35066
  • tpM
    Jó, majd ACSE-be intézek valamit... Még olyat is szeretnék, hogy legyen hangja mikor a fegyvert célzáshoz emeled. Tudom, hogy a játékban nincs semmilyen animáció, csak a kameranézet meg az adott ponthoz, de szerintem hangulatos lenne ilyenkor ilyen ruhasúrlódás meg valami enyhe fegyver "zörej".
  • Gascan #26936
    nekem mindig eszembe jut mikor ace-el játszom :)
  • tpM
    Ja, de ez eléggé régi téma, csak elfelejtettem. :D
  • Gascan #26934
    a fegyverváltásnak nem lesz hangja ACE-ben?
  • tpM
    Jövő hónapban.

Kicsinek érzem az esélyt arra, hogy alapból legyen ilyen Arma 3-ban, bár ki tudja... Én személy szerint megelégednék azzal is, ha több hangot engedne és lehetne stereo hangokat használni lövésdörejhez és robbanásokhoz.
  • DancZer
    Remélem minél előbb és még "lenyúlják" az ötletet A3-hoz! :D
  • Hogthar
    persze, mikorra várható a kiadás?
  • kifli
    jajj nemár, inkább ne

Milyen választ vársz? Még szép, hogy jöhet :D
  • tpM
    Jöhet hétvégén egy kis ACSE videó?
  • Gascan #26928
    :) épp erről kérdezek.. hogy az utóbbi fél évben legalább 6x frissitett
  • DancZer
    Az nem lehet, hogy frissítette a programot?
  • Gascan #26926
    ez hogy lehet? a játék rakja ki magának? akkor miért a telepitőt? és ha az tényleg a telepitő akkor az utóbbi 5 alkalommal mikor elinditottam miért nem telepitett? :)
  • Scottt
    Ez nálam is előfordult párszor,önirónia?Hahaaa
  • tpM
    neee :DDDDD
  • Hogthar
    Mert az asztalon lévő ikon nem parancsikon hanem a telepítője
    Nálam is el lett játszva kétszer mire rájöttem, majd csináltam saját parancsikont neki
  • Gascan #26922
    az utóbbi 6 hónapban akárhányszor elindittotam az asztalon lévő sixupdater ikont mindig újra instalálta az egész programot ... utoljára 1 hete lehetett - nem használom azért minden nap :) - azóta mondjuk nem...

• tpM
    Nem tudom mirőé beszélsz.
  • Gascan #26920
    amúgy six updatert miért kell szinte havi szinten újra instalálni? :)
  • generalgrock
    köszönöm!
  • tpM
    Ne legyél már ennyire elitista, Szkoti... (mondom ezt én:D)

Generalrock:

Letöltöd ezt a programot, feltelepíted, majd elindítod. Kiválasztod a fenti legördülőkből a modot meg Arma verziót majd balon megnyomod azt a zöld valamit, hogy Install & Update.

Ha elakadtál írj. :)
  • Scottt
    No offense,de ha nem tudod megtalálni magadtól,akkor szerintem nem neked való se az ACE2,se az Arma világa..
  • generalgrock
    pls valaki dobjon meg egy ACE 2 linkel ahonnan letudom tölteni
  • Hogthar
    Attól függ ,hogy Afrikai vagy európai fecske?
    Így történt hogy mi átmegyünk a hídon az ai meg nem
  • Icebird
    Biztos nem tudnak megfelelni a három kérdésre!
    - Mi a te neved?
    - És te mit keresel? Most arra felelj!
    - Mennyi egy töketlen fecske maximális repülési sebessége?
  • fkubi
    AI, hid... Hm? :)
  • Gascan #26912
    egyébként valami normális multis misszió sem ártana.... mert ez a domination valahogy eléggé fogyatékos sztem... 2 óra játék alatt ha mákom van 2 ellenséges katonát le is tudok lőni meg vagy 20 tankot

a katonákat úgy kell keresni, hogy minden fél órára jut egy belőlük ha épp jó napom van:)
  • lee56
    Bocs de tegnap este már nem volt erőm az egész internetet átolvasni :)

Amúgy meg most örülhetünk? Ha ügyeskedni akar az nvidia bármikor megteheti hogy pl csak 1 magon fussanak a physx-es CPU számítások, ha konkurens GPU van a gépben, mert ugye volt már ilyen is..

Meg ahogy kifli is mondta, elég sok fizikai rendszer van a világon, fizetős vagy ingyenes, de legalább nem gyártó-korlátozott/korlátolt :)
  • Solt
    Le vagyok maradva... :D Én úgy tudtam a physx gpu-hoz van kötve... :)
  • Icebird
    Hogy jössz te ahhoz, hogy megmondod nincs télapó!?
  • DancZer
    Szerintem superman behackelte magát a játékba.
  • DancZer
    Ennyi felesleges hozzászólást egy nem létező dologhoz. :D

Ne keverjétek a szezont a fazonnal. PhysX egy fejlesztői keretrendszer, ami több technológiát tartalmaz. A Batman, ALICE stb. árkád játékok az " Erőforrás zabáló, zárt (értsd nv specifikus ) technológia, ami semmi pluszt nem ad a játékélményhez" részét használják ennek a keretrendszernek. Így lehet millió darabra széthulló épület és folyadékszimuláció.

Amit az A3-ba beleépítettek az a PhysX-nek egy olyan "logikai" része, ami nem támogat GPU gyorsítást. Ez csak CPU-n futtatható, így teljesen mindegy, hogy milyen grafikuskártyája van valakinek.

PhysX SDK: http://developer.nvidia.com/physx-features-2x
    Ebből jön a ARTICULATED VEHICLE DYNAMICS
    azaz:
    - Spherical Wheel shapes – sophisticated tire friction model
    - Joint-based suspension – complex steering & suspension geometries
    - Lightweight simulation

Ha egy kicsit utána lapoztatok volna a hivatalos fórumon, ezt a témát már vagy fél éve szétboncolták.
  • kifli
    1000+1 jobb más megoldás van a fizikár, előbb írtam ugye, ha mindenképpen a vga-t akarjuk használni, ott az opencl, viszont rengeteg játék van amiben elég jó a fizika, és cpu számolja (gta 4, szerintem frostbite is jó ezen a téren, 1-2 kisebb bugal ugyan, de írtható lenne...)
  • kifli
    ha nincs nvidiád, olyankor a processzorod számolja a fizikát, de csak 1 magot használ erre a feladatra. Pl ez a baj, amásik baj, az, hogy zárt, és ati vga-val nem működik. Ugyanerre ott az opencl, ami (nevéből is láthatóan) nyílt rendszer.
  • Feró Flex
  • Gascan #26903
    battlefieldben a vizből való felszállásból se csinálnak problémát :D

• DrRadon
    Durva, hogy az emelgetett jármű a levegőben is képe felverni a port. Gondolom olyan a kód, ha a deltav>0 akkor mehet a porozós particle effect, akár levegőben van akár a víz alatt:)
  • Icebird
  • Icebird
    PhysX a Maffia esetében a legjobb példa arra hogy, hogyan ne használjuk!
    Már csak a LOD hiánya elég volt arra hogy meggyilkolja az egészet, és az sem mind1 milyen területen van használva, mert biztosak lehetünk hogy ArmA esetén ruházat illegetés formájában nem fogjuk viszontlátni!
    A VBS2-ben már régóta jelen van (kipróbálható VBS2 Liteban is), amire használják ott csak jobb lett tőle a játék, persze csak ha nem vagyunk mazochisták és nem akarunk egymásba akadt, pattogó járműveket látni az ultra-gagyi ütközésvizsgálatnak köszönhetően!
  • Gascan #26899
    én látok különbséget :) ... szerintem az új effektet fasz*n néznek ki :P

persze ettől még ATIs maradok :)
  • Solt
    Úgy-úgy... :)