35066
-
Legalább tennék még könnyebben moddolhatóvá,azt adják ki bugmentesen kampány,stb nélkül.Mindkét félnek jobb lenne :D -
tpM #27216 Igen, meg ennyi erővel nem is kell semmi komolyabb feature, mert "majd a modok". Csak tudod ez így igazságtalan, hogy BIS kapja a pénzt a játszhatatlan valamiért és mások meg ingyen, szabadidejükben játszhatóvá teszik. -
Community made 10/10-es kampányok mint eddig is.. -
tpM #27214 Szerintem a következő updateben.
Igen DancZer, csak attól félek, hogy eddig újraírás nélkül is eléggé... khm hmm kampányokat kaptunk, mi lesz itt? :D -
Azt írjahamarosan bele lesznek rakva az ACE2-be,nem tudod tpM mikor lesz az a hamarosan? -
Szerintem nem az számít, hogy mit és hogyan csinálnak. Nekem mint játékosnak az a fontos, hogy élvezhető hibamentes játékot kapjak a pénzemért. Sok idő van még a megjelenésig és addig lesz még community alfa és lehet beta is. Szerintem írják újra ha kell, csak olyan élményt kapjak hogy, akár többször is végigjátszhassam a kampányt. Főleg azért mert már eleve úgy építik fel hogy véletlenszerű a történet memete. -
tpM #27211 A multihoz úgy áll a BIS, hogy "örülj neki, hogy ez is van". Take on Heliben fél éve nem működik a köteles leereszkedés multiban, Arma is tele van olyan scriptelési parancsokkal, amik egyáltalán nem, vagy nem úgy működnek, ahogy kéne. Most is nekiálltak még a single kampányt újrairni meg mit tudom én mit pöcsölni vele. -
lee56 #27210 future? ja igen még nem jelent meg a játék :)
Érzitek azért a fejlődést nem? Első részben még nem tudtunk úszni (vagy az a Flashpointban volt? :) ) , a másodikban már tud pancsikolni a katonánk, és a III-ban búvároktatónak is elmehetünk akár :))
Amúgy tényleg jópofa szerintem is, feltéve ha 1, nem több a marketingértéke mint a kidolgozása, 2, ha nem megy fontosabb dogok rovására - úgymint rendes fizika! (lövedésk és világ), rombolhatóság, hibátlan AI, rengeteg multiplayer játékmód, és kiváló single kampány, ami bugmentes lesz természetesen :) -
Azokra gondoltam akiknek a mozgását felveszik,jó megoldás, hogy annak veszik fel a mozgását aki "házon belüli"és van tapasztalata a seregben,de azért na.. -
tpM #27208 Nem tudom Felvidéken milyen a helyzet, de itthon majdem ingyen dolgoznak az emberek. :( -
Az animációkra gondolsz, mert nem arra írtál választ. Szerintem ingyen senki nem dolgozik napi 12 órát, bár ízlések és pofonok. :) -
olyan mintha légpuskával lőnének egy lemeztáblára -
tpM #27205 4:48-tól milyen félelmetes már... :D
-
Szerintem van aki ingyen is megcsinálta volna nekik,nem egy-két ex katona írogat a fórumukra tuti akadt volna jelentkező. -
Hát ha volna rá pénzük szerintem ők sem gondolkodtak volna rajta.
Új support truck(Sör): -
Gascan #27202 mi a különbség ebben .. nem étrem :)... fegyvert vállhoz tartva mozogni meg megfordulni, legugolni mindenk hivatásos katonának ugyan úgy kéne -
Valami komolyabb arcokat is szerződtethettek volna,pl a Ghost Recon Future Soldierhez mocapját ha jól emlékszek SEAL-ek csináltak,de még az ezeréves Rainbow sixekhez is ex SF-ek mozgását vették fel. -
tpM #27200 Remélem ez az animrendszer bizonyos szankciókat is von majd maga után. Bár, ha ugye járműbeszállás animok hiányára az volt a kifogás, hogy "jajj lelőhetik a játékost miközben felmászik egy harckocsi tornyára" akkor nem kéne komoly dolgokra számítani. Arra gondoltam, hogy pl egy géppuska megtöltésénél tényleg érezned kéne, hogy ez egy macerás dolog, és nem lehet csak úgy akárhol nekiállni, de félek itt meg simán megcsinálod sprintelés közben, ahogy jelenleg is, csak itt hosszabb és kidolgozottabb animáció lesz hozzá. :S -
A víz alatti dolog csak egy mellékes future az arma 3 ban, az animációkra és a ragdollra gyúrtak rá nagyon.
Mellesleg én így is szoktam csak furikázni és élvezni a tájat, most már lubickolhatok is néha, miközben dudorászhatom hogy blablll glugll.
-
Gascan #27198 igen ezt már én is olvastam :D -
tpM #27197 Ez nkeed mnet Gsacan. ;D -
tpM #27196 A leényg hogy az eslő és uolstó bteű a heélyn lgyeen. Az agy csak einnyt fgyeil.
"Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát, melyin serenrodbn vnanak a bteuk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslo és az ultosó bteuk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteut mgaát, hneam cska a szót eszgébéen.
A cmabritgei emegyeten kéüszit eikgy tnuamálny áitllsáa sznreit a szvkaaon Bleül nicsn jlneestögfée akann, mkénit rdeeözndenk el a btüek: eyegüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lygeen. Ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlö, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A jlneeésg mgáayzrataa az, hgoy az erbemi agy nem eyedgi btüeket, hneam tleejs sazakvat ovals." -
Gascan #27195 most nézem milyen új szavakat találok ki .. megfölti :) remélem igy kódolva is érthető hogy meg feltölti ... hogy ebből hogy jött a megfölti :D -
tpM #27194 Hát igen... ez a búvárkodás jópofa lesz egykét coop meg kampány küldi erejéig, pl éjjeli partraszállás SF katonákkal, de ennyi. Megint úgyérzem, hogy kellett valami amit gyorsan át tudnak dobni VBS-ből, aztán reklámozzák, hogy milyen jó, holott önmagában nem ad hozzá sokat az általános játékmenethez. Számomra ez egy teljesen mellékes feature.
A fegyver letámasztás meg... az, hogy megvették a morothoz a licenszt kb azt jelentheti, hogy kiadhatnak vele egy önálló játékot, pénzért és nem pedig azt, hogy beletúrkálhatnak. Legalábbis komolyabb dolgokba biztos nem, mert akkor Hjjajjj atyaúristen mi lenne itt... VBS-t tuti kiütné a nyeregből az ACE 3-4 :D. -
Ex cod és bf játékosok voltak, szóval tapasztalatból nincs hiány! :D
Komolyra véve a szót, Igen. Az animációkat Smookie vette fel(ő csinálta a PVP animation pack-et, amiben guggolva lehet lőni meg ilyenek) az animációkat pedig egy Új-Zéland-on szolgált katona "mozogta" le.
Erről volt szó a Report In! ben, nem olvastad? :) -
Hamár témánál vagyunk az Arma3 uj animáciojárol felkerültek képek amikor a mocap felszerelésben veszik fel a mozgásokat.
Arrol lehet valamit tudni, hogy azok a személyek akiknek a mozgását felveszik volt valaha köze a katonaság vagy a fegyverekhez?Vagy csak egyszerüen valaki beöltözött aki ugy gondolta, hogy látott annyi akció filmet, hogy már tudja a fogásokat ? -
Szerintem sikeresebb lehet mint az Arma 2, mert itt olyan jelenetekkel találkozhatnak a játékosok amit anno a Cod és egyéb fps-ek adtak. Most viszont egy szimulátorban kapják vissza ami egy teljesen új köntöst ad az egésznek. Ha a fejlesztőknek sikerül bug-mentesre csinálni a kampányt, akkor szerintem nem lesz gond.:) -
Gascan #27190 meg a másik ami nagyon csúnya mind az Arma2ben mint az Iron Frontban.. a karakter mozgás, ahogy fut.. ahogy megfölti a fegyvert
teljesen úgy néz ki mintha valaki előre beirányzott egér mozdulattal mozgatná a kezét ... a hitelességnek semmi nyoma -
Gascan #27189 a viz alatti fejlesztéseket végképp nem értem hogy őszinte legyek ... egy centet nem költenék rájuk
de ez az Iron Front ahogy letámasztja a fegyvert ez azért nagyon ütős :D
... ez annyira hülyén van megcsinálva, hogy egy középsulis csoport is jobbat tudna összehozni :) -
tpM #27188 Igen. Meg a víz alatt lubickolás, legalábbis BIS így gondolja... -
Gascan #27187 én csak a ragdollról beszéltem .. az lenne az aranytojást tojó tyúk?... .. amúgy meg jó pénzért miért ne? :) -
tpM #27186 Mit gondoltál, BIS csak úgy odaadja nekik az aranytojást tojó tyúk legújabb változatát? :D Pláne mielőtt még kész sincs... -
Kampány pályái közül az EW első pályája, az operation arrowhead kampányából a "05 Open Season", A Scenarioson az az sima küldetéseken belül a "E06 Littlebird", "E07 death from above", aztán még ha rámész a british armed forcesre, azon belül a "B06 Merlin", B07 wildcat". Ezek mind Helikopteres küldetések. -
Gascan #27184 hát ez elég szomorú :) -
Perszehogy, az csak A3 al érkezik. Ők az A2 enginet licencelték. -
Gascan #27182 ragdoll gondolom kimarad? -
mk452001 #27181 Azt nagyon megköszönném.
Valahogy én szívesebben dolgoznék support-ként, mint élharcosként :P -
Ez csak egy fizetős mod számomra,ugyan olyan "gagyi" mint az arma csak más lett a GUI meg az egységek,ennyi erővel ezt is árulhatnák pénzért. -
Gascan #27179 valahogy ez az egész játék szerényes :) ... de nem is számitanak valami hiper szuper akció játékra sztem -
Vannak, ha ráérek összeírom neked melyikek azok és hol találod.
.png)