35066
-
tpM #26937 Jó, majd ACSE-be intézek valamit... Még olyat is szeretnék, hogy legyen hangja mikor a fegyvert célzáshoz emeled. Tudom, hogy a játékban nincs semmilyen animáció, csak a kameranézet meg az adott ponthoz, de szerintem hangulatos lenne ilyenkor ilyen ruhasúrlódás meg valami enyhe fegyver "zörej". -
Gascan #26936 nekem mindig eszembe jut mikor ace-el játszom :) -
tpM #26935 Ja, de ez eléggé régi téma, csak elfelejtettem. :D -
Gascan #26934 a fegyverváltásnak nem lesz hangja ACE-ben? -
tpM #26933 Jövő hónapban.
Kicsinek érzem az esélyt arra, hogy alapból legyen ilyen Arma 3-ban, bár ki tudja... Én személy szerint megelégednék azzal is, ha több hangot engedne és lehetne stereo hangokat használni lövésdörejhez és robbanásokhoz. -
Remélem minél előbb és még "lenyúlják" az ötletet A3-hoz! :D -
persze, mikorra várható a kiadás? -
jajj nemár, inkább ne 
Milyen választ vársz? Még szép, hogy jöhet :D -
tpM #26929 Jöhet hétvégén egy kis ACSE videó? -
Gascan #26928 :) épp erről kérdezek.. hogy az utóbbi fél évben legalább 6x frissitett -
Az nem lehet, hogy frissítette a programot? -
Gascan #26926 ez hogy lehet? a játék rakja ki magának? akkor miért a telepitőt? és ha az tényleg a telepitő akkor az utóbbi 5 alkalommal mikor elinditottam miért nem telepitett? :) -
Ez nálam is előfordult párszor,önirónia?Hahaaa -
tpM #26924 neee :DDDDD -
Mert az asztalon lévő ikon nem parancsikon hanem a telepítője 
Nálam is el lett játszva kétszer mire rájöttem, majd csináltam saját parancsikont neki
-
Gascan #26922 az utóbbi 6 hónapban akárhányszor elindittotam az asztalon lévő sixupdater ikont mindig újra instalálta az egész programot ... utoljára 1 hete lehetett - nem használom azért minden nap :) - azóta mondjuk nem...
-
tpM #26921 Nem tudom mirőé beszélsz. -
Gascan #26920 amúgy six updatert miért kell szinte havi szinten újra instalálni? :) -
generalgrock #26919 köszönöm! -
tpM #26918 Ne legyél már ennyire elitista, Szkoti... (mondom ezt én:D)
Generalrock:
Letöltöd ezt a programot, feltelepíted, majd elindítod. Kiválasztod a fenti legördülőkből a modot meg Arma verziót majd balon megnyomod azt a zöld valamit, hogy Install & Update.
Ha elakadtál írj. :) -
No offense,de ha nem tudod megtalálni magadtól,akkor szerintem nem neked való se az ACE2,se az Arma világa.. -
generalgrock #26916 pls valaki dobjon meg egy ACE 2 linkel ahonnan letudom tölteni -
Attól függ ,hogy Afrikai vagy európai fecske? 
Így történt hogy mi átmegyünk a hídon az ai meg nem
-
Biztos nem tudnak megfelelni a három kérdésre! 
- Mi a te neved?
- És te mit keresel? Most arra felelj!
- Mennyi egy töketlen fecske maximális repülési sebessége? -
fkubi #26913 AI, hid... Hm? :) -
Gascan #26912 egyébként valami normális multis misszió sem ártana.... mert ez a domination valahogy eléggé fogyatékos sztem... 2 óra játék alatt ha mákom van 2 ellenséges katonát le is tudok lőni meg vagy 20 tankot
a katonákat úgy kell keresni, hogy minden fél órára jut egy belőlük ha épp jó napom van:) -
lee56 #26911 Bocs de tegnap este már nem volt erőm az egész internetet átolvasni :)
Amúgy meg most örülhetünk? Ha ügyeskedni akar az nvidia bármikor megteheti hogy pl csak 1 magon fussanak a physx-es CPU számítások, ha konkurens GPU van a gépben, mert ugye volt már ilyen is..
Meg ahogy kifli is mondta, elég sok fizikai rendszer van a világon, fizetős vagy ingyenes, de legalább nem gyártó-korlátozott/korlátolt :) -
Solt #26910 Le vagyok maradva... :D Én úgy tudtam a physx gpu-hoz van kötve... :) -
Hogy jössz te ahhoz, hogy megmondod nincs télapó!? 
-
Szerintem superman behackelte magát a játékba.
-
Ennyi felesleges hozzászólást egy nem létező dologhoz. :D
Ne keverjétek a szezont a fazonnal. PhysX egy fejlesztői keretrendszer, ami több technológiát tartalmaz. A Batman, ALICE stb. árkád játékok az " Erőforrás zabáló, zárt (értsd nv specifikus ) technológia, ami semmi pluszt nem ad a játékélményhez" részét használják ennek a keretrendszernek. Így lehet millió darabra széthulló épület és folyadékszimuláció.
Amit az A3-ba beleépítettek az a PhysX-nek egy olyan "logikai" része, ami nem támogat GPU gyorsítást. Ez csak CPU-n futtatható, így teljesen mindegy, hogy milyen grafikuskártyája van valakinek.
PhysX SDK: http://developer.nvidia.com/physx-features-2x
Ebből jön a ARTICULATED VEHICLE DYNAMICS
azaz:
- Spherical Wheel shapes – sophisticated tire friction model
- Joint-based suspension – complex steering & suspension geometries
- Lightweight simulation
Ha egy kicsit utána lapoztatok volna a hivatalos fórumon, ezt a témát már vagy fél éve szétboncolták. -
1000+1 jobb más megoldás van a fizikár, előbb írtam ugye, ha mindenképpen a vga-t akarjuk használni, ott az opencl, viszont rengeteg játék van amiben elég jó a fizika, és cpu számolja (gta 4, szerintem frostbite is jó ezen a téren, 1-2 kisebb bugal ugyan, de írtható lenne...) -
ha nincs nvidiád, olyankor a processzorod számolja a fizikát, de csak 1 magot használ erre a feladatra. Pl ez a baj, amásik baj, az, hogy zárt, és ati vga-val nem működik. Ugyanerre ott az opencl, ami (nevéből is láthatóan) nyílt rendszer. -
Feró Flex #26904 -
Gascan #26903 battlefieldben a vizből való felszállásból se csinálnak problémát :D
-
Durva, hogy az emelgetett jármű a levegőben is képe felverni a port. Gondolom olyan a kód, ha a deltav>0 akkor mehet a porozós particle effect, akár levegőben van akár a víz alatt:) -
-
PhysX a Maffia esetében a legjobb példa arra hogy, hogyan ne használjuk!
Már csak a LOD hiánya elég volt arra hogy meggyilkolja az egészet, és az sem mind1 milyen területen van használva, mert biztosak lehetünk hogy ArmA esetén ruházat illegetés formájában nem fogjuk viszontlátni!
A VBS2-ben már régóta jelen van (kipróbálható VBS2 Liteban is), amire használják ott csak jobb lett tőle a játék, persze csak ha nem vagyunk mazochisták és nem akarunk egymásba akadt, pattogó járműveket látni az ultra-gagyi ütközésvizsgálatnak köszönhetően! -
Gascan #26899 én látok különbséget :) ... szerintem az új effektet fasz*n néznek ki :P
persze ettől még ATIs maradok :) -
Solt #26898 Úgy-úgy... :)
.png)