35066
  • Hogthar
    Na az igen
  • Solt
    A Skidrow csapat foglalkozott vele, de beletört a bicskájuk! :D
  • DancZer
    Jah. A dicsőség hajtja őket, nem a jószándék. :)
  • Solt
    Nem tudok pontos számokat, de szerintem millió feletti eladás van világszerte minden évben! :))
  • Hogthar
    Kérdés milyen kalózok foglalkoznak vele, szerintem nem véletlen hogy egy codot feltörnek online ready verizóba megjelenés után 2 héttel akármilyen védelemmel is van ellátva, míg pl egy BS ka-50 5 év után kap egy sima törést.
    Tehát vagy tényleg tudnak az Eidos/Saganál, vagy pedig a profibb programozókat hidegen hagyta a játék és helyette mást törtek fel.
  • DancZer
    Arma 2-be most jött valami új user profil validátor. Szerver beállításban be lehet állítani, hogy csak a validált felhasználókat engedje be. Gondolom ez benne lesz az A3-ban is. Meg ott van még a FADE is. Lehet ezeknek így együttesen már lesz visszatartó ereje, ha másért nem a kényelemért.
  • Scottt
    Annó a Flakon flaming cliffs-et se tudták évekig feltörni steam nélkül.Csak nem fontos az :D
  • Solt
    Hmmm... ez nekem új... akkor az Eidos/Sega páros tud valamit amit más nem! :) Hetekig próbálkoztak a kalózok, és nem tudták normálisan feltörni, majd közölték, hogy feladják... :)
  • Scottt
    A legfrissebbekkel,törten!

@Gascan:Nehogy megnézd! :D Borzasztó amerikai propaganda film,az alapsztori az, hogy az USA-t lerohanja É.korea,szerintem ez mindent elmond...
    Inkább tudom ajánlani az End of Watch-ot,nekem nagyon bejött!
  • Gascan #28768
    azt mondjatok h akkor az jo? mert akkor en is beiktatom az esti programba :)
  • Solt
    Na lesz egy kis időm belelesek... :)
  • Solt
    És ezek a legfrissebb tapaszokkal működnek törten? No meg ezek közül mi friss játék? Az FM2013 tavaly októberben jelent meg, és nem bírták feltörni... emiatt vitte az eidos a steam-re... :)

Tény, hogy gyenge nettel szívás az első telepítés, de utána már nincs gond vele... ha újra akarod tenni a winfost, akkor előtte biztonsági mentés a steam alatt, és akkor nem kell újra letölteni az egészet! :)
  • Scottt
    Ha a BF-3as topikot élvezted,akkor nézd meg a 2012-es kiadású Red Dawn-t..
    35.percnél járok benne,hát zseniális!
  • Gascan #28764
    azt is irtak itt h igy, steammel, a tapaszok kisebb meretuek lesznek
  • Hogthar
    warez steam játékok:
    Sniper elite v2, Borderlands 2, Dirt 2-3, Splinter Cell: Conviction, Kane and Lynch 2, DeadIsland
    Van még pár csak nem jutnak eszembe, ráadásul ezekhez úgy készült warez steam hogy online játszhatóak, nem csak hamachin.(egy barátom mesélte )
    Ui.: bocs muszáj volt kicsit okoskodnom

-Solt///: Én nem örülök a steamnak, elhiszem, hogy kényelmes, de például akiknek nincs jó internetjük és offline játszanak, azok hiába veszik meg a lemezt, mert ugyanúgy nekiáll letölteni a játékot. Na már most van 1-2 barátom akinek jó gépe van és próbálom velük ismertetni ezt a világot, de Mobil nettel az arma 3 at nem nagyon fogják kipróbálni.
  • tpM
    Azért a Skyrim-hez eddig mindig rövid időn belül kijött az új patch is. DLC meg általában 1 nappal a kiadás után.

2011 év végén jelent meg amúgy.
  • Solt
    A régiek, javarészt javítások nélkül, ami ugye sok esetben elég zavaró tud lenni... gondolj bele, ha ArmA2-t mondjuk úgy 4-5 tapasszal régebbi állapotában kéne használnod... :)
  • Gascan #28760
    a tapaszokrol nem szoltam ... de a jatekok mukodnek
  • Solt
    Azt nem ismerem... mikori kiadás?

Azt tudom, hogy a Football Manager széria idei darabját nem tudták feltörni, pedig az elég népszerű játék...

Én attól tartok, hogy a hőbörgési ösztön kiéléséra lesz bőven okunk ezen kívül is! :D A macerás telepítések miatt én kifejezetten örülök a steam-nek... :)
  • Scottt
    Skyrim : )

De amúgy én se örülök,modokkal mintha nem nagyon lenne jóviszonyban a Steam,de nem tudom pontosan,lehet én is csak belső hőbörögési ösztönömet akarom kiélni :D
  • Solt
    Igen? Legfrissebb tapaszokkal? Sorold azt a csomót... :)

• Gascan #28756
    nem is ertem ezt miert hoztak fel ervkent
  • Gascan #28755
    egy csomo steam warezes jatek van
  • Solt
    Ha nem csak ott lehet majd megvenni, akkor nincs ezzel gond... sőt, jobb nekik is, meg nekünk is. No meg így a wareznak is annyi...
  • DancZer
    Még írtam hozzá. Nekem is kicsit idegen, de megértem őket. Így nekik is meg nekünk is egyszerűbb frissen tartani a játékot.
  • tpM
    Én nem örülök ennek, de nem tudom megfogalmazni, hogy miért nem. Lehet, hogy csak kell valami ami a hőbörgési szükségletem kielégíti.
  • DancZer
    http://www.arma3.hu/80-arma3/116-steam-exkluziv-lesz-az-arma-3
  • DancZer
    http://www.bistudio.com/english/company/developers-blog/356-arma3-steam-dev-blog
  • tpM
    Tudod ilyenkor mi a dolgod. Etesd meg az Ikaruszoddal.
  • Solt
    Lebuktam! :DD
  • Hogthar
    Na Iphone topicban is azért ott virít kedves SötétBarom nevű fórumozó, valld be az ő útját követed le.
    Bizonyára tpM új titkos küldetése, hírszerzés és miegymás.
  • Scottt
    A BF-3ban mintha SF-ek küzdenének egymás ellen,viszont ők sem fognak 6kmet sprintelni..Akárhogy kokszolnak és gyakorlatoznak,de természetesen ez egy embertől se várható el,még egy szupermentől se : ) Egyáltalán nincsenek képben a netharcosok.

Lehet futni,csak nem bakancsban,fegyverrel-lőszerrel mellényben.

@Gascan:Igen,nem úgy van az, hogy bekerülnek és utána már csak a töküket vakargatják :D
  • Solt
    DanielT vs mindenki más... zseniális tud lenni! :D
  • Solt
    Naaaaa... ez övön alul volt! :D
  • otisz111
    Na, azt nem ismerem. De mint ajánlóként megnézem. :D
  • Gascan #28742
    baratok kozt is johet? :)
  • Solt
    Az iPhone topikkal karöltve rendkívül szórakoztató tud lenni! :D
  • otisz111
    Elfogyott a popcornom! :(
    BF3 topikban állandóan vita megy az okosok között.
  • JanáJ
    Az réges rég volt, lehet most már nagyobb a lik. :-)
  • DancZer
    Igen. Ezek lekérdező funkciók, nem beállítók.