35066
  • Hogthar
    Dehogynem
  • Blackfoot1
    Mégis csak jó a torrent:) Szerintem nem minden torrentes arma rossz.
  • Solt
    Bazzeg... csoda, hogy még megy... :D
  • tpM
    58% :D
  • Solt
    Hány százalékos a vinyód? 60? Szerintem tuti az a nyűgje... mondom, hogy próbáld ki a lapozó fájl tiltását... hátha...
  • tpM
    Tudom, hogy ilyen az Arma, de nem szokta ennyire drasztikusan. A régi szar gépemen jobban nézett ki, igaz csak 20 FPS volt. Ott is butítgatta a távoli dolgokat, de semmi sem volt ilyen massza...
  • Solt
    Elég régóta... már volt a GTX460-l, aztán 6950-n, és most a 6990-l is. E közben szó szerint az összes hardverem le lett cserélve, csak a monitor és billentyűzet ugyanaz...

Tavaly novemberben vettem monitort, de arra már nem emlékszem, hogy a régi monitorral lett volna ilyen gondom...
  • Solt
    Már PS2-s egeret is próbáltam... :S Vagy a monitorral van gáz, vagy fingom nincs... a neten a két gpu-t okolják, de egy gpu-s rendszerekkel is előfordul...
  • Gascan #26609
    mióta van ilyen hibád?
  • DancZer
    Lehet egérhiba is. Próbáld meg átállítani a DPI-t az egereden, ha lehet.
  • Solt
    Minden játék ilyen... szétcsesz az ideg.
  • DancZer
    tpM: Elmosódott textúra azért van, hogy legyen FPS-ed. Arma figyeli az FPS-t és ha kevés akkor nem tölti be a részletes textúrákat, lodokat. Próbáld meg defragmentálni a HD-det.

Solt: Elég idegesítő lehet. Nálam akkor ilyen ha ki van kapcsolva a Vsync.

Feró Flex: Kezdésnek elég jó, nem tudod mióta fejlesztik? Tetszenek a hangok! Látszik, hogy a tank szimulációt jól megcsinálták. De összességében Arma még mindig jobb. Pedig jó lenne végre egy konkurencia. :)
  • Feró Flex
    Na sikerült,hát nem rossz 25dolcsi az "UP" de van benne igazi új tartalom.Az 1991-es Iraki "Sivatagi vihart" is lehet játszani mind a két fél oldalán.
    On.
    Nálam is vannak anómáliák de már nem is izgat igazából.Az új bétával pld. Baf no bin meg ilyenek de nem is mindíg.Igazából CWR2-t várom a régiúj kampány miatt,meg persze az új dinamikus hangokat.
  • Feró Flex
    Na most...

• Feró Flex

A végén van még egy kis finomság:O)
  • Scottt
    :O Nekem akkor ilyen hoki a minősége mindennek,ha kevés az FPS..
    Arma-Arma,fura dolog vagy te!
  • Solt
    Lehet... amilyen fos állapotban van a vinyód nem lepne meg. Kapcsold ki a lapozófájlt, hátha...
  • tpM
    És ezek az undorító textúrák? Winyó?
  • Solt
    Besírok baszki... akkor a monitorommal lesz valami gáz...
  • tpM
    Nem, viszont cserébe ilyen mosottak a textúrák. :(
    kép1
    kép2

~50FPS-em volt itt.
  • Solt
    :D Ezek szerint nálad nem csinálja?
  • tpM
    Nem adom vissza ne reménykedj.
  • Solt
    Tempi nézd már meg nálad mi a helyzet...
  • Solt
    Ez lenne a jelenség...

Ha megvan a 60 fps, akkor gyönyörű folyamatos... ha leesik mondjuk 50-re, akkor oldalirányú mozgásnál meg úgy akad mint a videón. Az egér "simítás" maximumon van...
  • Solt
    És amikor forgolódsz nem akadozik?
  • DancZer
    Nekem nincs 60 fps-em, csak a desert szigeten.
  • Hogthar
    Az Arma 2 magyar felirattal jelent meg, az Arma 2 OA ellenben nem és magyarosítás sem készült hozzá.
  • robi25
    Sziasztok, magyarosítást hol találok a játékhoz?
  • Solt
    Ha van időd légy szíves nézd már meg, hogy nálad oldal irányú mozgásnál akad-e a kép, ha nincs meg a 60fps.
  • JanáJ
    kérdés igazi-e
  • Solt
    Aztakurva! :D
  • DancZer
    A C4 es bemutató elég rizikós: http://www.liveleak.com/view?i=b4b_1327077154
  • Scottt
    Biztos,hát akkor lehet valami benne,mert előtte mikor dobáltam a saját AI-k eltávolodtak..A kiscsávó meg nem igen tudott volna hova,mert a helyiségből 1ajtó vezetett ki,az ami előtt én álltam : )
    Ja és találtam szerintem 1 bugot:Ha leveszek/felveszek 1 maszkot,akkor a fegyverirányzék az visszaugrik a default értékre mindegy hogy min volt.
  • tpM
    Biztos, hogy CN-t dobtál és nem sima füstöt? Elméletileg az a hatása, hogy az AI elmenekül az adott helyről.
  • Scottt
    Tempi:Ma CQB-ztam Cinder Cityben(zseniális "sziget"!!) az AI-val,UPSMON sricpt szépen bepakolta őket egy házba,én meg hallottam, hogy karattyoltak egymást közt,szóval bedobtam 1 CN gránátot,vártam, hogy szétterjedjen aztán berontottam..Sajnos a kiscsávót egyáltalán nem hatotta meg, hogy neki épp fulladoznia kéne,de szerencsére így is telepumpáltam ólommal.
    Szóval a kérdés az, hogy ennek és a flashbangnek a hatása le van-e szimulálva az AI-ra nézve?
  • DancZer
    Köszi, tanulságos. :)
  • repvez
    A3-röl egy cikk
  • koschwarz
    Kötelező lesz!
  • Scottt
    Az is zseniális film,bár inkább rendfenntartósabb illetve társadalom kritikás a témája,a kettő pedig még inkább,bár mindezektől függetlenül alapmű.
  • Solt
    Ok, köszönöm. :)