35066
-
erre futotta
-
JanáJ #28576 Te meg mit lóbálod itt a hímtagod a gagyi i5 prociddal? 

-
-
sajnos ma romlott el a procim úgyhogy valszeg egy ideig nem tudok jönni -
akkor JanaJ majd informál a szerver elérhetőségéről -
Köszi a meghívást, élek vele.
Egyedül nem volt mókás -
mi fent voltunk tsen legközelebb várunk szivesen -
MiG man #28570 Sajna a mod újra telepítése sem oldotta meg a problémát. Sőt most már nagyobb gondom is lett, a következő hibaüzenetet kapom indításkor: File x\ace\Addons\sys_arty_range_tables\CfgAmmoBoxes.hpp, line 3:'/CfgVehicles/ACE_ArtyEquip_Box/TransportWeapons.ACE_M_WEP':'('encountered instead of'='
playwith6-el frissítettem és telepítettem az acex pla és acre kiegészítőket, azóta nem indul a játék a fenti hibával. Mit kell tennem? -
D4M13N (most már HUN D4M13N) de csak a listában voltál.
Azt hittem hirtelen hogy ott vagy.
Sikerült felrakni és hát mit mondjak,elkapott a hangulata.rohanás,haverok fedezékbe húzása stb.
kár hogy scak 4-7 ember volt így a botok ellen voltunk.Remélem nagy sikere lesz és lehet majd komolyabb eventeket összehozni! -
JanáJ #28568 mi volt a nicked? -
épp egy szerveren vagyunk,csak még nem raktam fel a skype-ot:) -
JanáJ #28566 oksa -
nálam volt a hiba.úgy tettem,majd ma megnézem megy e.ha igen akkor kereslek skype-on -
JanáJ #28564 Nekem a six updateres ace fent volt és arra csak a pacificet tettem és jó volt. -
ami az mod hivatalos honlapján volt mindent felraktam.
De ma megint nekiállok.valszeg valamit elfelejtettem. -
JanáJ #28562 ACE-ed van? -
ki akartam próbálni de valahogy nem jött össze.Betölti a modot de nem indul el.rakat hibával kidob.
Próbáltam manuálisan és six-el is. -
JanáJ #28560 skypeon elérsz, a végén még csak magyarok leszünk :-) -
Nagy rajongója vagyok, imádom, több száz órát toltam vele. Sajnos most nincs VGA-m meghalt, és várok a garanciáztatásra, de amint megérkezett keresni foglak, van még pár haver aki tolja szintén.. számíthatsz ránk..
-
Nem jóóó! Nem tudom forgatni! -
-
olyan mint az őrület határán film.szedem is! -
JanáJ #28555 REmélem nem OFF, de nem akartam minden modra topikot nyitni:
Nincs kedve valakinek 2. VH-s modot tolni? Invasion 44-et már unom, meg kb egy élő ami szerver van amin vannak, de a Hell in Pacific nagyon jó. Meglepő módon japánok ellen kell partra szállni vagy amik ellen szigetet cédeni co-ban, de mivel ACE módos a jó szerver ezért egyedül macera. :-) -
Sziasztok!
Van új verzió a béta alkalmazásomból.
Újdonságok:
- Jelzi ha van új verzió.
- Hibajavítások.
- Jobb felhasználói élmény.
Üdv. -
Talán a mod újratelepítése megoldhatja a problémát. Nálam is volt egy ilyen probléma,hogy rosszul töltöttem le,de megoldotta az újra telepítés. Mindenképp próbáld meg. Valószínű hogy 1-1 modell letöltése nem sikerült,és ezért rak be helyére "mást". -
MiG man #28552 Amit lentébb írtam. Néhány területnél, pölö Clafghan, @mbg, @I44 ha mondjuk egy UAZ469-et szeretnék vezetni, teljesen mást ad be helyette. És fogalmam sincs, hol lehet a hiba. De a Cfgweapons.pbo file-t is hiányolja néha, és nem tudom "beszerezni". -
csanyigabor #28551 Sziasztok, felraktam a basc modot steames armára és a következő hibaüzenetet kapom, amikor elindítom:
Addon 'MAP_EU' requires addon 'CASigns2'
Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a baja ? -
Pontosan mi is a problémád? Hátha tudunk arra is megoldást. -
MiG man #28549 Még1x köszönöm a segítséget! A különböző mapok problémáját (pölö Clafghan is...) sajnos még mindig nem tudom megoldani. Fogalmam sincs, hol lehet a hiba. -
szívesen :) -
MiG man #28547 Sikerült, köszönöm!!! 

-
Annyi,hogy a sixupdater programban lehetőséged van kipipálni az updatelni kívánt módokat. Válaszd ki azokat amik hiányoznak,majd az uninstall mellett van azt hiszem egy repair lehetőség,vagy valami hasonló. Nem tudom most megnézni mert nem otthon vagyok,de írd majd meg,hogy sikerült e! Remélem tudtam segíteni! Egyik haveromnak ugyan ez volt,neki sikerült megoldania így! De az,hogy mitől van vénasszony az uaz helyett... azt sajnos nem tudom :) -
MiG man #28545 Tudna valaki segíteni, hogy hogyan frissítsem az ACEX_RU és ACEX_USNAVY modokat a playwith6-el? Az 1.3-ról nem frissíti 1.14rc-re, és az ACE oldalon hiába jelentkezek be, letöltési linket nem ad hozzájuk csak a letölthető tartalom méretét és egyéb infókat. És a lentébb írt problémára sem találtam még megoldást, vagyis pölö a CLAfghan térképnél ha mondjuk UAZ469-el szeretnék kocsikázni, bead egy vén nyanyát. -
marja #28544 Minden kedves "fotel harcosnak" Boldog Új Évet Kívánok! -
MiG man #28543 Lenne még egy kérdésem. Az ACE modot nem frissíti fel a v1.14rc1 verzióra a Play withSIX. A többi kiegészítőjét frissíti (ACEX, stb.), de magát az ACE-t 1.13-on hagyja, mellette egy kis lakat van jelezvén, hogy nem frissíthető. Csak az okát nem értem. Valami még hiányzik? -
MiG man #28542 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Problémám az lenne, hogy némelyik addon nem működik rendesen a játékba beillesztve. Vagyis pl. az mbg@ vagy i44 modoknál beadva a kért térképet (armory) nem az adott jármű jelenik meg, hanem pölö egy fotoriporter karaktere, vagy asszony csadorban. A modokat nem mixeltem, mindig a javasolt (cba, stb.) kiegészítőkkel próbálom használni és a kért mappába rakom. Azt furcsállom, hogy nem mindegyik moddal műveli ezt. A játékom ArmA2 CO telepítés, eredeti bolti. -
Boldog szaloncukrot -
JanáJ #28540 Boldog békés karácsonyt és fair playben gazdag 2013-at. :-) -
Kellemes ünnepeket :) ! -
Kellemesebbet mindenkinek !!!
.png)