35066
-
Sajnos ez nálam is sokszor előfordul,főleg Taviana és Namalsk mapokon... Néhány másodperc múlva vagy megszűnik,vagy újra kell tölteni az egészet :/ Nem tudom mi okozhatja.... De nem rég óta van. -
tpM #28536 Nekem ez a kedvencem, valamikor 2006 végén. :D
-
emlékszem rá hogy körbejártuk -
kb 4-5 éves kép, Egyébként arma fizikájának köszönhetően ez a jármű akármennyire is furcsa de így maradt, tehát volt bőven lehetőségünk bohóckodni. Viszont mégis az elképzelés engem megmosolyogtat. -
-

Ennél már csak az jobb, mikor a képen látható csodakocsival haladok az úton, és egyszer csak BUMM.. egy MI-24 vidáman szétlő
-
Ja ja valahonnan rémlik ez a kép de van már vagy ezer éves. -
turkáltam a régi vinyómon és találtam pár képet még arma 1 ből.
A tökéletes pillanat kép.
Wardog te erre még emlékszel? Mert szembe aki ott guggol az te vagy ám. -
ACRE ról eszembe jutott egy eset. Táram géppisztollynál én meg a sofőr, beszélgetünk, mesélem neki hogy merre hogyan tovább ő pedig kussol. Nézek hátra, halott :-D Lehet veled is ez történt :-) Amúgy van valami wiki ahol le van írva, melyik kommunikációnak mekkora a hallástávja. Sima rádió úgy tudom 1-2 km -
Srácok egy kis segítséget szeretnék kérni az ACRE-mod al kapcsolatban. Ugye TS szükséges hozzá,+ az addon,így a játékban folyamatosan tudok beszélgetni a csapattársaimmal direct kommunikáció kiválasztásával( persze csak ha elég közel vannak hozzám) Ezután ha eltávolodunk akkor rádión keresztül,na de mi az a maximum távolság amikor még hallom őket? Esetleg lemerülhet e a rádió? Voltam tegnap 1 külföldi szerveren,ahol egy darabig tudtam tartani a kapcsolatot a társaimmal,majd hiába nyomtam caps lock-ot már nem "müködött" a kommunikáció... Mi lehet a probléma? Előre is köszi a válaszokat!
Üdv, D. -
betyar40 #28527 Köszönöm felmentem a TS re és ott kaptam segitséget a Battleeye nem tudta frissiteni magát és manuálisan kellett egy mappát betenni.Szóval battle eye probléma volt.Addig is pirátoztam:http://www.youtube.com/watch?v=o9K2wC8WH6s&feature=youtu.be.........a legjobb mmo! -
Adminisztrátorként indítod a játékot? Úgy emlékszem a battle eye nem szereti ha nem adminként fut.
A no entry hiba szerintem amiatt van, hogy valamelyik pbo hinás vagy hiányzik. Olyat is láttam már, hogy valaki egy modnak az addon könyvtárát bemásolta az alapjáték addon könyvtárába. -
Fürtös #28525 Korabban mar jatszottal vele interneten?
Ez az utolso kerdesem ezen kivul csak a log fajl marad,de gyanitom,hogy user fault van... -
betyar40 #28524 igen engedélyeztettem benne is van mappája.a tüzfal le van löve.... -
Fürtös #28523 A battleeyet is engedelyezted?
Tegyel egy probat,lodd le a tuzfalat.
-
betyar40 #28522 igen tökéletesen megy.a tüzfalat megnéztem be van pipálva vagyin engedélyezi. -
Fürtös #28521 Single playerben megy?
-
betyar40 #28520 hát megnéztem az 1.1186734 ami fent van ezzel sehova nem tudok bemenni...(pedig a server mellett a kis lámpa zöld)Most ujra raktam ujra patchaltam és ugyanazaz a baj , betölt és rögtön utána kidob.A sima arma2 re feltettem az 1.0-1.09 -et és utána rá az 1.11-et. -
Fürtös #28519 Ha megmondod mi a jelenlegi verzio,akkor megkeressuk melyik patch kell neked. -
betyar40 #28518 Fürtös tudsz dobni egy linket hogy mivel patcheljem fel 1.11 -re egy szür arma2-öt??vagy valaki más ! -
Fürtös #28517 Este 7 korul mar mozgolodnak a sracok.
BASC letoltes
Innen toltasd le a modot es koved a telepitesi utmutatot.
Ha kerdes van irj.
A teamspeak cimet es jelszot majd a serveren megadjuk. -
Fürtös #28516 Ezeket ellenorizd le aztan megletjuk.
De a legfontosabb a verzioszam. Annak egyeznie kell. -
Fürtös #28515 Arma2 elinditasa utan a fomenuben bal oldalt alul ez a verzioszam lathato:1.1186734?
Nem telepitettel veletlenul az arma 2 hoz semmifele add-ont vagy barmi kiegeszitot? (barmilyen fegyver/jarmu/sziget)
Biztos ,hogy mod nelkul inditod az Arma2-ot?
Ezek az alap problemak szoktak okozni az ilyesmit.
-
Más kérdés... Az insurgency nevű mod-hoz. Ugy csak úgy lehet beállni az "ellenség-hez" hogyha minimum 4 ember van. Ekkor lehet 1 az OPFOR csapatban. Aztán 8 nál 2 és így tovább... Azt nem lehet valahol beállítani hogy akármennyi ember lehessen az OPFOR-ban? Tehát ne legyen minimum player követelmény. -
betyar40 #28513 Danczer !Kösz felmentem a ts -re de ott azt mondták kell hozzá a kiegészitő.Minek nekem egy sima arma2-m van és a sima arma kettő servereken akarok játszani nem az Oa-n.A haver is ott nyomja kiegészitő nélkül.Most kaptam egy üzenetetet az egyik serverről betöltés után egyből kidobás és:No entry 'bin/config/cfgweapons.nem tudom mi ez.amúgy alap játékra letöltöttem a honlapról a 1.0-1.09 és rá utána az 1.11.Tüzfal nem tiltja szóval nem vágom. -
csütörtököt akartam írni * ! :) -
Engem mindenképp érdekelne,ráadásul pénteken rá is érek! Mikörül szoktatok kezdeni? -
Fürtös #28510 Nem kell jelentkezni, Szivesen latunk mindenkit.
Modot kell csak letolteni,es csutortok este mahat a buli.
A szerver a tobbi napon mod nelkul uzemel,warfare es sector mapokkal.
Info es mod:
Basc mod
Vagy:
http://www.facebook.com/bascmod
De ha barmi kerdes van irj privatot.
-
Valahol kell jelentkezni erre a BASC-ra? -
WINDOWS XP:
%userprofile%\Local Settings\Application Data\ArmA 2
WINDOWS VISTA / 7:
%userprofile%\AppData\Local\ArmA 2
Próbálj csatlakozni egy szerverhez, majd a fenti könyvtárban található log fájlt töltsd fel valahova és küld el a linkját, vagy akár linkeld ide hátha más is rá akar nézni.
Addigis van egy magyar közösségi TeamSpeak serverünk(fentebb az ip vagy az Arma3.hu ról közvetlenül lehet csatlakozni). Gyere fel, hátha valaki tud segíteni. Szóban egyszerűbb. :) -
hundani99 #28507 * ja és battle eye is telepítve van -
hundani99 #28506 sziasztok lenne egy kérdésem: eredeti játékommal az összes server kidob.Elkezd betölteni a csapat kiválasztás után és vagy azt az üzenetet kapok hogy ki lettem dobva a játékból vagy elkezd küldetés fájlokat letölteni majd a letöltés után betöltés és pár másodperc és visszadob a serverlistához.Csak olyan serverrel probálkozom ami zöld vagyis ugyanaz a patch(1.11) és ahol kicsi a ping.Egyik serverre sem tudok felmenni arra sem ahol 2/30 játékos van.A haver fel tud menni free gammel én gyárival nem.......mi van? -
Fürtös #28505 Inkabb gyertek hentelni csutortokon!
Basc
Minden csutortokon megy a harc. -
Én sokkal jobban eltudtam volna képzelni az alapjátékhoz.
Érzett valaki egyáltalán olyat a játék alatt , hogy tényleg meglepetésszerüen lerohanták? Vagy hogy több fronton kellett helyt állni mikorzben védett egy poziciót.
Mert én nem.
Az egész egy vadászatra emlékeztet amikor néha elnyomja a fegyver ropogás a madárcsicsergést. Mert hogy a környezeten semmi nem látszik hogy háboru dulna a szigeten. -
tpM #28503 Még Solt írta régebben - és ebben egyetértek vele -, hogy ezt a túlélés meg káosz hangulatot meg lehetett volna oldani valami polgárháborús háttérsztorival is, és sokkal jobban illene az Arma komolyságához. -
JanáJ #28502 Bétákat kell tolni, ott kevesen vannak. Meg amúgy is már szinte hiányoznak a bugok. :-)
I44-ben tegnap tök jól elvoltam. Bár ott kb 2 szerver van ami él. :-( -
ToMy_ #28501 növekvő népszerűség -> növekvő létszám -> a nagyobb tömegből valószínűbb a hülyegyerekek feltűnése -
A hekkerek az armából is codot csináltak annyian vannak.Hol van már a régi jó arma1-es BE évekig játszottam és egy hekkert se láttam. -
JanáJ #28499 Nekem a gyűjtögetés, fejlődés tetszik benne. Ugyan akkor ha elkapsz egy hekkert és elveszed a cuccait onnan rém unalom. Még jó, hogy hetente újraindul a szerver, így nem uncsi. :-) -
Gascan #28498 sztem nem maga a zombi jó benne.. hanem a túlélés feeling, Armában ez ekkora térképen kifejezetten jó tud lenni
bár igaz h én nem játszok DayZ-t
.png)