35066
  • DancZer
    http://www.rockpapershotgun.com/2013/02/28/czech-out-bohemia-talk-arma-3-alpha/
  • tpM
    Jujj de beindult a fantáziátok. Lettetek volna a helyükben, mi?
  • Scottt
    A szó amivel a szabadidejüket töltötték rímel a kanál-kekszre : )
  • Solt
    Farbatosz szeretettel várta őket! :D
  • precise
    menyire durva amikor két ilyen nem sittre való jófiú bekerül valami görög "jóhelyre".
  • DancZer
    Azért ez egy hosszabb sztori. :)
  • Susarc
    akkor meg is érdemlik ha ilyen hülyék,hogy engedély nélkül fótózgattak:P:D
  • Solt
    Nem kamu, de ez már régi sztori! :)
  • Susarc
    elég kamu szaga van....ennyire nem lehetnek hülyék....főleg mivel nem ma kezdték és egy 12 éves is tudja,hogy nem fotózgatunk katonai létesitményeket
  • precise
    ma olvastam, hogy 2 BiS tagot letartóztattak görögországban mert valami katonai bázist fotóztak, anyaggyűjtés céljából. 128 napot hűsöltek.
  • Solt
    Szerintem mindenre amit a steam-n árulnak, de ilyet még nem tapasztaltam steam-n, hogy egy alfáért pénzt kérjenek... :D Lassan itt a megjelenés, de még semmi infó nincs róla a steam-n... kíváncsi vagyok, hogy lesz ez megoldva.

Megértem, hogy ennyit nem tudnál várni, anno én sem tudtam volna, de már annyit csalódtam, hogy vakon én már semmiért nem adok pénzt! Ha korrektül megcsinálják, akkor nem fogom sajnálni rá még a teli árat sem, de ezzel azért várok még... :)
  • DancZer
    Ez azokra is érvényes amiket alfa verzióban féláron árulnak? Azért mérget nem vennék rá, de előbb utóbb biztos olcsóbb lesz mint a megjelenéskor. Fél évvel a megjelenés után az jelen esetben a mai dátumhoz nézve nagyjából egy év. Tehát jövőre ilyenkor. Én addig biztos nem tudnék várni. :D
  • Solt
    Steam-n a megjelenést követő 2. akció keretében mindent leáraznak, ami azt jelenti, hogy megjelenés után fél évvel már lesz rá akció kereslettől függetlenül.

Az meg 100%, hogy ilyen cd key oldalakon lesz leárazás... A legnagyobb címeket is be lehet szerezni jó áron.

Az FM2013 megjelenés után fél évvel 50%-l olcsóbb amazonon... De a BF3 prémiumot is valami 20 dollárért vettem...
  • DancZer
    Alfát addig vehetsz míg nem jön ki a béta(Q2 2013). Bétát pedig addig míg nem jön ki a teljes.
  • DancZer
    Elkelt.
  • repvez
    Arról mit lehet tudni, hogy az alfára előfizetés meddig érvényes? és hogy ha kapok lite meghivót azt tudom több gépen is használni vagy csak egy gépre lehet használni?
  • DancZer
    Nem tartom valószínűnek, hogy a megjelenés után leárazás lesz. Leghamarabb akkor, ha már nem lesz rá kereslet.

Szerintem jó vétel lesz az Alfa, mert nagyjából fél évvel később jön majd a teljes játék és az után fél évvel nem hinném, hogy az alfa áráért árulnák majd. Aki esetleg az akciós vétel előtt ki szeretné próbálni, még egy meghívóm van a lite-ra. A lite viszont csak Március 14. és Június 18. között lesz aktív, szóval várni kell még egy kicsit.
  • Susarc
  • Hogthar
    Én is úgy vagyok vele, megvárom míg lesz egy játszható verzió és leárazásnál megveszem.
    Addig meg csinálom hozzá a módokat :)

Antgecc: nem pont a legjobb időben jöttél.
    Egészen pontosan milyen játékmóddal játszol, warfare?

Susarc: Ha meg akarsz nézni egy járművet ne az armory-t nézd meg, hanem nyiss egy editort, kattints a térképen egy nyílt terepre 2 szer, ekkor kitudod választani mit teszel le, utána preview gomb és tádá
  • Solt
    Nem is várom el egy alfa állapotú programtól, hogy tökéletes legyen, viszont nem vagyok hajlandó azért fizetni, hogy alfa teszter lehessek! :D A steam-nek hála meg 1000%, hogy a megjelenés után max 4-5 hónappal lesz ilyen 50%-s akció... ha nem közvetlenül steam-n, akkor valamelyik ilyen onlány cdkey shopban! :))

Úgyis jön a nyár, a kevés időm kitöltésére meg találok valami elfoglaltságot... no meg először is a Fradi - újpestet kéne megúszni szabadlábon! :DD
  • Scottt
    Egy alfa sose fogja hozni az általad elvárt dolgokat,de most meg is mondják, hogy az alfáért fizettek parasztok, de akkor hőbörögni se kell,mert mi megmondtuk,inkább segítsetek és nyomjátok a bugtrackert ezerrel.
    Viszont így majd te többet fogsz perkálni utána, mert szerintem tartani fogja az árát :D
    Vedd meg az alfát aztán majd előveszed ha kikupálták,nincs idegeskedés és kevesebbet fizetsz,vagy ha esetleg az élet nem ad elég szopóálarcot egy napra,néha elindíthatod akár az A3-at is :D
  • Solt
  • Amery
    Osztom! Szinte ugyan ezt a sorozatot szoptam be én is.
    A BIS-es brigád pedig 2x is megszívatott. Harmadszorra nem fog...
    Majd egy, másfél év mulva... jóáron :)
  • Solt
    Tőlem biztos nem lesz nekik előbb zsé, mintsem normálisan működik, ha nem is minden, de legalább a fő dolgok! :) Ezt a lasztit ők már elgurították jó messzire... :)
  • Solt
    Pont eleget megszívattak az utóbbi időben... ( ArmA2, CloD, RO2, DCS ) Mind megvettem a legelején teli áron, aztán várhattam hónapokat, éveket mire lett belőlük valami, addigra meg a megjelenéskori ár töredékérét meg lehetett venni őket... ilyet többet nem játszunk! :)

Kivárom, hogy milyen lesz, aztán úgyis lesz steam akció, majd akkor megveszem jóárasítva... :D
  • Susarc
    akinek rotate tengelyes joystick-je van súgja meg pls,hogy milyen setupot használ ?

nekem igy van beállitva és nem vagyok megelégedve a gyors fordulásokkal:S(

Thrust: Slider
    Left/Right Turn: -
    Bank Left/Right: X axis
    Nose Down/Up: Y axis
    Left/Right Pedal: Z axis (twist)
  • JanáJ
    Nem kell sajnálni őket, de ezért olcsóbb az alfa, mert elöbb lesz belőle zsé.
  • Gascan #28870
    ha tényleg nem veszed meg akkor hogy fogsz itt hőbölögni a jövőben? hiányozni fog :)
  • Susarc
    Sziasztok! Armoryban,hogyan lehet spawnoltatni a járműveket? ha én egy specifikusat akarok kipróbáéni,hogyan tehetem meg? ,mert ahogy észrevettem minden belépéskor más és más összeállitást pakol a játék a reptérre....
  • Solt
    Menten megszakad a szívem... csórikáim... gyorsan meg is veszem, nehogy kikapcsolják náluk a fűtést meg az áramot.

Tőlem nem valószínű, hogy látnak egy fillért is előre... főleg nem ennyit! Előbb kipróbálom, és ha megérdemlik, akkor megveszem, ha hozzák a formájukat, akkor lókuki a seggükbe...
  • JanáJ
    Szvsz nincs igazad. Én inkább előlegszerőségnek venném. A játékosok 10%-a előre kicsengeti, ezzel előbb pénzhez jutnak, ami nekik jó, mert nem kell meglévő pénzből finanszíroznia a fejlesztést. Szvsz a fejlesztőknek sem jó hogy nincs pénz, aztán megjelenéskor beömlik rengeteg, aztán úgy ahogy van. Már könyvelési és egyéb okokból. Meg csóri melósoknak is kell fizut adni előtte és utána is.
  • antgecc
    Este ki szeretném próbálni a free verziót online, a gondom csak az, hogy nem tudom mit kell csinálni ebben a játékban. Röviden elmondanátok a lényeget, mi a teendő, mire figyeljek, hogy ne rontsam el mások játékát agyatlan rusholással vagy hogy egyáltalán nem tudom mi is a cél?
  • denevérember
    http://www.arma3.com/buy?#alpha_basic

Nézegetem a különbségeket,és igazából az alpha teljesen jó választásnak tűnik. Egyedül a Digitális térképeket nem tartalmazza ami először szemet szúrt... Nem tudom,hogy ez pontosan mit takar. De szerintem nem egetverő dolog.
  • Sith
    Na csak most nézem felkerültek a végleges árak.
    Beta-->ARMA3 € 34,99-->€ 44,99
    Dital Deluxe € 49,99 Ez nem változik
    A supporter pedig nem elérhető véglegesben értelem szerűen.
    Én még mindig azt mondom hogy nem vészesen drága szvsz.
    Optimista vagyok csak nehogy aztán koppanjak :D
  • tpM
    Már megoldottam Apa, büszke lehetsz rám.
  • Fürtös
    Tempi ne boritsál ki,egy férfiembernek egy füles megreparálása nem okozhat gondot.
    Fényképezd le azt a szart,küld el a fotót nekem, aztán majd mondom mit hova kössél.
  • Gascan #28861
    kivancsian varom a velemenyeket majd rola :)
  • denevérember
    Nos én mindenképp előrendelem ezt az alpha verziót... Remélem lesz még innen néhány ember,és jövő héten már együtt tesztelhetjük! :)
  • repastam
    En arra vagyok kivancsi hogy ez az ajanlat marc 4. utan is el ?
  • Hogthar
    De úgy gondolom, hogy be fogják fejezni, de ha sokan megveszik az alfa akkor nem fogják elkapkodni, hamarabb fognak törődni az olyan játékaikkal amik plusz bevételt hoznak.
    Presztizs, dicsőség, hűség?
    Ne nevettess, nekik megélhetésről van szó
    Egyébként igen úgy érzem, hogy rossz vétel lesz a 25 euros megoldás, ugyanebből az okból kifolyólag, ha biztos lennék benne, hogy ugyanúgy fejlesztik az arma 3 at ezek után, akkor azt mondom megérné de én nem így látom.