35066
  • tpM
    Én nem tudok multizni mert egy közös acc-ot használok.
  • JanáJ
    Gondolom frissíteni kellene a tapaszt rajta.
  • Gascan #29415
    tpm .. neked hogy fut a multi? mennyi FPSed van?
  • kirpill75
  • Prince23
    Értem,a kkor ez van.
    Viszont most nem tud multira csatlakozni. Azt írja ki, hogy Bad Version
  • kirpill75
  • JanáJ
    Eredetileg volt magyar, meg egyéb lokalizáció, de az OA-el megint visszatértek az angolhoz. Lehet már ha csak az arma 2-t teszed fel, akkor is csak angol lesz az új patch miatt.
  • Prince23
    Most telepítettem fel az Arma 2 steames verzióját, és már nincs benne magyar felirat, csak angol és cseh. Ezt még is hogyan lehetne visszahozni? Mikor először megvettem steamen full magyar volt a játék...
  • Gascan #29409
    úgy tűnik h akinek intel 7-es procija van annak nincs gond a futattással..

sztem nálam simán CPU limit van, ha maxra tolom a grafot is max 1-2 FPSt vesztek, de néha még az sem látszik
  • Sith
    I7 950 proci
    Nvidia 560ti
    12giga ram
    ssd
  • Gascan #29407
    milyen gepen?
  • Sith
    Lekopogom nekem eddig különösebb bajom nem volt vele (igen volt ahol voltak gondok de általában egész szépen muzsikál)
  • Gascan #29405
    megneztem mas multi szervert is.. ott sem sokkal jobb a helyzet.. 20 FPS korul...

az infantry showcase-es misszion kivul mindehol szerneyes a teljesitmeny :)
  • Gascan #29404
    engem inkabb az zavar h nem mozog a foldon hanem csuszik felette :)
  • macleody
    Nem olyan könnyű ám pöcsön forogni a homokban
  • Scottt

• Petko
    Sajnos nem tudom, vagy az, vagy emailben.
  • Laza
    Köszi, és hogy küldik el? Steam ajándékként? :)
  • Petko
    márc 14. től kapjuk meg osztogatásra
  • Gascan #29398
    a videokartyad gyengebb mint az enyem .. a CPUt nem ismerem
  • Laza
    Ha Steamen vettem az alfát akkor a Lite kulcsot honnan tudom előkaparni?
  • Scottt
    Tudom volt eszemben, de hátha megerősített info alapján van..
    Legyen NV Gpuhoz terhelve, vagy terheljék az AMD-sek CPU-jára azt csókolom. :D
  • Solt
    A wiki-t bárki szerkesztheti, ezt ne vedd 100%-nak. Nagyon bízom benne, hogy mivel itt részletesebb fizikáról van szó és nem arról, hogy batman köpenye miképpen lebeg, nem merik meghúzni azt, hogy NV GPU-hoz legyen kötve a fizika.
  • Scottt
    Ittazt írják, hogy a Physix az a GPU-ról fog futni az A3 esetében..

Nekem már az is elég, ha a járműből kilövés effekt is belekerül,annyira nem lenne nagy cucc belerakni szerintem,Dslexciék már csináltak a Littlebirdhöz modot,szóval tuti meglehet csinálni.
  • Kreeder44
    Azzal konfigoddal ami meg van adva neked? Nekem AMD FX 4100 Quad-Core 3,6GHz DDR3 1333 8GB ATI HD 6770 'GB és nekekem elég sok helyen akad, nekem is AA/AF stb off-on van és a többi high on.
  • tpM
    A tereprészletesség és a látótáv függ a szerverbeállítástól. Amúgy az a Wasteland eléggé szarul van megírva, úgy hallom, szóval ne azon teszteld a teljesítményt. :)
  • macleody
    Letöltöttem Armaholicról valami multis pályát, haverral kipróbáltuk és kb. 5fps-ünk volt. Na mondom, gratulálok.
  • Gascan #29390
    na.. singliben hasonlo bellitasok mellett es teljesitmennyel fut mint az Arma2 (1680*1050 - AA es AF off, Blur low .. többi high es ultra) igy van 30-35 FPSem

multiban valamilyen wasteland szervert probaltam ki de az bunronda es csak 20 FPS...

multi grafikai beallitasok szervertol fuggenek?
  • Solt
    De ez nem a hivatalos, ezt "csak" egy júzer gyűjtötte össze nem? Én a helyükben biztos tisztáznám ezeket, mert hiába van odaírva, hogy ez csak egy alfa állapot, sokaknak az ugrik be, hogy alig változott valami az előző részhez képest...

Na mindegy, ők tudják... én biztos jobban igyekeznék kommunikálni ezeket a dolgokat... a bizonytalanság sokakat elriaszt.

@Gascan: Én a winfos tűzfalát, és a winfos vírusirtóját használom.
  • Gascan #29388
    ki milyen tuzfalat hasznal?

pentek ota ma tudtam elinditani az Arma 3-at... le kellett torolni a ZoneAlarmot, ha csak kikapcsoltam az nem volt eleg
  • tpM
    Az a probléma, hogy ezekben kevés konkrétum van, BIS meg sajnos nem arról híres, hogy ezeket a beharangozott új feature-öket tényleg úgy csinálná meg, ahogy az ember elvárja.
  • DancZer
    Végül is ez az a lista ami biztosan belekerül, szóval ami még hiányzik az alfából az még nincs lefejlesztve. A Game features alján pedig van egy rejtett rész amiben az van amit a fejlesztők szeretnének még beletenni, de nem biztos.

Nemrég írták twitter-en, hogy egyelőre a stabilitáson dolgoznak a fagyásokat megcélozva.
  • V43 1105
    Hidd el zavaró .. pár ezerér veszel rá egy CoolerMaster hütőt és le van tudva.. sőt a köv. processzorig is szolgál ..
  • Gascan #29384
    nekem a headset többnyire a fejemen van játék közben... meg amúgy is.. ritkán ülök decibelmérővel a gép mellett :)
  • antgecc
    Valaki meg tudna ajándékozni egy kóddal?
  • Solt
    Tuning nélkül egy szellős házban jó, de valami kis kuckóban, vagy tuning mellett már hangos... sokan panaszkodnak erre. :)
  • Hogthar
    Hangos
  • Gascan #29380
    ezzel en is egyet ertek..

bar nem tudom mi a bajotok az AMD X4 965 gyari hutojevel.. nalam nincs tunning es igy teljsen ok
  • Laza
    Én azt tudom mondani, hogy i5-3570K és GTX 560Ti társaságában (2 éves kártya) magas beállításokon tökéletesen fut ... legalábbis az első küldetés és a multi.
  • Solt
    2010 júniusi... :)