35066
-
tpM #27737 Ja, kidobja a töltőlécet. -
Petko #27736 Én se hiszem, hogy létezhet (üzemszerűen) nyitott csőfarral elsütés.
Ami lehet a 2. vh-ús példához visszatérve - ahogy garand esetében - valami kiegészítő mechanikai hangot lehet hallani. (kivetődik a töltőkeret) -
tpM #27735 Mondjuk itt meg az a fura, hogy úgy tudom, hogy töltényt nem szoktak lőni, csak lövedéket. :P -
tpM #27734 Rágugliztam, és találtam ilyet: "A PPS szabad tömegzáras, pisztolytöltényt lövő fegyver, mely nyitott zárpozícióból tüzel (open bolt)."
Persze nem tudom, hogy a magyar terminológiában ez hogy van. :>
Amúgy meg pont azért kéne más hangot kiadnia, mert a zár már nem "ugrik" vissza, hanem hátul marad. Persze ezt csak közelről lehetne hallani, egy tűzharcban már nem tűnne fel az ellenségnek. -
Ezzel egy kicsit vitatkoznék,mert a 2.VH-ban is volt olyan fegyver aminek jellegzetes hangja volt mikor kifogyott a tár.
ÉS igen is lehet más hangja az M-116-osnak is az utolsó lövéskor, az más kérdés, hogy az nem a lövés pillanatában következik be.
Tehát az utolsó lövésig ugyan olyan hagja van mint máskor, viszont az uj löszer helyretolása és zárásának a hangja elmarad utánna.mivel hátul marad a zár és a tárcsere után emiatt nem kell ujra felhuzni a fegyvert, mint az AK-nál.
-
marja #27732 Ugyan nem engem kérdeztél, de ez a nyitott zárszerkezet kissé röhejesen hangzik. Fogalmam sincs hol olvastad, de szerintem félrefordítottak valamit. A szárszerkezetnek éppen azért az a neve mert zár, mégpedig a csőfart zárja le, különben nem lenne lövés, legfeljebb tokrobbanás. Tehát a zár minden lövésnél ugyanazt a mozgást végzi, csak néhány fegyvernél amikor a tár kiürül akkor a töltő mozgás helyett hátul marad. ebből következik, hogy az utolsó lövés hangja nem lehet más mint a többi. Szar is lenne, az ellenség hallaná az utolsó lövés hangját és tudná, hogy kifogyott a tárad. a többit a fantáziádra bízom. -
Poygon VS Voxel: -
tpM #27730 Cifu, ha már látogatod a topikot, azt el tudnád mesélni nékem, hogy a zárpozíció milyen hatással lehet egy adott fegyver hangjára? Ugye America's Army 3-ban meg van csinálva, hogy az M16 az utolsó lőszer elsütésekor márcsak ilyen elfojtott, tompább dörejt ad ki. Azt olvastam, hogy ez a nyitott zárszerkezetből tüzelő fegyverek jellemzője, viszont nemrég megtudtam, hogy az M16 zárt (vagy csukott?) zárszerkezetből tüzel. Most akkor mi van?
Csak mert ugye készítek egy hangmodot amiben lehetőség van ilyen dolgokat szimulálni, de nem tudom, hogy mely fegyvereknél hogyan... -
Na majd az ArmA3... :P -
M110 az alap fegyver ha jól értem? Igen.
M110 nem öl 1 lövésből bf 3 ban? Max. ha fejen találod, ill. HC szervereken.
Pont ezt mondom, hogy a BF3 arcade játék. Hogy ott elvannak a vérpistikék az achi rendszerrel, hát istenem. Én is sajna kiadtam érte a pénzt, de jól meg is bántam, irtó nagy csalódás, még a HC szerverek is. -
tpM #27727 Csak mert még A1 idején mondták, hogy ha 2-ben em is kerül be egyből, majd belepatchelik. Aztán láthatod mi lett belőle. :D -
Petko #27726 warezzel... felejtsd el -
kisame0304 #27725 Valaki tudna segíteni...? -
Sehonnan,csak remélem, hogy lesz .Az az egy sor még a kivánságlistához tartozott volna amit elötte irtam :) -
kisame0304 #27723 sziasztok. tudna segíteni valaki ?
ma letöltöttem az arma 2-t, felraktam, és mikor rámegyek az .exe-re, dob 2 hibaüzenetet. az első: "No entry'.ProfilePathDefault'.
aztán egyből dobja rá a következőt: Shaders Not valid(mismatch of exe and data?)
Valaki könyörgöm segítsen, már mindent megpróbáltam, már minden fórumon körbe néztem, de semmi...:S Amúgy, videókártyám: nVidia GTX 550 Ti.
Köszönöm előre is.:) -
tpM #27722 Azt honnan veszed, hogy lesz járműből való tüzelés? -
-
M110 az alap fegyver ha jól értem?
M110 nem öl 1 lövésből bf 3 ban?
Való életben nagyon erős mesterlövész puska, 7.62 nato lövedéket használ és ráadásul fél automata.
Az a gond, hogy olyan játékkal játszol ahol vérpistisék ezrei játszanak, ráadásul egy m110 el nem ölsz meg valakit 1 lövésből. Pl armába vannak olyan pályák, küldetések ahol ranghoz kötött a fegyvered, de mivel a legtöbb fegyver halálos így ha olyan szervet találsz, akkor sincsenek akkora különbségek miatta, főleg ha okosan mozogsz, a kezdő fegyverrel is te lehetsz az ász.
Mondjuk én sem támogatnám a rangos armát alapjáraton, esetleg bizonyos pályákon, de azt is inkább úgy oldanám meg, hogy ezeket az adatokat tárolja el a szerver, és ha ismét azon a pályán játszunk ne keljen újrakezdeni a rangokat. -
Elnézést, de mi az, hogy végig kell menned? Egy arcade játékban, ott igen. Vérpistike el lesz vele sokáig.
Egy minimálisan realizmusra törekvő játéknál a katona kezében a feladatához és az egységéhez jellemző fegyver legyen. Ne legyen SAS katona kezében GALIL, ne legyen USSOCOM kezében MG36, ne legyen Spetsnaz kezében SCAR-L, ne legyen a negyvenkettedik afgán felkelő kezében Javelin. Nem hiszem hogy ez olyan nagy elvárás lenne. -
Akkor én vagyok az élő ellenpélda. Sose motívált az achievment és unlock... :P
Amúgy pedig igen, a kevés dolog, ami számomra vonzó maradt az amra multijában az pont ennek az achievment rendszernek a hiánya. Az maradjon csak meg szépen az arcade maszlagoknak, mint a BF3. -
A baj az, hogy látom kik ölnek meg. Hát 95%-ban nem az UMP-s emberkék, hanem a mindenféle hangtompítós/távcsöves csúcsfegyverekkel. Rohadt poénos ha sniperkedni akarok, az alap M110-el szemben Gal-ok minden minden hasonló egy lövés-egy ember fegyverek vannak... -
Lehetne egy közösségi oldal is (valami egyszerű funkciókkal, ahol klánokat lehetne csinálni, versenyeket szervezni stb.). Lehetne statisztika is. Például melyik klán vagy nemzet hány csatát győzött, kik ellen stb. Meg egyéni statisztika is jó volna. Pl. futott kilométerek, ellőt lőszer, gyógyított emberek száma stb. -
tpM #27715 Épp, hogy alapjáraton igenis alkalmazható. Nézz fel egy publikus szerverre... -
Gascan #27714 nem is beszélve arról, hogy igy legalább kötelezően végig kell menni minden fegyveren hogy unlockold a következőt
azzal ellentétben hogy unlockolás nélkül mindját kiválasztod a legjobbat -
Gascan #27713 az hogy unlockolhatsz arra ösztönzi a játékosokat hogy többet játszanak vele mert mindig fog valami új és jó történni velük ..
az unlockolás meg az achievementek az egyik legjobb dolog amit a pszihológusok hoztak a játékvilágba :)
ezt a vérpistikés dolgot én valahogy soha nem értettem... ha azt értjük ez alatt aki rohangál össze-vissza és lelő mindenkit akkor ez Armára alapjáraton nem alkalmazható -
"Lehet, hogy vérpistikének nagyon jó, hogy unlockolhatja az XY, változtatható zoomos, hangtompítós, über-fegyvert, de eközben én meg nyilt irányzékos AK-klónnal rohangáljak ellene?"
Hiába unlockolja ha nem tud vele játszani :D különben nagyon sokan játszanak nyílt irányzékkal. Én tegnap aprítottam egy kicsit a sok prémiumos, ACW-R nevű csítfegyverrel rohangászót, egy alap ump-vel :D akkor haltam meg mikor már minden lőszerem elfogyott xD sajnos a noob csapattársak nem hozták a supportot, pedig voltak bőven. -
Isten ments, a BF3-at is kipróbáltam, de ettől az achievment rendszertől a belem kihányom. Tudom, hogy ez a divat, de én eszméletlen ökörségnek tartom. Nehogy már az szabja meg milyen fegyverem, távcsövem és egyébb dolgom legyen, hogy mennyi időm van játszani.
Lehet, hogy vérpistikének nagyon jó, hogy unlockolhatja az XY, változtatható zoomos, hangtompítós, über-fegyvert, de eközben én meg nyilt irányzékos AK-klónnal rohangáljak ellene?
Bocs, de ezt kihagynám. Minden játékban... -
Valaki játszik Domination West-et? Miért van az mondjuk, hogy Major vagyok, de nem tudom az m107 barrettet választani? -
tpM #27709 Ah, nem kapcsoltam. xD -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
tpM #27707 ACSE-ről van szó, nem pedig "a cseh"-ről. :D -
Iyen a cseh mentalitás. Előbb utóbb jönni fog, nem laknak annyira messze. -
tpM #27705 ja, egy induripindurit... :D -
tényleg mintha az acse késne nem? -
Solt #27703 Jó, hát fogalmazhatunk úgy is, hogy az AI játszik velünk! :D -
tpM #27702 Csinálom az ACSE-t meg Solt társaságában ACE2 coop. -
Gascan #27701 és te mivel tolod mostanában? :) -
tpM #27700 De lehet, hogy sokat mondtam azzal az 1 perccel. xD -
tpM #27699 De ne vezessük félre, azt azért valljuk be, hogy a játékidő 99%-ka azzal tellik, hogy az AI őrjáratok elől bújkálunk és körbekommandózzuk az egész játékteret. A maradék 1% azzal, hogy a célhoz közel észrevesznek és onnantól kezdve 1 perc múlva már halottak vagyunk. :D -
Solt #27698 Ha van időm, akkor tpM társaságában, az általa készítgetett küldetéssel ACE2. Ha kevesebb időm van, akkor FM2012, RO2, CloD(IL2), RoF közül valamelyik... ha meg rám jön az agyhalál iránti mérhetetlen vágy, akkor Metro 2033! :D
.png)