35066
  • denevérember
    Honnan tudom beszerezni az ACE magyar szerverhez a hozzávaló modokat? Tud adni nekem valaki egy linket ahol esetleg egy "csokorban" fent van az összes? :)
  • Hogthar
    DH én már nem nyitok Topicot egy jó ideje, eddig egyetlen egy jelentést sem fogadtak el, jelenleg az asr Ai t tesztelgetjük, csak véletlen úgy indítottam ,hogy az ace volt előnyben részesítve, de majd születésnapom után leteszteljük azt is.
  • tpM
    Köszi.

Tgabbar: 650 lövés / perc az elméleti tűzgyorsasága, szerintem jó.
  • Tgabbar
    Ámbár én nem vagyok topik lakó,és lassan két éve, hogy nem lőttem vele, de jónak tűnik. A tűzgyorsaság viszont, mintha némileg gyorsabb lenne a normálisnál egy lehelletnyivel.
  • Scottt
    Optimális szvsz
  • tpM
    Hát szerintem rossz, ha így félúton újrakezdik és megint nekiállnak vele pöcsölni...

Na, de ki szeretném kérni itt a topiklakók véleményét arról, hogy az alábbi videón szerintetek mennyire hangos/erőteljes az AK.

5.45x39 kaliberről van szó.

Videó.
  • lee56
    Nem biztos hogy örülnek azért, ha madárnak nézed őket a hátuk mögött :D
    Amúgy ez most jó hír vagy rosz? Nem tudom eldönteni :)
  • Scottt
    Warum?
  • tpM
    Olyan erdőben ahol szavahihető, bizonyos dolgokba betekintést nyerő madarak élnek.
  • DancZer
    Hol csiripelték?
  • tpM
    Amúgy azt csiripelik a madarak, hogy az Arma 3 kampányát újrakezdik (mármincs csinálni) és más lesz a sztori. Érdekes...
  • denevérember
    Köszönöm a választ Hogthar!! :) Este felnézek TS-re!
  • DancZer
    Ez a legújabb fejlesztésű HIND amivel már ilyen trükköket is lehet csinálni. :D
  • Feró Flex
    Ez jó AI!

Ace-el is jó meg alapból is és nagyon szépen lehet konfigurální.Ezt használom bevált,szerinte nagyon fasza:O)Coophoz jó lehet egy próbát megér.
    (Csak Sp-nen játszom.)

• tpM
    Erről az AI problémáról nyitottatok ticketet DH-n?
  • tpM
    Nekem is alaplapim van; ALC889A és egy középkategóriás fejhallgatóm. Solt meg itt sznobkodik megint... :D Így legallább normálisan fog szólni mindenkinek, legalábbis remélem, hogy jobb cuccal a hangzás is jobb lesz, nem pedig rosszabb.
  • Hogthar
    Amikor kedvünk tartja Az az igazság hogy Ts en szoktunk lenni, és valamikor tesztelgetünk valamikor külföldi szerverre megyünk.

A 2 szerver ami van közülük az egyik ace 2 es + a saját addonok, a másik mód nélküli szerver és leginkább PvP re használjuk.

A PvP jelenleg leginkább PR el folyik és mivel mód kell hozzá így más szerveren játszunk, a ace szerveren meg azért nem mert az AI ace mellett szarabb mint nem ace mellett, beleuntunk hogyha elsül a fegyvered másodperc késés nélkül azonnal 6 felől kapsz találatot és ha jól helyezkedsz is a biztonság kedvéért még ágyú tüzet is kapsz.

Szóval jelenleg Ai módokat keresünk amivel ezt kilehet küszöbölni + ba még a magyar Dominationt játszunk és még nincs kész a ranked verziója, azzal szeretnénk most játszani, csak lusta voltam befejezni.
  • Gascan #27120
    VIA VT1818 8-Channel High Definition Audio CODEC
    - Supports : Jack-detection, Multi-streaming, Front Panel Jack-retasking
    Audio Feature :
    - Absolute Pitch 192kHz/ 24-bit True BD Lossless Sound
    - ASUS Noise Filter
    - Optical S/PDIF out port(s) at back panel

ilyet irnak az ASUS weboldalán.. szóval még noise filter is van :D
  • Solt
    A gond ott kezdődik, hogy te is ilyen alaplapi szaron csinálod a hangokat... ideje lenne venni egy rendes hangkártyát! :)
  • Gascan #27118
    alaplapi ... nyugodtan mond meg ha nem értesz egyet.. nem vagyok sértődős :)

amúgy headsetet használok
  • tpM
    Amúgy Gascan (meg aki zavaróan hangosnak találta az ACSE videóban a hangokat) milyen hangkártyán/hangszórón tolod, ha szabad kérdeznem? Nem akarok átesni a ló túloldalára...
  • denevérember
    Hali! A 2 magyar szerveren mikor szoktak inkább lenni játékosok? Ma egész nap figyeltem,de nem volt rajta mozgás egyáltalán :(
  • Hogthar
    Lagnál láttam csak ilyet, pl ma is bár gépjárművel, Mlacix féloldalasan haladt az úton mintha driftelne
  • DrRadon
    51-es körzet. Ott repkednek így a dolgok.
  • tpM
    Valaki tudná azonosítani ezt az anomáliát? :D

• Scottt
    Igen,az már túl tökéletes lenne,de elvileg valahogy már azt is megoldották,csak az nem publik..

Ez 1 addon,csak 2 videó van róla,szóval ez egyben van az előre-hátra ülés stb meg a lövés lehetőségét biztosító kiegészítő.
  • DancZer
    Ne általánosítsatok. Az hogy a kis heli-ről lehet lőni nem azt jelenti, hogy minden járműből lehet. Valószínűleg azért nem került bele az ArmA-ba mert nem tudták volna megoldani az összes járműnél és multira egyenlőtlen lett volna.

Amúgy tényleg jó cucc. 1:10-nél a jobb oldali helin látható a váltás! Kíváncsi volnék laggnál mit csinál.

Van egy másik fejlesztésük is, szintén kis helihez.
  • Gascan #27110
    végül is abban igaza volt, hogy "bekerült" :D
  • tpM
    Még Arma 1-es időkben volt egy interjú a fő programozóval, hogy Arma 2-be ha nem is alapból, de patch formájában majd belekerül a bizonyos járművek utasteréből való tüzelés, dehát most mit mondjak...
  • Hogthar
    Jah én is látom sok helyen az m4 packom, jó érzés hogy foglalkoztam vele és másoknak ezzel örömet okoztam.
  • Gascan #27107
    én azt se értem ez alapjátékból miért maradt ki :)
  • tpM
    Olyan büszke vagyok mikor ACE SM-et hallok vissza egy videóban... :D

Amúgy jó cucc, megkérdezem kollegákat miért nincs ez még bent.
  • Scottt

Hmmm..
  • DancZer
    Egy pontos hibaüzenettel talán közelebb kerülnénk a megoldáshoz.
  • yoda2000
    Háló mondenki. Előkototran az Armed Assaultot, hogy szórakozzak a szerkesztőjével, de elakadtam. Konkrétan azt szeretném megcsinálni, hogy egy helikopterbe pakolok katonákat és a gépet elküldöm A pontból C pontba (eddig megy), és B pontnál kiugrálnak a ejtőernyővel. Na és itt akadtam el. Hogy lehet beállíani, hogy adott pontnál kiugráljanak? Persze úgy, hogy nem én vezetem a gépet és a katonák nincsenek is alám rendelve.

Valaki tud segítei az írjon, vagy nekem az is jó ha egy olyan oldalt mondotok ahol ezek a dolgok jól le vannak írva.
    kösz :)
  • denevérember
    Nos megvásároltam a játákot de... Sajnos rengeteg probléma merült fel... Kezdjük azzal hogy az ARMA2 install után,próbaképp kipróbáltam és nem indult el a játék,2 hiba üzenet után kidob . (a tört verzió zökkenő mentesen ment) Ezután feltelepítettem az Operation Arrowhead-et , itt install után egyből elindított 1 patchet magától,melynek a felénél szintén olyan hibát írt ki hogy csak a leállításra tudtam menni. 1.60 patch telepítés után 99% nál kiírta hogy 1.50 szükséges ehhez a patch telepítéséhez... Ezt nem hiszem el.... A tört verziók rendesen futottak,sőt az arma2 FREE is... Megvásároltam a CD Galaxisban az EREDETI verziót és ilyen hibákba futok bele?! ... Tud erre valaki valami normális magyarázatot? :(((( Nagy csalódás ez most nekem.... Előre is köszönöm a választ!
  • Gascan #27101
    egyébként red orchestra 2-ben kipróbáltam amit most beta név alatt fut... visszahozzák a régi játékstilust és igy az új térképpel meglepően tetszetős lesz
  • tpM
    Gondolom azért van, hogy kisebb legyen a terhelés. Amúgy jó ötlet mert így értékesebb az élet, ha lelősz valakit azzal tényleg "ritkítod" az ellenfelet, nem csak x másodpercre kivonod a harctérről.
  • Gascan #27099
    a következő lépcsőfok az lesz ha meghalsz veled hal a számitógép :D

vagy jobb napokon csak kikapcsol de még előtte elküld a pi*sába :D
  • Solt
    Jól hangzik... :)