35066
-
használj ilyen egeret
ennél nem kell bekapcsolni a smoothingot, új technológiás 100k Dpi 20k frissítési sebességgel, profi és ahhoz képest egész olcsó -
Armában az fegyvernek van egy dexterity értéke mely arra szolgál hogyha könnyebb a fegyvered könnyebb lehet mozgatni, ha ez az érték nagy akkor úgy tudod mozgatni a fegyvered mint más fpsekben, de az az igazság ,hogy talán csak a pisztolynál olyan, így szimulálják le hogy a fegyverednek van súlya. Na mármost ha jó az fpsed ez nem tűnik fel, de ha kicsi és a smoothing be van kapcsolva fokozódik már-már zavaró fokig, ajánlatos a kikapcsolása. -
Gascan #27295 valakinél amúgy még van olyan, hogy ha az egeret jobbra és balra mozgatom akkor ha kikapcsolom a smoothingot akkor rögtön mozdul mint más játékban, de ha vertikálisan akarom mozgatni akkor egy picit késik .. ezt meg lehet valahogy oldani? -
Helló! A legegyszerűbb ha felnézel a magyar TS re,ott bárkit megkérhetsz,és szívesen segít beállítani mindent! -
Szevasztok..!
Informaciot szeretnek, h hogyan tudnamezt a mod-ot feltenni ugy, hogy mukodjon is..Letoltottem az osszes szukseges szart(CBA-kat, ACE-t,stb), egesznap a telepitesi utmutatokat bujtam a net-en es megsem mukodik semmi..Gyakoralatilag ugy nem lehet telepiteni ahogy az utmutatokban szerepel(vagyis feltelepul, csak nem mukodik)..a launcher-ekkel sem mukodik..(standalone A2-m es OA-m van..)
Koszonom a segitseget elore is..! -
tpM #27292 Repeszszimuláció
-
:D
-
Felújítottam a Duala Domit : Link -
Amikor beállítanék valamit -
tpM #27288 Szerencséd, hogy ACE Guru-nak szólítottál. 8-)
Az a helyzet, hogy nem tudom, mert Clippy-t én nemrég indítottam el először, amikor is ezt beállítottam.
Mikor írja ezt ki, mikor elindítod, vagy mikor valami műveletet csinálsz vele? -
Nem a fordítással volt probléma, hanem a okát nem értem,és a megoldással sem vagyok tisztában,te vagy az ACE guru,ezért kérdezem :D -
Gascan #27286 amúgy nem tudja valaki véletlenül, hogy melyik csatorna fogja közvetiteni az idei foci EB-t? :)
nálunk nincs tévé aztán ilyenkor azért jól jönne.. de valamelyik csatornákat lehet nézni élőben a neten is -
tpM #27285 azt jelenti, hogy néhány dolog ment rossz... hmmm -
Nem tudom beállítani,a clippi azt írja, hogy something went wrong,ötlet? -
tpM #27283 Azért írtam idézőjelben. :D -
Nekem igen 3D nek nem nevezném igazából, 2db 2d textúrát mozgat előre hátra, nem rossz megoldás. -
tpM #27281 Sniperről jut eszembe, hogy nektek ACE-ben engedélyezve van a "3D" távcső feature? Rendesen mozog benne a szálkereszt amikor állítod, visszarúgásnál is jobban érződik, hogy távcsőbe nézel épp, lehet állítani külön némely modelleken a szálkereszt megvilágítását stb. -
Solt #27280 Na igen... mindenben egyetértek! :) -
Gascan #27279 én is csak azon játszottam... a külső nézet engem is zavar néha.... de néha meg jobb is.... meg amit még levehetnének vagy megcsinálhatnák másként az a célkereszt ha csak a válladhoz emeled a fegyvert .. elég árkádos kinézetet ad a játéknak
amúgy meg egész jó :)
el tudnék képzelni hozzá mindenféle ingyenes DLCket :) -
Solt #27278 Legnehezebb fokozaton élvezetes... :) Mondjuk jobban tetszene, ha nem csak ez az idióta külső nézet lenne! :S Jókat lehetne egymás ellen játszani benne... :) -
-
A működési elve ugyan az mint A2ben, csak profi textura, több részböl és animált. Ez a technika a legolcsóbb és még jól is néz ki. A drone vagy mi ami sötétben szál fel az is kapott egy rendes reflektor texturat azert nez ki jol.
Reszecskerendzer az más. Szerintem majd lesz olyan video is amiben azt lathatjuk müködni. Itt van egy kep amiben részecskerendszerrel van megoldva a föld darab:
tpM: szerint azok a hangok amiket edig hallotunk csak place holderek, mert a videok többsegeben nincs túl sokminden. Meg a fejlesztés is csak alfa stádiumban van. A helinek a naplementében sem volt hangja, pedig az böszme nagy gép. :D -
Viszont annál a résznél tetszik , hogy a torkolattűz már részecske rendszert használ és nem texturát, már amennyire meg lehet állapitani.Illetve nincs akkora fénye, hogy az ember 2méteres körzetében világos legyen mint most.
A hüvelyek is valahogy jobban látszanak lövésnél, most nem igazán tünik a szemembe a társaknál ha lönek akkor repkednének .
Azt is nagyon remélem, hogy most lesz is valami látszatja annak ha valamire lövök (rombolás, füst por, repkedő törmelék stb ..) -
Gascan #27274 próbáltam és nagyon tetszik :)
vagy 6x végigtoltam -
Solt #27273 Sniper Elite V2 demót próbáljátok ki... :)) -
tpM #27272 Már alig várom a fegyverhangokat. Ebben a Stratis videóban a lőtéri jelenetnél mikor kézifegyverekkel lőnek... nos, ott valójában egy M134 Minigun hangját hallhattátok. :D
Tele van ez a DVD mindenféle gépkarabéllyal meg géppisztollyal, simán válaszhattak volna legalább kaliberben egyező fegyver hangját, de nem... -
ismerős emberek? Egy kis segitseg:BIS :D -
Köszi a segítséget Hogthar! Megoldódott a probléma :) -
zsimborgo mi szoktunk elég sűrűn,írj ha lenne hozzá kedved és akkor szólunk ha van valami akció! :) -
zsimborgo #27268 Sziasztok.
ARMA 2 Free-vel nyomja valaki?
-
Én igen, a nézelődés az alt alapból és a gyaloglás a Shift, ha megnyomod egyszerre a 2 őt nyelvet vált a billentyűzeten. Nekem angolra váltott mindig, szedd ki az oroszt a bill kiosztásból úgy nem lesz gond. -
Nem tudja valaki megmondani,mitől lehet az... Hogy játék közben,miközben írok a csapatnak,akár szakasz chat,akár side channel... tökmind1 ! Egy idő után átállítódik oroszra a billentyűm és nem tudok semmilyen normális betűt leírni... Pedig se a windowsba,se a játékba nincs átállva oroszra... Mitől lehet ez? Találkozott már valaki ilyen problémával? -
Azt amibe belekezdtek befejezik, akkor nem lesz gond csak győzzék megcsinálni. :)
Felkerült az intel az arma3.com-ra az alján van pár kép is!
http://www.arma3.com/arma-3-overview/stratis/
-
lee56 #27264 Én már rendes jármű-sebzés-rendszer, és jobb fizikától hasranyalnék :)
Csökkentek nekem is az igényeim az évek során :D -
Ne ez már megint olyan, hogy már rohannék megvenni.
Aztán a végén megint csak szép lesz ,de használhatatlan ,de most az egyszer ne legyen igazam és egy gyönyörü realisztikus lövöldét kapjunk -
Az csak találgatás volt, nem hivatalos info. -
tpM #27261 Jah, hogy ez egy másik sziget. Értem. Mondjuk szerintem ez a közösség nagy részét pont nem érdekli.
Nem úgy volt, hogy megmutatják a fegyeranimokat? -
tpM #27260 Most őszintén, mi akart ez lenni? -
Arma 3 - 'Stratis Showcase' Trailer -
Jah este most TvT lesz ,de arra sokan nem jönnek azok pedig Domiznak majd, úgy jársz a legjobban, hogyha felmész a szerverre amikor mások is vannak fenn megnézed kik vannak a szerveren és akik játszanak azokhoz becsatlakozol a ts en.
.png)