35066
-
Köszönöm ez jól esett :) -
Elég ígéretesnek tűnik,több fegyverre is megcsinálhatnák..Ezt -
zmok #28335 Aztamindenit!!! 

-
Arma2: Take On Seattle Edition
-
SchwarzWEL #28333 Páran lehet hogy ismeritek már, a BASC szervere ismét elérhetővé vált mindenki számára. Csütörtök esténként össznépi hent van! Aki ráér nézzen fel.Szerverinfó BASC mod szükséges, letölthető innen A pdf-et érdemes átnézni.
-
Solt #28332 Na közben hazaértem...
A kamera képe elég csalóka, gondolom jó meredek terepen van, de azért na... nem akarom bántani, maradjunk annyiban, hogy jók az őrangyalai! :)) -
Szerencsétlen jenki baka egyedül a fedezékmentes hegyoldalon balfaszkodik,tömören :D
Gascan:Leírás szerint 4x találják el,abból 3 fejlövés/karcolás ami azért elég kemény, hogy egy se volt telitalálat. -
Gascan #28330 futkározik nyilt terepen miközben isten tudja honnan lőnek rá.. mikor már úgy látja nem jó ez igy tovább visszavonulót fúj de a köves részen felfele menet fedezéket keresve nem sok esélye van .. úgyhogy meglövik talán 2x is és azt kiabálja h eltalálták -
Solt #28329 Mi a lényeg? Mobil netet nem akarom fogyasztani, mert a végét járom! :D -
Kicsit jobb minőségben,meg részletes leírással,most nagyon felkapott lett a neten ez a videó. -
Gascan #28327 http://www.break.com/index/soldier-films-himself-being-shot-by-taliban-2373200 -
Ha egy észszerü menü vanmegoldva akkor csak pár mp-be telik kiadni a parancsot igy nem kell olyan sok idöt az interakcióbol elvenni.
Nálam ez ugy müködne hogy egy átlátszó "rózsamenü" szóközzel elöjönne és ha Shift vagy tab gombbal együtt nyomva müködne a menüben az egér ha felengeded akkor az egér a fegyvert irányitva. szóközzel ujra eltüntethető a menü.
De általában a parancsokat fedezék mögül adják ki igy pár pillanat mindig van erre,de annyi nincs mint a mostani menüben.
De mint irtam ehhez az kell hogy az AI rendesen tegye a dolgát és meglegyen a szervezeti hieralhia a tűzpártól az ezredig vagy fölé. -
Hogy választanál a menü elemei közt, ha nem egérrel? Ha meg egérrel választod, akkor hogy irányítod a katonát? Az nem praktikus ha futás közben nem tudsz alakzatot váltani, csak úgy, hogy megállsz.
Olyat is írt a csóka, hogy a most meglévő (0-9)-et csökkentik majd 4-re.
tpM:
Szerintem is jó, de nem AI irányításra. Más az ha mondjuk egy tárgyon végzel interakciót(ami most az action menü), aminél nem kell az egér. -
Csoka azt mondta 2013-ban jon, oldalon meg 2012 q4, kinek higyjek? :)
-
mondjuk azt sem értem , hogy miért ugy csinálják meg amenüt hogy közben nem tud ténykedni a katona. ez olyan min menetben nem tud tárat cserélni.
Meg mintha a valoságban nem tudna parancsot osztani mikor lö vagy fut .
Ezeknek a dolgoknak ugy kéne müködni , hogy szerves részeként szimultán folyamatosan lehessen alkalmazni mindent .
Ilyen dolgoktöl lesz vontatott és lassú az egész.Van néhány játék amiböl lehetne ötleteket meriteni ahol jól müködö rendszer van. -
JanáJ #28322 Nekem bejön a jelenlegi. Igaz pilótavizsgás, de ez olyan mint az élet: általános, közép egyetem => OFP, ARMA, ARMA2... ;-) -
tpM #28321 Az ACE-ben lévő interaktálás is elveszi az irányítást, de mégis jó szerintem. Ezt máshogy nem nagyon lehet megoldani rendesen. -
Aha,szóval ilyen nem lesz? :D
Pedig ez használhatóbbnak tűnik mint a jelenlegi..
Az AI miatt ne fájjon a fejetek,úgyis szar lesz, de majd a community összekalapálja valahogy -
Ezt a menü verziót nem értem mi a kifogásuk miatta.
"-Nem lesz rózsa menü, mert nem praktikus hogy a user elveszti az irányítást."
Igaz is sokal jobb hogy félorát bogarászik oldalt a menükben kutatva mire megtalálja a neki megfelelőt, meg végignyomogatja az összes F billentyűt , hogy kijelölje a katonákat.
Ha rajtam mulna a menű rendszer elég lenne 4 irány a "rózsa menübe" és egész hadosztályt lehetne vele irányitani.Igaz ahhoz egy normális AI is kellene aki ugy tud mozogni terepen és épületek között ahogy az a katonai egységektől elvárható. -
tpM: így legalább mindenki a konfigjához szabhatja a játékot
Scott:
Pie menünek is nevezik
Az EW stílus azért is jobb, mert sokkal egyszerűbb hibamentesre csinálni mintha a sztori 16 részre szakadna.
Janaj: Lehet nem lesz híd és így a probléma megoldva. :D -
JanáJ #28317 Az EW egy bónusz misszió volt, amiben helivel kezdtél, lelőttek és a túlélésért harcolsz. Feltételezem végre nem 16 vége lesz a storynak, hanem egy COD-os lineáris játékmenet. -
JanáJ #28316 Végre én dobom fel elsőnek: a hídon átmegy? Füvön át kilövi a szemem 299m-ről? -
lerboy #28315 -Nem lesz több "300m-ről scope nélkül lelő az AI".
Halleluja. Ezt is megértük. -
az ára vajon mennyi lesz? (: -
EW stílusú?Az mit jelent?
Rózsa menü?! -
tpM #28312 "részecskék számát lehet majd állítani a settings-ből"
Nem elég a szeles füstgránát csít, most akkor jól leveszem a részecskéket, hogy minél kevesebb zavaró füst meg stb legyen. Nagyon jó. -
Új infók:
-A rakéta füstje előre beállított animáció.
-részecskék számát lehet majd állítani a settings-ből.
-Town generator modult fejlesztették(lesznek utak, fák).
-Eligazítás modul
-PhysX-et most konfigolják
-Kampány az az Eagle Wings stílusú lesz és nem a Manhattan-hez hasonló mellékküldetéses.
-Nem lesz rózsa menü, mert nem praktikus hogy a user elveszti az irányítást.
-Rádióbeszédet fejlesztik. Nem akarnak olyat, hogy: Kettes menny a fához.
-Az AI először pontatlanul fog lőni ha meglát majd javul a lövés pontossága.
-Nem lesz több "300m-ről scope nélkül lelő az AI". -
Őszintén szólva csak károgok egyelőre, még nem raktam fel. : ) (80gigás winchesteren megkell fontolni, hogy letörlök-e 30gigát egy programért.) -
Hibás sajnos, nem figyeltem oda és használtam effecteket a m4 es packból, pár napon belül javítom, ha addig megakarod nézni használd mellé az m4 packot is és működni fog rendesen. -
Tényleg ez kimaradt, csak az egységeket csináltam meg.
Itt le lehet tölteni a beta verzióját: -
Ha sima bakák akkor fireteam,squad.Ha különlegesek akkor a nekik megfelelő szerveződés,jelenleg gőzöm sincs, hogy mekkora egységekben dolgoznak.Cifu biztos tudja. : ) -
Ez egyenlőre még csak béta, a különleges egységei egyenlőre nincsenek kész, mire gondolsz egészen pontosan? -
Ehh,kiment a fejemből,még a configolás előtt kellett volna írni, hogy Groupokat tudnál hozzáadni a confighoz? *.* -
Na természetesen az utolsó pillanatban találkoztam egy hatalmas hibával. Az éjszaka folyamán sikerült legyőznöm szerencsére, szóval a mód elkészült, de még nincs feltöltve, csinálok neki reklám anyagot és töltöm is fel, ha mégse találod armaholicon bealudtam útközben 
-
Pont tegnap fejeztem be őket, már csak binarizálnom kell és megírni hozzá a configot, valószínűleg holnapra minden simítással végzek, legkésőbb kedden már az armaholicon lesz, de igyekszem, hogy holnapra már ott legyen.
-
Hogthar, ha szabad kérdezni, hogy állsz az UMSC egységekkel? Annyira ígéretesnek néznek ki, hogy lehet vissza rakom értük az armát. : ) -
Most nem találom a Hszemet,de az E3as videonál mikor elöször mutatták én már ezt megmondtam elöre.
Ez csak egy mézesmadzag, még mindig semmi generációs váltás nincs semmilyen téren az elözöekhez képest a grafika és a környezett változott ,de minden más maradt a régiben.
Ugyan azok a hibák benn maradtak mint eddig.
Az meg megint elszomoritó hogy megritkultak az információk ,se egy jó minőségú kép vagy videó, mindenhol csak az ezerszer bemutatott 4 pályarészlet van kézikamerával felvéve, akkor legalább készitenének belöle egy HS-s anyagot ezernyi video felvevőt használhatnának erre a célra. -
tpM #28300 Pisikszhárom és mégis csak animáció? 
Solt, Repvez, Gascan, földijeim, készüljetek! -
Megjelent egy új videó a GC-s anyagból. Mutatnak, de főleg mondanak pár új dolgot benne. Ami nekem feltűnt, hogy a helikopternél a rakéta lövés füstje nagy valószínűséggel animáció és nem szimuláció. Abból gondolom, hogy látszólag ugyan úgy módosult azt az íve a füstnek mindkét oldalon.
-
Szerintem az ACRE is sokat dobna a játékélményen, de állítólag nehéz összehozni.
.png)