35066
  • Hogthar
    Feltételezem, hogy nem.
    Úgy tudom a Lite nem engedélyezi a módok használatát, ellenben ez módként funkcionál.
    Viszont ezt biztosra nem merném állítani, esetleg próbáld meg, nem kell hozzá gigákat letölteni, csak az aktuális konvertálni kívánt verziót feltelepíteni a gépedre és megadni forrásként.
  • repvez
    Az A2 lite-al is müködik ez az A2es missiok átkonvertálása?
  • balazsgigi
    Vannak szerverek,ahol nagyon belaggolok.
    Van amikor be akarok lépni egy szerverre,kilép a játék.
    A single egész jól elmegy high-on is,viszont multiba már visszavettem low-ra.Persze szűrők kikapcsolva.

marja : Köszi,ment privi!
  • marja
    Írjál egy elérhetőséget, és küldök!
  • Hogthar
    Nincs, az egész felhőrendszert lecserélték Arma 3 asra, nincs benne semmi textúra, vagyis csak egyszínű kék ugyebár, minden felhő model.

Még ami jó ebben a verzióban, hogy mindent konvertál.
    Korábbi verziónál az egységek kifagytak, viszont ennél a verziónál minden egységet lecserél a jelenlegiekre, így az A2 es küldetések játszhatóak A3 alatt.
  • tutituti
    Nincs már felhő textúra hiba?
    régebben a dinamikus felhőt ki kellett kapcsolni
  • Hogthar
    Ezzel már most megtudod nézni, milyen Chernarus arma 3 alatt.
    Számomra nagyon erős lett a fény, de az új felhővel nagyon ott van
  • DancZer
    Most, hogy megy?
  • balazsgigi
    Igen tudom.De ha úgy megy a multi a gépemen,mint most,akkor nem veszem meg.
  • DancZer
    Lite-ban viszont nem lesz multi, ha hosszútávon szeretnél játszani akkor érdemes megvenni.

Dev-es verzióban új ködöt csináltak.

Régi köd:

Új köd:

Régi köd:

Új köd:
  • V43 1105
  • balazsgigi
    Valakinek meghívója?
    Már csak a frissítések végett,mert nem igazán fut jól a(warez) multi.
  • Scottt
    :D
  • DancZer
    Sztem felesleges. Nem mindenkit érdekel a dev. build, akit meg igen az megtalálja a change log-ot itt.
  • Solt
    No még ide is...
  • repvez
    ilyenkor a lite is frissül? Ha igen akkor manuális vagy automatikusan lejön?
  • Solt
    Mehetnének fejlécbe az ilyen frissítési linkek, így látná az ember, hogy miket mókolnak! :)
  • DancZer
    A mai dev-es build elég sok animáció javítást adott és hamarosan újra frissítik az alapértelmezett build-et is. :)
  • Scottt
    Elég pöpec lesz ACE3-mal visszatérni Chernarusra
  • tutituti
    most esett le csak hogy imguró van.De képcsokor úgyhogy remélem meglehet nyitni,de topban benne van reddit arma részen.
  • tutituti
    Arma 3 Chernarus
    Azért leesett az állam, na.
    http://imgur.com/a/JDM2i
  • zmok
    Nagyon jó!

Mondjuk van benne 1-2 dolog, amit nem értek, de azt majd "kiguglizom".
  • DancZer
    Mod a játékhoz.

Az ugrás animáció, amit régebben linkeltem, pedig nincs benne az alap játékban(legalábbis nekem nem sikerült előidéznem). Futás közben is megáll és lép egyet.

A szerkesztőben van egy csomó új modul ami eddig nem volt. Sokat segítenek a pályaszerkesztésben.
  • oneal1
    ez nagyon komoly!:):)

ez valami kiegészítő vagy ez van alapból is?
  • MiG man #29713
    A tűzfalas hisztire mi lehet megoldás?
  • MiG man #29712
    Ezt is tettem, most épp műxik. Nem értem ezt Play withSix-et... ez nélkül is kéne tennie a dolgát. Ja és a Six-et is újra installáltam.
  • fkubi
    Alakul, meg a palackvaltast kene megoldani sima levegorol trimixre es vissza :)
  • DancZer
    Aki egy kicsit komolyabban szeretne búvárkodni Arma 3-ban:
  • Hogthar
    Külön töltsd le a CBA-t armaholicról úgy valószínűleg működni fog
  • MiG man #29708
    A play-en a jobb alsó sarokban valami gondja van a tűzfallal is, pedig külön kijelöltem és átengedtem mindhárom összetevőjét a pws-nek...
  • MiG man #29707
    A @CBA-t nem telepíti bele, hiába jelölöm ki neki. Ezt nem értem. Ha pedig külön rakom bele mint régen, valami hiányosságot jelez, de nem frissíti. Lehet, hogy nem a CO-t hanem az OA játékot kellen kijelölnöm a play withsix-nél?
  • MiG man #29706
    Elvileg csak valamelyik moddal engedi telepíteni a CBA-t. Vagy másképp is tudom play with-el?
  • MiG man #29705
    A Play with six van nekem is installva. Megpróbálom újra telepíteni a Play-t, hátha megoldja a problémát...
  • Hogthar
    CBA-t is feltette a six updater?
    Ez a hiba akkor szokott előfordulni hogyha hiányzik.
    Nézd meg a játék főkönyvtárában, hogy ott van e a @CBA és hogy biztosan indítva van e?
  • DancZer
    http://play.withsix.com/
  • DancZer
    Szia. Sajnos a hibád okát nem tudom, de Sickboy már továbbfejlesztette a sixupdater-t ami most már , lehet érdemes volna azzal kipróbálni a modok szinkronizálását.
  • MiG man #29701
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni. Újra pakoltam az arma-t és sixupdaterrel rendelném hozzá a CO-hoz az ACE, CBA és társai modokat. Ez meg is történik, de mikor a játékba belépve engedélyezem ezeket, újraindulásnál egy hibaüzenetet kapok: Include file x\cba\addons\main\script_macros_common.hpp not found. Tud valaki segíteni, hogy mit csinálok rosszul? Korábban működtek, bár akkor még nem sixupdaterrel tettem bele ezeket, csak azzal frissítettem.
  • Hogthar
    Gárdonyi Géza írta a következőt: "beszélgetésből olykor harc keletkezik. Némely ember türelmetlen az olyan iránt, akinek nem az a véleménye, ami az övé. Haragszik kiabál.
    Az ilyen embernek ezt felelem:
    -Kérem, ne haragudjon, hogy az én véleményem más. Én se haragszom, hogy az öné más. Beszéljünk másegyébről."
    Szóval beszéljünk másegyébről
  • JanáJ
    85938-ra futottunk neki mennyire kurva jó lenne ha jobb lenne az arma. Ellenben a dayz kapcsán azt veszem észre a csak e miatt a mod miatt megvett új arma usereknél, hogy még ez is sok nekik. Szóval megértem a bis-t, hogy nem is erőlteti. Ha BF szintű graf élményt tolna egy comodore 64-en szvsz akkor se játszanának a BF helyett ezzel. :-)
  • Solt
    Semmilyen formátumban nem látom értelmét ezt tovább ragozni.