35066
  • JimKirk
    Hat a single nem sokkal jobb, Pusta falucskaban 14-30 fps kozott mozog...normalon!
  • m1c1mack0
    Na kiderült az új domain "arma.hu", de nekem csak a fekete háttér jön be....
  • Solt
    Hát van vele probléma, ez tény.
  • JimKirk
    Lehet igazad van, vacsi utan kiprobalom offline a jatekot. Amugy valoszinuleg a dayz moddal van a gond: "Yeah, in Dayz I have the same problem, but not as critical as you (20fps).Dayz is known for low fps. I read they will repair this problem."
  • Solt
    Onlány a szervertől is függ az fps... minél többen vagytok, annál jobban fogy. Gyanítom, hogy offline semmi gondod nem lenne.
  • JimKirk
    Az itt lathato videon egy Phenom X4 955 es egy GTX 570-nel gyonyoruen fut a jatek. Kb. nekem is igy kellene, szerintem! Mi lehet a gond?
  • JimKirk
    1360x768-at tud max a monitorom. Ez igy siralmas!

Danczer-nek hasonlo konfiggal 40 fps-sel megy high beallitasok mellett, ezert nem ertem!
  • Solt
    Gondolom Full HD... hááát, ez ilyen...
  • JimKirk
    Normal beallitasok mellett 20-30 fps-sel megy a jatek(DayZ), high-on 14-20.:( A latotavolsag 3000 meter.

Win7 64bit, 2500k @4.6, GTX 570, 2x4g ddr3 RAM.
  • tpM
    Lehet, nem tudom, mivel nem szándékozom bemenni. :D
  • m1c1mack0
    Mint téged az iskolából? :D
  • tpM
    Bannoltalak. :P
  • m1c1mack0
    Arma.hu - val mivan uraim?
    Nekem csak a fekete háttér jön be.
  • DancZer
    Arma 3 kés:
  • JimKirk
    Koszi!
    Operation Flashponittal jatszottam meg a ketezres evek elejen, majd az Arma 1-gyel is, ezt csak azert hanyagoltam, mert nem volt hozza konfigom, nagyjabol tudom mi varhat ram, vagy megsem!:))
  • DancZer
    Ugyan ilyen konfigom van és High-on simán megy 30-40 FPS-el. Amire számíthatsz ha még nem játszottál:
    Meghalsz és nem tudod mitől! :D
  • JimKirk
    Sziasztok!

Ezzel a konfiggal mire szamithatok, milyen beallitasok mellett futna normalisan, szaggatasmenetesen a jatek? Elsosorban a a DayZ mod miatt vennem meg az Arma 2 CO-t!

2500k @4.6, GTX 570, 2x4g ddr3 RAM.

Elore is koszi!
  • Gascan #27600
    nem is gondolnád hogy vannak csajok akik egy-két golyót kézben tartanak ... szal ők jöhetnek :)
  • tpM
    Szóval csajok kizárva. :>
  • Gascan #27598
    mondjuk én nem bánnnám ha a zombiölés is hardcore lenne :)
  • DancZer
    Miért köpnék szembe? Mindenki arra törekszik, hogy élvezze a játékot. A hardcore részt mindig szűkebb közösség jellemezte, mig az egyszerűbb játékmódot több.
  • Gascan #27596
    amúgy azt meg kell hagyni h elég ügyesen van összerakva ez az egész

dayz webpage

Requirements:

ArmA II: CO
    DayZ Mod Files (Available on the downloads page)
    Balls

:D
  • Gascan #27595
    steamen szoktam nezni a legjobban fogyo jatekok listajat... Arma mar vagy egy honapja top3-ban van es nem ertettem eddig mi a franc tortent :)
  • tpM
    "Milszim" Armát párezren játszák, míg a DayZ-t ~150 ezren. Ez nem is lenne gond, de a BIS elkezdett feléjük hajlani, és a beta patchbe már ilyen szarságok vannak, hogy a felszerelés képernyőn kijelzi, hogy melyik tárban mennyi lőszer maradt. Ezt pont a DayZ fórumon kérték.

Az élethűségre törekedő modotkat/embereket viszont szembeköpi, mert pl ACE-ben nincs kijelezve a lőszermennyiség, a tár súlya alapján kell megbecsülni, így viszont ez értelmetlenné válik.
  • Gascan #27593
    mondom armázok egyet igy két hónap után... mi a tököm ez a sok DAYZ modos szerver? "armában" még az életben nem láttam ennyi játékost :)
  • denevérember
    Légyszíves... Van a Dayz modnak saját topicja.
  • smusher
    "Más cégek" sem a "semmiből" programozzák le. A különbség csupán annyi, hogy "azok" értenek ahhoz, amit csinálnak :-)
  • gosumofo
    e
  • repvez
    Már A2-ben is mászkáltak ezekkel a szőrős mikrofonokkal aztán halljuk az eredményt, más cégek meg leprogramozzák a semmiből és hihetőbb hangokat kreálnak mint a BIS.
    Mert hiába a jó alapanyag ha a hangmotor nem tud mit kezdeni vele.
    Vagy ha csak statikusan bejátszik egy hangfájlt amikor egy olyan triggerhez ér.
  • tpM
    Nem olvastam végig, de felvettek egy cseh repülőt meg egy gépkarabélyt. Majd ha ezek környezettől és távtól függően szólalnak meg, akkor fog érdekelni. Eddig ez nem nagy szám.
  • DancZer
    Hangok
  • denevérember
    Ha lenne kedved kipróbálni más modokat írj nyugodtan :) ! Mi elég aktívan játszunk igazából mindenfélével.
  • MaskimXul
    Már egy ideje meg akartam venni a játékot főleg a Project Reality miatt, aminek a BF2-es változatát elég sokáig játszottam a TacticalGamer közösség tagjaként. Sajnos túl sokáig halogattam és kihalt a mod, de most a DayZ miatt végre elszántam magam.
    Idővel biztos kipróbálok mást is mert szeretem a szimulátorokat, de amíg kezdő vagyok addig maradok a zombi hentelésnél :)
  • denevérember
    Nincs mit ! :) Mivel játszol amúgy? Ace mod? vagy Dayz? Vagy csak az alap játékok?!
  • MaskimXul
    És tényleg :)
    Azért kérdeztem, mert találtam ilyen magyarról angolra patchet, de már nem volt elérhető a link, és azt hittem, hogy csak valami gányolással lehet angolosítani.

Köszönöm.
  • denevérember
    Feltételezem az optionsba biztosan találsz nyelvi beállítást
  • MaskimXul
    Combined Operations. Van Arma2 és OA, mindkettő magyar nyelvű dvd.
  • denevérember
    Mit szeretnél pontosan ? Arma2 ?
  • MaskimXul
    Magyar verziót hogy lehet angol nyelvre állítani?
  • kifli
    valóben kellemes kis mod. bf2-es project reality mintájára készül. A címe ne tévesszem meg senkit, ez a mod nem akar minél valósághűbb lenni, arra ott az ace mod. Ez élvezhetőbbé akarja tenni a játékot, egy szélesebb kör részére.