35066
-
Dehogynem
-
Mégis csak jó a torrent:) Szerintem nem minden torrentes arma rossz. -
Solt #26615 Bazzeg... csoda, hogy még megy... :D -
tpM #26614 58% :D -
Solt #26613 Hány százalékos a vinyód? 60? Szerintem tuti az a nyűgje... mondom, hogy próbáld ki a lapozó fájl tiltását... hátha... -
tpM #26612 Tudom, hogy ilyen az Arma, de nem szokta ennyire drasztikusan. A régi szar gépemen jobban nézett ki, igaz csak 20 FPS volt. Ott is butítgatta a távoli dolgokat, de semmi sem volt ilyen massza... -
Solt #26611 Elég régóta... már volt a GTX460-l, aztán 6950-n, és most a 6990-l is. E közben szó szerint az összes hardverem le lett cserélve, csak a monitor és billentyűzet ugyanaz...
Tavaly novemberben vettem monitort, de arra már nem emlékszem, hogy a régi monitorral lett volna ilyen gondom... -
Solt #26610 Már PS2-s egeret is próbáltam... :S Vagy a monitorral van gáz, vagy fingom nincs... a neten a két gpu-t okolják, de egy gpu-s rendszerekkel is előfordul... -
Gascan #26609 mióta van ilyen hibád? -
Lehet egérhiba is. Próbáld meg átállítani a DPI-t az egereden, ha lehet. -
Solt #26607 Minden játék ilyen... szétcsesz az ideg. -
tpM: Elmosódott textúra azért van, hogy legyen FPS-ed. Arma figyeli az FPS-t és ha kevés akkor nem tölti be a részletes textúrákat, lodokat. Próbáld meg defragmentálni a HD-det.
Solt: Elég idegesítő lehet. Nálam akkor ilyen ha ki van kapcsolva a Vsync.
Feró Flex: Kezdésnek elég jó, nem tudod mióta fejlesztik? Tetszenek a hangok! Látszik, hogy a tank szimulációt jól megcsinálták. De összességében Arma még mindig jobb. Pedig jó lenne végre egy konkurencia. :) -
Feró Flex #26605 Na sikerült,hát nem rossz 25dolcsi az "UP" de van benne igazi új tartalom.Az 1991-es Iraki "Sivatagi vihart" is lehet játszani mind a két fél oldalán.
On.
Nálam is vannak anómáliák de már nem is izgat igazából.Az új bétával pld. Baf no bin meg ilyenek de nem is mindíg.Igazából CWR2-t várom a régiúj kampány miatt,meg persze az új dinamikus hangokat. -
Feró Flex #26604 Na most...
-
Feró Flex #26603
A végén van még egy kis finomság:O) -
:O Nekem akkor ilyen hoki a minősége mindennek,ha kevés az FPS..
Arma-Arma,fura dolog vagy te! -
Solt #26601 Lehet... amilyen fos állapotban van a vinyód nem lepne meg. Kapcsold ki a lapozófájlt, hátha... -
tpM #26600 És ezek az undorító textúrák? Winyó? -
Solt #26599 Besírok baszki... akkor a monitorommal lesz valami gáz... -
tpM #26598 Nem, viszont cserébe ilyen mosottak a textúrák. :(
kép1
kép2
~50FPS-em volt itt. -
Solt #26597 :D Ezek szerint nálad nem csinálja? -
tpM #26596 Nem adom vissza ne reménykedj. -
Solt #26595 Tempi nézd már meg nálad mi a helyzet... -
Solt #26594 Ez lenne a jelenség...
Ha megvan a 60 fps, akkor gyönyörű folyamatos... ha leesik mondjuk 50-re, akkor oldalirányú mozgásnál meg úgy akad mint a videón. Az egér "simítás" maximumon van... -
Solt #26593 És amikor forgolódsz nem akadozik? -
Nekem nincs 60 fps-em, csak a desert szigeten. -
Az Arma 2 magyar felirattal jelent meg, az Arma 2 OA ellenben nem és magyarosítás sem készült hozzá. -
robi25 #26590 Sziasztok, magyarosítást hol találok a játékhoz? -
Solt #26589 Ha van időd légy szíves nézd már meg, hogy nálad oldal irányú mozgásnál akad-e a kép, ha nincs meg a 60fps. -
JanáJ #26588 kérdés igazi-e -
Solt #26587 Aztakurva! :D -
A C4 es bemutató elég rizikós: http://www.liveleak.com/view?i=b4b_1327077154 -
Biztos,hát akkor lehet valami benne,mert előtte mikor dobáltam a saját AI-k eltávolodtak..A kiscsávó meg nem igen tudott volna hova,mert a helyiségből 1ajtó vezetett ki,az ami előtt én álltam : )
Ja és találtam szerintem 1 bugot:Ha leveszek/felveszek 1 maszkot,akkor a fegyverirányzék az visszaugrik a default értékre mindegy hogy min volt. -
tpM #26584 Biztos, hogy CN-t dobtál és nem sima füstöt? Elméletileg az a hatása, hogy az AI elmenekül az adott helyről. -
Tempi:Ma CQB-ztam Cinder Cityben(zseniális "sziget"!!) az AI-val,UPSMON sricpt szépen bepakolta őket egy házba,én meg hallottam, hogy karattyoltak egymást közt,szóval bedobtam 1 CN gránátot,vártam, hogy szétterjedjen aztán berontottam..Sajnos a kiscsávót egyáltalán nem hatotta meg, hogy neki épp fulladoznia kéne,de szerencsére így is telepumpáltam ólommal.
Szóval a kérdés az, hogy ennek és a flashbangnek a hatása le van-e szimulálva az AI-ra nézve? -
Köszi, tanulságos. :) -
A3-röl egy cikk -
Kötelező lesz! -
Az is zseniális film,bár inkább rendfenntartósabb illetve társadalom kritikás a témája,a kettő pedig még inkább,bár mindezektől függetlenül alapmű. -
Solt #26578 Ok, köszönöm. :)
.png)