35066
-
Érthető, hasonló képen vagyok a nőkkel.
DancZer köszi működik, ha minden a terv szerint halad hamarosan lesz egy meglepetés módom nektek. -
tpM #28096 Az utálat is valamilyen érzelem, tudod, szerelemből is tud az lenni, ha az illető folyamatosan csalódást okoz, semmibe veszi az érzéseidet. Nem játszom mással, mert nincs más, ez tartja életben ezt a vackot. :D
A "hang módom" sem csinálnám, ha annyira utálnám ezt a hálátlan szemetet amúgy. :D -
Hát persze nekem is elment nem is egy ismerősöm és ők nem ezt mondták. Nem értem ha ennyire utálod miért követed nyomon minden újdonságát. Csak azért ,hogy utána mondhasd milyen vacak? Nem értem, ha nem tetszik az arma hagyjad és játsszál mással, de előtte még ad ki a hang módodat.
-
tpM #28094 Egy ismerősöm elment erre a GC-re, és elmondta, hogy ez egy Arma pár új featurrel, és sok ősi hibával. Hiába van rendes újratöltés anim, meg többféle testtartás, ha ugyanúgy elakadsz minden szarságban, mint az előző részekben... -
Gascan #28093 a változások legnagyobb részét a rajzolók hozták meg ... a dx11en kivül mi az amit még hozzátett a programozócsapat? ... de ugyan ez van a carrier commanddal meg a többi játékukkal... olyan mintha túl sok rajzólojuk lenne relative kevés programozóra
a ragdollt valamiért nem nagyon akarják mutogatni :) -
tpM #28092 Amúgy ha már grafikánál meg mindenféle csillivilli újításnál tartunk... a holografikus irányzékok miért nem működnek még mindig? Annak legalább lenne valami normális funkciója. -
Nekem egyre jobban kezd elmenni a kedven töle, az eddigi videok alapján,mert a grafikai fejlesztéseken kivül semmi küönbséget nem véltem felfedezni az eddigi verziokhoz képest.
A fegyverkezelés még most is ugyan olyan borzasztoan körülményes mint eddig. -
lee56 #28090 Ezzel mélységesen egyetértek, bár azért csak nem baj ha a grafika is fejlődik :) -
-
Megérkezett az utolsó Gamestar.de videó rész ami már az AI-ról szólt!
Röviden összefoglaltam, hogy miről is van szó a videóban.http://www.arma3.hu/80-arma3/99-arma-3-gamestar-de-video-sorozat-7 -
Azért nem fut rendesen, mert dx9 ami elavult és visszafogja az engine-t. Azért váltottak dx 11 re, hogy ezt a folytást megszüntessék, nem csak azért hogy szépítsenek. Végre mindenből az újat tudják adni(dx11, physix 3).
Ha jól tudom ott i7 es gépeken demóznak(valamelyik videóban mondták).
Az AI egész jó mozgott fától fáig. -
tpM #28086 Bizony, meg legyen hatással az eső a lövedékekre (a'la VBS 2), meg befolyásolja a repülést, a látásviszonyokat stb.
Radon: Arma 1-ben nagyon undorító normal map-ek voltak, viszont a 2 grafikája már tényleg teljesen jó, pláne, hogy még ez sem fut senkinek rendesen. -
Így van! Nekem még az Arma1-es graf is elmenne, ha mellette minden úgy mozogna, dőlne, hullana darabjaira és szólalna meg ahogy a fizika diktálja. -
Sérülésmodell, rombolható táj/épületek, időjárás (régi vágyam az ilyen játékokban, hogy az esőtől sáros legyen a talaj), stb...
Lenne mit kifejteni. Mivel szint ezekről nem sok szó esik, félek nem is igazán várható áttörés ezek tekintetében... -
Vajon milyen PC-n és beállításokkal futtathatják? Egész kellemesen fut. -
tpM #28082 Fizikát, hangokat, animációkat, egyéb fontos játékmechanikai újításokat. -
lee56 #28081 Miért mit vártál, hogy rögtön a hídonátmenetelés bugmentességét fogják demózni? :D Mi mást mutogatnának mint ami szép és jó? :) Akit érdekelnek a részletek meg hogy mi van a motorháztető alatt, az majd beleássa magát, vagy megvárja még valaki ezt megteszi és felblogolja valahova a netre :) -
tpM #28080 Te láttál valami lényegeset? Az a baj ezekkel az Armás kis bemutatókkal (az összes Arma résznél eddig), hogy nem az Armásoknak szól, hanem ezeknek az odaeső akárkiknek, akiknek valószínűleg lövése sincs az egészről. Jó, talán DayZ miatt tudják, hogy ez valami taktikai akármi puskákkal meg sok AI-val meg nagy területtel, de még mindig ott tartunk, hogy ezeken a bemutatókon "nézd milyen szép a grafika, nézd milyen szép a naplemente, csillog a tenger, nézd milyen hangulatos ez a falu, nézd, végre van "dinamikus" torkolattűz". Elnézést kérek, de ez semmitmondó lfsz, és fél órán át ez megy, és az eddigi "showcase" videók is erről szóltak, meg a lubickolásról, meg a lőtéri szarságról. -
lee56 #28079 Nem úgy értettem hogy most rögtön :D azért kösz :)
Egész jónak tűnik, bár a közepén az esti lövöldözésnél, az a lézershow, remélem nem a végleges megoldás, mert kicsit lerontja az összképet :) -
tpM #28078 -
lee56 #28077 A Comanche se rosz :) , ha valamivel baj lesz az nem a grafika, de ezt talán lehetett már sejteni, várjuk a gameplay jeleneteket, na meg magát a játékot, az összes bugjával, bajával :)) -
Azok sajnos mind Late verziók :( -
Invasion 44-ben szerintem találsz egyet -
ARMA III ... besorakozik a várom kategóriába úgy érzem .. COH2-vel együtt már biztos, hogy vásárlásra kerülnek .. :-)
Valaki tud egy igényesen kidolgozott TIGER I Early-t ARMA 2höz ?? :) -
tpM #28073 Remélem, hogy barátnőt nem így kerestek, hogy legyen szép a külleme, aztán belül meg mindegy. Ez még mindig csak a köntös gyermekeim! Arma 2 is baromira szép, az 1-nek is voltak olyan pillanatai... nyilván ez is az, de önmagában ez nem ér sokat. -
Gascan #28072 minden esetre en megveszem :) -
Egen, meg azt is kihagytam, hogy vajon milyen bugokkal fogják a játékosokat az őrületbe kergetni a BiS emberkéi ennél a játéknál... :D -
A gépigénye(a minimum főleg)gyakorlatilag meg alig nőtt az Arma2-höz képest,hát ez csoda?!Vagy a végén megint kiderül, hogy Paks kell neki.
-
A Mi-28 / Ka-50 hibrid nagyon komoly. :P
A képek nagyon meggyőzőek, még ha egyes részletek szúrják is a szemem (az F-35 modell nagyon elnagyolt például), azonban látni olyan szép dolgokat, mint például a könnyűbúvár lábuszonya meghajlik ahogy tempózik... Hmmm... érdekes lesz ez... -
Macskaköröm hiányzik az elejéről, sry. Pompásak az új képek! -
Igen, de inkább ezt használd(call), mert gyorsabb viszont, csak akkor működik így ha nincs sleep a scriptedben:
call compile preProcessFileLineNumbers 'módmappa\init.sqf'"; -
tpM #28066 A3 Gamescon képek -
torolaci #28065 A combined operations az a sima arma2+operation arrowhead egyben? Vagy tartalmaz még valami pluszt? -
class CfgPatches
{
class janicsár
{
units[]={};
weapons[]={};
requiredVersion=0.1;
requiredAddons[]={"Extended_Eventhandlers"};
};
};
class Extended_Init_Eventhandlers
}
class fényhülyeségem
{
init = "[] execVM '\módmappa\amibe írom az effektet.sqf'";
};
};
Ez így jó?
CBA kell majd hozzá akkor ugye? -
A XEH-ból a "PostInit" használtam a DSS-hez: https://dev-heaven.net/projects/cca/wiki/Extended_Eventhandlers(New in 1.91: PostInit and InitPost)
-
DancZer: configba ,hogy tudok meghívni SQF et.
Esetleg ha configba írok be olyan parancsot mint amit küldetések initjébe szoktam működni fog?
Van egy fény effectem, amit küldetésekhez szoktam használni, initbe írom be általában, de most szeretnék belőle módot is csinálni. -
Solt #28061 Ennyi... :)) -
Természetesen mindezt egy üveg vodka elfogyasztása után kell előadni,józanon nem is lehet semmilyen szláv nyelvet beszélni. : ) -
Solt #28059 Keverd össze... Ja igen, és a magánhangzó a szó végen legyen, és lehetőleg u betű... :))) -
tpM #28058 rtm ksznm a jtncskt!
.png)