35066
-
Feltételezem, hogy nem.
Úgy tudom a Lite nem engedélyezi a módok használatát, ellenben ez módként funkcionál.
Viszont ezt biztosra nem merném állítani, esetleg próbáld meg, nem kell hozzá gigákat letölteni, csak az aktuális konvertálni kívánt verziót feltelepíteni a gépedre és megadni forrásként. -
Az A2 lite-al is müködik ez az A2es missiok átkonvertálása? -
balazsgigi #29735 Vannak szerverek,ahol nagyon belaggolok.
Van amikor be akarok lépni egy szerverre,kilép a játék.
A single egész jól elmegy high-on is,viszont multiba már visszavettem low-ra.Persze szűrők kikapcsolva.
marja : Köszi,ment privi!
-
marja #29734 Írjál egy elérhetőséget, és küldök! -
Nincs, az egész felhőrendszert lecserélték Arma 3 asra, nincs benne semmi textúra, vagyis csak egyszínű kék ugyebár, minden felhő model.
Még ami jó ebben a verzióban, hogy mindent konvertál.
Korábbi verziónál az egységek kifagytak, viszont ennél a verziónál minden egységet lecserél a jelenlegiekre, így az A2 es küldetések játszhatóak A3 alatt. -
Nincs már felhő textúra hiba?
régebben a dinamikus felhőt ki kellett kapcsolni -
Ezzel már most megtudod nézni, milyen Chernarus arma 3 alatt.
Számomra nagyon erős lett a fény, de az új felhővel nagyon ott van
-
Most, hogy megy? -
balazsgigi #29729 Igen tudom.De ha úgy megy a multi a gépemen,mint most,akkor nem veszem meg. -
Lite-ban viszont nem lesz multi, ha hosszútávon szeretnél játszani akkor érdemes megvenni.
Dev-es verzióban új ködöt csináltak.
Régi köd:
Új köd:
Régi köd:
Új köd:
-
-
balazsgigi #29726 Valakinek meghívója?
Már csak a frissítések végett,mert nem igazán fut jól a(warez) multi.
-
:D
-
Sztem felesleges. Nem mindenkit érdekel a dev. build, akit meg igen az megtalálja a change log-ot itt. -
Solt #29723 No még ide is... -
ilyenkor a lite is frissül? Ha igen akkor manuális vagy automatikusan lejön? -
Solt #29721 Mehetnének fejlécbe az ilyen frissítési linkek, így látná az ember, hogy miket mókolnak! :) -
A mai dev-es build elég sok animáció javítást adott és hamarosan újra frissítik az alapértelmezett build-et is. :) -
Elég pöpec lesz ACE3-mal visszatérni Chernarusra -
most esett le csak hogy imguró van.De képcsokor úgyhogy remélem meglehet nyitni,de topban benne van reddit arma részen. -
Arma 3 Chernarus
Azért leesett az állam, na.
http://imgur.com/a/JDM2i -
zmok #29716 Nagyon jó! 
Mondjuk van benne 1-2 dolog, amit nem értek, de azt majd "kiguglizom". -
Mod a játékhoz.
Az ugrás animáció, amit régebben linkeltem, pedig nincs benne az alap játékban(legalábbis nekem nem sikerült előidéznem). Futás közben is megáll és lép egyet.
A szerkesztőben van egy csomó új modul ami eddig nem volt. Sokat segítenek a pályaszerkesztésben. -
ez nagyon komoly!:):)
ez valami kiegészítő vagy ez van alapból is? -
MiG man #29713 A tűzfalas hisztire mi lehet megoldás?
-
MiG man #29712 Ezt is tettem, most épp műxik. Nem értem ezt Play withSix-et... ez nélkül is kéne tennie a dolgát. Ja és a Six-et is újra installáltam. -
fkubi #29711 Alakul, meg a palackvaltast kene megoldani sima levegorol trimixre es vissza :) -
Aki egy kicsit komolyabban szeretne búvárkodni Arma 3-ban:
-
Külön töltsd le a CBA-t armaholicról úgy valószínűleg működni fog -
MiG man #29708 A play-en a jobb alsó sarokban valami gondja van a tűzfallal is, pedig külön kijelöltem és átengedtem mindhárom összetevőjét a pws-nek... -
MiG man #29707 A @CBA-t nem telepíti bele, hiába jelölöm ki neki. Ezt nem értem. Ha pedig külön rakom bele mint régen, valami hiányosságot jelez, de nem frissíti. Lehet, hogy nem a CO-t hanem az OA játékot kellen kijelölnöm a play withsix-nél? -
MiG man #29706 Elvileg csak valamelyik moddal engedi telepíteni a CBA-t. Vagy másképp is tudom play with-el? -
MiG man #29705 A Play with six van nekem is installva. Megpróbálom újra telepíteni a Play-t, hátha megoldja a problémát... -
CBA-t is feltette a six updater?
Ez a hiba akkor szokott előfordulni hogyha hiányzik.
Nézd meg a játék főkönyvtárában, hogy ott van e a @CBA és hogy biztosan indítva van e? -
http://play.withsix.com/ -
Szia. Sajnos a hibád okát nem tudom, de Sickboy már továbbfejlesztette a sixupdater-t ami most már , lehet érdemes volna azzal kipróbálni a modok szinkronizálását. -
MiG man #29701 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Újra pakoltam az arma-t és sixupdaterrel rendelném hozzá a CO-hoz az ACE, CBA és társai modokat. Ez meg is történik, de mikor a játékba belépve engedélyezem ezeket, újraindulásnál egy hibaüzenetet kapok: Include file x\cba\addons\main\script_macros_common.hpp not found. Tud valaki segíteni, hogy mit csinálok rosszul? Korábban működtek, bár akkor még nem sixupdaterrel tettem bele ezeket, csak azzal frissítettem. -
Gárdonyi Géza írta a következőt: "beszélgetésből olykor harc keletkezik. Némely ember türelmetlen az olyan iránt, akinek nem az a véleménye, ami az övé. Haragszik kiabál.
Az ilyen embernek ezt felelem:
-Kérem, ne haragudjon, hogy az én véleményem más. Én se haragszom, hogy az öné más. Beszéljünk másegyébről."
Szóval beszéljünk másegyébről
-
JanáJ #29699 85938-ra futottunk neki mennyire kurva jó lenne ha jobb lenne az arma. Ellenben a dayz kapcsán azt veszem észre a csak e miatt a mod miatt megvett új arma usereknél, hogy még ez is sok nekik. Szóval megértem a bis-t, hogy nem is erőlteti. Ha BF szintű graf élményt tolna egy comodore 64-en szvsz akkor se játszanának a BF helyett ezzel. :-) -
Solt #29698 Semmilyen formátumban nem látom értelmét ezt tovább ragozni.
.png)
:D