35066
  • tpM
    Nekem van egy alig használt óvszerem, kéri valaki?
  • Solt
    Az ördög a részletekben rejtőzik! :D
  • Hogthar
    Na most lefordultam a székről
  • Solt
    De ez alig használt!
  • Hogthar
    Nem akarlak lelombozni, és remélem nem is sértelek ezzel, de az arma 2- őt jelenleg 1500 ért kínálják több helyen is.
    Előfordulhat, hogy az kiegészítőjére gondolsz de az is újonnan 3000.
    Szerintem teljes áron nem fogod tudni eladni, főleg úgy hogy a 3. részének már megjelent az alfa verziója
  • xmacx
    Eladó eredeti magyar ArmA II, alig használt, Bp-en.
    ára: 3.000 Ft

érdeklődni mailben

üdv:
    xmacx
  • Feró Flex
    Világos minden,köszönöm szépen!
  • tutituti
    Ezért én is hatalmas köszönetet mondok.Szenvedtem a dayz-vel és a Hell on the pacific-kel de a costum mod valahogy nem jutott eszembe!
  • Hogthar
    Six updaterest nem ismerem, szóval úgy írom le ahogy én csináltam.

Innen töltsd le a AllInArma_2013_04_23_v7.7z ( vagyis a legutolsó verziót) és a Launch All in Arma.bat ot.

AllInArma_2013_04_23_v7.7z tartalmát(ami egy @AllInArma mappa) másold ki az arma 3 főkönyvtárába.

A Launch All in Arma.bat bárhová másolhatod, de olyan helyen legyen ahol mindig könnyedén megtalálod. Nyisd meg szerkesztővel.
    set ARMA3_PATH=
    set ARMA2_PATH=
    set ARMA2OA_PATH=
    set TKOH_PATH=

ezeknél a részeknél meg kell adnod a hová telepítetted fel a játékaid.
    például:
    set ARMA3_PATH=C:\games\ARMA 3
    set ARMA2_PATH=C:\games\Arma 2
    set ARMA2OA_PATH=C:\games\Arma 2
    set TKOH_PATH=C:\games\Take On Helicopters

Ha akarsz arma 2 es módot használni azt át kell másolnod a az arma 3 főkönyvtárában és megadni a set CUSTOM_MODS= után a nevét pl így néz ki nálam:
    set CUSTOM_MODS=@DM-Ligths;@CBA_A3;@a2mods

ezek után elmented és elindítod a Launch All in Arma.batot
    remélem érthetően írtam le
  • Feró Flex
    Az ArmA2-höz is jó lenne ha leírnád mert nekem kínai

Köszi Hog előre is!
  • Hogthar
    Nagy macerával, de a Iron Front is megy arma 3 alatt.
    Ha van rá érdeklődés csinálok majd neki egy leírást.
  • Hogthar
    Ha alap beállításokon játszol, egér görgővel kitudod választani a bombát, vagy kitudod választani a bombát azzal a gombbal amelyikkel tudod váltani a pötyögtető lövést sorozat lövésre, és végül simán nyomsz egy tüzelés gombot, egyből leteszi.
    Ezek után vagy távol mész és görgő menüből felrobbantod, vagy odamész a bombához és szintén görgő menüből beidőzíted.
    ui.: Ha Ace 2 módjával játszol máshogy néz ki a folyamat.
  • Solt
    :DD
  • Anonymusx
    Az Arma 2 kampányban már az elején elakadtam, fel kell robbantani eg kommunikációs valamit, van egy rádiós bombám, amit nem tudom hogy hogy kell használni, pedig az összes gombot végigpróbáltam, valaki tudna segíteni?

Egy gameplay videót láttam, amiben a bombát tudta időzíteni, de nem tudom hogy hogy..
  • tpM
    Röhögj csak... te az intelligenciahányadosoddal vagy így. :P :D
  • Solt
    :DDD Add össze, úgy meglesz... :D
  • tpM
    Nem Töki, nekem sosem volt még 60 FPS-em... :'D
  • Solt
    Lemaradt a "lényeg": Hasonlókat tapasztalt még valaki?
  • beci43
    Köszi,sikerült.
  • Solt
    Végig vittem a búváros küldetést, közben teszteltem kicsit. Grafika gyári high beállítás, így megvolt szinte végig a stabil 60 fps, csak a víz alatt esett lejjebb olyan 50 környékére.

Előfordult olyan, hogy pár pillanatra leesett az fps olyan 30 környékére, majd szinte azonnal visszaállt 60-ra. Gondolom ez a vsync miatt, viszont ott ahol ez előfordult, egy Alt + Tab után már nem... ezt nem igazán értem.

A hangokkal is van gond... ha pont a hátam mögött volt a helikopter, akkor teljesen elhallgatott. No meg egyszer átteleportáltam egy fal másik oldalára... :)
  • Hogthar
    Sajnos a Toh fizika nem működik egyenlőre, csak a szigeteket kapod meg és a sok helit.

Beci43: Arma 3 alá.
  • beci43
    Egy kérdés.A mod fájlt hová kell tenni?ArmA III vagy II alá?
  • mlacix
    AiA letölthető és indítható PlayWithSix-el is.
  • Hogthar
    Itt lehet letölteni:
    link
    A Launch All in Arma.bat is kell hozzá, ezzel tudod meghatározni hová vannak feltelepítve az armáid, ha megnyitod ezt a bat fájlt szerkesztővel.
  • Hogthar
    Ez egy modifikáció arma 3 alá mellyel az arma 2 es egységeket, szigeteket és küldetéseket tudod játszani arma 3 alatt.
    Ráadásul jól csinálták meg, nem kell 30 gigát leszedned, csak meg kell adnod forrásként hova van feltelepítve az armed assault, arma 2, arma 2 OA és a TOH. (nem okoz gondot ha valamelyik verzióval nem rendelkezel)
    A szükséges fájlokat megnyitja magának.
    Itt található a leírása angolul.
  • alma2
    Picit pontosabban mi ez az "Alinarma" A google csak azt mondta, hulye vagyok :)
  • Solt
    Köszönöm!
  • mlacix
    Solt: A régi szerverről átmentünk egy másikra, és a régi adatbázisokat és weboldalakat direkt nem hoztuk át. A wiki tartalmának nagyját lementettem, és nemsokára lesz arma3.hu wiki oldal is, ahova ezek fel lesznek töltve. Majd írunk ide ha megvagyunk vele.
  • Solt
  • beci43
    Köszi a segítséget!
  • alma2
    Ebben a modban van ra valami opcio, hogy bekapcsold a TOH-os heli fizikat?
    Ahh utana is olvasok gyorsan.
  • Solt
    Az a lényeg, hogy figyelj a felszerelések összsúlyára! Ha ilyen hamar kifullad, akkor valószínűleg rajtad van vagy 50+ kiló...
  • beci43
    Nem warez.Eredeti minden szoftverem.
  • Solt
    Ezzel mi lett Urak? :((
  • Solt
    Javelin, M240, M107? :)
  • tutituti
    teljes menetfelszerelésben,tele cuccal nem tud olyan sokat futni.Egyszerűen elfárad a katonád.
    Olvasnivaló:
    http://wiki.ace-mod.net/wagn/Feature
  • Fehercsoki
    Warez?
  • beci43
    Kis segítséget kérnék.Felraktam ArmA II-höz az A.C.E.-t.Az a gondom,hogy mindegy milyen küldetésben,vagy kampányban,ha megyek 10 métert a karakterrel,elkezd hevesen dobogni a szíve,majd elesik,ájulás környékezi.Kis idő múlva ha felállok,megint teszek 8-10 lépést,ugyanez.Mi lehet a gond,mert így játszhatatlan?!
  • Hogthar
    Kicsi az új sziget és kevés az egység, alfa megjelenése óta játszom folyamatosan, így már unalmas kicsit.
    Arma 2 + OA + Toh ban jóval több egység van, nagyobb szigetek, és rengeteg kampány készült hozzájuk.
  • macleody
    Van itt küldetés.