35066
  • denevérember
    Hali! Ha érdekel mi esténként Domizunk egy elég nagy társasággal! Írj privátba bővebb infóért !
  • HRS Tboy
    Köszi! Most tudtam csak meg, hogy a DayZ csak valami zombis hülyeség. De úgy tűnik sokkal többen játszanak vele, mint a dominationnal:(
  • denevérember
    Srácok! Tudtok ajánlani OA-hoz valami jó Domination missiont? A lényeg annyi lenne,hogy stabil legyen. Tegnap kipróbáltuk ezt az "American Domination" de sok buggal találkoztunk benne. Előre is köszi a válaszokat!

Üdv, D.
  • DancZer
    Alacsonyan szállnak a madarak Budapest felett.

• DancZer
    Pl. Említette, hogy mi a mostani ai hiányosság, és A3-ban ezeket javítják és nem visznek bele forradalmi változásokat. Sokszor megemlíti, hogy hogy elsősorban a stabilitása és a hibamentes működésre törekednek, mert fontos mérföldkő a cégnek. A community alfában lesz heat map, amivel a kezelhetőséget szeretnék növelni. 3 része lesz a kampánynak, az első a kis szigeten lesz(itt megismergedünk az új dolgokkal). A másik 2 rész pedig limnoson lesz.
    Beszélt a gear ről, a cipelt dolgok befolyásolják az állóképességet, pihenéshez szükséges időt. Külsőleg látható lesz, hogy pi kinek van NV. Benne lesz a six updater, meg a physx ből a legjobb. Más nem jut most eszembe, majd este megnézem még 1x. :-)
  • repvez
    ugymint ?
  • DancZer
    Itt nagyn sok újdonságra fényderül:http://e3.gamespot.com/video/6381268/arma-3-demonstration?hd=1
    :)
  • Solt
    Na gyermekeim földön vízen s levegőben!! Fáradjatok át ezzel a ... moddal IDE! Örök hálám üldözni fog mindenkit...
  • Zeraa
    Talán magát a modot
  • HRS Tboy
    Sziasztok! Tudja valaki,hogy miért nem tudok felmenni olyan szerverre ahol DayZ van? Eredeti a játékom. Le kell hozzá töltenem valamit?
  • Nesu
  • Solt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Fary Cry 2 - 2,49 euró!
  • Petko
    hát az izgi...
    törttel (offline) futtatni a perzisztens fél-MMO játékot
    az egésznek pont az a lényege... ha nem perzisztens akkor totál értelmetlen az egész. Milliószor jobb és élvezhetőbb arcade zombi játékok vannak ennél. De ha meg mindenképp arma, akkor meg vagy 22 324 coop zombi mission van hozzá.
  • spybot919
    Sziasztok! Én ARMA2-Dayz re keresnék embert Nem baj ha nem origi törtel is futtatható tökéletesen a legújabb verzió. Csak LAN hálózaton.Tunngle val megoldanánk. Üdv!
  • priluki
    sziasztok,felszeretném tenni ezt az invasion 44 modot de kiirja az elején hogy hiányzik valami,elindul de kidob ezzel:
    Bad version 50 in p3d file
    i44_anims\objects\misc_objects\i44_cigarette.p3d
    tud valaki segiteni?
  • DancZer
    Nagyon jó kis videók, sajnos hang nélkül kellet végignéznem. Parádés mikor a TW-ben látni ahogy repül az ellenség a levegőben a robbanás után! :D
  • HRS Tboy
    OA-hoz
  • HRS Tboy
    Sziasztok!
    Létezik olyan oldal ahol van fegyver statisztika az Arma2-höz? Lőtáv, tűzerő, tűzgyorsaság...ilyenek.
  • tpM
    Látszik, ahogy a fegyverbe beleteszi a tárat, de amúgy ennyi.
  • lee56
    Csak átfutottam őket gyorsan, de semmi olyasmit nem láttam vagy hallottam amit eddig ne mutattak volna, ráadásul camerafelvétel.. gyenge hang és kép.

Amúgy maga a játék ígéretesnek tűnik, reméljük halálra dolgoztatják a programozókat és nem csak Arma III 1.7-el lesz majd érdemes kezdeni :)
  • repvez
    Van valami érdekes a videokban? még nem tudtam megnézni és hétvégéig nem is tudom,mert mobilneten vagyok. AI, anim, sound, fizika stb..
  • Feró Flex
    Nagyon jó és feltétlen ajánlom.

Itt a fixált verzió:Fallout 1.0
  • denevérember
    Feró,próbáltad már? Érdemes letölteni? Tetszetős amúgy...
  • marja
    Radon!
    Nem kell ide ellenség, megverjük mi magunkat is.
  • Feró Flex
    Szuper kampány!
  • tpM
    Ja, és persze késni fog az egész.
  • tpM
    Igen.

Amúgy, E3 videók:
    1: http://www.youtube.com/watch?v=AOtCUr8blDc
    2: http://www.youtube.com/watch?v=1p1OouipnhM
    3: http://www.youtube.com/watch?v=PSbPRHBKBaI

Nem engedte linkként beszúrni.
    Nem volt energiám meg türelmem végignézni, de ha jól hallom a Six Updater bele lesz építve.
  • denevérember
    Fürdőkád addon?
  • tpM
    Át kéne portolni OFP-ből azt a fürdőkád addont, tök jó... :D
  • Feró Flex
    A DLC-ben árvíz is lesz.
  • DrRadon
    Vlagyiszlav, te tudsz valami sötét titkot! Mesélj, északi szomszédunktól érkezik majd a végzetes csapás, mely elsöpri hadseregünket? :D
  • DancZer
    Szerinted lesz magyar katonaság 2035-ben?
  • repvez
    A HDF moddal mi lett ? remélem az A3 hoz majd készül egy magyar mod.
  • denevérember
    yeah :)
  • wardogzombie
    A2: ACR is scheduled for release exclusively for PC on Q3 2012.
  • denevérember
    Nem semmi... :O Mikorra készül el?
  • DancZer
    Új DLC Arma 2-höz
  • DancZer
    Értem, akkor kiegészíteném: Több helyen alkalmaznak IK megoldásokat(kormány, botkormány).
  • tpM
    Hát A2-ben jött képbe, a fegyvertartás animoknál.
  • DancZer
    Hol? Eddig sehol nem láttam.