35066
  • JanáJ
    Bár igazad van, de a hibát ugye az okozhatja, hogy ha ledobsz egy fegyvert akkor a tárait is eldobod automatikusan. Te meg gondolom egy Minimit dobtál el ami a rakasz mellett a 30-as stanagot is eszi. :-)
  • Hogthar
    Nem sok.
    A VBS 2 őt nem adják ki civileknek azt mondták. Igaz kiadták a VBS 1 et is, de ennek nem az arma sorozathoz van köze hanem VBS 2 höz. Ha kiadják a VBS 3 at(ami nem most lesz) talán kiadják a VBS 2 limitált változatát is, de addigra már nem hinném hogy érdekelni fog.

Az ai hülye társnak, ellenfélnek a jó, játssz játékosokkal ai ellen úgy király lesz.
  • Wampa reloaded
    Nincs valami mod, ami lehülyiti az okos embereimet ?
    Ne csináljon nekem figurákat, csinálja amit mondok.
    Ebben semmi realizmus, csak az ideg megöl...

Sokkal jobban járnék, ha lelőne mindent, meg odamenne ahová mutatom egyenesen. De nem, ez okoskodik.

A másik, amit most fedeztem fel, hogy az ACE2 ben is maradt az uszás- ledobáshoz hasonló ultrarealizmus, viszek két fegyvert (itt egy ausztrál golyószórót, meg egy M4 est) 4 rakasz + x stanag. Kilőttem a Gsz.t, mondom ledobom, könnyebben kocogok, erre a köcsög kidobja vele az összes k.va M4 tárat, ott maradtam egy csomó (szintén realista módon felém ügető)afrikai elmebeteggel, egy szál fszbn :(

Kérdés: szerintetzek mi az esélye, ha az amik váltanak erre az uj motoros szimulátorra, kiadják a VBS 2 őt civileknek ?
  • wardogzombie
    Szerintem nem
  • raspoly88
    helo
    nekem a játékban nem akar működni a billentyűzet. csak most kezdte el. eddig jól működött
  • bakvarnyu
    Artilleryt azt csak a parancsnok tud kérni?
  • Solt
    Ha csak FSX-ről lett volna szó, még tán derengett is volna... :D De így... főleg, hogy úgy kezdted ne beszéljek hülyeséget... befeszült az ego-m! :D
  • joebacsi
    probléma az nincs :)
    egy hozzászólásba próbáltam belezsúfolni humor heroldot és móka mikit egyszerre, de úgy tűnik nem ment át :(
  • wardogzombie
    ags-el
  • bakvarnyu
    Evolution-ban hogy tudok gyorsan sok pontot osszeszedni,hogy utana repkedhessek?
  • Solt
    Gyenge próbálkozás...
  • Petko
    arra próbál célozni, hogy a fedélzeti computert annak idején egy 486-os ból tákolták
  • Solt
    Eddig sem értettem a problémádat, és ez sem segített a helyzeten...
  • joebacsi
    0:56
  • DancZer
  • precise
    ja ez megvan :)
  • Solt
    Ez... :)
  • precise
    Mi az a BS2?

off:
    Szerintem fizikára jobb az X-plane. De lehet a rendszerek jobbak FSX-ben. Én most töétöm le az online virágboltból az X-plane-t tesztelésre, mert sokkalom érte az árat elsőre, ha tényleg olyan ahogy hiszem megveszem. A leszállások videók alapján sokkal élethűbbek mint FSX-ben, abban olyan scriptelt fos az egész, látszik, hogy nem a gépre ható erőkből számolja a dolgokat. Kb olyan mint az rF1 és az LFS viszonya ha mond ez valakinek valamit.
  • Solt
    ???

Szedd össze magad...
  • joebacsi
    "erős cpu"

hülyeségeket ne beszélj már, egy 486os is bőven elég az egész gépnek...
  • Solt
    A BS2 már a DCS WORLD része.
  • Fehercsoki
    És amúgy DCS BS 1 és 2 között nagy a különbség? Mert az első rész csak 1000 forint.
  • Solt
    Nekünk könnyebb volt, mert Cirrus mester nagyon képben volt, és rengeteget segített... igazi örömmámor volt amikor hárman leszálltunk egy háztetőre egymás mellé! :))

@Gascan: Ár/érték arányban még ez a legjobb... van olyan Hotas, ami pedál nélkül drágább mint ez! :)) A10-hez... :)
  • wardogzombie
    nem vagy szégyenlős
  • Gascan #28593
    miert is gondoltam h valami olcsoval beered :)
  • Hogthar
    Emlékszem amikor kipróbáltuk a DCS:BS es csak úgy beültünk bármiféle oktatás nélkül és néztünk mint Rozi a moziba... 3 nap után sikerült beindítani a gépet. Aztán felszálltunk na ami ott következett az kellett volna látnotok....
    De egy fél év után már egész jól bele lehet jönni, tudsz akár két kört is tenni, hogy ne menjen tönkre valami műszer
  • Solt
    hotas=hands on throttle and stick

Nekem ilyen van! :)
  • Solt
    FSX-ben (illetve a kiegészítőiben) jobban le vannak modellezve a rendszerek... én már rég reppentem vele, akkor is inkább kisgépekkel, inkább a topikjában érdeklődj. Van ott pár hivatásos pilóta, elmondják a tutit... :)
  • Gascan #28589
    ez a hotas?

• Fehercsoki
    Minden hobbi költséges ha elég komolyan csinálod. FSX-nél jobb az X-Plane 10 nem? Elég komolynak tűnik videók alapján a fizikája, meg hát van időjárás.
  • Solt
    Ha a szimuláció a lényeg, akkor nagygépes történetre FSX, I.VH-ra RoF, II.VH-ra CloD, modern gépekre pedig a DCS széria. A DCS BS2 pedig a legjobb, ha helizni akarsz...

Ez csak az indítási procedúra...

Ha nem akarsz ennyire mélyen belefolyni, akkor egy próbát megér a ToH is...

De előre szólok, hogy ez költséges hobbi... Hotas, pedál, TIR, erős cpu... :)
  • Fehercsoki
    X-plane 10-ről mit tudsz?
  • Solt
    Ne tedd...

Arra időrendi sorrendben ott a RoF, a CloD, a DCS széria. Esetleg a ToH, de az ii ArmA motorra épül, és a DCS mélységeit meg sem közelíti...
  • Fehercsoki
    Arma 2-ben mennyire valósághű a repülők/helikopterek fizikája? Repülő szimulátornak szeretném használni a játékot...
  • macleody
    Indítanám a játékot de azt írja Bad serial number given in setup.
    Hülye ez? Eddig semmi baja nem volt.
  • JanáJ
    Ok, de a görögöknél lehet ez csak eg fél 28. havi fizu.
  • Gascan #28581
    kiváncsi lennék hogyha nem itelik őket bűnősnek vajon ezt a pénzt vissza kapják-e ... mert hát azért egy közép európai átlagfizuhoz nézve ez elég sok
  • tutituti
    na akkor nem lesz olcsó az arma3 :)
  • grebber
    Kiengedték a kémeket a börtönből! 5000 euró/fő volt az óvadék!
  • DancZer
    40%-os árleszállítás minden ArmA-ra.