35066
-
Gascan #30017 a helyzet komolyan szornyu :) .. ha csak 30-45 percem van jatszani nem is erdemes leulni a multi ele... ha tobb idom van meg ugy szoktam hogy fogok egy konyvet aztan olasok amig megjon a heli, feluton lezuhan.. ujraspawn, megjon a masik heli aztan igy 20-25 perc utan el is jutok a terkepen oda ahova szeretnek
addig meg olvasgatok :D -
tpM #30016 Ugyan, a BI nem igazén ért ilyenekhez. Se OFP-ben, se A1-ben, se 2-ben nem voltak normális küldetések, csak ilyen tessék-lássék akármik. -
Gascan #30015 azert k*rvara remelem hogy ha mar kiadjak a teljes jatekot lesz valami ertelmes multi misszio mert amik vannak azok nagyon benak..
30 percet kell varni egy helikopterre a pilota meg oda megy ahova akar.. miert nem lehet olyan multi missziot csinalni amiben automatikusan ott vannak a spawn pointok az celhoz kozel... miert kell mindig a terkep masik felere rakni
ilyen formaban ez igy csak idopocsekolas -
precise #30014 és mi van a bétában ami nincs az alphaban? -
Solt #30013 Települ magától. -
be kell írni, hozzá azt a beta acces code-t?
vagy települ magától, ha a dev van beállítva? -
Solt #30011 Development build... steam -> arma3 -> tulajdonságok -> béta fül -
precise #30010 mi az hogy dev? nekem akkor már elérhető vagy nem? Steamen vettem alphat az elsők között. -
beci43 #30009 Nálatok is kilépked a béta? -
Solt #30008 Dev. :) -
Gascan #30007 nem 25en jon? -
Solt #30006 Kint van a béta! :) -
tpM #30005 Hát ez eléggé béna... -
precise #30004 ArmA Tactics Mobilra
-
Ha valakinek kell Lite meghívó szóljon, van 3db! -
tpM #30002 aaahhhh nem is figyeltem :'( -
Solt #30001 Óóó micsoda ték! :)) -
tpM #30000 Igen ez így van, mert sok számítást a szerver végez a te géped helyett. -
Solt #29999 Úgy tudom, hogy a szerver terhelésétől is függ, hogy milyen fps értékeket kapsz... ha nem túl acélos a szerver és sokan vannak rajta akkor az okozhat ilyen alacsony értékeket. Szerintem...
-
Gascan #29998 miert gondolod? -
Dehogy, ez egy Iron Sky feldolgozás lesz, amikor átértek a hold sötét oldalára szembesültök majd az ott rejtőzködő nácikkal 
-
tpM #29996 De van lélek, csak még nem lőtték le a poént. Az első pálya fog arról szólni, hogy homokbuckákat kerülgetsz. Aztán jönnek a kis zöld lények...
Már csináljuk is a Martian Combat Environment-et. :D -
Gascan #29995 tuzharcban es varosi kornyezetre gondolok... a Marson ahol egy lelek sincs nyugodtan tulporog 60 FPS fole is akar :) -
Solt #29994 Szerintem ez a szerveren múlik... -
Gascan #29993 mennyire normalis az hogy Arma3 multiban 17-18 FPSem van? a legalacsonyabb grafika se valtoztat sokat, szoval ez CPU limit..
tudom hogy nem a legjobb a CPUm de azert 17 FPStol tobbet is tudnia kene, nem? -
A jó oldala, hogy optimalizáltabb lesz, kevesebb objektum és az ai se lő át a füvön és a fákon
-
Gascan #29991 ugyan azt szinezik jobbra-ballra operation flashopint ota :) -
Mit ki nem találnak ezek a Cseh srácok, Take On Mars 
-
Solt #29989 :DDDD
Infót köszi... -
igen köszi találtam oldalt ahol lehet igényelni kulcsot :) -
-
Lite-ot te is ki tudod próbálni.
Solt: A bétát mutatták. -
beci43 #29985 40 illetve 70 euro.De ezekhez már extra tartalom jár,az alapjáték jár az alphához,hiszen már "megvettük" a játékot.Aztán ki tudja mit talál ki a BIS. -
köszi skacok a válaszokat! :)
aki megvette megírná hogy fut neki single és multiban a játék? -
Ja és ha jól emlékszem a végleges verzió 45 euro lesz. -
Az alpha 25 euro, lehet multizni, modolni, missionöket csinálni a szerkesztőben. Ha megveszed később megkapod a betát, majd a teljes játékot. Jár hozzá 3 lite kód, amit el lehet ajándékozni. A lite verzióban nincs multi és editor. -
S az alpha ( amiben van multi is pl) az most még joval olcsobb mint majd a boltokban? Ill. Azert kerdeztem hogy lesz e ingyenesen kiprobalhato verzioja mert nem tudom hogy futna a gepen (foleg az elozo reszeket tekintetbe veve -
Ha megveszed multizhatsz és a teljes játékot(és addig minden alfát/bétát) is megkapod. -
Van az alphának több része is, azaz verziója, a fapados nem tud multit a többi igen.
-
szevasztok.ha az alpha-t megveszed multizhatsz is ugye?
nem lesz lehetőség bétában hogy kipróbálhassuk a játékot? akár single/multi ?! thx
.png)