35066
-
Honnan tudom beszerezni az ACE magyar szerverhez a hozzávaló modokat? Tud adni nekem valaki egy linket ahol esetleg egy "csokorban" fent van az összes? :) -
DH én már nem nyitok Topicot egy jó ideje, eddig egyetlen egy jelentést sem fogadtak el, jelenleg az asr Ai t tesztelgetjük, csak véletlen úgy indítottam ,hogy az ace volt előnyben részesítve, de majd születésnapom után leteszteljük azt is. -
tpM #27135 Köszi.
Tgabbar: 650 lövés / perc az elméleti tűzgyorsasága, szerintem jó. -
Tgabbar #27134 Ámbár én nem vagyok topik lakó,és lassan két éve, hogy nem lőttem vele, de jónak tűnik. A tűzgyorsaság viszont, mintha némileg gyorsabb lenne a normálisnál egy lehelletnyivel. -
Optimális szvsz -
tpM #27132 Hát szerintem rossz, ha így félúton újrakezdik és megint nekiállnak vele pöcsölni...
Na, de ki szeretném kérni itt a topiklakók véleményét arról, hogy az alábbi videón szerintetek mennyire hangos/erőteljes az AK.
5.45x39 kaliberről van szó.
Videó. -
lee56 #27131 Nem biztos hogy örülnek azért, ha madárnak nézed őket a hátuk mögött :D
Amúgy ez most jó hír vagy rosz? Nem tudom eldönteni :) -
Warum?
-
tpM #27129 Olyan erdőben ahol szavahihető, bizonyos dolgokba betekintést nyerő madarak élnek. -
Hol csiripelték? -
tpM #27127 Amúgy azt csiripelik a madarak, hogy az Arma 3 kampányát újrakezdik (mármincs csinálni) és más lesz a sztori. Érdekes... -
Köszönöm a választ Hogthar!! :) Este felnézek TS-re! -
Ez a legújabb fejlesztésű HIND amivel már ilyen trükköket is lehet csinálni. :D -
Feró Flex #27124 Ez jó AI!
Ace-el is jó meg alapból is és nagyon szépen lehet konfigurální.Ezt használom bevált,szerinte nagyon fasza:O)Coophoz jó lehet egy próbát megér.
(Csak Sp-nen játszom.)
-
tpM #27123 Erről az AI problémáról nyitottatok ticketet DH-n? -
tpM #27122 Nekem is alaplapim van; ALC889A és egy középkategóriás fejhallgatóm. Solt meg itt sznobkodik megint... :D Így legallább normálisan fog szólni mindenkinek, legalábbis remélem, hogy jobb cuccal a hangzás is jobb lesz, nem pedig rosszabb. -
Amikor kedvünk tartja
Az az igazság hogy Ts en szoktunk lenni, és valamikor tesztelgetünk valamikor külföldi szerverre megyünk.
A 2 szerver ami van közülük az egyik ace 2 es + a saját addonok, a másik mód nélküli szerver és leginkább PvP re használjuk.
A PvP jelenleg leginkább PR el folyik és mivel mód kell hozzá így más szerveren játszunk, a ace szerveren meg azért nem mert az AI ace mellett szarabb mint nem ace mellett, beleuntunk hogyha elsül a fegyvered másodperc késés nélkül azonnal 6 felől kapsz találatot és ha jól helyezkedsz is a biztonság kedvéért még ágyú tüzet is kapsz.
Szóval jelenleg Ai módokat keresünk amivel ezt kilehet küszöbölni + ba még a magyar Dominationt játszunk és még nincs kész a ranked verziója, azzal szeretnénk most játszani, csak lusta voltam befejezni. -
Gascan #27120 VIA VT1818 8-Channel High Definition Audio CODEC
- Supports : Jack-detection, Multi-streaming, Front Panel Jack-retasking
Audio Feature :
- Absolute Pitch 192kHz/ 24-bit True BD Lossless Sound
- ASUS Noise Filter
- Optical S/PDIF out port(s) at back panel
ilyet irnak az ASUS weboldalán.. szóval még noise filter is van :D -
Solt #27119 A gond ott kezdődik, hogy te is ilyen alaplapi szaron csinálod a hangokat... ideje lenne venni egy rendes hangkártyát! :) -
Gascan #27118 alaplapi ... nyugodtan mond meg ha nem értesz egyet.. nem vagyok sértődős :)
amúgy headsetet használok -
tpM #27117 Amúgy Gascan (meg aki zavaróan hangosnak találta az ACSE videóban a hangokat) milyen hangkártyán/hangszórón tolod, ha szabad kérdeznem? Nem akarok átesni a ló túloldalára... -
Hali! A 2 magyar szerveren mikor szoktak inkább lenni játékosok? Ma egész nap figyeltem,de nem volt rajta mozgás egyáltalán :( -
Lagnál láttam csak ilyet, pl ma is bár gépjárművel, Mlacix féloldalasan haladt az úton mintha driftelne -
51-es körzet. Ott repkednek így a dolgok. -
tpM #27113 Valaki tudná azonosítani ezt az anomáliát? :D
-
Igen,az már túl tökéletes lenne,de elvileg valahogy már azt is megoldották,csak az nem publik..
Ez 1 addon,csak 2 videó van róla,szóval ez egyben van az előre-hátra ülés stb meg a lövés lehetőségét biztosító kiegészítő. -
Ne általánosítsatok. Az hogy a kis heli-ről lehet lőni nem azt jelenti, hogy minden járműből lehet. Valószínűleg azért nem került bele az ArmA-ba mert nem tudták volna megoldani az összes járműnél és multira egyenlőtlen lett volna.
Amúgy tényleg jó cucc. 1:10-nél a jobb oldali helin látható a váltás! Kíváncsi volnék laggnál mit csinál.
Van egy másik fejlesztésük is, szintén kis helihez.
-
Gascan #27110 végül is abban igaza volt, hogy "bekerült" :D -
tpM #27109 Még Arma 1-es időkben volt egy interjú a fő programozóval, hogy Arma 2-be ha nem is alapból, de patch formájában majd belekerül a bizonyos járművek utasteréből való tüzelés, dehát most mit mondjak... -
Jah én is látom sok helyen az m4 packom, jó érzés hogy foglalkoztam vele és másoknak ezzel örömet okoztam. -
Gascan #27107 én azt se értem ez alapjátékból miért maradt ki :) -
tpM #27106 Olyan büszke vagyok mikor ACE SM-et hallok vissza egy videóban... :D
Amúgy jó cucc, megkérdezem kollegákat miért nincs ez még bent. -
Hmmm.. -
Egy pontos hibaüzenettel talán közelebb kerülnénk a megoldáshoz. -
yoda2000 #27103 Háló mondenki. Előkototran az Armed Assaultot, hogy szórakozzak a szerkesztőjével, de elakadtam. Konkrétan azt szeretném megcsinálni, hogy egy helikopterbe pakolok katonákat és a gépet elküldöm A pontból C pontba (eddig megy), és B pontnál kiugrálnak a ejtőernyővel. Na és itt akadtam el. Hogy lehet beállíani, hogy adott pontnál kiugráljanak? Persze úgy, hogy nem én vezetem a gépet és a katonák nincsenek is alám rendelve.
Valaki tud segítei az írjon, vagy nekem az is jó ha egy olyan oldalt mondotok ahol ezek a dolgok jól le vannak írva.
kösz :) -
Nos megvásároltam a játákot de... Sajnos rengeteg probléma merült fel... Kezdjük azzal hogy az ARMA2 install után,próbaképp kipróbáltam és nem indult el a játék,2 hiba üzenet után kidob . (a tört verzió zökkenő mentesen ment) Ezután feltelepítettem az Operation Arrowhead-et , itt install után egyből elindított 1 patchet magától,melynek a felénél szintén olyan hibát írt ki hogy csak a leállításra tudtam menni. 1.60 patch telepítés után 99% nál kiírta hogy 1.50 szükséges ehhez a patch telepítéséhez... Ezt nem hiszem el.... A tört verziók rendesen futottak,sőt az arma2 FREE is... Megvásároltam a CD Galaxisban az EREDETI verziót és ilyen hibákba futok bele?! ... Tud erre valaki valami normális magyarázatot? :(((( Nagy csalódás ez most nekem.... Előre is köszönöm a választ! -
Gascan #27101 egyébként red orchestra 2-ben kipróbáltam amit most beta név alatt fut... visszahozzák a régi játékstilust és igy az új térképpel meglepően tetszetős lesz -
tpM #27100 Gondolom azért van, hogy kisebb legyen a terhelés. Amúgy jó ötlet mert így értékesebb az élet, ha lelősz valakit azzal tényleg "ritkítod" az ellenfelet, nem csak x másodpercre kivonod a harctérről. -
Gascan #27099 a következő lépcsőfok az lesz ha meghalsz veled hal a számitógép :D
vagy jobb napokon csak kikapcsol de még előtte elküld a pi*sába :D -
Solt #27098 Jól hangzik... :)
.png)