35066
-
Solt #29937 :DD Köszi... -
Na ez számomra a legütősebb, köszönöm 
-
Nem néztem végig, 2 tökkelütött tesztoszterontól fűtött filmeken vergődő matraczselé alak nyomatja a sódert számomra elviselhetetlen formába. 

Inkább csak belelapozgattam a videóba.
Ha lemaradtál valamiről itt visszatudod nézni! -
Egy elég fontos feature-t meg sem említettem. Szerkesztőből fel lehet majd tolni Steam be a pályát, amit automatikusan leszinkronizál a legfrissebb verzióra mikor a pályát betölti. -
A két mesterlövész puska már benne van az Alfa Dev-es verziójába. Amiket tegnap mutattak azokat a béta előtt megkapjuk(egy részét). Nyilván a fícsöröket előbb, a tartalmakat később. Azt ígérték jövő hét folyamán már benne lesz pl. a 3D scope is a Dev-esben. Ha jól emlékszem azt is mondták, hogy E3 előtt még átrakják a Dev-es állapotot az alap ágra. E3 után pedig kb 3 héttel jön a béta, hogy pontosan mikor majd megmondják E3-on. Altis sziget majd csak a Béta után, a release előtt lesz elérhető. Azt mondták még bőven van mit csinálniuk, de brutális lesz. Percekig lehet repülni az egyik végétől a másikig. Na röviden ennyi. :) -
Üdv!
A developer verzió újdonságai mennyi idő múlva jelennek meg a sima alphában? Már nagyon kipróbálnám a két új mesterlövész fegyvert (is).
-
Solt #29931 Büszkék vagyunk rád! :))
Milyen volt a bemutató? A béta gyakorlatilag az lesz ahogy az alfa most áll? -
3D scopes 
Kicsit olyan érzésem van hogy meghoztam a forradalmat.

Persze abból indulok ki, hogy a BI előszeretettel szedi az ötleteket a community munkáiból és feltételezem így történt most is
-
Elég szinvonalas egy adás. 2 srác találomra bepakol valamit az editorba meg közbe sörözgetnek.
Nem tudom , hogy valami érdemlegeset hasznosat mond e közben,mert csak a képet nézem,de eddig nem olyan nagyon szervezettnek tünik a dolog -
Arma 3 Beta bemutató az E3 előtt -
Gascan #29927 nekem ez nagyon tetszik :) -
-
Nem fog eltérő hangokat használni, az alaphangon nem változtattam csak a visszhangra kevertem rá egy kevéskét.
Feltöltöm milyen lett :) -
http://www.arma3.com/buy
ALPHA LITE 18 JUNE 2013-ig -
tpM #29923 Hát, de az meg nem jó, ha nagyon eltérő hangot használ az az egy fegyver. Legalábbis szerintem. :) -
A hangod úgy jó ahogy van, a 2. és a 3. hangra rákeverek egykét visszhangot effektet de az alaphanghoz nem nyúlok hozzá
-
tpM #29921 Most nem érek rá, szóval hajrá. De az is egy jó megoldás, ha 4-5x ugyan ezt adod meg, csak más-más hangszínnel mondjuk 0.9-től 1.1-ig terjedő skálán. :) -
Mivel egy hangról van szó egy síkú egy idő után, csinálhatok belőle még 2-3 hangot?
Vagy esetleg megcsinálod?
-
Megnéztem játékban tényleg elég jó :D -
igen? 
egyébként nagyon ütős hang
-
tpM #29917 Dehát direkt olyan visszhanggal csináltam. Nem hallod? :D -
Köszönöm. 
Írlak is rá a készítő listára.
Nem gond ha rákeverem az A3-as visszhangokat? -
tpM #29915 Elküldtem priviben. -
igen 
A3 már szerencsére kihasználja
-
tpM #29913 Sztereóban kell, ugye? -
Arról van valami info, hogy ugye a hétvégén elkezdődik az E3 és bemutatják az A3 bétát is ezek után az alfa lithot még ugyan ugy lehet használni tovább? Lévén hogy csak offline játékra alkalmas.Vagy minden alfa álapotot letiltanak és márcsak a bétások játszhatnak? -
Megköszönném a segítséget 
Mivel az A3 hangok tetszenek, így gondoltam leszek olyan pofátlan és lenyúlom a visszhang effektet
-
tpM #29910 Nincs benne ütés, keménység. Csak egy ilyen fémes, puha zizegés. A visszhang része viszont jó, illeszkedik a többi A3 fegyver hangjához ebben. Ha gondolod, szívesen összedobok neked valami ütősebbet. -
Szükségem lenne egy kis negatív kritikára.
Arma 3 ban nincs m4 hang alapból így sajátot kellett kreálnom, de sajnálatos módon leszólták, így újra csináltam.
Mivel nem vagyok hangmérnök így kétségeim vannak.
Itt van az új:
Hogy tetszik? Ha nem, miért nem és mivel tudnám jobbá tenni? -
Solt #29908 Mély sóhaj... hogy ez a "mán dáááán" benyögés milyen szinten irritál, arra nem találok szavakat! Az a hang, az az artikuláció, az a kiejtés... sírni tudnék! :D -
Veszély módba vannak, vagy kiadtad parancsba, vagy azért mert tűzharcba keveredtetek. -
Anonymusx #29906 az mit jelent ha a karakterek jobb felső sarkánál egy piros kör van? -
Megjelent a Design mastery M4 arma 3 hoz -
Egy nagyobb Patch érkezett -
Elkészültem az m4 essel, amint megkapom a jelszót armaholicra töltöm is fel. itt vannak a képek:
1
2
3
4
5
6
7
8 -
Feró Flex #29902 Elképesztő:O))) -
Gascan #29901 oroszoknal azert van ilyen gyakran kamera a kocsiban, hogy a korrupcio ellen vedekezzenek ... utkozesnel igy konnyebb bizonyitani kinek van igaza :) -
precise #29900 3:27 - 3:55 nézzétek :)
-
Kellene egy kis segítség.
Befejeztem a M4 fegyveremnek a configjait, elkezdtem a teszteket és úgy tűnik ezen a héten kiadom.
Viszont lassú a netem és szeretnék egy prezentáló videót is róla, ezt sajnos már nem tudnám feltölteni.
Miután kiadom valaki nem csinálná ezt meg nekem?
A fegyvert kellene bemutatni, a hangját az animációt és hogy csatolhatóak rá az alkatrészek, hol található a doboz stb stb...
nagyon hálás lennék érte
-
Anonymusx #29898 hát ez nem jött össze, a Chedaki leader se volt meg, még jó hogy van következő pálya kód m:)
.png)