35066
  • Anonymusx
    A manhattan küldiben a fegyvercsempészt (Weapon smugglers) merre lehet megtalálni?
  • Hogthar
    Így jelzi ha valaki megsérült.
    Az aktuálisan nyögdécselőre küld rá a medikust, szanitécet, a papot, vagy a gyógyító varázslatokkal is rendelkező sámánt
  • Anonymusx
    Az Arma 2-ben mik ezek a nyögések? Kb fél percenként én, vagy valamelyik emberem sóhajt, nyögdécsel. Elég idegesítő..
  • Hogthar
    Elkezdtem ACE 2 teszteket, sajnos nagyon hamar úgy dönt hogy kifagy, még úgy is ha sima egységet raksz le, úgyhogy sajnos ACE örömeit arma 3 alatt nem fogjuk élvezni, csak ACE 3 esetében.
  • tpM
    ACE is egy agyon scriptelt valami, akkor az hogyan működhet vele?
  • Hogthar
    De még így is frissebb a verziója mint az arma 2 nek.
  • Scottt
    Azért mert a torrentesek nagyrésze 0.5ös,és talán a legfrisebb crack is a 0.52-eshez van,és az aktuális verziószám meg 0.55 :D
  • Hogthar
    Hát az agyon scriptelt küldetések is jól mennek egy-két kivétellel észrevételem szerint.

Miért nem töltöd le torrentről ideiglenesen?
  • Scottt
    Elvileg a kevésbé scriptelt küldetések mennek az AllInArmával, én meg elfelejtettem, hogy a Lite-vel nem mennek a modok, úgyhogy sztornó.
  • Feró Flex
    Nem próbáltam.
  • Hogthar
    CWR2 nem működik AiA-val?
  • Hogthar
    nálam pont ugyan azt produkálta, mint A2 nél, talán néhol alacsonyabb volt de nekem nem tűnt fel.

Eddig ACE 2 őt próbáltam ki egyszer kíváncsiságból, működött. Mivel eddig se használtam kampányokhoz így hanyagoltam, szóval lehet lesznek vele gondok, majd csinálok vele pár tesztet.
    A többi mód közül az invasion 44 mód volt csak meg, de letöröltem IF megjelenését követően.
  • Feró Flex
    Maradok az A2-nél szépen.A CWR2 eszméletlen jó,most játszom a Cwr 1985 kampival és nagyon ott van a szeren!
  • Scottt
    Ez az AllInArma cucc mennyire hoz jó FPS-t a régebbi pályákon?

Illetve mennyire kompatibilis a következő modokkal?
    -ACE2
    -Invasion 44
    -Hell in Pacific
    -CWR2
    -Unsung 2.5?
  • Gascan #29883
    amikor valakit eltal egy lovedek nem lenne rossz ha adna valami hangot .. sokszor eltalanak es ha nem sotetul el a kep eszre sem veszem :)
  • Feró Flex
  • Hogthar
    AllinArma
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1116602507&no=29833]#29833[/URL]
    Telepítési útmutató:
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1116602507&no=29849]#29849[/URL]
  • Gascan #29880
    mi az az AiA?
  • Feró Flex
    Köszi Hog akkor nekilátok a gépészkedésnek.
  • Hogthar
    Igen.
    Jobb a fizika, jobban az animációk, szebb a fény és ezektől valahogy élet telibb az egész.
    Csak egykét küldetés nem működik sajnos jól, például a harvest rednél 2. küldetés, a parancsnok kiadja hogy vedd ki a lézeres megjelölőt a heliből, ahogy kiveszed felrobban a gép a levegőben.
    De egy kis ügyeskedéssel megoldhatóak ezek a gondok.
    A Chesty puller kampány és a Falloutot próbáltam, ezek nálam jól működtek.
    Persze vannak benne kisebb bakik de nem okoznak igazán gondot.
    Ha letöltesz egy kampányt és valamiért nem működik jól egy küldetés pl rögtön felrobban a heli, tedd a következőt: nyomd a shiftet és mellé nyomd meg a num - gombot, ezek után írd be endmission.
    Ekkor átugorja azt a küldetést.
  • Feró Flex
    Szerintetek érdemes AiA-val játszani A2 kampányokat?

Eznem gyözött meg,nem nagyon látok érdemi különbséget A3 javára mármint a játékmenetben pld.okosabb Ai...Írjatok már léci valami tapasztalatot
    mert engem ez a görög sziget meg a fjúcsőr hadseregek nem érdekelnek
  • Hogthar
    Próbáltatok már elütni ellenségeket arma 3 ban?
    Elég mókás, szegény pára elösször felkenődik a motorháztetőre, majd elszáll 5 méterre.
    Amin még jót nevettem, egy olyan küldetésen ahol egy Lav 25 öst kellett kísérni. A csapat vezetőnk pont osztotta volna a parancsot, mikor berepült szegény a bokrosba az Apc finom simogatásától.
    Mivel nem ment neki durván, így túl élte, amin elsőre meglepődtem, mert úgy szált el mint egy rongybaba.
  • tpM
    Ó, akkor király lesz. :D
  • Hogthar
    Szerencsére AiA val lehet használni a régi CBA-t is :D
  • tpM
    Hát szerintem eleve halva született ötlet 2 hangot használni egy lövéshez, mert ugye a hangok száma korlátozva van, és ezzel szinte megfelezed a rendelkezésre álló "helyet".

Egyelőre ACSE nem fut A3 alatt, mert a CBA még nincs abban az állapotban, hogy rendesen kiszolgálja.

Szóval egyelőre csak 2-höz jön.
  • Hogthar
    Érezhető.
    Remélem AllinArmába is jól fog működni, mert pl a jsrs nem működik megfelelően, első nézetnél 2 hangot használ, a fegyvernek tényleges hangját és egy kattanás hangot. AiA ba a Kattanás hangja jóval hangosabb mint az alap A2 nél és a fegyver tényleges hangja elhalkul.
    Remélem ez a ti verziótoknál nem lesz jelen
  • tpM
    Július 6.-át tűztem ki határidőnek, ugyanis akkor lett megnyitva a topik tavaly előtt... 2 év bármiféle kiadás nélkül elég ciki lenne, szóval már iparkodom. :D

Csak hát nehéz... Alapjátékban hány hangot használ az AK széria? Kettőt? Van egy az 5.45-ösökhöz, meg egy a 7.62x39-hez, ugye?

Na, ACSE-ben ~50-et. :D

• Hogthar
    Jól hangzik :D
    Teaser? Mikorra várható a megjelenés?
  • Feró Flex
  • tpM
  • Solt
    Jellemző... :D
  • tpM
    Utolsó látogatás időpontja: 2012. 10. 17. 21:51
  • Hogthar
    Egyébként úgy tudom, hogy szegény m1c1 elvesztette a sg fórumos jelszavát.
    Ha tévednék Mlacix vagy DancZer kijavít
  • Solt
    Bejött! :D
  • Hogthar
    Nem teljesen, tegnap olvastam róla elösször, csak itt teszem a műveltet, mint a tigris kölyök ki játszadozik a karmaival.
  • Solt
    Alaptalan volt a félelmem, most már rájöttem... Mici ilyenkor hajat mos... :D

Óóó... micsoda műveltség kérem szépen... emelem kalapom! :)
  • Hogthar

Most gyakorlok egy kis Ataraxiát azt hiszem
  • Solt
    Féltem, hogy m1c1 beelőz... :D
  • tpM
    Tárgytalan. Solt egyből lecsapott rá priviben. Bocsi. :$
  • Hogthar
    Mennyiért?