35066
-
Elég szarul fut a gépemen és ahhoz képest hogy hogy fut nagyon ocsmány=/ -
A rombolhatóság ugyanolyan mint A2 ben?
Másik ha leesel magasabbról, de úgy hogy túl éled, akkor van szép animációja az esésnek, vagy ugyan az mint a 2 ben, hogy esés közbe állóhelyzetbe maradsz akárcsak becsapódáskor amíg nyög egyet, majd utána lefekszik? -
A helikopter repülésimodelje szerintem az arma 2-es. Határozottan nem olyan ,mint a ToH-es. Még azt sem mondanám, hogy butított változata. Sajnos! Remélem még beleteszik.
A mozgás viszont mindent visz, szerintem eszméletlen jó lett, csak meg kell szokni mikor mit kell nyomni. -
Sith #29174 Szerintem akinél a 2 elfutott ez is el fog.
(mintha jobban optimalizált lenne a dolog)
Persze csak szubjektív vélemény mindenféle tesztek és mérések nélkül -
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=yowl0Llk89M&t=4m05s]Na a #29158 hsz-ben erre gondoltam.[/URL] -
Aha... -
Is.. meg a többi része is érdekelne.. Vakon nem merem megvenni, 6 nap meg még sok XXD -
Miért? Kipróbálnád, hogy megy-e az i7en vagy mi?:D -
Vedd már meg... Ne várj semmire és senkire!!! :DD Holnap szabadnapos leszek szóval mehet a buli! ;) -
Priviben infózzak? Mindenkinek küldjem el priviben hogy van már crack vagy mi?:D Így mindenki látja és akit érdekel az megkeresi... -
Azt hittem már most el tudom küldeni és csak 14.-étől tudják majd felhasználni. -
JanáJ #29166 Feltételezem 14.-től fogod látni. -
JanáJ #29165 A dobozos is steames lesz. -
Srácok a mghívók hol vannak? Lehet vak vagyok de nem találok ilyesmit. -
Priviben infózz.. én is pont ezért keresnék "mellék" megoldásokat.. ha bejön INSTANTBUY :D -
Mit?:D Én most szedem amúgy ha fut akkor meg is veszem. -
balazsgigi #29161 Kösz az infót,tényleg van.
Akkor nem is kell meghívó,meglesem így,hogy elmegy-e a gépemen!
Ha meg megveszem,akkor csak is dobozosan akarom. -
arma3 wasteland szervereket fel is lőtte a 404wasteland.erősen tesztelés alatt áll. -
Ezt most nem értem .. -
Ez a 2-ben is volt, hogy nem csak állni, görnyedni, guggolni meg feküdni tud a csávó? Közte is vannak még opciók. -
Van crack az alfához, linket nem adok, keresse meg aki akarja. -
JanáJ #29156 Azt el kell fogadni, hogy higulni fog a játékos állomány. Remélem az így beömlő plusz pénzből fejlesztésre is jut, nem csak kurvákra, meg sörre. A trolbalf@szvérpisti szűrő meg az ACE3 lesz. (Add Istenem, hogy így legyen!) -
tpM #29155 Hát eddig a felszerelés ("gear", ami most "inventory" lett) a G billentyűn volt alapból, ami most már a gránátdobás. :D -
kiprobaltam a multit. 4 coop szerverrol egybol bannoltak, ahogy beleptem.
az otodik szerveren pont vege lett a kornek, indult DM mode, nem is hittem a szememnek, ami vegul tdm lett. Elindult a kor paran kiabaljak a mikrofonba, meg ne nyomd a "G" gombot. why why, egy nyomi megnyomta es felrobbant valami mindenki meghalt :)
De valami nagyon gazak ezek a modifikaciok, kirohanok a kepzeletbeli palya szelerol, ami azt sem tudom, hogy hol van egybol meghalok, majd 10 perc senki latas utan valaki elkezdi lelovoldozni a csapattarsakat es meg szol is, hogy indul a friendly fire rain, nem is ertem... -
tpM #29153 Baszki és tényleg. Erre nem is gondoltam. :D -
Sith #29152 A hüvely hanggal az a bajom hogy az adott lőszer hüvelynélküli -
beci43 #29151 Remélem nem csalódsz.Én megvárom a véglegest,addig nézegetem a videókat,meg nyomulok a 2-ik résszel. -
Solt #29150 Ne is mond... szégyellem is, hogy nem tudtam ellenállni... :D -
tpM #29149 Azóta már betörtük. -
beci43 #29148 Nem is tudom ki mondta pár hsz-el ezelőtt,hogy "én ugyan nem veszem meg!"
-
balazsgigi #29147 Sziasztok!
Egy meghívót én is megköszönnék!
Kíváncsi vagyok milyen Arma2 után. -
Solt #29146 Ja-ja... közelről szép, de távolról botrány randa... -
tpM #29145 Szóval a fák nálad is rondák távolról? Azthittem az is része az én textúraelhányódás mizériámnak, de ezek szerint akkor nem. -
simon7108 #29144 Kösz, majd lekapom a demót. -
www.arma2.com/free -
simon7108 #29142 Lehet én vagyok a vak, de nem találok demót sem free verziót steamen. -
Van demo és free verzió is. Töltsd le őket, teszteld, és tudni fogod a választ :) -
Hát ezen padlót fogtam
-
simon7108 #29139 Igen, a 2. részről beszélek.
Szerintetek megvegyem? Elfutna a gépemen? -
Susarc #29138 bakki ezt hogy csinálja?:P
.png)