35066
-
mk452001 #27177 Nem tudtok véletlenül olyan küldetést, vagy küldetéssorozatot, ahol pilótaként tevékenykedhetek? :P -
tpM #27176 Na, Iron Frontban lesz fegyverletámasztás, bár ahhoz képest, hogy belenyúlhatnak a motorba eléggé szegényesnek érzem. -
Nem kell róla értesíteni a többieket,meg kell semmisítened a kommunikációs kocsit, rakj le 1 sachlelt mellé, majd robbantsd fel. -
mk452001 #27174 Hali!
most kezdtem az Arma 2-t, és az első pályán lenne egy kis problémám.
Megtaláltam a kommunikációs kocsit, de nem tudom, hogy értesítsem a többieket a pozíciójáról (egy videóban láttam, hogy valaki szimplán rázoomolt, de akkor se volt semmi).
a dokit, meg a nőt elvittem a fabódéhoz, és a hullás Uralokat is megtaláltam. -
Hát igen azok szidják a legjobban az Armát akik a legjobban szeretik, mert ugyebár az tud a legjobban bántani amit vagy akit szeretünk nem igaz?
Pozitívan kell hozzá állni, rosszabb már nem lehet mint az arma 2 vagy igen?
Mivel nekem az Arma 2 is okozott rengeteg jó pillanatot és annyira fanatik lettem általa ,hogy képes voltam végig játszani vele megjelenéstől idáig, így bátran megfogom rendelni a 3. részt, és persze kedvtelenül rakom is le amikor alacsony beállítások mellett is 10 fps t hoz ki a szerkesztőben is, De majd amikor új erőművet vettem na akkor....
-
Valóban megcsinálhatnának ilyeneket, de így is katasztrófa volt az Arma 2 a megjelenéskor. Hát még ha ilyeneket fejlesztettek volna akkor el se tudom képzelni milyen lett volna! :D
Reméljük A3 megjelenésének eltolása nem véletlenül történt és lesz ilyen apróságokra is idejük. :) -
Hát az összes COD és BF sorozatot ide lehetne sorolni az elsö részektöl fogva ,de szinte az összes másik FPS-ben a tárcsere nem abból áll hogy hadonászik a fegyver mellett és egyszercsak megjelenik a tár a fegyverben . töltöfogás szintugy.
Az üvegtörést is már megoldották azokban az idökben amikor még hirböl sem ismerték a többmagos gépeket lásd SWAT3 és egyéb akkori játékok.
Armában ez még mindig nem történt meg..
Nem kell fizikailag tökéletes magvalositás,de legalább a látszatja meglegyen hogy történt valami ha belelövök a tárgyakba. -
tpM #27170 Egyszerűen csak nem őszinték. -
Tudsz példát is mondani, mert én még ilyennel nem találkoztam? :D
Sztem a "közel sincs ahhoz" elég durva túlzás. A BIS egy csúnya gonosz cég aki szánt szándékkal hergeli a communitit azzal, hogy beígér dolgokat és aztán nem készíti el. Ejnye-bejnye ...! De azért ingyen kaptunk 1.60-ot és folyamatos béta javításokat két éven keresztül. Erre mondhatjátok, hogy ha bug nélkül adják ki, akkor nem kéne hegeszteni. De arra senki nem gondol, hogy mennyit kéne ahhoz tesztelni, hogy ez megvalósítható legyen. Ezt csak a nagyon nagy kiadók engedhetik meg. A diplomám felmerném rakni, hogy pl. a D3 99%-ban bug mentes lesz.
A BIS-nek viszont olyan céljai(amik lehet még csak ígéretek) vannak amik más fejlesztőcégeknek nem, ezért vannak egyedül a piacon. Mindenesetre 19.-én új infók jönnek, ami jó! :) -
Az a dühitö , hogy ahol nem várja el az ember pl egy árkád gémben ott viszont megcsinálják közel realisztikusra. -
tpM #27167 Ez így megy OFP óta, aztán a végeredmény valahogy... fogalmazzunk úgy, hogy közel sincs ahhoz, amit a kijelentéseik alapján elvárna az ember. Úgyhogy én kivárom.
Egyszerűen rendes fegyver újratöltés animáció egy BIS játékban túl hihetetlennek tűnik számomra. -
Franc tudja, kezdek hinni nekik. Az a bónusz videó ott a végén... az nagyon finomra sikerült. -
Megint kezdödik a beetetés !
Jönnek a képek videok aztán majd a végleges játék a közelében sem lesz hozzá.
Tényleg le kéne mentegetni az oldalakat és összehasonlitani a kész termékkel. -
Totoo #27164 Sziasztok olyan kérdésem lenne hogyha egy mod azért nem jön be a játékba mert ezt írja ki: Invalid crew ez mit jelent és miért van???
Totoo -
Tehát akkor mégis csak a gépem kevés hozzá... Csak mondom,nekem az volt a furcsa hogy amikor a program nélkül indítottam szervert,tehát magából a játékból indítottam a dominationt... nekem sem akadt,teljesen élvezhetően mnent! Csak akkor fordult elő ez az akadás amikor a dedikált szervert indítottam ezzel a kis progi segítségével... :/ -
Arma nagy pályával rendelkezik, rajta a sok gyalogot pontos pozícióval el kell számolnia és mellette sok szkripttel fut, plusz ott a Domi ami még ráadás,(mert ugyebár benne is sok Szkript van és egység) ezeket mind a szerver számolja le és közvetíti a játékosoknak, mivel a te gépeden futott a szerver így nálad volt akadás a többieknél meg nem és ezért nincs akadás ha más szerverén játszol, mivel akkor nem a te gépednek kell ezeket leszámolni csak feldolgozni a beérkező információt. -
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne,hogy letöltöttem egy TA2DST nevű progit hogy dedikált szervert tudjak csinálni! Beállítottam mindent (egy hozzáértő segítségével)elindult a pálya viszont nekem ilyen 5másodpercenként meg meg akad ... Igaz a gépem nem túl erős de átlagba normál beállítások mellett szépen futnak a pályák ! Mitől lehet ez az akadás? Még net lag se lehet mert 80/40 netem van,és hozzáteszem hogy amikor a játékból HOST-oltam nem ezzel a kis progival,igaz akkor domination játékmód volt,7 emberrel velem együtt a pályán teljesen akadásmentesen futott!!! Tehát akkor a kérdésem ez lenne, hogy mitől akadtam a saját HOSTOLT pályámon ? ( A többiek akik fent voltak a szerveren jól futott nekik) Válaszotokat előre is köszönöm! Nagy segítség lenne!
Üdv, D. -
én 20 25 el játszok a 30 fölötti fps nagyon jó szerintem -
Gascan #27159 mi számit alacsonynak? 40-50 felett vagyok -
szerintem fps hiány mellett a fáradás idejét ugyanúgy számolja de az akadás miatt nem jutsz olyan messzire, alacsony fps mellett 6 lépés és fekszel. -
tpM #27157 Én alap SMAW Gunner-rel (32kg felszerelés) sprinteltem ~200m-t. Semmi komoly dolog nem ütött be, csak szívverés hang, de ennyi. Valami gubanc lehet nálad. -
Gascan #27156 arma launcherrel inditom amig online játszok de akkor csak alap ACE cuccokat ACE/X/RU/SM/USNavy,CBA meg van itt egy olyan h Expansion, az gondolom a két DLC-t takarja :) -
tpM #27155 Én nem tapasztaltam ilyet. Milyen addonokat/modokat futtatsz mellette? -
Gascan #27154 amúgy kinek az ötlete volt ACEben hogy pár lépés után úgy kifulladjon a katona hogy fél/1 percet kelljen várni hogy megint tehessek pár lépést - mondjuk még 4 másodperc futás - amig automatikusan lehasal?
az alapkütyüket nem üritettem ki, volt egy m4-esem 6 tárral + SMAW 3 rakátéval...
-
Gascan #27153 akkor ő nem pont ezt csinálta? :) -
Solt #27152 Úgy-úgy! :DDD -
fkubi #27151 Ha rendesen megunnepelned, akkor semmire se emlekeznel -
tpM #27150 :D
Én nem ünneplem a sajátomat, de azért elmékeznék rá ha előtte pár órával említeném. :D -
Tényleg de hülye vagyok áhh
-
tpM #27148 Hát írtad az előbb... -
Köszi, amúgy honnan tudod hogy ma van a születés napom? -
tpM #27146 Sosem játszottam a BF3-mal, csak videókat néztem belőle. Jó, bár szerintem a kezedből túl "pötyögősen" szól, lehetne teltebb, élesebb a hangja. A visszhang pedig úgy érzem néha el van túlozva. -
tpM #27145 Jujj ezt nézzétek. Végre ruszki technikák... -
tpM #27144 igen :D -
Gascan #27143 tényleg :) ... és ha RPG-re váltok vagy kézifegyverre? :)az majd később? -
tpM #27142 Hát mindennek oka van. Ha valamit nem fogadnak el, azt általában megindokolják miért. :) Amúgy Boldog Szülinapot!
Gascan:
Hát majd a későbbi verziókban szeretném, ha lenne különbség a szubszonikus és normális lőszerek között, mert jelenleg csak annyi, hogy utóbbi produkál hangrobbanást, míg előbbi nem. Ez még odébb van.
A vidiben amúgy meg lehet figyelni, hogy már van hangja mikor a szemedhez emeled. :) -
Gascan #27141 amúgy honnan veszed az alaphangokat?
csak mert ahogy hallani az sem mindegy milyen töltényt lősz ki belőle..
pl. itt a fickó próbálgat valamiket
-
Gascan #27140 ez most nem annyira hangos mint a multkori ... igy jobb sztem
te mit gondolsz a BF3 fegyverhangokról? -
Lehet csak arról van szó, hogy az egészet java-ra írják át az sqf helyett. -
Tgabbar #27138 Ok, engem meggyőztél. Én mint ahogy említettem már két éve lőttem ilyen űrméretű fegyverrel(ak-74) és mint tudjuk , fegyver és fegyver között is van eltérés :).
.png)