35066
-
lee56 #26897 Amúgyis manapság annyira sietnek a kiadók a mihamarabbi játékkiadással hogy nagyon bátor aki a 4-5. patch előtt már megvesz egy játékot, és ezzel "feliratkozik" a fizetős bétatesztelésre :) -
lee56 #26896 Jaa igaz :) Sebaj majd a kedves készítők előbb-utóbb "rájönnek" és befoltozzák nekünk, amiért megint hálásak lehetünk majd :D Láttunk már hasonlovat aszthiszem :D -
Solt #26895 Én ár alatt a "rejtélyes", kizárólag amd-n előforduló "apró" hibákra gondoltam... NV logós játékoknál előfordulnak ilyen véletlenek! :) -
lee56 #26894 Hát ez sanszos, bár lehet hogy a zöldek már lehet hogy annak is örülnek hogy egyáltalán lesz 2012ben játék amiben helyet kap :D
Remélem a bohémiások meg megkaptak érte mindent amit szerettek volna és nem hárítanak a vásárlókra ezért több terhet. -
lee56 #26893 Mert akármennyire is jó dolgokat lehetne csinálni a physx segítségével, így hogy csak kb a piac fele élhetne a lehetőséggel - köszönet az nVidiának - elásták az egészet, ahogy rátették a mancsukat. -
Solt #26892 Valószínű... :) Én csak attól tartok, hogy az NV logónak "ára" lesz... :S -
lee56 #26891 ToBeAnnounced~MégNincsBejelentve
Ezért nincs részletezve a hatások sem, feltételezem akkor annyira jelentéktelen lesz az egész hogy ki se merik írni, így már nem egészen 1 évre a megjelenéstől, illene tudni mit alkottak nem? :)
-
Solt #26890 Marha jó... :S
Mi az a TBA? -
lee56 #26889 Ajaj :) kicsit utánajártam mégis, a "PhysX in video games" résznél ott virít az Arma-III
http://en.wikipedia.org/wiki/PhysX
-
Solt #26888 Bízom benne, hogy nem fekszenek le nekik... :) -
lee56 #26887 "..und für Physx-Effekte optimiert sein, wie zum Beispiel die Ragdoll-Animationen..."
A ragdollnak nemsok köze van a physix, itt meg azzal példálóztak, vagy valaki nagyon félreértett valamit, vagy hülyén fogalmazták meg a cikket :)
Amúgy amég nincs megerősítve hivatalosan addig kár aggódni érte, hacsak nVidia nem dobálta meg a fejlesztőket rengeteg zöldhasúval, kétlem hogy pisix játék lesz belőle :) -
tpM #26886 Najó, igazából nem szeretem ám a focit, meg a sört sem. :P -
Ó de nagyfiú lettél...
-
Solt #26884 Akkor ragadj le az első mondatomnál: Erőforrás zabáló, zárt (értsd nv specifikus ) technológia, ami semmi pluszt nem ad a játékélményhez.
Te látsz ITT lényegi különbséget? Én nem... -
tpM #26883 Annyit értek belőle, mint amikor egy nőt kell hallgatnom a szexen, sörön és focin kívül eső témákról... "blablablablablablabla" -
Solt #26882 Az, hogy egy erőforrás zabáló ZÁRT technológia! Így már érted? :) -
tpM #26881 Amúgy mi a baj ezzel? Nem értem. -
Solt #26880 Ezt a fos physx szart minek kell erőltetni... -
Ja az E3-as videó? Az már ősrégi. Akkor még nem működött a Render to texture, mert összeakadt a physX-el és baromira rossz teljesítményen futott a game. Ezért nem mutogatták. Az is lehet, hogy még mindig nem tökéletes. Elvégre ezek csak képek. :) -
A videó Régi A bohemiára jellemző ,hogy mutogatnak előre miközben félkész, a videón még nem volt megcsinálva a monitor se a tükör -
Melyik videón? Senkisem olvassa az arma2.hu-t? :-) -
itt a videoba viszont nincs tükör, és a kpernyő se működik a műszerfalon :D -
ARMA 3: DX11-Support und PhysX-Effekte bestätigt, Beta-Test angekündigt - Neue Screenshots zeigen tolle Grafik -
generalgrock #26874 Valaki megmondaná honnan tölthető le az ACE, és még milyen módokat érdemes és jó használni az armahoz. Előre is köszönöm :) -
Szerintem azok kapjakmeg, akik elorendelik a jatekot, de mindenkepp jo hatasal lesz a vegleges jatekra. Az A2 iseleg bugos volt mikor megjelen, lenyegeben most is ez tortenik, csak rendezettebb formaban. :-) -
Na arra kiváncsi leszek hogy ebből mi sül ki. -
Gascan #26871 néha becsúszik egy kis humor is na :D
a kiirások nekem se tetszenek, de hardcore-on még úgy ahogy elviselhető, nincs célkereszt meg nem mutatja mennyit puffogtál már el :) -
Solt #26870 Pont elég videót láttam róla... :D No meg én megőrülök attól trillió kiírástól, meg célkereszttől, meg mit tudom én még mitől amiket képesek ezek kirakni a képernyőre! :D A RO2 is idegesít már ezért... -
Gascan #26869 pedig a multi pont 100x jobb :) -
generalgrock #26868 Ma próbáltam a lant és mikor be akartam lépni mindig ezzel dobot le "cd key used" nem értem pedig nem is nettről játszottunk cs editoros pályán. Valaki tudja mi lehet a gond? -
Solt #26867 Dehogy vettem meg... azért teljesen nem ment el az eszem! :D Csak elkurvultam... azt kell mondanom, hogy a grafika, a hang, és pár "apróság" miatt nagyon jól szórakoztam vele abban a pár órában. Multizni mondjuk tuti nem multiznék vele... -
generalgrock #26866 hali.
lan játékhoz is kell az eredeti game? -
tpM #26865 Az a helyzet, hogy BIS-nél nem igazán lehet tudni mi a konkrétum. :D -
Remélem az AI legalább igy fog mozogni :)
anim -
JanáJ #26863 A szobor csajszi arca nem az A2-ből a megmentendő csajé? Svetlana (?) vagy ki. -
Gascan #26862 megvetted a bf3at? -
Most nem csak mutogatás van, hanem közreműködés a community-val. Valamint sokkal több fejlesztést kap az A3, mint az eddigi előző Armák bármelyike. Nem tudom neked mi az ami nagyod durranna, de azért sztem nem kell pesszimistának lenni, amíg konkrétumokat nem tudsz. -
tpM #26860 Erősnek kell lenni. A1/2/OA előtt is ez volt. Mutogatták a jól beállított képeket, hallottuk a fincsi információkat... aztán mégsem durrant akkorát. :( -
Itt van par uj kep, meg hogy mi is lesz pontosan az alpha -
Solt #26858 Ez jól hangzik... a BF3-ban a hangokon és a grafikán kívül kb egy dolog tetszett... az ahogy futásból hasra vágódva csúsztam még egy kicsit előre! :)
.png)