35066
-
Solt #29457
-
Módosítottak az árnyékokon.
Arma 3 Alfa árnyék
Arma 3 Alfa(dev build) -
Sajnos ilyet max a Red Faction játékokban(Guerilla+Armageddon) láthatsz, még a csoda Battlefield 3 is legtöbbször a modellkicseréléssel bűvészkedik.
Mikor 2009 végén RF Guerillában körberaktam maradék pár aknával egy épületet ami tele volt ellenséggel, berobbantottam, és az széped eldőlve agyoncsapta a benne lévőket, akkor azt hittem hogy ez a jövő. Ehhez képest 2013-ban, ha egy fal előre beállítottan "leomlik" annak már örülhetünk, mert legtöbb játékban még ennyi sincs.
Persze nem ezen áll vagy bukik az ARMA 3, és örülök hogy legalább ennyi belekerült. -
simon7108 #29454 Letöltöttem az Operation Arrowheadet is steamről mert az alapjáték nem volt elég ugye a DayZ-nek.
Most viszont nagyon összevisszaság van:D
Kaptam 2 aktivációs kódot. Egyet az Operation Arrowhead-re egyet meg az Army of the Czech Republikra. Ezeket hová kell beírni? Nem kéri sehol sem.
A másik dolog meg, hogy felraktam a DayZ-t, de 2 is van az "Expansions" menüpontban. Totál összevisszaság ez a játék... -
tpM #29453 Ezt a cuccot már nagyon várom. A1-es időkben kezdték el, hamarosan kész lesz a 3-hoz. :D -
tpM #29452 Hát nem is ilyet várnék, de bedönthető ajtókat, leomló falakat / oszlopokat / plafont.
Gondold el, hogy mondjuk egy nagyobb épületet csak úgy tudnál megsemmisíteni, ha a tartóoszlopait célzod meg... -
Kilométeres látótávval még mindig ez a leggyorsabb és egyben a legjobb megoldás. Gondolj bele ha Zagrabad-ra dobnál egy GBU-t. Így is beszaggat! Hát még ha az is PhysX el lenne. :D
Ha ilyen törés lenne, az agyam eldobnám és Arma DVD-t tennék a helyére! -
tpM #29450 Hát egyes épületrészeknek vannak ilyen előre elkészített rombolódási fázisai, vagy hogy mondjam... Eltalálod x-szer az adott részt, akkor azt a részt kicseréli a félig szétlőtt fázisúra, akár egy M9-cel lövöd, akár RPG-vel. :D -
Solt #29449 Csak ilyen akart lenni nem? :D Olyan rég játszottam már vele, hogy nem is emlékszem... :) -
tpM #29448 Hát ez olyan mint Arma 2-ben. -
Szinte pont ennek a videónak a címét írtam be keresőbe és mégsem dobta ki=/ -
Solt #29446 Pedig van... :) -
Erről az épületrombolásról nem készítenél videót esetleg? Furcsa módon youtubeon nem találtam csak ARMA 2est=/ -
Solt #29444 Most ránéztem én is... gránát nem esik át a padlón, az épületek rombolhatóak, az Ifrit nálam is mindig talpra áll, nagyon nehezen borítható fel...
A gumit nálad ki lehet lőni, vagy csak a sokadik találat után egyszer csak eltűnik? A leeresztés hangja megvan, csak nem enged le... -
Ifrit volna az? Mert nekem azt nem sikerült felborítanom. Van is rá egy ticket, csak még videó nincs, de mindjárt csinálok.
http://feedback.arma3.com/view.php?id=3532 -
Király! Jut eszembe van egy eladó GTX 560 Ti, érdekel valakit? Részleteket pü-ben adok. -
"mrap" az micsoda? nekem nincs olyan járművem. -
JanáJ #29440 Ez a kettőben is felemás volt. Pl az A-10-esbe szép animáció volt.
Nekem a borulással a bajom, hogy nem bírom feldönteni az mrap-et. Ahogy borulna látszik hogy visszaborítja magát. -
Igazából nekem minden beígért opció működik vele.
tpM ha nálad valami nem, írd meg és megnézem.
Aminek én nagyon megörültem, mivel 120 al nem tudtam jól bevenni egy tűkanyart(A2 ellenében) így beborultam egy árokba.
Elindultam felfelé és elkezdett gyönyörűen kikaparni majd látszott, hogy átvált 2 esbe kicsit hátramozdult majd megindult előre és felment a dombon. Azt hittem sírva fakadok.
Remélem tankoknál is megcsinálják jól ezt. -
Solt #29438 Mivel neked NV van, tpM-nek meg AMD, ha van kedvetek hasonlítsátok össze, hogy van-e eltérés fizikában... -
Egész éjjel teszteltem, mire vagytok kíváncsiak?
Egyébként nekem is DX 10 es a kártyám.
Ui.: valaki írta, hogy a beszállás animáció ugyanaz mint az arma 2 ben, viszont ez nem teljesen igaz, a kiadott járművek felének van rendes beszállás animációja, és szerintem nem fogják ilyen felemásra hagyni a véglegesben. -
Gusztustalanok ezek az új járművek ..
-
Haha, na igaz, letesztelem működik e ezzel a mód. 
köszi
-
tpM #29434 Úgy tudom annyi, aha. -
Solt #29433 Ti mindketten jól bántok az editorral, hasonlítsátok már össze, hogy van-e különbség fizikában...
Egyébként a te vga-d meg DX10.1-s nem? -
tpM #29432 Na, megnéztem gyorsan, és nem esik át. Csak elmerül. A gránát nagyrésze belesüpped a padlóba, és ezért elég nehéz látni, de attól még megmarad. :$
Gondolom az ütközési geometria alacsonyabban van látható modell padlónál, és ezért. -
Solt #29431 És akkor erre most mi a magyarázat? :) tpM-nél (AMD) átesik a gránát a padlón... -
Erre gondolsz? CBA -
DancZer: működik a fény effect arma 3 ban is. Ugyebár még nincs kiadva a CBA ezért folyamatos futtatásba nem tudtam kiadni, ráadásul mivel az arma 3 is világosabb az alap paramétereknél túl világos.
De játszadoztam vele és mivel arma 3 ban jobbak a fények szebb effektet tudtam létrehozni mint arma 2 esetén.
Van rá esetleg valami mód, hogy már most alapértelmezettként fusson? -
Kipróbáltam a játékot. Első az editor volt.
(NV kártyával rendelkezem) Működik a fizika nálam teljes mértékben, még csak a gránát se esik le az emeletről, és az aik se ugyan úgy dőlnek el(gránát esetében is jól működik).
A hullák viszont nem mozgathatóak.
A rombolhatóság elég jó lett, a hangokat imádom, és végre az 5.1 is elég jól kijön, például még futásnál, ha oldalazok valamelyik irányba bemozdul csak abba az irányba a ruhád(hangja).
Az animációk kellemesebbek, bár ha esel lefelé még mindig elég bután egy helybe maradsz közbe.
A vízbemenetel és kijövetel is maradt ugyan az a gáz folyamat, nem is beszélve a RPG használatról, ha véletlen megnyomnád a fekvés gombot szinte cipőfűzőt is köt közbe.
Összességében egyenlőre elégedett vagyok jók az újítások. -
tpM #29427 Engem az új, hangokkal kapcsolatos paraméterek érdekelnének. Reménykedtem benne, hogy a fegyverconfig alatt írnak róla, de nem igazán. -
Úgy hallottam Görögországba mentek nyaralni, az egész csapat.
http://alpha.arma3.com/sitrep-002 -
Azért kíváncsi vagyok, hogy mennyire jó ezek mellett a szinkronizálás.
pl valakinél belagol a heli és ennek következtében máshogy szál a füst? Lehetnek gondok belőle, például valaki aki a füstöt használja fedezéknek és aki pedig célba veszi az csak azt látja hogy a hülye gyerek a füst mellett álldogál.
Remélem ezt jól megoldották. -
Gascan #29424 steamen .. ezt csak azert mondom mert nekem ugy tunik azota h Steamen megjelent tobbet adtak el belole mint korabban hagyomanyos csatornan keresztul
baromi jot tesz az ertekesitesnek ha folyamatosan ott fityeg a TOP10ben mert mindenki azt nezi es igy ujrageneralja magat a dolog :) -
tpM #29423 Egyelőre nekem is csak sima alphám van. -
Gascan #29422 az Arma 2 + Arrowhead kulonbozo valtozatai mar egy ideje (kb. 1 eve) ott vannak a TOP 10-ben... es minimum 2-3 helyet elfoglalnak belole -
Akkor te esetleg valamilyen dev verziot hasznalsz ami elorebb jar egy picivel mint a kiadot alpha? -
epp nyaralnak a fejlesztok a sok lepengetett alpha arabol? Harom napja semmi jatekot erinto javitas nincs jelentve. -
Ryan626 #29419 -
tpM #29418 Amúgy nem tudtam volna megvenni, csak egy még be nem jelentett projekt lévén kaptam így hozzáférést, már 1 héttel a hivatalos megjelenés előtt. :D
Mondjuk amíg nincs egy szervezett társaság valami komolyabb moddal, addig engem nem is érdekel annyira a multi.
.png)