35066
-
Sith #27577 Nem rossz..
Vannak néha érdekes missionok és ha ép úgy alakul akkor lázadó oldalról kis színt tud vinni a játékba az öngyilkos merénylők alkalmazása.
Nincs is annál jobb mint amikor ülsz a Warrirorban és egyszer csak annyit hallasz kintről hogy "Allahu ahkbar" aztán bumm és respawn :D
Megnézni érdemes mindenképp, nincs túl sok szerver de mostanában elég össze szedett csapatmunkába lehet bele futni. -
Ezt a modot próbáltátok? Csak PvP és állítólag elég jó.
-
nos nemegészen, pvp játék leginkább team vagy dm típusok alatt futnak. Szerver nevéből, illetve a modokból derül ki, hogy milyen játék megy pontosan.
Amit mondtál, hogy ai egységeket kelett irányítanod, az a warfare mod. Ha team-re állítod a játékmodot, lesz majd egy pár rpg szerver, és rendes pvp szerverek.
Bár ha jót akarsz játszani, azt tanácsolom, hogy szerdánként 10-kor armahu ts-re gyere fel, mert ilyenkor szoktak szervezett mecsek lenni. 40-50-60-70 vagy akár több fővel.
Ilyenkor lehet igazán jót játszani. -
Ezt a pvp-t a szűrőnél tudom beállítani? Ott mindkét oldalon játékosok játszanak? -
rosz szerverre mentél, vagy szűrőknél volt valami elállítva. Olyan játéktípus kell neked hogy pvp. -
Alig találok olyan szervert ahol játszanak. Ha találok, akkor körbe-körbe futkároznak a botok. Eleve volt olyan funkció ahol katonákat vehettem magam mellé, akik úgy mozogtak mint én:)
Teljesen illúzió romboló, egyáltalán nem tudtam magam beleélni a játékba e miatt. Nagyon sajnálom, mert fantasztikusan jó játék lehetne:(
Bár én a területet is lecsökkenteném, gondolom akkor az fps is jobb lenne, mert így a leggyengébb beállításnál is boldog voltam, ha OA-ban elérte az 50-et. Én pedig 10 éves online FPS game után hozzászoktam a 100 körüli vagy jobb fps-hez. Nem tudom élvezni a 30-50-et.
-
Én igen ritkán játszok ai ellen, nem is értem, hogy érted ezt, hogy csak ai ellen lehet. -
Solt #27570 Rá van írva a dobozára, hogy "csak ai ellen"? Én nem láttam... -
Amikor először játszottam az Arma-val, örültem, hogy végre találtam egy valósághű játékot. De azzal, hogy csak botokkal lehet játszani, az egész nem ér egy kalap sz@rt sem. Annyira sem realisztikus mint például egy COD. Ezen kívül meg egy NASA technológia kell hozzá
-
Srácok... a Dayz modnak van saját topicja. Linkeljem? -
Fürtös #27567 Egyetlen emberke csinálta,hogy már akkor is Bis melós volt vagy csak utánna vették be arra már nem emlékszem. -
Solt #27566 "az ai pedig erre a célra megfelelt"
No ez a gondom! Én szégyellném magam... ezek meg még mellé is állnak. Ez nekem azt üzeni, hogy a bevételen kívül egyéb nem nagyon érdekli őket.
Lehet túl naiv vagyok, de én egy ilyen ötletet úgy lovagoltam volna meg, hogy az szorosan kapcsolódjon az ArmA szériához...
Engem nem érdekel ki mivel játszik, és maga a mod sem zavar... az zavar, pontosabban kicsit az esik rosszul, hogy a superAI ennyire vitte az évek során... -
De mivel nem belsős munkának indult, hanem egyszerű moderek csináltál, az ai pedig erre a célra megfelelt, miért kellett volna nekik ezen javítani?
Szerintem nem az ő feladatuk.
Btw ha téged ennyire zavar, akkor tegyél ellene. Vagy pvp, és akkor a buta ai-val sincs gond :) -
lee56 #27564 Hát ez azért meredek, ha meghalsz mindent elvesztesz és kezdhetsz előről? Viszont egyedül meghalsz, de a csapattársaidban nem bízhatsz, szóval csapatban se érezheted magad biztonságban, elég paraniás mkagányosfarkas-túlélőhorror ez a akkor :D -
Solt #27563 Komolyan ez ment át abból amit leírtam? Ha igen, akkor megértem, hogy nem érted... -
Érdemes kipróbálni. Nálam mint hosszútávú elfoglaltság nem vált be, de arra a pár napra hihetetlen élményeket szerzett. -
Én úgy tudom nem belsős munka, csak később vált azzá, mikor a mod már megvolt.
Egyébként ha játszottál volna vele, tudnád, hogy nem az ai a lényeg, sokkal inkább kell tartani a többi játékostól. Az ai csak egy nehezítés az egészben.
Btw még mindig nem értem, miért baj az, hogy nekik nem az a szorakoztató mint ami neked. -
Solt #27560 Az első mondat felett elsuhannék... mindkettőnknek jobb lesz így! :D
Hogy mi az agymenésük, az meglehetősen hidegen hagy. Az idióta ai arra jó, hogy zombit szimuláljon. Én azt várnám tőlük, ( ha tényleg belsős munka ) hogy javítsanak ezen, és nem azt, hogy e körré az ostoba ai köré építsenek fel egy történetet...
Biztos remek húzás volt üzletileg, de a zombik helyett én szívesebben láttam volna valami témába illő remek húzást a részükről. -
Ennyi erővel menny és kérdezd meg az összes zombis játék és film készítőjét, hogy miért nem polgárháborús játékot/filmet csináltak :D
Egy polgárháborúban pl, az ai is lőhet rád, egész más lenne a játék. Azért nem polgárháborús, mert a készítőknek az volt az agymenésük, hogy zombik leptek el mindent, és ebben a helyzetben ki hogyan élne túl.
Egy polgárháború sokkal másabb, ott el lehet képzelni mi a végkifejlet, lévén, hogy ilyen már történt a valóságban is. Itt viszont találgatni lehet, mi is történne.
Ezértis van sokkal több ilyen témájú film.
Az hogy meg miért pont arma2, arra szerintem az az igen egyszerű válasz, hogy ebben lehetett a legkönnyebben megvalósítani a dolgot.
-
OPFOR - Gipys side ? XD -
Solt #27557 Tudtommal "belsős" munka... Ha így van, akkor azt hiszem jogos a kritika...
-
tpM #27556 Ez jó ötlet. Solt, ha hangszerki kell, tudod a számom. :D -
Fürtös #27555 Nos azt hiszem ez nem a mod készítőjének hibája 
Nos a feladat adott,ha feljogosítva érzed magad,hogy kritizáld a készítőt,akkor feltételezem,hogy megvan a tudásod egy sokkal jobb "posztpolgárháborús tulélő MMO" elkészítéséhez:D
Bétatesztelni szívesen megyek! -
Solt #27554 És ugyanezt nem lehetett volna megcsinálni zombik helyett mondjuk valami polgárháborús szituációval? Ja, hogy ahhoz AI-t kéne programozni... nyilván könnyebb a jelenlegit idióta zombinak használni... -
Fürtös #27553 Ebben igazad van.
De ne felejtsük el,hogy ez még egy korai alfa verzió,jóformán még a játékmechanika sincs kész a storyline gondolom az utolsó lesz a sorban,de nagy lehetőségek vannak benne. -
ja meg az az idióta mögéd teleportálás na az még kiakasztott. -
Most őszintén van bármi célod a túlélésen kívül?Én probáltam és ugyanazt csinálod órákig lopakodsz ölsz kutatsz megint lopakodsz megint ölsz megint kutatsz oké hogy kiszolgáltatottság érzést ad de ennyi. Vagy van valami cél ebben az egészben? Eljutsz bárhova is ahol pl safe zone van?Egy darabig leköthet ez a kóborlás de cél hiányában vajmi kevés értelmét látom.Lehet hogy velem van a baj de kb 30 perc után rá is hagytam. -
Petko #27550 ja, mert alapkiépítésben gyakorlatilag semmire se jó, hacsak nem valakit az köt le, hogy tákolgat missionoket, addonokat, módokat
játékra csak nagyon korlátozottan alkalmas -
Fürtös #27549 Azt azért csak csendben jegyzem meg,hogy aki nem próbálta,az ne ítélje el elsőre!
Kicsivel azért több mint egy zombi hentelős game,sőt mondhatni a zombihentelés lesz az utolsó amit csinálni fogsz,ha lősz azt meghallják és rögtön megindulnak feléd,és többen vannak mint amennyi lőszered van,és baszott gyorsak,és igen fel tudnak mászni a létrán és kinyitják az ajtót:D
A dolog savát borsát az eddigiektől eltérő játékmód adja.
Ha meghalsz akkor ugrik minden és kezdheted elölről.
+ a játék felépítése erősen megköveteli a csapatjátékot,de nem tudod kiben bízhatsz meg! Ha összefutsz valakivel sosem tudod,hogy azonnal tüzet nyit a cuccaid reményében vagy csatlakozik hozzád.
Egyedül nem sok esély van a túlélésre:D
Kedvenc jelenet amikor az egyik túlélő talál egy M14 est és ujjongva szól a társának,aki igen hamar arra a következtetésre jut,hogy ő sokkal jobban örülne egy M14-nek és csendesen csőre tölti a makarovot míg a társa a hátizsákban kotorászik:D
Nagy lehetőségek vannak benne,meglátjuk mire lesz elég a kreativitás.
Én mikor otthon voltam beletoltam pár éjszakát,szerintem nagyon jó kis alkotás,én nagyon élveztem eléggé kiszolgáltatottság érzést ad.
Szóval egy próbát megér! -
lee56 #27548 Valahogy nem lep meg, zombikkal mindent el lehet adni, azért az mégis meglepő hogy rengetegen csak e-miatt vettek arma2-t és oa-t, azon azért elcsodálkoztam :) -
Feró Flex #27547 Én igen. -
Kik játszanak az arma 2 katonai részével valójában ? -
Sajnos ez tényleg így van... Újra kéne szervezni egy csapatot aki tényleg Armázik és nem "Dayz" moddal tölti a szabad idejét! Nem érdekelne valakit esténként ACE mod-os Domination? Akit igen írjon privit! Élesszük újra az armát! Le a Dayz moddal! :) -
zombi hentelős mod xD -
Gascan #27543 mi ez a dayz amúgy? :) -
tpM #27542 Amúgy vicces (és szomorú is egyben) hogy a DayZ-vel többen játszanak mint a "katonai" Armával. :D -
lee56 #27541 Jahh, tudod vannak egy páran akiket ez annyira nem izgat :) -
Solt #27540 Nesu! Könyörgöm ne ide! Van topikja ennek az izének kolléga Úr! ;) Köszi... -
Tegnap este tettem próbát a túlélésre .
Sokkal nagyobb az esély mint nappal ... -
.png)