35066
-
Ez a hiba már be van jelentve. Abból adódik, hogy a domb árnyéka másképp van kezelve és azért néz ki úgy mintha a levegőben volna. Szerintem ezt nem fogják javítani release-ig. Majd csak az új deferred lightning el oldódik meg. Max finomítanak rajta, pl. hogy elhalványuljon. De ez annyira low prioritású hiba, hogy azonsem lepődnék meg ha az új lightning -ig hozzá se nyúlnának. -
csak akkor lenne a katona legalább akkorát ugrik hogy az árnyék alsó pontja és a nap egy egyenesre esik.
Máskülönben a katona talpátol kellene kezdödnie az árnyéknak ,nem szakadhatna el a talajtól. -
Gascan #27535 -
Gascan #27534 ez az árnyékolás igy rendben van? ezt az új Arma 3 videoból szedtem ki... de ilyen "hiba" megvan a mostani armában is
-
editor
-
Most próbálgatom az Arma2-t. Van olyan mód, amely nincsen tele bot-okkal? Eddig nem találtam
-
Ma bent jártam a városban ,sajnos nem jártam szerencsével.
Leraboltan tátongtak az egykoron zsúfolt utcák .
más nem maradt ezen az egy üvegen kívül -
-
Day Zed
[img]http://noob.hu/2012/06/11/20120611_171414.jpg [/img]
[img] http://noob.hu/2012/06/11/20120611_171446.jpg[/img]
-
Solt #27528 A táltos... :DDD -
tpM #27527 Mindig is akartam egy ilyen taktikai harcicsacsit! Yea! -
Feró Flex #27526 Új képek a DLC-ből! -
tpM #27525 Van rá fél évük, most DayZ miatt talán elég pénzük is van, szóval bízzunk benne, hogy jó lesz. -
engem nem izgat ha NV-s phisix kerül bele csak akkor lássam az értelmét amiért ezt választották.
Szeretnék látni normális épületrombolást , jármű fizikát ,sérülésrendszert , ragdollt,részecskerendszert, és minden egyebet amit ez a program nyújt.
A mai gépek képesek arra hogy elvigyék csak ugy kell megoldani.Az a minimum konfig amit megadtak az elég viccesen néz ki mivel még talán A1 is elég sz@rul menne rajta, nem hogy ez.
De ha igaz hogy ennyivel kevesebb erőforrás kell neki annak nagyon fogok örülni.
Ugyhogy itt nem az a kérdés, hogy miért fisix hanem hogy megéri e hogy ez lesz benne. -
lee56 #27523 Mondjuk én magam is úgy vagyok vele, hogy hiszem ha látom, nem a bohémiások inkább az nV miatt :)) -
Solt #27522 Kijavították... az eredetiben az volt amit idéztem! :) -
lee56 #27521 ..aVagy kijavították időközben :) -
lee56 #27520 "Aki esetleg nem tudná, a PhysX 3.0 SDK egy kompletten újraírt rendszer, mely az elődjéhez képest egy rakás fejlesztést tartalmaz, legfontosabb a hatékony Multi-Threadig (többmagos processzorok) támogatása GPU támogatás hiánya esetén. Ennek köszönhetően sokkal jobb teljesítményre lesznek képesek az ezt használó játékok akkor is, ha nincs nVidia GPU-nk."
Ezek szerint a gamepodos cikk felett amit linkeltem két napja, elsiklottál :) -
Tessék -
nemtudom mi az az ic. Ha adsz kis felvilágosítást lehet hogy érdekel :) -
Ha lenne módunk rá hogy csapatként csatlakozzunk egy olyan megnyilvánulásba mint annak idején az IC volt az első résszel, akkor ki lenne benne? Mert találtam egy szinte tök ugyanolyan eseményt,gondolok itt arra hogy ingyenes,saját ts3 és játék szerver,saját mod.Egyszóval ugyanaz mint az IC volt anno.Alapjáték és OA a követelmény. -
Solt #27516 Ha egy mondat úgy kezdődik, hogy: "hányszor kell elmondanom"... de ne ragozzuk túl nem akarok vitázni. Lehet, hogy én értelmeztem félre...
A lényegi részhez meg annyit, hogy bízom benne, hogy a kiadás után is úgy lesz, hogy amd kártyával nem szenvedek csorbát. ( mint általában a szláv szimulátor gyöngyszemekben ) -
Nemtudom milyen flegmázásról meg stílusról beszélsz. Szöveg az szöveg. Több féle stílusban fel lehet olvasni, hangsúly függő.
Amit a cikkben írnak az igaz, csak ne értelmezd félre! A physx 3 jobban kihasználja a NV grafkártyákat, de ez nem azt jelenti, hogy A3-hoz kell venni NV kártyát! Ahogy a lentebb linkelt hozzászólásban is leírtam több részből áll a physx. Van olyan része ami hardverre épít és van ami nem. Armában az lesz ami nem igényel hardveres gyorsítást. -
tpM #27514 Azt amúgy jól tudom, hogy eltolták 2013-ra? Mármint, nekem csiripelték a madaraim, de esetleg aki jobban követi a híreket, az mit tud róla? -
Solt #27513 Ne flegmázz vazze... a cikkben ez olvasható:
"Aki esetleg nem tudná, a PhysX 3.0 SDK egy kompletten újraírt rendszer, mely az elődjéhez képest egy rakás fejlesztést tartalmaz, legfontosabb a hatékony Multi-Threadig (többmagos processzorok) támogatása. Ennek köszönhetően sokkal jobb teljesítményre lesznek képesek az nVidia kártyái megfelelő környezetben."
Én nem értek ehhez a pisix szarhoz, nekem a pisix az ami a Mafia2-ben is van, ergo vegyél NV-t. Az idézet szöveg utolsó mondata miatt kérdeztem rá a lényegre... no meg azért, mert simán elhiszem róluk, hogy elkurvulnak az NV felé.
Tehát összegezve, a cikk és a te elmondásod közt ellentmondás van, ezért érdekelt volna a véleményed, hogy változott-e valami azóta...
Ha nincs kedved válaszolni, mond meg, de, ha kérhetem velem ezt a stílust addig ne, amíg én normálisan beszélek veled. Köszönöm! -
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1116602507&no=26907]#26907[/URL] -
Solt #27511 Hogy mi van? :D -
Hászor kell elmondása, hogy a physx ből nem lesz olyan A3 ban ami kihasználása a grafkártyát?! -
Solt #27509 Na a TOH repmodel mint alap, azért jól hangzik! :)
Viszont ez a pisixezés ez most mi akar lenni? Ez a vegyél NV-t ha élvezni akarod, hogy baka ruhája jobban gyűrődik, vagy valami össznépi öröm? -
Lehet, de az érett cseresznye finom és ehető, nem úgy mint a túlérett. :-)
Szomorú volt az Iván arca mikor a community alfáról beszélt, most már gondolom miért. Mert nem tudják kiadni E3 után a physx miatt. Mondta is, hogy csak akkor adják ki mikor már a kulcsfontosságú dolgok meglesznek.
Most olvastam twitteren, Take on helikopter repülési modell lesz az alap a kampányban, hála a jó égnek nem hagyják meg a mostani gagyi! :D -
tpM #27507 Még tapasztalatlan armalógiában, de majd nyáron beérik mint a cseresznye... -
Solt #27506 Nem merem már az armát szidni, mert DancZer-től megkapom a magamét! :D -
tpM #27505 Fura, hogy az Arma 1-et nem említed meg. :D -
Solt #27504 Megvettem közel 8000.- Forintért az IL2 folytatását. Használhatatlan. Megvettem még megjelenéskor szintén majdnem 8000.- Forintért a RO2-t, közel egy évig egy kalap szar volt.
Ezekhez képest a Far Cry2 700.-Forintért ajándék! :D Örülnék, ha a CloD lenne már csak ennyire bugos... :D -
lee56 #27503 Hogy aztán újabb 700at költhess aszpirinra?, nekem nem köszi! :D De eleget offoltunk :) -
Solt #27502 Én elvoltam vele... beleéltem magam a sztoriba, oszt annyi... :)) Vannak hibái, nem kevés, de azért 700.-Forintot megér... :) -
lee56 #27501 Hát nem tudom nekem elég hamar fejfájásom lett, a mögém spawnoló gerillák miatt, meg amikor láttam hogy az összes gettólakó visszatért egy helyszínre, amit anno (egy perce!) :D kipucultam, na ott dobtam ki a kukába, pedig adtam neki esélyt, és amég meg nem jelent vártam én is :) -
Solt #27500 Ennyit szerintem megér. Azért volt spoilerben, mert nem ide illik! :D Viszont ennyiért hátha érdekel valakit... -
lee56 #27499 http://gamepod.hu/hir/megerositve_az_arma_3_physx_3_0_sdk-t_fog_hasznaln.html
DancZer
#27494 : szépek :)
#27493 :
"..A3-ban ezeket javítják és nem visznek bele forradalmi változásokat..." Egy piros pont, egy fekete :) Ha már változtatnak miért ne forradalmit? Na mindegy ha egy két kocsiból álló konvoj AI képes lesz átmenni egy hídon, anélkül hogy kövben bárki meghalna és horpadás sem lesz a kocsikon, akkor már örülhetünk asszem :))
Solt #27486 : ..És még ennyit sem ér meg, csak mazohistáknak talán :)
Amúgymeg hogy jött az ide? -
Bruce Willis ezzel lövi szét pestet az új filmjében:D
.png)