35066
-
butuska66 #28457 Arról majd az ARMA3 első DLC-je fog szolni... -
Gascan #28456 kommandósokat kéne küldeni h kiszabaditsák őket :) -
Börtönben maradnak az ArmA III fejlesztői -
JanáJ #28454 Jól érted, van. Asszem a hatos a ki hova szálljon.
Szvsz virágbolti gubanc. Ellenben sofőrnek hüye az AI, ez ilyen.
Az Arma2 magyar, de az Arrow Head már nem és ha egymásra rakod akkor megint angol lesz. A steamest nem ismerem. Korábban külön patch volt hozzá. Nekem dobozos van. -
Köszönöm a választ!
Jól értem, hogy van rá lehetőség, hogy a lövészemnek megmondjam, hogy kormányhoz üljön és ne az orrát túrja az utasülésben?
Az embereim pl. tójnak arra az utasításomra, hogy utánozzanak engem(copy my stance) vagy a "tüzelhet belátása szerint"-re...:) Ha mondom a sofőrnek, hogy menjen előre, akkor néha elkezd tolatni és megpróbálja kikerülni a nemlétező akadályokat..:( Szóval meg kell vennem! :D
Néztem, hogy az 576-ban van arma2 1000 forintért magyar felirattal... Supergamer-en meg láttam az Operation Arrowhead-et 600-ért+posta költség...bár a streamen 14 euróért hozzámvágják, ami ugye olcsóbban jön ki, csak azt nem tudom, hogy a simát és streamest össze lehet-e rakni valahogy...
Tudom, hogy megvehetném 30 euróért a CO-t, de gondolom abban nincs benne a magyar nyelv az arma 2-ben, ami jól jön a konyhai angolomhoz(a story miatt)... -
JanáJ #28452 A varju a virágbolti miatt.
Szvsz az egységek is ezért hülyék. Szövit tuti nem lőnek eredetinél.
A járműben csak funkciót adhatsz meg (lövész, parancsnok, sofőr) de hogy pl az uazban hova üljön, azt nem.
ARMA CO=ARMA2+Arma2 Arrowhead. Szvsz az Arrovheadet vedd meg mert van benne plusz fegyver, jármű, pálya, funkció...
Mod van mint a szemét. Mire gondolsz? -
Skacok! Pár napja rákattantam a játékra és felmerült bennem pár kérdés! Jelenleg a "virágbolti" CO-val játszok, ami ugye tartalmazza arma2-őt is. Nos, jelenleg a kampánnyal szenvedek cserno területen...néha játék közben varjuvá avanzsálok, de ez gondolom a tört verzió eredménye..:)
A kérdéseim a kövik lennének:
A csapatom tagjai néha nem targetelik a célpontot és nem is tüzelnek vagy van mikor a szövetséges egységet kezdik el lőni...-Milyen parancsot érdemes nekik adni, hogy jó legyen? Vagy van valami mód ami lehetőséget ad arra, hogy azt csinálják amit szeretnék?
Van valami trükkje, hogy megmondjam a csapattagoknak, hogy ki hova üljön a járműben?
Ha szeretnék magyarokkal multiban játszani, akkor melyik játékot érdemes megvenni? Arma2(magyar felirattal) vagy CO vagy...?
Milyen modifikációt ajánlotok a játékhoz, amivel élvezetesebbé, szebbé, okosabbá lehet tenni a játékot!
Bocsi a láma kérdésekért ha esetleg felkarolna egy mentor priviben annak is örülnék..:) -
Muter még azt használja a gyári aksijával.Ha jol számolom már van vagy 12 éves :) -
Solt #28449 Én meg azt, amikor még nem volt mobil... áldott, békés napok voltak! :)) -
JanáJ #28448 korrekt megfogalmazás
én a 6310i-t sírom vissza :-) -
Solt #28447 Mindkettő van itthon, de az android nekem csalódás... nem vagyok almás, csak tudom melyik a jobb azokban a tulajdonságokban, amik nekem fontosak! :) -
JanáJ #28446 lájk -
Akkor kezdödhet a buli :D
-
JanáJ #28444 csak nem egy almás puffog? -
Solt #28443 Android... pffff... :D
Egyébként:
-
Megtöröm a csendet.
Elkészült a magyar arma közösség okostelefon alkalmazása mely segítségével nyomonkövetheted mikor milyen események lesznek.
Az android alkalmazás letölthető innen. -
JanáJ #28441 +1 -
jónak tűnik
-
M4a1 van a bakánál, ha erre vagy kíváncsi, csak be van hajtva a válltámasz és a szíj fel van csavarva a fegyverre. -
tpM #28438 Na, ma éjjel ezzel a nemrég elkészült feature-rel kísérletezgettem; a tereptárgyak (jelen esetben ház) eltompítják a lövésdörejeket.
Videó. -
Minőségi hangok! :D Bár talán az az a hely, ahol ez nem számít. :) -
Off:
Figyelem! Öncélú hirdetés következik! Elmúltál 26 éves? Magyarországon laksz? Szeretnél segíteni egy gyönyörű menyasszonynak, hogy sikeresen fejezze be tanulmányait? Te vagy az emberünk! Nem kell mást tenned, mint kitölteni az alábbi anonim kérdőívet!
Benzinkúti shopok
Köszi! -
Gascan #28435 mi ez a köpködő amivel lőnek :D -
Feró Flex #28434 -
tpM #28433 Pedig van egy pár tizedmásodperces késés. Annak idején nálunk is volt még DSS-ben, már, ha emlékszik még valaki rá. :) -
nekem ott se tűnt fel hogy késne és a háztetőn nála nincs beltéri hang tehát lehet szépen leprogramozta ő is. -
tpM #28431 Tessék főnök :D -
Solt #28430 :DD -
tpM #28429 Múltkor mintha Magdi mondott volna hasonlót neked a telefonba, bár lehet, hogy félreértettem... :$ -
Solt #28428 Nem érdekelnek a kifogások... eredményt akarok, vagy ki vagy rúgva! :D -
tpM #28427 Az ACE-ben ki lett javítva, ez teljesen más jellegű probléma. -
Solt #28426 Ahhoz képest, hogy az emeletre dobott gránát is a földszinten robban, ez semmiség! :D -
tpM #28425 Nálunk egyelőre az a probléma áll fenn, hogy a háztetőkön is beltéri hang van. :D
Mindenesetre tudósaink dolgoznak az feladat megoldásán. -
Solt #28424 Mi lenne, ha inkább megmutatnád, hogy is kell ezt? :) -
tpM #28423 Pedig 1 percnél tisztán kivehető, ahogy késik. -
Nekem bejön a hangja. Nekem se tűnt fel, hogy késne az echo. Ez még csak teszt, gondolom a véglegesen javítanak majd. -
Feró Flex #28421 A legjobb választék. -
Feró Flex #28420 Akkor így. -
Feró Flex #28419 -
zmok #28418 Jenki f@szméricsgélés...
.png)