35066
  • Scottt
    Úgyis szar lesz az általunk csináltakhoz képest, minek pocsékolják rá az időt meg az erőforrást? Dolgozzanak csak inkább a többi bugon,csiszolásra váró dolgokon..Én nem sajnálom
  • tpM
    Az a helyzet, hogy ugyanaz a fickó van megbízva a kampánnyal, aki az 1-hez illetve 2-höz is csinálta, szóval én annyira nem sajnálom, csak hát így olyan fura...
  • Gascan #30055
    miota eloszor bejelentettek a jatekot azota a kampanyt annyit valtoztatgatjak hogy csodalkoznek is ha valaha is belekerulne :)
  • Solt
    Ha valami értelmes dinamikus kampány lesz, akkor üsse kavics... de, ha csak az a maszat ami eddig, akkor később is a hajukra kenhetik! :D
  • tpM
    Nem, itt patchekről van inkább szó.
  • Fox44
    Az. Főleg, ha darabokért pénzt kérnének majd érte.
  • tpM
    Azt beszélik, az A3 kezdetleges kiadásában (tehát nem a bétában, hanem a "full" verziában) nem lesz kampány, hanem csak később kerül bele, darabonként, mert most a játék más aspektusaira koncentrálnak.

Ez azért mókás, nem?
  • macleody
    Röhej hogy felmentek a memória árak. Még 13ezerért vettem április környékén, most meg 20 rugó.
  • Solt
    Elnéztem... de van ott 2x4GB-s is... :)
  • macleody
    Ez 1db 8Gb-os memó, nem KIT.
  • Solt
    Nincs mit... ;)
  • Gascan #30046
    megneztem h mennyiert lehet most olyan memoriat kapni amit el szeretnek adni hogy kb megtudjam mennyit er :)

amugy koszi a segitseget
  • Solt
    Nézz körül PH-n, hogy mi a reális értéke... felmentek a memória árak. ( Én a 16GB-t vettem anno annyiért, mint amennyi most a 8GB )

Egyébként meg, én inkább EZT választanám. Persze, ha ragaszkodsz a Geil-hez, akkor van az is, ráadásul olcsóbban mint amit linkeltél...
  • Gascan #30044
    itt 24e forint az uj

http://www.zonacomputers.hu/webaruhaz/shop.product_details/263-ddr3-ram/flypage.tpl/15153-geil-ddr3-kit-2x4096mb-1600mhz-black-dragon-gb38gb1600c9dc-cl9-desktop-ram/
  • Gascan #30043
    valamiert en is igy gondolom.. csak akkor a masik kerdes h mennyiert lehetne eladni a jelenlegi memoriamat ... 5-6e forint, talan meg 2 ev gari is van ra (3 eves a ram, es 5 ev gyari garancia)
  • Solt
    Én a helyedben egyforma típust vennék! Nem véletlenül árulják kit-ben a memoriàkat! Én már jártam úgy, egyforma márka, típus, és mégsem mentek együtt...

Add el a mostanit, és vegyél egy 2x4 GB-s kitet...
  • Fehercsoki
    Természetesen nem feltétlenül fontos(ez a 2x2gb már úgyis dual channelbe megy, ezeknek mind1 mi kerül mellé), a lényeg csak annyi, hogy ha most mondjuk ddr3 memóriád van akkor csak olyat rakhatsz bele.
  • Gascan #30040
    szerintetek ha memoriat szeretnek venni meg a gepbe (+4gb-ot) feltetlenul fontos hogy ugyan olyan tipus legyen mint ami mar van? 2x2gb ddr3 1600mhz geil dragon van benne most de ahol jelenleg lakom ott ilyet nem kapni
  • DancZer
    Teljesen jó, nekünk van egy a cégnél és elég sokat szórakoztunk vele. Tud több kezet is a leap valamint meg tud különböztetni egy pálcát és egy kezet. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle. :)
  • tpM
  • Susarc
    nah valami speckó kulcsot kaptam,mert van egy fül,hogy activate item/key és oda beírtam és bingó működött és már szedte is lefele:P
  • Gascan #30036
    elofordulhat hogy arulnak steames kulcsot, de az direkt olyan... de altalanossagban amit nem steamen veszel azt ott nem tudod hasznalni
  • Susarc
    na most ezt azért nem értem,mert Dominic Fladera/ Bohemia / ma írta,hogy steamen aktiváljam a tőle kapott DLC kulcsaimat install előtt:D irtam is neki "and how my friend"?:P:)
  • Gascan #30034
    steamen csak akkor tudod ha ott vetted a kulcsot ... ha nem akkor mikor instalalod a dlct el fogja kerni a kodot
  • Susarc
    sry:P

"ha van CD kulcsom a PAF,BAF-hoz azt hogyan instalállom fel steamen keresztül?:P vagy nem steamen keresztül:P " köszi
  • tpM
    Szociális fóbia.

Hát, nem undor, de nem igazán bírom a tömeget.
  • Hogthar
    Szocfób? nem ismerem ezt a szót, társaság undor akar lenni?
  • tpM
    Engem szocfób lévén nem igazán érint a jóidő, legfeljebb annyiban, hogy néha elmegyek sétálni vagy biciklizni. Egyszerűen csak alkotói válságban vagyok egy ideje.
  • Hogthar

Mondjuk most én se tudtam nagyon haladni a sajátommal, egyrészt a meleg miatt másrészt, hogy jobb idő van inkább más csinálok. Nagyon nehéz leülni szerkesztgetni.
  • tpM
    Nem. Baromira meg leszek elégedve azzal, ha nyáron sikerül kituszkolni végre. :D
  • Hogthar
    Sikerül tartani a kitűzött határidőt?
  • csanyigabor
    pvp, fegyver / felszerelés vásárlás, feladatok, ilyesmik
  • Gascan #30025
    mirol szol ez a wasteland?
  • csanyigabor
    Valaki nem akar csapatban wastelandozni (arma3), vagy vannak szervezett játékok ?
  • VikingPingvin
    Meghosszabbították 25-éig, de akkor sincs sok értelme.
  • Fehercsoki
    Nem kamu? Csak mert Lite kódok 18-áig éltek, szóval most egészen használhatatlanok.
  • Baker1
    Üdvözlet mindenkinek! A Bohemia Interactive-val közösen szeretnénk megválni 15 Arma Lite kódtól, továbbá a 15 jelentkező között kisorsolni 3 db Deluxe Editiont is! Nincs más dolgotok, mint dobni egy e-mailt a [email protected] címre, hogy igényt tartotok a kódra! Lelépni Übersoldatok!
  • Gascan #30020
    :D ... ez mar valami betegseg lehet .. lehet az a baj h ma nem ittem felest :)
  • Gascan #30019
    hat nekem nem az editor nem a legjobb befektetes :)

inkabb kifizetnem ha valami normalis misszio lenne... valaki csinalhatna valami igazan utoset es arulhatna penzert, mondjuk 3honap elofizetes 3 dolcsi .. de akkor normalis tamogatast is kapna meg minden..
  • Sith
    Srácok ott a mission editor, hajrá :)