35066
  • Gascan #29577
    a celkeresztet single playerben el lehet valahogy tuntetni? nehezsegi fokot se tudok allitani mert mindig visszaall regularraa
  • alma2
    Amikor kijott a masodik resze, valami magyar szerveren jatszottunk eleg sokan, coop-ban. Az AI altal iranyitott emberkeknel meg rosszabb volt a helyzet, mindenki szinte mast latott, akkor tettem le a komolyabb jatekrol, most se jobb a helyzet ez legalabb megnyugtato :)
  • fkubi
    Holnap van, hol a frissites? :)

Igazan tetszetos a viz alatt is mukodo fustgranat, illetve, hogy a buvar bele tud uszni a capaba...
  • DancZer
    Arma 3 Alpha - Intel modulok használata
  • wardogzombie
    elkeserítő remélem mihamarabb javítják
  • DancZer
    Ez azért elég durva hiba:
  • macleody
    MSI Afterburner+HWInfo.
  • DancZer
    Megjött a fórumbejegyzés. Holnap érkezik az alapértelmezett verzióra(nem a dev-esre) a frissítés, a javításokat is majd csak akkor teszik közzé.
  • DancZer
    Ma jött egy jó 200 MB-os update a dev re. Azt még nem tudom mit javítottak benne, de tök jó, hogy heti 1-2 frissítés jön.
  • priluki
    én tegnap egy 3 órás multi coopot nyomtam, marha jó volt:)
  • fkubi
    E!

Tegnap raprobaltam picit az alpha-ra.
    Gyalog, egyedul a szigeten jo az FPS erzesre.
    Fustrganatok csunyan leviszik, de meg elmegy.

Helokopterben ulve is szaggat picit

Az editorban 20-20 helikoptert raktam ki, a fejem folott ropkodtek es lottek egymast. Kb 5 FPS-t produkalt a szentem.

Fejlodokepes... :)

Van valami jo tool FPS es CPU load kijelzesre? Esetleg van valami standard teszt mission automatikus kameramozgatassal?
  • V43 1105
    Ph!-n főleg a GTX topikban van sok ilyen faszparittya akik volt hogy akciós kártyából 3-4-5db-ot is megvettek fejenként ..
  • Solt
    Szerintem ezért lett sorsolás... gondolom a sok zseb blankolt azonnal elkapkodta az összeset. Így legalább az esély megvan arra, hogy olyan kapja aki magának veszi... :S
  • VDomino
    Na ja,így meg lutri az egész,az 'élelmesek' mindig felbukkannak a tisztességesek kárára.
  • Solt
    Az a baj, hogy a sok nyerészkedő PH-s nyomoronc is rácsap... :S
  • VDomino
    Változtak a feltételek,most már nap végén sorsolják,hogy ki veheti meg ennyiért.Ilyen áron lesz egy pár jelentkező,kb. mint a lottó.:)
  • Solt
    Ha valaki vga-t akar venni, EZ most brutálisan jó áron van!
  • Solt
    Esetleg azt próbáld ki, hogy csinálj egy olyan küldetést, ahol semmi jármű nincs...
  • Cumshot
    Aki megvette az Alphat monnyon má' valamit a gépigényről légyszi.
    Megtanultak végre optimalizálni a srácok?

Köszi!
  • DancZer
    Na, király. :) Legalább megoldódott.

Solt: Ez az fps esés valami anomália lehet, amihez a csillagok együttállása is szükséges(még jó, hogy azt is megcsinálták :D).
    Egyelőre ötletem sincs, hogy mitől lehet. Csomó "massive fps drop" ticket van, de konkrétumokat senki sem írt. Nekem eddig multiban fordult elő legtöbbször és egyszer az editorban is.
  • Sith
    Persze persze....
  • Nesu
    húú vazz nem ezt akartam ...
  • Borg
    Be volt kapcsolva a vsync, csak nem vettem észre :D Attól volt ilyen bazi nagy input lag.

• repvez
    nekem most az egyszer az alap jobban bejön
  • Solt
    Most ez itt mi célból?
  • Solt
  • Nesu
  • Hogthar
    A fény színét változtattam meg Lilásról sárgára és megnöveltem egy kicsit az erősségét.
    A pára ugyanúgy jelen van, de mivel a fény erősebb így kevésbé látszik, meg ugyebár állóképről beszélünk, így nem látszik hogy szállingózik.
  • beci43
    Új patch a steamen.
  • Solt
    Ja-ja, sokkal jobb, de az az elhomályosodás nem a páratartalmat akarja érzékeltetni gyárilag?
  • wardogzombie
    sokkal jobb
  • Solt
    Oké, várom a tapasztalatokat! :)
  • DancZer
    Még nem, mert tegnap jött meg az új 660 Ti és azt próbáltam. Meg csinálok egy túszmentős küldetést.

Amit viszont észrevettem(már többször is előfordult), elkezdett akadni a játék mint az állat. Ilyen 3-5 FPS-re leesett.
    Átváltottam egy másik egységre(sziget másik felén volt) és azonnal visszajött az FPS. Még megfogom nézni, hogy pontosan mitől van. Simán lehet , hogy amit te tapasztalsz visszaesést az ennek a hibának az előfutára.
  • Hogthar
    Leszek oly bátor, hogy teli szemetelem a fórumot képekkel, remélem nem gond.
    Megcsináltam a módnak a dél körüli fény állását, íme:
    alap:

saját:

alap:

saját:
  • Solt
    No ránéztél? Nálad is csökken?
  • DancZer
    Ha lehúzod a minimumra az "Aiming Deadzone"-t az Options->Game menüben, akkor is laggol?
  • Sith
    Szerintem valamiféle bugba futottál bele mert én ilyennel nem találkoztam. Persze a fegyver nem mozog olyan gyorsan és pontosan mint a "konkurens" COD ban pld.

Szerintem nézd át az optionst hátha.
  • Borg
    Kipróbáltam én is a lite-ot.... ez a másodperces input lag ez feature, vagy bug?
    Röhejesen lassan reagál minden egér mozdulatra.
    40 fps-em van kb 1920x1200-ban, minden maxon, csak AA off. Ez nem sok, de azért ekkora input lagot csak nem magyaráz...
  • Sith
    Igen gift ként. A címzettet vedd fel a barátlistára
  • alma2
    Ha valakinek nem jo a tort es akar multiban is jatszhato alfa, annak tudok adni lite kulcsot...
    Gondolom "gift" kent tudom elkuldeni steam-en, meg sosem probaltam :)