35066
  • Sith
    Nem mondom hogy valami kiemelkedő lenne (de én pld pozitívan csalódtam eddig) jó lesz ez... :)
  • Hogthar
    Hát lara kalandjaiból kevés jó rész van, a legelsők voltak jók és a Legend a folytatásával a történet szál miatt, de egy armát sose fog űberelni az is biztos.
    Szóval engem még annyira se érdekelt, hogy kipróbáljam.
    Az aliens colonial marines vártam még, tán ha idézi a bolygó neve halál hangulatát, de csalódás volt
  • tutituti
    a násztánc lehet már sok lenne :)

Én az érdekes kerítés átlépést tartom zavarónak.olyan középiskolás magasugrás 40 cm-en érzésem van tőle
  • tpM
    Nem rossz, bár semmi kiemelkedőt nem tapasztaltam ezzel kapcsolatban. Eltalálod -> összerogyik (így kell ragozni ezt a szót, ugye?), fegyver kiesik a kezéből, ennyi.
  • macleody
    Na, holnap bemegyek a bankba, tolok be egy kis suskát és megveszem ezt a ... ööö... izét. Lara felidegesített.
  • V43 1105
    Urak!

Érdekelnének az első benyomások az ARMA 3-al kapcsolatosan, amit tudtam olvastam, de ha valaki még tapasztal valamit, kérem! Ne tartsa magában, bátran írja le :-))
  • Gascan #29091
    ragdoll hogy tetszik?
  • tpM
    Nem feleződik meg az FPS, ha belezoomolsz a növényzetbe. Ezt a funkciót immár a hullámzó tenger viszi tovább.

Amúgy szerintem is jó cucc lesz ez. Meg is vagyok lepődve.
  • JanáJ
    Kb egy órát nyomkodtam. Az eddigi tapasztalataim pozitívak. Bár nekem kb annyi előrelépés mint arma2 után az OA. Az ai buta mint a föld még mindig. A víz buli, hullámzik a tenger. A heli irányítása nekem ugyan olyannak tűnt mint a 2-ben, nem találtam analóg gázkart!, ellenben van kollektív (?) kar opció, szóval lesz ebből még TOH motor. A heli végre nem csak felrobban, eldől, rotor pápá, stb.

Nekem standarden 40+ fps, ultra highon 16 fps. i7, 8gb ram msi gtx 560, ssd
  • JanáJ
    Minden betöltés alatt kiírja, hogy ez nem egy játék hanem techdemo. vagy valami ilyesmit.
  • Gascan #29087
    kivancsi lennek mennyien tudjak h az alpha mit jelent.. volt olyan jatek is h alpha protocol ... szoval ez azert zavaro.. akik jatszanak azok nem jatekfejlesztok.. nekik ezt nem kell tudni :)
  • Scottt
    Szerintem nincs, mert orrba-szájba nyomják, hogy alfa és nem a véglegest türközi,ott a vízjel,meg, hogy 0.5-ös változat.Aki ezeket a jeleket nem tudjak feldolgozni,hát..
  • Gascan #29085
    van egy olyan erzesem h sztem rab*sznak ezzel az alpha verzioval.. aki steamen most megveszi pont halvany f*ngja se lesz rola h ez nem egy kesz termek .. de meg kozel sincs hozza

szoval meglesz a sz*r tapasztalata most mindenkinek akik nem fognak epp jo reklamot csinalni neki ugyh kesobb dragabban ki fogja megvenni .. jo kerdes

remelem nincs igazam
  • tpM
    pfff
  • Scottt
    Kb 7óra óta 1-2percet működött összesen.. :D
  • tpM
    Nem tudom mikor nézted de nálam a mai napon elérhetetlen a BI fórum. :D
  • tutituti
    Pont láttam egy videót illetve bejegyzést hogy elkezdték már átportolni az A2 fegyvereket!

• Hogthar
    Hát nekem különleges okokból kellene rip. Elég vacak a netem kb még 1 hónapig, megveszem valószínűleg már most, de nem tudom letölteni steamről így sajnos.

A lite verzió csak egyjátékos és nem módolható, nekem viszont a fegyver pakkom már el kell kezdeni konvertálni, ezért lenne jó, letöltöm a havernál áthozom aktiválom és máris indulhat majd a móka.
  • Scottt
    Minek rippelnék, ha gyakorlatilag így is kipróbálhatja bárki aki akarja? Bis fórumon külön topic van azoknak akik kérni szeretnének 1 alfa lite-ot,szvsz mindenkinek fog jutni.

@Danczer:Heti? 3naponta dobálják kifele, ha már steames önfrissítő a rendszer!
  • alma2
    passz, mindegy, ha megsem, majd szetosztom a kulcsokat en is, ha aktualis lesz.
  • DancZer
    Tök jó, remélem győzik majd a javítást és mondjuk heti update-el meg is kapjuk. :P
  • Hogthar
    valószínűleg így lesz, bár azon gondolkoztam hogy alfa verziónál is csinálnak e?
  • alma2
    Szerintem holnap siman kint lesz egy steam rip, szoval barki kiprobalhatja.
  • Scottt
    Én is így gondolkoztam, hogy azért ezek nem olyanok mint pl az okostelefonok, hogy minden hónapban jön egy új kb.

Csekkoljátok a bugtrackert,zseniálisan pörög felfele..
  • tpM
    Azt már OA-ban elsütötték, de amúgy tényleg jobb lett volna. Az M16 mióta is szolgálja őket? 40-50 éve? Szóval tegyük fel, hogy a 2010-es évek közepe vagy vége fele teljesen leváltották a SCAR-ral, ami 2035-ben még simán maradhat.
  • Scottt
    Szerintem maradhatott volna az FN Scar család,meg belenézni a legújabb közelgő rendszerbeállításokba nem random új dolgokat kitalálni..
  • Hogthar
    Később meg 10 mm es lesz beépített gránátvetővel.
    Az aliens című dokumentum filmben feltüntették. :D
  • Hogthar
    Elég butácska ötlet volt a részükről, nem hiszem, hogy a közeljövőben át térnek majd 6.5 mm re.
    Ha rohamfegyverek kaliberét leváltják nagyobbra az már 7.62 lesz szerintem, azt is úgy tudnám elképzelni, hogy lecsökkentik a visszarúgást minimálisra.
  • Scottt
    Teljesen fiktív tudtommal,6.5mm-es hüvely nélküli lőszert tüzelő fegyverről nem nagyon hallottam még.Az elvetélt HK G11-es alapján jött az ötletük elvileg.
  • Scottt
    Na valahogy elment magától..

+A különböző víz alatti járművek sajnos egyik neve se jut eszembe,de A Szikla című filmben többféle is szerepel.
  • tpM
    A BLUE oldalon lévő 6.5mm-es MX fegyvercsalád amúgy létezik (akár csak papíron?), vagy csak kitaláció?
  • Scottt
    Valaki írta, hogy hiányolja a már meglévő high-tech cuccokat, hát nekem személyesen pl: a 4csöves éjjellátó hiányzik(DEVGRUS-sok ilyenekkel nyomják már legalább 2 éve),a Stealth Hawk (OK nem tudunk mindent róla,de azért használhatták volna a fantáziájukat,mert ez legalább tényleg létezik.)
  • macleody
    Na mostmár rakjon fel valaki egy videót mert végigfutok a hideg hátatokon :)
  • alma2
    ehh, kuldetest inditva, sok jarmu stb, maris inkabb 30 az a 60 fps.
    Eddig csak az editorban bohockodtam
  • Hogthar
    Alfát csak steamon lehet megvenni vagy valahol dobozos formában is?
  • Solt
    Kíváncsi leszek... szerintem a mipmap detail level babrálása miatt mosódott el neked...

ArmA-hoz nem kell semmit babrálni a CCC-ben... minden legyen alapértelmezetten! Driver telepítés után is érdemes ránézni, mert előfordul, hogy elállítódik...
  • tpM
    Még nem tudom.
  • Berkut111
    Faszom, egy napon jott ki az uj Ferrari es az Arma3. Melyiket vegyem meg eloszor?
  • Solt
    És jobb?
  • tpM
    Ja igen, meg, csak elfelejtettem írni.