35066
-
Csak azt nem értem, hogy mi a jó van a zombis játékokban , nincs olyan fps,ahol legalább egy kis mod ne lenne ilyen .
Vagy tényleg ennyire (szó szerint) agyatlan lövöldék kellenek az embereknek?
Ha igy megy tovább akkor pár év mulva komolyabb AI lesz a '92-es wolf3d-ben mint majd amiket kiadnak játékokat. :( -
Mert kb mindenki ezt játssza most és dől a lé! -
Gascan #28495 en is valahogy igy gondolom.. en nem csinalnek kulon jatekot belole.. ha csak nem adnak hozza annyi uj eroforrast (emberek, gepek, programok, iroda, stb.) h Armatol ne vegyenek el semmit -
minek kell azt a dayZ-t eröltetni anélkül már lehet kész lenne az A3 -
Ugye senki nem lepődik megezen -
Mondjuk igazad van! Lehet a paramétereknél elsiklottam emellett! Viszont az armaholic.com oldalon kívül van még valami lehetőség missionok beszerzésére? -
JanáJ #28491 melyik szerveren tolod? -
ToMy_ #28490 Az nem feltétlenül a mission hibája. Amikor indítod a szervert, a paraméterek között van egy ilyen is, amivel azt állíthatod, hogy a járgányok respawnoljanak-e automatice x idő után, vagy maradjanak, ahol hagytad őket. -
Hali! Valaki nem tud egy megbízható domi missiont ajánlani takistan map-ra? Töltöttem le egy párat,de az a problémám hogy ha kihozok a bázisról egy járművet,elmegyek vele az adott városig,majd leteszem akkor egy pár perc múlva eltűnik az autó pedig nem lötték szét! Elég idegesítő... Ha tud erre valaki valami megoldást azt nagyon megköszönném! :)
Üdv! -
Arma 2 1000 Ft:https://store.bistudio.com/arma2 -
majd az uj gépen -
JanáJ #28486 néztem, de még barátkozom az egységekkel -
Valaki Invasion 44 ?
-
OFF:
Nem is az zavar hogy a google mit tud rólam, hiszen ez egyértelmű, hanem az, hogy az adott program készítője (itt most nem az DancZer-re gondolok) ne akarja a kontaktlistámat, ha a szoftvernek semmi köze hozzá.
Számtalan példa volt már rá, hogy - az azóta már a play-ból kidobott - fejlesztő minden elérhető adatot lementett magának az ügyfelek telójáról, ha kellet ha nem.
ON -
JanáJ #28483 arma2.com -
Sziasztok most lett feltelepítve a játék és egy csomó helyre nem enged be játszani, hol tudom letölteni a legfrissebb pachet, firmware-t?
válaszért előre is köszi -
JanáJ #28481 onnantól kezdve h androidoss a telód, az életed nyitott könyv a googlenak :-) -
Most toltam egy updatet az app-ra. Hamarosan be fog frissülni és mikor újra indítod, akkor megkérdezi, hogy akarod-e frissíteni. -
És milyen? :) -
Köszi, közben már lecsekkoltam milyen cégez az instapp... -
ad 1. adatbázis frissítés mentése(sd kártyára)
ad 2. be tudod syncelni a saját naptáraddal az eseményeket
ad 3. foursquare megosztásnál tudj képet csinálni
ad 4. a 2. hoz kapcsolódik, hogy ki tudd választani melyik fiókhoz akarod besyncelni. -
DancZer:
Az engedélyek közül valamivel támaszd alá az alábbiakat, mert így nem teszem fel, pedig kiváncsi vagyok mit tud...:)
- védett tárhelyhez való hozzáférés
- naptári események és bizalmas információk beolvasása
- fotók és videók készítése
- az eszközön található fiókok listázása -
JanáJ #28475 Jobb gomb a lámpára és ott a maroklőfegyverek helyére tudod tenni, majd kiválasztani mint egy fegyvert. De a lightstick szvsz egyszerübb.
Day z-s kérdésekem meg inkább ide. -
Sziasztok valaki nem tudja hogy a Dayz modban a zseblámpát hogyan lehet a felső négyzetbe elhelyezni? mert nem tudom valami miatt beletenni, tehát alúl már megjelenik de valamiért nem mozdítható el onnan, amúgy a játék teljesen fel van patchelve, és amúgy eredeti.
Kösz a segítséget! -
Edyl #28473 Köszönöm a segítséget Hogthar. -
-
JanáJnak igaza van.
Engem kell megkérdezni:
link
ezekre a fegyverekre működik:
- Bizon
- G36
- M107
- M14A1
- M16A4
- M240
- M249
- M4A1
- M9 Beretta
- Makarov
- Mk12
- Uzi -
Edyl #28470 Tudom, hogy a Red Dot is optika, épp emiatt hoztam fel példának. Kösz a segítséget.
Amúgy Steam-es Operation Arrowhead-et is lehet telepíteni sima Armára, csak vedd fel a Steam-es listádra, én így hallottam.
Még pár utolsó kérdést feltennék. :)
Próbálgattam az egységek skinjeinek módosításával multiplayerezni, de a szerverekre nem engednek fel. Nincs valamilyen módszer erre, hogy multiplayerben is működjenek probléma nélkül ezek a skinek? Ilyen pl.: A stan marines
A Seal Team szerver pedig végleg megszűnt, az Ace modot ilyen kevesen használják már?
Köszönöm a segítséget előre is. -
Feró Flex #28469 Marha jó! -
Solt #28468 Hátha valakit érdekel, BF3+5DLC kb 6500.-Forint...
-
JanáJ #28467 Hogtar szórakozik ilyenekkel, szerintem őt kérdezd. :-)
(A red dot is optika.) -
Edyl #28466 Inkább olyanra gondoltam, mint pl.: m249-en az Optika kicserélése Red Dot-osra. Arma 3-ban már így fog működni, tudomásom szerint. -
JanáJ #28465 Virágbolti vagy eredeti?
@Gascan: Köszi. :-( -
JanáJ #28464 Nem tudok, de miért kellene? Kb nincs olyan optika ami nincs benne. :-) -
Pöpec gránát modot készít a Dslyecxi.A végén azt mondta, ha nem lesz ehhez hasonló(jó) az A3-ban, akkor befejezi és kiadja. -
Wampa reloaded #28462 Lol...de olyan ügyeseket, mint amik az ARMA ban vannak :P -
Gascan #28461 nem, steam külön cég :) -
JanáJ #28460 15 juró a steamen a CO.
Steames DLC-t tudok telepíteni dobozos armára? -
komorszabi #28459 Sziasztok,Kellene 1 kis segítség.. . Letöltöttem az arma-t, felrakom minden ok de amikor elindítanám akkor azt írja h : A "0x7ffdf000" címen található utasítás a "0x7c905ddd" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: written".
Előre is köszi. -
Edyl #28458 Nem tud valaki az Operation Arrowhead-hez olyan mod/addon-t, amivel a fegyvereken lévő Scope-oket lehetne megváltoztatni? Esetleg OA Domination Multiplayerben is működő fegyver mod csomagot? Előre is köszönöm a segítséget.
.png)