35066
  • Sith
  • tpM
    jujj micsoda nyüzsi van itt :D
  • JanáJ
    Én is csak a linkkel találtam meg, de utána megvette simán, csak a pénzt nem húzták még le a számlámról. Fene sem érti.
  • macleody
    Lehet nálatok nincs bejelölve a béta bizbasz a beállításoknál.
    Úgysem tudom letölteni, nincs pénz a kártyámon, most nem fogok csak ezért bemenni a bankba.
  • oneal1
    érdekes amúgy magamtól én se találtam meg csak itt a linken...na mind1
    mindjárt lenntvan
  • Solt
    De már van, csak nem mindenkinél frissült egyszerre... :) Kíváncsi vagyok mennyi idő múlva jelenik meg a cdkey oldalakon! :D
  • Gascan #29011
    hogy talaltad meg? a steamen semmi nyoma
  • macleody
    Ehun vane.
  • oneal1
    velem sem:D
  • Solt
    Akkor nem egyforma "gőzünk" van... :D
  • Gascan #29007
    Facebookrol jott a hir :)

"We have a Store down!
    Battalion Recon F5 successfully overloaded our servers. We're currently dealing with it on Store.bistudio.com. We'll keep you informed - but please hang tight while we're trying everything we can to get them up!"
  • DrRadon
    Steamről tölthető! Szegggyétek!
  • Sith
    Mintha túlterhelt lenne picit...
  • JanáJ
    Nekem bejött. Megkapta a maga morfinját. :-)
  • JanáJ
    Tuti nem lefagyott, de hogy nem tervezett a leállás az tuti. Remélem érezték, hogy kevés az erőforrás és megelőzvén a bajt tettek még alá valamit, hogy elbírja a rohamot.
  • oneal1
    most akkor steamről lehet szedni vagy az adott oldalról?

azért kérdem, mert 2-t kéne vennem, magamnak meg egy spanomnak.
    NEmtudom megoldható egyáltalán?
  • DancZer
    Szerintem csak beállítják a kezdésre a dolgokat. Szerver fagyásnál nem az írják ki, hogy "karbantartás alatt", hanem mondjuk nem válaszol a szerver.
  • Sith
    Ha abból indulok ki hogy pár napja keresztbe állt az arma3.com, pedig csak egy hír került ki az oldalra, lehet neked van igazad, de had legyek optimista :D
  • macleody
    Pedig most akartam indulni a bankba.
  • JanáJ
    Abban egyetértünk hogy hűlnek, lefagytak.
  • Sith
    gondolom leállították a szervereket hogy hűljenek kicsit a nagy roham előtt :D

• wardogzombie
    Mindkettő elkelt akik megkapják azoknak válasz pm ment
  • Fehercsoki
    Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?
  • JanáJ
    We are sorry for the inconvenience but STORE.Bistudio.com is closed for maintenance. We will be back soon. For support please email [email protected]
  • DancZer
    Még mielőtt az Alfa lite-al próbálók beleélnék magukat, hogy ma játszani fognak vele, felhívnám a figyelmet, hogy az Alfa lite március 14.-től elérhető.
  • tutituti
    bezony,az arma3 alpha lite-ban csak singleplayer van.
  • macleody
    :)
    Jól tudom, hogy a meghívós verzióban nem lesz multi, meg pálya szerkesztés?
  • wardogzombie
    Elméletileg 2 meghívóm lesz még akit érdekel pm és amint megvan küldöm is.
  • antgecc
    Kuncsorogj meghívóért, és ha tetszik, vedd meg :)
  • macleody
    Na most gondolkodom, hogy megvegyem-e-é-e vagy kuncsorogjak meghívóért.
  • Solt
    Hát azzal a ToH fizikával várjál még... nyugtával dicsérd a napot! Egyáltalán nem lennék meglepve, ha nem kerülne bele... :D
  • Fehercsoki
    Igen csak nehogy el legyek felejtve és csak pár óra késéssel tudjak játszani=/ Én is megveszem ha jól fut a gépemen.(főleg a take on helicopters fizika miatt)
  • JanáJ
    Nyehehe. Akkor nem értem. Solton kívül kb mindenki megveszi. Lesz alfád.
  • Gascan #28984
    a ragdollrol tehetne valaki fel egy vidit
  • Fehercsoki
    Ezt még én mondtam neked, de nem is értem hogy jön ez most ide.
  • JanáJ
    Nem tetszenek a mozgások. A kúszás a kettőben jobb volt. A gugolás szerintem egy vicc. Egy falon átmászást jobban bírnék, hogy egy csibe háló ne állítson meg, ha már én vagyok a szuperspecforce.

Ami vicces, hogy a tégla falban ahol leomlott, a téglák nem vízszintesen vannak.

Azt, hogy a jövőben játszódik és most elérhető hitech kütyűk sincsenek benne, az megint más kérdés.

Még 3ó19p10mp
  • JanáJ
    Olvass vissza. Aki Lite-ot kap ajándékba, az tovább tudja ajándékozni még egy főnek és így tovább.
  • Solt
    Na bazzeg... még a végén kénytelen leszek megvenni... picsába... :D
  • Fehercsoki
    Nekem instant jöhet majd egy meghívó ha valaki megveszi és szívesen elajándékozna egy meghívót:)
  • alma2
    Erre a vetkozos videora kellett varni? Ezt mar elsutotte egyszer kim basinger anno, akkor sem, most sem utott:)