35066
-
Ilyen lesz az emberek feje: http://vimeo.com/36048029 -
Csak aztán kapjunk alá rendes windows-os ütemezőt is! :) -
lee56 #26735 Á, az 128 magosnál kisebbel nem is fog elindulni :D -
tpM #26734 Arma 3-hoz is ilyen gép kell majd.
:DDD -
Fallujah-nál se mentek át, inkább elmentek úszni a barmok. -
JanáJ #26732 Hát ha az AI nem bugos, akkor a híd lesz. :-) -
lee56 #26731 Tehetségesek ezek a programozók, feltalálják magukat, ami nem megy azt nem kell erőltetni ugye :D -
Pedig van egy nyúlfarknyi, kétsávos híd a Chernarusi tengerpartnál húzódó főúton. Némi víz is lötyög az alján. Csak valahogy mindig elfelejtettem kubi fenntartását tesztelni, nevezetesen, hogy átmegy-e rajta az AI. -
JanáJ #26729 A híd dolgot már megoldották a kettőben, már hogy nincs híd. -
fkubi #26728 Szerintem addig nem adjak ki, amig at nem megy az AI a hidon... -
Szerintem is inkább ez dominál, mint a lustaság. -
Gascan #26726 ha elfogy a lóvé igy is úgy is muszáj lesz kiadni - én inkább igy ismerem a BISt :) -
tpM #26725 :D -
ohh 

hogy te arról beszéltél, akkor vissza, szóval a világ vége előtt nem lenne rossz vele játszani, de úgyse fog összejönni.
-
tpM #26723 Mit szívtál?
Én erről a késési hírről beszéltem. Tudjuk egy ideje, hogy késni fog az A3. Aki ismeri a BIS-t az eddig is tudta, aki nem, az csak pár hete. -
baszki tudtam, lemaradtam róla.... már megint..! Most utazhatok a tejes út végére, 1 dollárért amit el kell helyeznem egy bankba ,hogy a vendéglőben ami a világ végén helyezkedik el kedvemre lakmározhassak. -
tpM #26721 vótmá -
Az én tippem 2013 márciusa lesz, korábbra nem is érdemes várni.
Bár nem lenne rossz a világ vége előtt még játszani vele egy keveset.
-
csúszik az arma3 -
JanáJ #26718
-
tpM #26717 Az igazi hardkór legények ACE-t isznak. 
-
ohh mennyire vártam már hogy legyen ilyen, és most tessék!
-
http://www.facebook.com/ARMAEnergy -
nem tudom , lehet bug
-
JanáJ #26713 Messze van még az Arma 3. Ha nem játszottál korábban OFP(1)-el vagy Armával akkor mindenképpen vedd meg, mert nem fogod tudni kezelni. Kicsit mintha nem tudnál bringázni, de motorozni akarsz. A kettő is egy bug halom volt mikor kijött, most már jó, feltételezem a 3. is fél év alatt érik be.
Esetleg Arma 2 Free, ronda, de finpom. :-) -
JanáJ #26712 Hogy a csudában állt meg olyan kis távon a Szu-25-el a helihordozon? -
Miért, megveszed és gyakorolgatsz , hogy mi micsoda , várom a harmadik részt mivel kiábrándultam a Battlefield-ből (szar szégyen lett).
A kettővel meg jókat játszok addig is
-
Látom már sokan várjátok a 3. részt. Ennél is az van hogy kijön az új rész aztán átnyergel rá mindenki és kihalt lesz a mostani? Mert én még most tervezem megvenni a 2-t, de kicsit elbizonytalanít a tudat hogy idén kijön az újabb rész. -
Már megint kezdik a bebarnulást, fakitást :( a multkori képeken legalább voltak szinek. -
Új ütős arma 3 képek -
cdgalaxisban 4e a ketto egyutt. jatsza, csak eleg fregmentalt a modok es a jatek idopontja alapjan. :-) -
Mennyiért lehet most kapni ezt a A2+OA szettet? Érdemes megvenni? sok magyar játsza még? -
a tobbseg megvette mindkettot A2+OA, de mindig vannak kivetelek :-) -
Sziasztok! bocsi a hülye kérdésért de valaki játszik ezzel a verzióval vagy mindannyian megvettétek boltba és úgy nyomjátok a multit?!
http://www.arma2.com/free -
Letudnávalaki fordítani, hogy akkor pontosan, hogy kell beállítani a scriptben a sebesülés modulos dolgot(Valamit a szóközökkel kell variálni,ha jól értettem de akár, hogy próbálgatom ha írok a true elé,ha nem ugyan úgy nem történik semmi,ha valaki megsebesül és az felcsernek szólok.) -
tpM #26702 Hát én nem félek. :D
Bárcsak... -
Már most nagyon durva, Chernarusszon játszottunk ellene és nagyon sokat fejlődött az utóbbi patchokkal. -
Új béta finomságok:
Fejlesztve: Az AI többet kémleli a horizontot, ha elveszti a célpontot.
Fejlesztve: Az AI járművek a fegyverekkel pásztáznak, ha a célpont pontos pozíciója nem ismert.
Javítva: Az AI járművek néha látták a játékost a látómezőn kívül is.
Lassan félni kezdek az A3 AI-tól, hogy milyen lesz. :D
Elkészült az utolsó verzió a kisalkalmazásomból amivel nyomon lehet követni az Arma 2 béta megjelenéseket, javításokat: https://dev-heaven.net/projects/a2-beta-list/files
-
Aki próbálta valamelyiket,esetleg mindkettőt tudna valamit mondani
Az Unsungról meg a Vietnam:The experiencéről?
Melyik a jobb,melyik az igényesebb,esetleg ACE 2 kompatbilis -
Feró Flex #26698 Teljesen igaz,telitalálat:O)
Ma este és minden szerdán este Én ide járok.Két óra tánctanulás aztán táncház és még sőr is van.:O))
Gyertek Ti is.
.png)