35066
-
Nezem hol vannak a lelkes beszamolok, szabadsagot kiveve, energiat nem kimelve, hogy tajekoztassak a nagyerdemut, erre csak delutan 2-kor lehet megvenni.
Na jo akkor addig laszok tovabb :) -
Hol láttad, hogy átesik? -
Ha nem tűnt volna fel az egy olyan menü volt ahol összeállítod a karaktered. Nem úgy működik, hogy odaállsz a láda mellé és váltogatod a bőrszíned.
Nekem eddig tetszik. A holon én is meglepődtem, eszméletlen jó.
Remélem meglepnek egy a járműből lövés fícsörrel is, mert eddig csak vezetni láttunk autót angyós ülésen még nem ültek. :D -
remélem kikapcsolható egy kattintással.
De a kommentek között csemegézve ezen felkacagtam:
"Can't wait to uninstall BF3!"
Bár én nem vagyok akkora Arma "őrült" mint itt sokan,de be kell valljam hiánypótló lesz.
Csak döcögjön el nálam. -
tpM #28973 Neked is a CoD ugrott be egyből? :( -
precise #28972 mi ez az új casual célkereszt? -
tpM #28971 Mozgás és fegyverkezelés
-
tpM #28970 Igen. 2035-ben már így oldják meg az etnikai irányú konfliktusokat. -
Mi a....
Hát ez kész!
Kattintásra tudok bőrszínt is váltani, vagy mi? -
tpM #28968 Szerintem ACE X-ben lesz a napjainkbeli cucc, de nem tudom még.
Amúgy itt van Dslyexci ígért videója:
-
Egyébként ace modern lesz, vagy ugyan úgy futurisztikus? -
tpM #28966 
Bizony. Kár, hogy Solt kedves kimarad belőle. 

-

Itt ma buli lesz. -
tpM #28964 Igen. -
A korábbi videókon még nem működött a parallax lézeres irányzékoknál, most végül is belerakták(végre)? -
Sith #28962 Lehet pont volt egy lyuk a padlón... vagy egy nagyobb hézag a parketta között :)
-
tpM #28961 Meg az is, hogy ment itt a pisiksz hype, de a gránátok még mindig átesnek az épületek padlóján. :D -
tpM #28960 Ami engem nagyon meglepett, az az, hogy funkcionálisak a holografikus irányzékok. Red dot, Cobra meg stb... végre nem az üvegre van festve az a pötty, hanem van ilyen térbeli hatása, és oda mutat a célgömb amerre a cső néz. -
Hát azok a lángok és füstök eléggé WTF..
Meg nem akarom elöre leirni a játékot,de a képek alapján ugyan az minden mint az elözök, a falakon és a keritésen direkt van egy kitörés , hogy be lehessen jutni és az egész HUD rész is nagyon hasonlit az elözöekhez -
Fürtös #28958 Jó de a TCZ az egy régi gyalogos CTF map még anno OFP ből,csak megcsináltuk arma2 alá
-
Update 4: http://www.arma3.hu/80-arma3/117-elorendelheto-az-arma-3 -
Helyi idő szerint kedd 01:00-kor. -
Áhh egy Abrams jó kezekbe hatalom és ha elbénázza túl nagy veszteség. Ő lesz a lángszórós, befut az ellenség közé mi meg mesterlövésszel célba vesszük a tartályát. 
-
Fürtös #28954 Mondjuk amilyen fakezű vagy neked berakunk M1-et a TCZ Saint Pierre,úgy talán tudsz alkotni valamit
-
Solt #28953 Solt majd megveszi megjelenés után pár hónappal a delux verziót 20ajróért, oszt utána fél évvel talán majd játszani is tud vele, mert addigra talán emészthető állapotban lesz... :D
Én nem fizetek azért, hogy alfa teszter legyek! :D -
hány óra felé esedékes a videó megjelenése amit mára igértek? -
Azt hittem csak a pesszimisták tanulnak meg Héberül. -
tpM #28950 Nem szeretném felborítani az egyensúlyt Fürtikém.
-
Fürtös #28949 Kuss,ez az én dumám 
Te még mindig fiatal vagy Tempike
Nemhogy feltolnád az arcod BASC ra csütörtökön, ott a keménymag a régiekből,KGB,Swarcz,SAMSAL,KILLER,Kvázi,stb.
-
tpM #28948 Solt arra céloz, hogy ha beszélsz héberül, akkor tiéd a világ.
-
Solt! :D -
precise #28946 Tehát ha megveszem az alphát 25júróé' akkor az olyan mintha vettem volna egy teljes játékot féláron és még alpha fázistól tesztelhetem is megjelenés előtt. Ki az a hülye aki ezt kihagyja??? -
Solt #28945 Csak nyelv kérdése... :D -
Gascan #28944 szoval mar megvan? -
tpM #28943 Nekem eddig bejön. -
JanáJ #28942 Ellenben tuti leárazzák megejlenés után valamivel. Ez már csak 1-2 év. :-) -
JanáJ #28941 Az volt a mondás, hogy csak steamen lesz kiadva, de lesz olyan dobozos, amit lemezről telepítesz és steamen aktiválsz. Szóval én nem vagyok meggyőződve, hogy lesz magyar. :-( -
Gascan #28940 en is igy gondolom amugy... 49 eurot fizessen az ahol 2-3 ezer euros az atlagfizu :) -
Ahogy neztem az alpha 25 euro, kb 7000 forint. Ha jol emlekszem amikor megjelent a 2, akkor igen kedvezo aron lehetett itthon hozzajutni kb ennyiert, az eszaki majdnem szomszedok eszben tartottak, hogy itthon sincs kolbaszbol a kerites. Igy a magyaritott( jaj de rossz volt) kulon kishazankba szant valtozat igen jo otlet volt toluk. Ha most is lesz hasonlo, akkor a felesleges kapkodni es a 44.99 euroban gondolkodni. Vagyis ha megjelenik, jo esellyel itthon ismet jo ara lesz a dobozos verzionak. A magyaritasrol mar most lemondanek, ha lehet.
Jo lenne, ha valaki meg tudna erositeni/cafolni ezt az elmeletet :)
-
Solt #28938 Dettó, bár a megvétellel én még várok! :D Legalább az első tapasztalatokig... :)
.png)