35066
-
Solt #28057 A szláv nyelvek egyszerűek... Arra kell figyelni, hogy a magánhangzók maximum 10%-ban szerepeljenek egy-egy szóban! Azzal ne foglalkozz, hogy nem érted... Állítom, hogy ők sem értik, csak úgy csinálnak! : DDD -
tpM #28056 2 in 1. Hotline és Cseh intenzív nyelvtanfolyam egyben! :D -
Solt #28055 Hotline majd a háromhoz lesz... :D -
tpM #28054 Pedig alapjáték mellé nem ártana. Sokkal könnyebben fel tudtam volna dolgozni azt a traumát amit pl a rakéták nyílegyenes röppályája okozott, ha valakinek elsírhatom a telefonban. Mondjuk a Spanel fivérek egyikének. :D -
Solt #28053 Nem lelki segély szolgálat vazze!!! :D Kosárba a cucc, oszt rendel... -
Se a telefont nem veszik fel,se az emaileimre nem válaszolnak ( Seven m ) -
-
Solt #28050 Jössz egy sörrel... :) -
Nekrofil #28049 -
Voltam ma,ott sincs :( -
butuska66 #28047 Én bő két hónapja vettem az Árkád Media Markt üzletében , tudom rég volt de lehet még szerencséd... -
Feró Flex #28046 igen -
MM= Media Markt? -
Feró Flex #28044 A XX.kerületi MM-ben láttam 2kért kb. egy hete. -
Én ősszel(huh,lassan az már egy éve..)ott vettem. -
Most jöttem haza 576 (Árkád) azt mondta az eladó,egyik boltjukban sem kapható... Ez azért elég kemény. -
576-okban nézz szét szerintem -
Srácok steamen kivül meg tudom még valahol vásárolni az Operation Arrowheadet? Akármilyen bolt jó,csak pest közelében legyen ha lehet! -
Feró Flex #28039 Lackó már mondta egy hónapja...
"Dől a lé kifelé,dől a lé befelé.A szaros vége áll a botnak felfelé"
-
Nekrofil #28038 az mondjuk vicces, hogy alapból nem 3D editorral dolgoznak, pedig az szvsz eléggé megkönnyíti a munkát. aztán lehet rosszul gondolom.(?) -
Nekrofil #28037 véleményem szerint nem is kevés pénz lesz belőle, ha jól csinálják -
Mert pénzt látnak benne... -
tpM #28035 Épp nemrég írtam, hogy visszamondták pl az A3 3d editort is, arra hivatkozva, hogy nincs elég "erőforrás". Erre miért van? -
Nekrofil #28034 épp az előbb írtam DayZ fórumba ezzel kapcsolatban. Nem volt hülye a BIS, jól meglovagolta a DayZ hype-ot, kapott a nem is kicsi lehetőségen. Megvárta amíg elmegy a játékból 300-500.000 darab, van 1.000.000 dayZ játékos, aztán összehozzák DayZ standalone-t minecraft modellel, amiből megint csurog majd némi zseton a zsebükbe.
azért remélem, hogy ArmA3 nem emiatt fog elúszni, elvileg GamesCom után nyílt Alpha test lesz, ha jók az információim -
tpM #28033 Hőbőrögjünk kicsit.
Mit szóltok ahhoz, hogy a DayZ különálló játék lesz? Meglepődtetek?
Én nem.
És azon sem, ha az A3 a szokásos 1.0 szintet hozza majd, mert most zombikra ölték el a pénzt helyette. -
Danley1445 #28032 Igazából kipróbáltuk az ingyenes verzióját az armának de az nem volt nagyon működő képes... Alig volt olyan akit ismertem és nem laggolt a gépén
-
Jah egyébként szerinted miért pont sirályok volt a neve?
Azon kívül hogy Miciék a tudtunk nélkül rászavaztak a választható nevek között?
-
Nincs klán csak a baráti társaság mig szét nem széledtek -
Nem a klánra értettem(nem is tudtam, hogy van). A játékon belüli madárra gondoltam, amibe a FADE-dob át.
-
A végére azért a sirályok is megvették eredetibe emlékezz csak vissza -
Inkább játszanátok Fade nélkül az A2 Free-vel...
-
Hé men!
A sirályok tisztességek tagok, a legtöbb játékos megvette az arma 2 őt a maradék meg nem foglalkozik vele, úgyhogy az olyan játékosokat akiknek nem eredeti csak ne sirályozd jó?

-
A fórumot többnyire elkerülik a sirályok, de azért jó toborzást kívánok. Remélem Arma 3-ért már nem fogjátok sajnálni a pénzt. Elég sok javítástól fosztjátok meg magatokat azzal, hogy törttel játszotok. -
Danley1445 #28024 Üdvözletem minden kedves ArmA rajongónak!
Azért írok erre a fórumra mert elhatároztuk én és ismerőseim, hogy egy kellemes környezetet, kedves társaságot teremtsünk azon ArmA 2 játékosoknak akik nem tisztességesen megvették a játékot, hanem letöltötték...
Szívesen várunk minden érdeklődőt amennyiben annak a Combined operations 1.60 verziója van meg.
-
tpM #28023 Nincs olyanom, de elküldtem itt priviben. -
Ma 20:00-kor TS-en? -
tpM #28021 Beszédem van véled, feljönnél valamely kommunikációs csatornára? Köszönöm. -
-
lee56 #28019 (Ace Ventúra 2 - pont a csontba, pont a csontbaa :D) -
Természetesen tökéletesen nem képes visszaadni a testbe csapódást. Nem is a szövet a kérdés, inkább a csontok...
.png)