35066
  • Kreeder44
    Igen köszi, aztán utána olvastam,"Upgrade
    If you have installed Arma 3 Alpha Lite, you can preorder the
    full version at any time, upgrading you to the full Arma 3
    Alpha."
  • Fehercsoki
    Liteban kevesebb dolog van.
  • Kreeder44
    Az Alpha Lite miben másabb mint amit megvettem Alpha?? 2tőt elajándékoztam, az utolsót megéri a könyvtáramba tenni vagy nem érdemes vele foglalkoznom?
  • DancZer
    Írtam róla egy rövid cikket: http://www.arma3.hu/80-arma3/118-arma-3-alpha-quick-start-guide
  • Gascan #29493
    nekem 51.103078-as verziom van
  • DancZer
    Úgy néz ki a képeket nem húzta be, úgyhogy belinkelem a leírást.

Itt megtaláljátok a 6. oldalon.
    http://cdn.steampowered.com/Manuals/107410/arma3_quick-start_guide.pdf?t=1362670895
  • Solt
    Elvileg magától úgy állítja be, hogy naprakészen tartja... :) Nekem is az a verziószám van mint a macleody kollégának, de egyszer sem vettem észre frissítést, pedig, ha a steam letölt valamit, akkor általában azt észreveszem... ha mást nem utána, amikor kiírja, hogy "1elem kész" :)

Nincs mit Uram! ;)
  • DancZer
    A trükk az, hogy át kell állítani a fejlesztői verzióra.

Az új árnyékolás(amit pár napja linkeltem) is még csak a fejlesztőiben van benne. Azt azért tudni kell, hogy a fejelesztői az nem stabilabb verzió mint a publikus.
  • macleody
    Én se vettem észre, hogy frissült volna. Ráadásul nem is látom a hírekben sem. Nálam most 0.5.102571-es verzió van.
  • Scottt
    Elvileg külön kell beállítani, hogy frissítse magát,a properties alatt a beta fülnél.
    De lehet nem,passzolom mert a Lite-ot nem lehet ilyenre upgradelni.
    Am kösz mégegyszer!
  • tutituti
    végre nincs sárga réteg rajta,ezen imádkoztunk!
  • Gascan #29486
    arra van megoldás hogy a default profile nevet átirjuk?
  • Solt
    Hmmm... pedig ezeket észre szoktam venni... :S
  • Gascan #29484
    nálam a héten 3x frissült... 2 x csak ilyen 13mb.. meg 1x 130mb körül
  • Solt
    Akkor én ittam keveset... :)
  • Laza
    Pedig volt a héten egy ~100MB-os frissítés, a Steam auto behúzta.
  • Fpocok
    wow... felraktam az alfát... ez most komoly, hogy ilyenre lőtte be az alap egér beállítást? BESZAROK.
  • Solt
    Kettőnk közül valaki vagy sokat, vagy túl keveset ivott! :D Te mégis milyen tapaszról beszélsz? Tudtommal még nem frissült... :)
  • Solt
    "Elég nagyra tettem a differenciát az alap és az effekt között, hogy látszódjon rendesen."

Ennek melyik részét nem értitek? :DD
  • Fpocok
    Azt én sem értem.
  • Laza
    Miért jó hogy sárga lett? :)
  • wardogzombie
    szépnek szép de az alsó képen olyan mintha egy arma2es wasteland mapon járnál egyenlőre az eredeti személy szerint nekem jobban bejön
  • Hogthar
    Elkezdtem játszadozni a fényekkel.
    Elég szépen meglehet színezni arma 3 ban, íme egy kis bemutató:

Elég nagyra tettem a differenciát az alap és az effekt között, hogy látszódjon rendesen.
    Ha csinálunk belőle módot nem lesz ennyire nagy a színkontraszt.
  • Gascan #29474
    múlt héten mikor megvettem a játékot multiban szinte minden szerveren max 20 FPSem volt .. hétfőn vagy melyik nap jött egy 130 megás tapasz és azóta tűrhető

bár nekem még azért mindig úgy tűnik, hogy nem sok változott... nem tudnak elég erőforrást biztositani, h új dolgok szülessenek, a legtöbb ami változik az mindig csak a külsőségek, ruhák, térképek, járművek, tereptárgyak, fegyverek kinézete, hangok

játékbeli újdonság nagyon kevés van még ha az operation flashpoint első részéhez hasonlitom is

nem értek a játékfejlesztéshez, de nekem úgy tűnik, mintha ilyen artworkös emberkéből elég sok lenne, programozóból akik az alapokat készitik pedig kevés

ha csak a kiadott játékokat nézem is.. ToH, volt ez a Gaea nem tudom mi, minden játékukban másként csomagolják ugyan azt.. a "core" az meg alig változik
  • Gascan #29473
    héttől akart lenni.. néha picit kódolok h ne unatkozzatok :D
  • V43 1105
    Multi során is azt a gondolom jobb fps értéket kapta mint singleben! :D
  • Solt
    Őőő... hogy mi van? :D
  • Gascan #29470
    nem tudom mit muveltek de ettol a hettel annyi FPSem van multiban mint singliben ... igy mar egesz jatszhato
  • Kreeder44
    gondolom csak észre veszem én is ha megjött ^^
  • Gascan #29468
    steamen, nekem is megjottek
  • Kreeder44
    Gratulálok, és milyen formában kaptad meg e-mail? Nekem még nem jött meg, bár én 3 nappal alfa megjelenés után ruháztam be rá :)
  • DancZer
    Megjöttek a lite meghívók.
  • repvez
    Akkor maradt a HP alapu sebzés? :( Szomorú, hogy még az emberen sincs külön sérülési pont.
  • JanáJ
    +1
  • JanáJ
    ez. Aknavédelemmel ellátott szárazföldi lélekvesztő. Nagyobb fingra is borul.
  • Solt
    Nekem nincs időm ezeket keresgélni meg figyelemmel követni... ami ilyen fontos azokat szerintem kapásból linkeld, linkeljétek, és akkor azok is tudnak rá szavazni akik nem követik ezeket... :)
  • Solt
    Megnéztem alaposabban, nálam is így van... mondjuk a quad első kerekébe több lövés kell mint a hátsóba... :)
  • DancZer
    Nagyon jó! :D
  • tpM
    A bugtrackeren a fegyverletámasztás javaslat már 500+ szavazatnál jár. :)
  • Hogthar
    Hunterrel próbáltam ki és autoriflemant raktam le.
    Első 2 golyó után csak leeresztés hang, utána mint arma 2 ben leereszt a gumi 4. re nagyon lapos lesz és az 5. találatnál eltűnik a gumi.