35066
-
lee56 #26777 :DDD najó akkor realista :) -
tpM #26776 Tapasztalt vagyok. -
lee56 #26775 Olyan pesszimista vagy :) Szerintem az Arma III már tökéletes lesz
Ha bugot akarsz látni nosztalgiázhatsz a régebbi részekkel, szigorúan patch nélkül :D
Azt meg már megszokhattuk, hogy ~ 1-2 generációval későbbi hardverrel megy csak a leghigh-abb grafikán, vagy esetleg valami többgpu-s csúfsággal :) -
Ezt akkor szokta kiirni, ha a beta patchet rossz mappabol futtatjak. Lehet a telepitesi sorrendekkel nem stimel valami. Ha van OA akkor abbol fel kene tenni az 1.60 patchet, es utana az 1.10 A2-t. -
generalgrock #26773 Patchelés után ezt írja ki :
Error compiling pixel shader PSSSSMSpecularAlpha:1 -
generalgrock #26772 Hello mindenkinek!
Lenne egy gondom telepítettem az ARMA2öt plusz rá az OA és mikor indítanám az Arrowheadböl az editort kilép és ki ír valami errort. Korábban mikor csak az ARMA2 volt fent egy 1.02 javítással működőt minden aztán 1.05ig feltettem
a javításokat úgy sem volt gond. Ma letöröltem mind 2öt és megpróbáltam újra felrakni, de most már nehogy az OA hanem az ARMA2 1.05ig feltolva sem indul el. Mi lehet a baj? :(
Ja és valaki elmagyarázhatnál hogyan patcheljek meg honnan töltsem le.
ui: nem akarok tört szerveren játszani ha valaki ara gondol csak simán sp módban meg editoral. -
Erről én is sok jót hallottam már : ) -
priluki #26770 kösz srácok,megnézem őket :) -
Nekem ezt ajanlottak sokan, csak meg nem volt idom vegig jatszani. :-D http://forums.bistudio.com/showthread.php?116308-The-Forgotten-Few-SP-Dynamic-Campaign-Released! -
Bis fórumán nézz szét meg Armaholicon.
Kampányok közül a Soldiers of Valor,Delta Force,meg a Seal Team SIXek,illetve szintén a Seal Team alkotójától a Delta forceos kampány. -
priluki #26767 tudtok jó sp küldetéseket? honnan tudok letölteni?
-
-
tpM #26765 Survive = túlélés
Adapt = alkalmazkodás
Az elsővel nyilvánvalóan a bugok okozta idegrohamra, a másodikkal pedig a játék optimális (óuram add, hogy fusson az aktuális csúcsgépemen legalább 20 FPS-sel lowon) bekonfigurálására céloznak.
-
A többihez meg nem lesz géped? :D -
tpM #26763 Az utolsó ponttal nem lesz gond. -
-
Take on monster: http://takeonthegame.com/full/wp-content/gallery/social-media/MONSTER.jpg -
Feró Flex #26760 Bajtársak.
Lackó elkészitette nekünk a nagyon jó kis O.M.J. kapánya magyar nyelvű változatát.:Pc Dome
Köszi Lackó. -
Feró Flex #26759 Nem értenek hozzá,nincs ebben tapasztalatuk:O) -
tpM #26758 De ennél itt állítólag élethű repmodellt meg kezelést kap. Kíváncsi vagyok a fegyverrendszereket hogy oldják meg, azért egy fizetős cuccban el lehetne várni mimumum ACE szintű szimulációt. Távmérő-gépágyú kalibrálás, rakéta különféle támadási módjai stb. -
Szvsz ilyen szint már van az A2-ben is. -
remélem A3-ban is lesz ilyen részletes Hind -
priluki #26755 kösz! -
Nem hasznalok modokat.Uj screen A3rol: http://www.alfa.lt/straipsnis/13760185/Zaidimo.ArmA.3.isleidimo.data.atidedama=2012-02-09_16-05/
-
priluki #26753 okés kösz,és az unsung modra tudsz valamit?
-
Register kulcsokat hiányolja. Tolts le egy tortet es telepitsd a sajat serialoddal. Utana ne crackeld meg, hanem tedd fel a patcheket. -
priluki #26751 mégvalami.. ujraraktam a gépet és ugye nem indul a játék,mert ugy látja nincs telepitve.. jön a bad serial szövek mikor inditom. meg lehet oldani hogy ne kelljen ujraraknom? ugyanis nincs meg a cd :) a tok meg a serial meg van .. -
priluki #26750 tudna valaki segíteni hogy kell a vietnam modot feltenni? hova másoljam amit leszedtem? hóóót hülye vagyok hozzá
-
nagyobba is elérhető valahol ? -
lee56 #26748 Van egyáltalán mire lőni a ToH-ban? :) -
Itt van par uj kep A3rol: http://forums.bistudio.com/showthread.php?131083-Community-Nutritional-Information -
DLC, kell hozzá az alapjáték is. Teljes belső kidolgozással ígérik. Kíváncsi vagyok, hogy a fegyvervezérlést hogyan oldják meg. -
Gascan #26745 13 euróért egy gépért nem rossz :) -
Take on Helicopter: The Hind DLC érkezik:http://takeonthegame.com/take-on-helicopters-hinds-announced/#more-2710 -
Ha magyarokkal akarsz játszani érdemes felnézni teamspeakra. Társaságtól függően, vannak akik mód nélkül játszanak leginkább VS-t, vannak akik Project realityvel tolják, vannak akik coopoznak az @armahu val és ace-el és vannak olyanok is akik ace-el, vagy Pr-al és saját módokkal is játszanak. Persze TSen található játékosok nem feltétlen kötöttek, néha játszanak ezzel is azzal is. -
Magam sem tudom, akkor egyelőre nézegetem a sima O. Arrowhead multit. -
Solt #26741
Köszönöm!!
-
akarom mondani/írni SMAA -
Attól függ hol akarsz multizni?
Solt: Korábban volt szó az élsimításról, a legújabb beta patchban támogatva van már a PPAA is ami.
Beta patch
In arma2oa.cfg were added new config entries:
PPAA=<number>;
PPAA_Level=<number>;
Accepted values for PPAA are:
0 - Disabled
1 - FXAA
2 - FXAA + sharp filter
3 - SMAA
Accepted values for PPAA_Level are:
0 - SMAA_PRESET_LOW
1 - SMAA_PRESET_MEDIUM
2 - SMAA_PRESET_HIGH
3 - SMAA_PRESET_ULTRA -
Ezeket kell feltenni a multihoz: ARMA 2 OA + ACE?
.png)