35066
  • alma2
    Engem legjobban az erdekel, mennyit vettek/vesznek at a take on heli fizikajabol.
    Remelem minimum mindent es meg tovabb is javitjak, bovitik. A belso mukodo muszerekrol fegyverzetrol nem is beszelve.
    Ha ez megvan, akkor megveszem az alphat.
  • macleody
    Viszont a Lite-ban nem lesz multi.
  • Fehercsoki
    Szóval aki megveszi az kap 3 darab meghívót amivel meghívhat 3 embert alfázni, az a 3 ember akit meghívott kap fejenként 1-1 meghívót, tehát további 3 embert meghívhatnak, és ez elvileg így folytatódhat tovább bármeddig...
  • JanáJ
    ?
  • Sith
    És a litehoz is adnak meghívót a lite ra szal szerintem akinek kell az fog kapni meghívót :)
  • Fehercsoki
    Na 3 meghívót adnak az alphahoz az egész sok.
  • oneal1
    én megveszem mindenképp, a videókat nézegetve lenyűgöző az egész, már várom a rajtot:)

Tudom hogy nem pont ide illik de kapcsolódik, ezért kérdezném, hogy az előbb említett Dayz is jön hamarosan?
  • DancZer
    Részben a DayZ miatt is igen, de mostanában lesz majd új Frontlines ami várhatóan 60+ lesz.

Update 3: http://www.arma3.hu/80-arma3/117-elorendelheto-az-arma-3
  • tpM
    Ó mikor fiatal koromban voltak azok az OFP-s hentelések mmmmhmhmhhm...
  • Solt
    Amikor kijött a 2. rész, legalább ennyien voltunk vs-re szinte minden este... hmmm... régi szép idők! :)
  • precise
    Most nézem mennyien vannak ts-en (itt fent a statusban) anno mikor kijött a kettő nem voltunk ennyien (csige vagyok ha valaki emlékszik). Ez a DayZ miatt van?
  • Fehercsoki
    Rendben akkor majd jöhetne a meghívó:) Én nem merem megvenni mert elég szép játéknak tűnik nagy nyitott tereppel nem tudom hogy futna a régi gépemen=/
  • antgecc
    Ha valakinek marad egy felesleges meghívója, akkor én hálásan fogadom.
  • precise
    rám számíthatsz én megveszem
  • Fehercsoki
    Csak láttam, hogy írtad pCars topicban én meg már amúgy is vártam az ARMA 3at és nem tudtam hogy most jön az alpha, de örülök neki, főleg ha valaki majd küld nekem egy meghívót:D
  • precise
    na, csak rábeszéltelek? :)
  • Fehercsoki
    Ja meg ahogy látom lesz meghívásos alapon működő alpha lite is.
  • tpM
    Mindenkinek aki megveszi.
  • Fehercsoki
    Igaz az hogy 5-én kijön az ARMA 3 alphaja? Mindenkinek elérhető lesz?
  • Scottt
    Azt a2ben az userek scripttel megoldottak.

@repvez: a városlakos az igazvovolt,akiket megmentesz az 1. kuldiben azok később adtak Valami hasznos infot.
  • tpM
    Hát az, amit egy videóban látsz szerintem kézzelfoghatóbb, mint egy fejlesztő ígérete. :D
  • repvez
    Én ugy tudom, hogy ez nem a fejlesztők igéretei,csak a forumozók irták össze azokat a dolgokat amiket a különbözö képeken videokon láttak hallotak.

De A2-nél határozottan emlékszem, olyan mondatra, hogy ha kampány elején belelősz a falba akkor ha később visszamész azok megmaradnak , és hogy ahogy beszélsz a városlakükkal ugy viszonyulnak hozzád a későbiekben ha ujra találkoztok ,na ezekből semmi nem lett.

A kinézettel eddig sem volt bajom,de a fegyverkezelés az valami borzasztó , ha ezen nem változtatnak akkor hiába minden fejlesztés nálam.
  • Berkut111
    Es ez nem is AI -> Hid nehezsegi fok. :)
  • Berkut111
    Azert az ures pisztolytok meg mindig befigyel.
  • precise
    Ehhez az önárnyékos mókához azért kell majd erős paripa...
  • Scottt
    Itt van az összes eddigi ígéretük kategorizálva : )
  • Scottt
    Alfascreenshotok,alakulgat ez : )
  • Gascan #28910
    en csak annyit mondtam h ha valakinek minden resz megvan az valami husegkedvezmenyt kaphat, fole h ha elorendeled... nem azt h akinek minden megvan ingyen kapja a jatekot

ez persze csak ugy mukodik h ha az ilyen kedvezmeny tobb penzt hoz mint amennyit visz
  • Sith
    És a 11-nél már ők fizetnek? :)
  • Hogthar
    Hát ha 10 szériát végig vásárolnál az armából, akkor ez egy jogos ingyen vétel lenne nem?
  • DancZer
    Igen. Tényleg elég nagy érvágás én is sokat hezitáltam melyik legyen, de végül az Arma mellet döntöttem. Amúgy nem muszáj megvenned 5.-én. Lényeg, hogy béta előtt vedd meg, mert utána már nem lesz alfa. Béta meg úgyis csak második negyedévben lesz szóval min 1 hónapot még biztosan várhatsz vele.
  • precise
    Akkor ha 5.-én megveszem az alfát occsóé' akkor annyiért megkapom a véglegest is?

(Szo*ás, hogy egyszerre jelenik meg SimCity5 és ez elég nagy kiadás egyszerre a kettő :(((( )
  • tpM
    Az Arma 10 meg már ingyen lenne. :D
  • Hogthar
    de jó is lenne az ilyen, opf, arma, arma 2, arma 2 OA, mindegyik után 10 % kedvezmény. A hű játékosok jól járnának
    Az elitek klubkártyája mi?
  • tpM
    TESCO klubkártya xD
  • JanáJ
    hűség pontok ;-)
  • Solt
    Gondolod, hogy az említett cég nem az? :) Mindenki pénzből él... csak nem mindegy az üzletpolitika... szerintem.
  • Gascan #28900
    az se lenne rossz h annak fugvenyeben kinek mennyi arma van meg annal olcsobban kapja az ujat :)
  • JanáJ
    Szép dolog, de szerintem a BIS-is egy profit orientált cég és lehet hogy a bevételük 80%-a a VBS-ből van, szóval kb örüljünk, hogy vehetünk armát. :-)
    Nem hinném, hogy ennyire eltolódna, meg tény hogy bughalmaz, de nincs más. :-(
  • Solt
    A hangulat fokozása érdekében íme egy példa, hogy lehet ezt másképpen is. Adott az Assetto Corsa nevezetű autós szimulátor. (elég komoly darab) A napokban jelent meg az alfa változata... azok játszhatnak vele ingyen(!), akik megvették a cég előző termékét, az nKPro-t. Azzal a termékkóddal aktiválható, és egyelőre más nem is próbálhatja ki. Ez egy gesztus azok felé, akik anno bizalmat szavaztak nekik...