem... :S -
Erről a domb árnyékról jut eszembe. Még 1.59 előtt a domb árnyékok túl rövidek voltak. Jeleztem feléjük(képekkel, demó pályával https://dev-heaven.net/issues/13403) és kijavították, igaz nem valós méretűre, mert az túl sok CPU-t enne. De ebből is látszik, hogy ők is törekednek a jóra. :) -
Megvan a hiba oka. A számok az antialiasing legördülő listában nem az élsimítás minőségét állítják, hanem az élsimítás átlátszóságát. Szóval a számokat ne használjátok.
NVIDIA GTX 560 Ti
Játékon kívül ezt az NVIDIA vezérlőpultjában lehet állítani az "Antialiasing - Transparency"-vel. -
Gascan #26548 próbáltatok már úgy az árnyékot Armában, hogy mondjuk egy domb van mögöttetek aminek nincs árnyéka, neked viszont van :) .. és olyan mintha a levegőbe lógna egy ember alakú árnyék :)
-
JanáJ #26547 Hogy érted, hogy sok pénz van benne?
Nem lenne egyszerű lebutítani? Bár nem tudom i top secret lenne benne. Max azért kellene kivenni belőle ezt azt, hogy lehessen piszok drágán adni az eredetit az amiarminak. :-) -
Solt #26546 Milyen vga-d van? -
Valóban 5-8 as élsimítással minden növényzet széle fehér lett(nem olyan mint neked), viszont ha "very high"-ra teszem akkor tökéletes. -
Solt #26544 Örülök, hogy van kedved mosolyogni rajta! :D A lényeg, hogy sokkal részletesebb sérülés modell kellene... ;)
Természetesen az 1.60-l is csinálja... sőt, hulla mindegy, hogy NV, vagy AMD kártya. Próbáld ki... belövöd az élsimítást, és beállsz egy bokorba, illetve beállsz úgy az árnyékba, hogy a fegyvernek csak fele látszódjon ki...
Jelezném én a hibát, de nem beszélek angolul. Ha beszélnék, akkor meg valószínűleg már rég bannolva lenne még a legtávolabbi rokonaimnak is az IP címe a szerverükről! :D -
Azért mert abban nagyon sok pénz van és arma árában nem vennék meg annyian, hogy megérné eladni.
StarCraft 2-be és a Diablo 3-ba is rengeteg pénzt lapátolnak, sőt teherkocsikkal öntik bele. De annál biztos a siker(bevétel megtérülés) még akkor is ha sz*r lenne. -
Mikor meglátom ezt a nem HP alapú sebzést mindig elmosolyodok. Ahhoz, hogy valami rombolható legyen kell lennie HP-nak. Az megint más, amit Feró Flex is írt. Ott több HP ja van egy járműnek. De úgy tudom ilyen van armában is, csak nem ennyire részletesen.
Jelezted a hibát? 1.60-an is csinálja? Milyen kártyád, driver, win van? -
JanáJ #26541 A VBS-t miért nem lehet civilesítve kiadni arma árban? -
Feró Flex #26540 Nálam is ez van. -
Solt #26539 Nem HP alapú sebzés, járművekből való kilövés lehetősége, fegyverletámasztás. Ez három olyan dolog így nagy hirtelen ami teljesen alapnak kellene, hogy legyen...
Egyébként meg nem az örök elégedetlenség beszél belőlünk, hanem a csalódottság... tisztában vagyok vele, hogy ACE szintű dolgokat nem csinálhat a BIS, de azért jó lenne, ha az ACE alap nem egyre kevesebb lenne tartalomban...
Ha meg a kinézettel vannak elfoglalva, akkor ideje lenne rágyúrni a textúra villódzásra... no meg erre az új fjúcsörre, amelynek köszönhetően, ha élsimítást használsz, akkor árnyékban fehér széle lesz a fegyvernek, a növények meg ILYENEK! :) -
Gascan #26538 ragdoll azért kell... mutassatok egy normális játékot 2012ben amiben még mindig béna Arma logika szerint hullanak össze az karakterek :)
.png)