35066
-
Sith #29017 -
tpM #29016 jujj micsoda nyüzsi van itt :D -
JanáJ #29015 Én is csak a linkkel találtam meg, de utána megvette simán, csak a pénzt nem húzták még le a számlámról. Fene sem érti. -
Lehet nálatok nincs bejelölve a béta bizbasz a beállításoknál.
Úgysem tudom letölteni, nincs pénz a kártyámon, most nem fogok csak ezért bemenni a bankba. -
érdekes amúgy magamtól én se találtam meg csak itt a linken...na mind1
mindjárt lenntvan -
Solt #29012 De már van, csak nem mindenkinél frissült egyszerre... :) Kíváncsi vagyok mennyi idő múlva jelenik meg a cdkey oldalakon! :D -
Gascan #29011 hogy talaltad meg? a steamen semmi nyoma -
Ehun vane. -
velem sem:D -
Solt #29008 Akkor nem egyforma "gőzünk" van... :D -
Gascan #29007 Facebookrol jott a hir :)
"We have a Store down!
Battalion Recon F5 successfully overloaded our servers. We're currently dealing with it on Store.bistudio.com. We'll keep you informed - but please hang tight while we're trying everything we can to get them up!" -
Steamről tölthető! Szegggyétek! -
Sith #29005 Mintha túlterhelt lenne picit... -
JanáJ #29004 Nekem bejött. Megkapta a maga morfinját. :-) -
JanáJ #29003 Tuti nem lefagyott, de hogy nem tervezett a leállás az tuti. Remélem érezték, hogy kevés az erőforrás és megelőzvén a bajt tettek még alá valamit, hogy elbírja a rohamot. -
most akkor steamről lehet szedni vagy az adott oldalról?
azért kérdem, mert 2-t kéne vennem, magamnak meg egy spanomnak.
NEmtudom megoldható egyáltalán? -
Szerintem csak beállítják a kezdésre a dolgokat. Szerver fagyásnál nem az írják ki, hogy "karbantartás alatt", hanem mondjuk nem válaszol a szerver. -
Sith #29000 Ha abból indulok ki hogy pár napja keresztbe állt az arma3.com, pedig csak egy hír került ki az oldalra, lehet neked van igazad, de had legyek optimista :D -
Pedig most akartam indulni a bankba. -
JanáJ #28998 Abban egyetértünk hogy hűlnek, lefagytak. -
Sith #28997 gondolom leállították a szervereket hogy hűljenek kicsit a nagy roham előtt :D
-
Mindkettő elkelt akik megkapják azoknak válasz pm ment -
Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? -
JanáJ #28994 We are sorry for the inconvenience but STORE.Bistudio.com is closed for maintenance. We will be back soon. For support please email [email protected] -
Még mielőtt az Alfa lite-al próbálók beleélnék magukat, hogy ma játszani fognak vele, felhívnám a figyelmet, hogy az Alfa lite március 14.-től elérhető. -
bezony,az arma3 alpha lite-ban csak singleplayer van. -
:)
Jól tudom, hogy a meghívós verzióban nem lesz multi, meg pálya szerkesztés? -
Elméletileg 2 meghívóm lesz még akit érdekel pm és amint megvan küldöm is. -
Kuncsorogj meghívóért, és ha tetszik, vedd meg :) -
Na most gondolkodom, hogy megvegyem-e-é-e vagy kuncsorogjak meghívóért.
-
Solt #28987 Hát azzal a ToH fizikával várjál még... nyugtával dicsérd a napot! Egyáltalán nem lennék meglepve, ha nem kerülne bele... :D -
Igen csak nehogy el legyek felejtve és csak pár óra késéssel tudjak játszani=/ Én is megveszem ha jól fut a gépemen.(főleg a take on helicopters fizika miatt) -
JanáJ #28985 Nyehehe. Akkor nem értem. Solton kívül kb mindenki megveszi. Lesz alfád. -
Gascan #28984 a ragdollrol tehetne valaki fel egy vidit -
Ezt még én mondtam neked, de nem is értem hogy jön ez most ide. -
JanáJ #28982 Nem tetszenek a mozgások. A kúszás a kettőben jobb volt. A gugolás szerintem egy vicc. Egy falon átmászást jobban bírnék, hogy egy csibe háló ne állítson meg, ha már én vagyok a szuperspecforce.
Ami vicces, hogy a tégla falban ahol leomlott, a téglák nem vízszintesen vannak.
Azt, hogy a jövőben játszódik és most elérhető hitech kütyűk sincsenek benne, az megint más kérdés.
Még 3ó19p10mp -
JanáJ #28981 Olvass vissza. Aki Lite-ot kap ajándékba, az tovább tudja ajándékozni még egy főnek és így tovább. -
Solt #28980 Na bazzeg... még a végén kénytelen leszek megvenni... picsába... :D -
Nekem instant jöhet majd egy meghívó ha valaki megveszi és szívesen elajándékozna egy meghívót:) -
Erre a vetkozos videora kellett varni? Ezt mar elsutotte egyszer kim basinger anno, akkor sem, most sem utott:)
.png)