35066
-
Gascan #29577 a celkeresztet single playerben el lehet valahogy tuntetni? nehezsegi fokot se tudok allitani mert mindig visszaall regularraa -
Amikor kijott a masodik resze, valami magyar szerveren jatszottunk eleg sokan, coop-ban. Az AI altal iranyitott emberkeknel meg rosszabb volt a helyzet, mindenki szinte mast latott, akkor tettem le a komolyabb jatekrol, most se jobb a helyzet ez legalabb megnyugtato :) -
fkubi #29575 Holnap van, hol a frissites? :)
Igazan tetszetos a viz alatt is mukodo fustgranat, illetve, hogy a buvar bele tud uszni a capaba... -
Arma 3 Alpha - Intel modulok használata -
elkeserítő remélem mihamarabb javítják
-
Ez azért elég durva hiba:
-
MSI Afterburner+HWInfo. -
Megjött a fórumbejegyzés. Holnap érkezik az alapértelmezett verzióra(nem a dev-esre) a frissítés, a javításokat is majd csak akkor teszik közzé. -
Ma jött egy jó 200 MB-os update a dev re. Azt még nem tudom mit javítottak benne, de tök jó, hogy heti 1-2 frissítés jön. -
priluki #29568 én tegnap egy 3 órás multi coopot nyomtam, marha jó volt:) -
fkubi #29567 E!
Tegnap raprobaltam picit az alpha-ra.
Gyalog, egyedul a szigeten jo az FPS erzesre.
Fustrganatok csunyan leviszik, de meg elmegy.
Helokopterben ulve is szaggat picit
Az editorban 20-20 helikoptert raktam ki, a fejem folott ropkodtek es lottek egymast. Kb 5 FPS-t produkalt a szentem.
Fejlodokepes... :)
Van valami jo tool FPS es CPU load kijelzesre? Esetleg van valami standard teszt mission automatikus kameramozgatassal?
-
Ph!-n főleg a GTX topikban van sok ilyen faszparittya akik volt hogy akciós kártyából 3-4-5db-ot is megvettek fejenként ..
-
Solt #29565 Szerintem ezért lett sorsolás... gondolom a sok zseb blankolt azonnal elkapkodta az összeset. Így legalább az esély megvan arra, hogy olyan kapja aki magának veszi... :S -
VDomino #29564 Na ja,így meg lutri az egész,az 'élelmesek' mindig felbukkannak a tisztességesek kárára.
-
Solt #29563 Az a baj, hogy a sok nyerészkedő PH-s nyomoronc is rácsap... :S -
VDomino #29562 Változtak a feltételek,most már nap végén sorsolják,hogy ki veheti meg ennyiért.Ilyen áron lesz egy pár jelentkező,kb. mint a lottó.:) -
Solt #29561 Ha valaki vga-t akar venni, EZ most brutálisan jó áron van! -
Solt #29560 Esetleg azt próbáld ki, hogy csinálj egy olyan küldetést, ahol semmi jármű nincs... -
Aki megvette az Alphat monnyon má' valamit a gépigényről légyszi.
Megtanultak végre optimalizálni a srácok?
Köszi! -
Na, király. :) Legalább megoldódott.
Solt: Ez az fps esés valami anomália lehet, amihez a csillagok együttállása is szükséges(még jó, hogy azt is megcsinálták :D).
Egyelőre ötletem sincs, hogy mitől lehet. Csomó "massive fps drop" ticket van, de konkrétumokat senki sem írt. Nekem eddig multiban fordult elő legtöbbször és egyszer az editorban is. -
Sith #29557 Persze persze....
-
húú vazz nem ezt akartam ... -
Borg #29555 Be volt kapcsolva a vsync, csak nem vettem észre :D Attól volt ilyen bazi nagy input lag.
-
nekem most az egyszer az alap jobban bejön -
Solt #29553 Most ez itt mi célból? -
Solt #29552
-
-
A fény színét változtattam meg Lilásról sárgára és megnöveltem egy kicsit az erősségét.
A pára ugyanúgy jelen van, de mivel a fény erősebb így kevésbé látszik, meg ugyebár állóképről beszélünk, így nem látszik hogy szállingózik. -
beci43 #29549 Új patch a steamen.
-
Solt #29548 Ja-ja, sokkal jobb, de az az elhomályosodás nem a páratartalmat akarja érzékeltetni gyárilag? -
sokkal jobb
-
Solt #29546 Oké, várom a tapasztalatokat! :) -
Még nem, mert tegnap jött meg az új 660 Ti és azt próbáltam. Meg csinálok egy túszmentős küldetést.
Amit viszont észrevettem(már többször is előfordult), elkezdett akadni a játék mint az állat. Ilyen 3-5 FPS-re leesett.
Átváltottam egy másik egységre(sziget másik felén volt) és azonnal visszajött az FPS. Még megfogom nézni, hogy pontosan mitől van. Simán lehet , hogy amit te tapasztalsz visszaesést az ennek a hibának az előfutára. -
Leszek oly bátor, hogy teli szemetelem a fórumot képekkel, remélem nem gond.
Megcsináltam a módnak a dél körüli fény állását, íme:
alap:
saját:
alap:
saját:
-
Solt #29543 No ránéztél? Nálad is csökken? -
Ha lehúzod a minimumra az "Aiming Deadzone"-t az Options->Game menüben, akkor is laggol? -
Sith #29541 Szerintem valamiféle bugba futottál bele mert én ilyennel nem találkoztam. Persze a fegyver nem mozog olyan gyorsan és pontosan mint a "konkurens" COD ban pld.
Szerintem nézd át az optionst hátha. -
Borg #29540 Kipróbáltam én is a lite-ot.... ez a másodperces input lag ez feature, vagy bug?
Röhejesen lassan reagál minden egér mozdulatra.
40 fps-em van kb 1920x1200-ban, minden maxon, csak AA off. Ez nem sok, de azért ekkora input lagot csak nem magyaráz... -
Sith #29539 Igen gift ként. A címzettet vedd fel a barátlistára -
Ha valakinek nem jo a tort es akar multiban is jatszhato alfa, annak tudok adni lite kulcsot...
Gondolom "gift" kent tudom elkuldeni steam-en, meg sosem probaltam :)
.png)