35066
-
JanáJ #28817 Tök hülye vagyok a kérdéshez, de miért nagy durr hogy megcsinálta? Eddig úgy tudtam a G36, ACOG, SVD mind használható így. -
Arma 3 ban rengeteg helyen használni fogják, jármű tükör, a tengeralattjáró kis kamerája, szerintem egy acog nem fog jobban erőforrást igényelni és remélhetőleg a DX 11 miatt nem fog annyira gépigényes lenni mint a TOH ban. -
tpM #28815 Aha, szóval te megoldottad, hogy a szálkereszten a beosztások használhatóak is, tehát a lövedék oda csapódik be adott távon. Így tényleg jó. :)
Arma 3-ban meg gondolom a PIP miatt tartod megoldhatónak. ToH-ban is benne van már ez a feature, de állítólag annyira erőforrásigényes, hogy nem éri meg... -
Hát igen de van bőven funkciója realitás végett.
A teljes reális változatot arma 2 ben nem nagyon lehet megoldani, kivéve ha belenyúlsz a motorba magába.
egyébként itt látható hogy néz ki:
Viszont kevés játékot ismerek ahol meg van oldva rendesen, eddig a red orcha 2 ben láttam, a insurgency source motoros játékában és a Black mesa nevű modifikációjában.
Bizonyára van még más játékokban is, de nem túl gyakori megoldás. -
tpM #28813 Hát erre gondoltam. Ezzel a megoldással az a gond, hogy maga a lencse így olyan, mintha egy sima üveglap lenne. -
Alap acognál egy külön modelt nyit meg célzásnál, ami egy 2D kivágott lap.
Az én esetemben nem nyit meg külön modelt, hanem a fegyvert veszi vállra és arra közelít rá.
A gond vele, hogy nem csak a lencsén belül közelít, hanem oldalt is.
Igazából úgy van megoldva, mint a legtöbb játéknál.
Viszont reálisabb mert amikor megnyit egy másik modelt olyan mintha a szemed a lencsére lenne tapadva, pl ha kifáradsz az egész képernyő fel alá mozgolódik.
Az én esetemben nem a a képernyő mozgolódik hanem csak a fegyver, ami ugyebár rendjén van, hisz ha fáradt vagy a kezed nem tudod megtartani egyenesbe, és nem a tested himbálózik mint egy lufi
A gyaloglásról nem is beszélve, alap megoldásnál mintha a fejed rá lenne ragasztva a lencsére. Csak képzeld el ahogy egy gyalog úgy jár hogy a feje tökéletesen követné a fegyver lencséjét, ezen az illuzió képen én már annyit szakadtam

Arma 3 ban viszont már vannak megoldások amik lehetővé teszik hogy csak a lencsénél közelítsen, szóval ha nem is egyből a bis, de módkészítők tuti megcsinálják majd.
-
tpM #28811 Egyszerűen csak egy térbeli modell a lencse, vagy PIP-pel meg van csinálva a nagyítás? Másképp sajnos nincs értelme. Arma 1 alá is csinált olyat valaki, és semmi funkciója nem volt. -
Na igen én se kezdtem volna bele az új fegyver pakkba, ha hittem volna benne hogy megjelenik 2013 elején.
Szerintem valahogy úgy 2014 májusa környékén fog, még akkor is ha át térnek steamra.
Ui.: kezd elterjedni a 3D acog változat amit kiügyeskedtem, több fegyver készítő is csinálja már a saját változatát remélem felkelti majd annyira a figyelmet, hogy a bis is megcsinálja a saját verzióját
-
tpM #28809 Az is volt mondva, hogy 2012-ben jön. Itt vagy már annyi ideje, hogy ne dőlj be ezeknek a BI-dátumoknak. :D -
Gascan #28808 mivel jatszotok mostanaban?
meg regen nem az volt mondva h Arma 3 2013 ev elejen jon ... most inkabb ugy fest h oruljunk ha ev vegere ki tudjak adni -
Terepszínű eotech:
-
JanáJ #28806 Az AS-t felejtsd el. Nem véletlenül vannak számozott railek. Ha tudod honnan vetted le és ott már egyszer be volt állítva, akkor nincs gond. Az más kérdés, hogy nem életszerű, hogy több legyen nálad. -
Szerintem ahhoz,hogy az arma populáris legye nem kell sok. Ne legyen bugos, ne legyenek buta animációk és súlyos grafikai hibák. Nagy esély van rá,gift végre összehozzák admire régóta várunk. -
Őszintén nekem ez a Crysis fegyverspecifikáció nyúlás is kicsit túlzás. Tehát oké még egy hangtompítót, fegyver lámpát, vagy egy elülső markolatot útközbe cserélgetsz, de egy optikát, egy IR lézert vagy gránátvetőt csak úgy nem fogsz cserélgetni, ezeket mind be kell állítani, hogy pontos legyen a fegyvernek.
Nem is tudom hogy gondolták a fejlesztők, hogy útközbe cserélsz egy optikát és pontos lesz, miközben airsoft fegyverre nekem több óra tökölés míg beállítom 10! méteres lőtávra az aimpointomat. -
tpM #28803 Az újabb CoD-okban még hangot sem lehetett moddolni. :'( -
Solt #28802 Csak nem mindegy, hogy milyen alapotok van... kíváncsi vagyok, hogy egy CoD-ra milyen ACE születne! :D -
tpM #28801 Amíg nem törik fel a mi kis ACE fészkünk jelszavát, addig engem nem érdekel. <3 :D -
Solt #28800 Elég, ha csak "populárisabbá" teszik, nekünk már akkor is szívás szerintem... -
tpM #28799 Azért egy CoD meg BF jóval magasabb költségvetésből készül, meg szerintem BISzéknek amúgy sem feküdne... -
Solt #28798 Na igen... attól tartok erre igencsak megvan az esély... :S
Egyébként, ha már ennyire összemelegedtek a steam-s csapattal, akkor elintézhetnék, hogy a dobozos verziókat is lehessen regisztrálni a steam-re... -
Vagy több realizmusban jártas észkombájn töltött kakas, kiknek kukorékolásai el lepik a nyugodt online teret. Akik miatt majd cél keresztel kell játszani, normál fokozaton, butított játékmenettel.
Na jó eddig még oké is mert őket a legélvezetesebb levadászni, csak a bis egy idő után az ő kéréseiket fogja nézni mert többen vannak több pénzt hozva a konyhára, szóval én csak attól tartok hogy végül a sorozat elindul a bf 3 szintű játékmenet felé.
-
JanáJ #28796 jó:
DayZ=>több pénz=>jobb Arma3 (remélem) -
tpM #28795 Én a Modkezelésre vagyok kíváncsi. Ha azt nem cseszik szét, akkor elviselem. -
Nem is tudom, ez most nekünk jó, vagy rossz? -
Gascan #28793 az is jó hogy foglalkoznak vele... amúgy még mindig nem sikerült megértenem, de amióta megjelent a DayZ a Steam toplista első 10-ben ott az Arma2... - kb. mar lassan 8 honapja v tobb
..ilyen hosszu idore egyik jatek se tudod a top10-ben maradni -
tpM #28792 Amúgy a hivatalos fórumon 70+ oldalt termett ez az egész Steam mizéria. "Szar az egész nem értem minek kellett ez" vs "jajj, de hülye vagy, a BIS tudja mit csinál". -
Teljesen jogos, viszont bármilyen kicsi lyukon át tudsz lőni. Akár a kétágú visszapillantó tükör lábai között is. -
Eotech terepszínű változatának gyári verziója.
kiviszem ma terepre kopjon kicsit
-
A romboló puska se viszi át..
@Gascan:Előtte meg a Katonák Voltunk zenéje szól amikor szállnak ki a kocsikból a temetésre
@Tomy:Az SB nekem nem jött át annyira,egyszer nézhetős, kicsit túl sok rambózás volt benne,meg kis hazánk is feltűnt benne,ami engem valahogy mindig irritál..
Ha sorozatot akarsz akkor Generation Kill meg Homeland,mindkettő zseniális a maga nemében. -
Steam exclusive lesz az ARMA3 azért, hogy még idén megjelenjen ! -
ToMy_ #28787 Nézzél Strike Back S02-S03-at és bármihez kedvet kapsz... 
-
Jah az tényleg jó volt, annyira hogy kedvet kaptam egy kis city life ra és elösször úgy, hogy rendőr legyek.
Megaztán a záró zene is ütött nálam Josh Homme - nobody to love
-
Gascan #28785 az end of watch nekem is nagyon tetszett -
Ritka eset de nagyon idegesítő tud lenni, főleg mesterlövészkezdésnél multiba, beméred 800 méter(nem romboló puska) elárulod a pozíciód és lepattan a fegyveréről
-
Armában meg a fegyveren nem lehet,és még el se romlik,ha eltalálják.
-
Solt #28782 Akkor kihagyom... köszi. :) -
Solt #28781 :D Ha más miatt nem lehet majd hőzöngeni ArmA3 kapcsán, akkor beállok én is a sorba! :DD -
Próbáltam már, de valahogy elment a kedvem mikor a vaskorláton nem lehetett átlőni, pedig mögötte állt az ember. -
Ők sem a régiek már,az mostanában kijött új játékok egyike sem volt elsőnek skidrow törésű
Nekünk akkor sem kell Steam! :D -
Solt #28778 Jut eszembe... EZT próbálta valaki? 2 ajrót megér? :))
.png)