35066
  • Gascan #30017
    a helyzet komolyan szornyu :) .. ha csak 30-45 percem van jatszani nem is erdemes leulni a multi ele... ha tobb idom van meg ugy szoktam hogy fogok egy konyvet aztan olasok amig megjon a heli, feluton lezuhan.. ujraspawn, megjon a masik heli aztan igy 20-25 perc utan el is jutok a terkepen oda ahova szeretnek

addig meg olvasgatok :D
  • tpM
    Ugyan, a BI nem igazén ért ilyenekhez. Se OFP-ben, se A1-ben, se 2-ben nem voltak normális küldetések, csak ilyen tessék-lássék akármik.
  • Gascan #30015
    azert k*rvara remelem hogy ha mar kiadjak a teljes jatekot lesz valami ertelmes multi misszio mert amik vannak azok nagyon benak..

30 percet kell varni egy helikopterre a pilota meg oda megy ahova akar.. miert nem lehet olyan multi missziot csinalni amiben automatikusan ott vannak a spawn pointok az celhoz kozel... miert kell mindig a terkep masik felere rakni

ilyen formaban ez igy csak idopocsekolas
  • precise
    és mi van a bétában ami nincs az alphaban?
  • Solt
    Települ magától.
  • oneal1
    be kell írni, hozzá azt a beta acces code-t?

vagy települ magától, ha a dev van beállítva?
  • Solt
    Development build... steam -> arma3 -> tulajdonságok -> béta fül
  • precise
    mi az hogy dev? nekem akkor már elérhető vagy nem? Steamen vettem alphat az elsők között.
  • beci43
    Nálatok is kilépked a béta?
  • Solt
    Dev. :)
  • Gascan #30007
    nem 25en jon?
  • Solt
    Kint van a béta! :)
  • tpM
    Hát ez eléggé béna...
  • precise
    ArmA Tactics Mobilra

• Hecker007
    Ha valakinek kell Lite meghívó szóljon, van 3db!
  • tpM
    aaahhhh nem is figyeltem :'(
  • Solt
    Óóó micsoda ték! :))
  • tpM
    Igen ez így van, mert sok számítást a szerver végez a te géped helyett.
  • Solt
    Úgy tudom, hogy a szerver terhelésétől is függ, hogy milyen fps értékeket kapsz... ha nem túl acélos a szerver és sokan vannak rajta akkor az okozhat ilyen alacsony értékeket. Szerintem...

• Gascan #29998
    miert gondolod?
  • Hogthar
    Dehogy, ez egy Iron Sky feldolgozás lesz, amikor átértek a hold sötét oldalára szembesültök majd az ott rejtőzködő nácikkal
  • tpM
    De van lélek, csak még nem lőtték le a poént. Az első pálya fog arról szólni, hogy homokbuckákat kerülgetsz. Aztán jönnek a kis zöld lények...

Már csináljuk is a Martian Combat Environment-et. :D
  • Gascan #29995
    tuzharcban es varosi kornyezetre gondolok... a Marson ahol egy lelek sincs nyugodtan tulporog 60 FPS fole is akar :)
  • Solt
    Szerintem ez a szerveren múlik...
  • Gascan #29993
    mennyire normalis az hogy Arma3 multiban 17-18 FPSem van? a legalacsonyabb grafika se valtoztat sokat, szoval ez CPU limit..

tudom hogy nem a legjobb a CPUm de azert 17 FPStol tobbet is tudnia kene, nem?
  • Hogthar
    A jó oldala, hogy optimalizáltabb lesz, kevesebb objektum és az ai se lő át a füvön és a fákon
  • Gascan #29991
    ugyan azt szinezik jobbra-ballra operation flashopint ota :)
  • Hogthar
    Mit ki nem találnak ezek a Cseh srácok, Take On Mars
  • Solt
    :DDDD

Infót köszi...
  • skatebab
    igen köszi találtam oldalt ahol lehet igényelni kulcsot :)
  • DancZer
  • DancZer
    Lite-ot te is ki tudod próbálni.

Solt: A bétát mutatták.
  • beci43
    40 illetve 70 euro.De ezekhez már extra tartalom jár,az alapjáték jár az alphához,hiszen már "megvettük" a játékot.Aztán ki tudja mit talál ki a BIS.
  • skatebab
    köszi skacok a válaszokat! :)
    aki megvette megírná hogy fut neki single és multiban a játék?
  • macleody
    Ja és ha jól emlékszem a végleges verzió 45 euro lesz.
  • macleody
    Az alpha 25 euro, lehet multizni, modolni, missionöket csinálni a szerkesztőben. Ha megveszed később megkapod a betát, majd a teljes játékot. Jár hozzá 3 lite kód, amit el lehet ajándékozni. A lite verzióban nincs multi és editor.
  • skatebab
    S az alpha ( amiben van multi is pl) az most még joval olcsobb mint majd a boltokban? Ill. Azert kerdeztem hogy lesz e ingyenesen kiprobalhato verzioja mert nem tudom hogy futna a gepen (foleg az elozo reszeket tekintetbe veve
  • Fehercsoki
    Ha megveszed multizhatsz és a teljes játékot(és addig minden alfát/bétát) is megkapod.
  • V43 1105
    Van az alphának több része is, azaz verziója, a fapados nem tud multit a többi igen.
  • skatebab
    szevasztok.ha az alpha-t megveszed multizhatsz is ugye?
    nem lesz lehetőség bétában hogy kipróbálhassuk a játékot? akár single/multi ?! thx