35066
-
http://cdgalaxis.hu/PC/20833/arma-3.html
Mégis megjelenik dobozos változatban is? Nem steam exkluzívként lett beharangozva?! -
Én most kaptam a bal felső sarokba egy rohadt nagy PhysX->CPU feliratot. Nem lehet ezt valahogy eltüntetni?
Már próbáltam a driverből kikapcsolni a pisixet átraktam GPU-ra is, de semmi ugyanaz a felirat van ott folyamatosan, és elég zavaró játék közben. -
Kalash17 #30095 Oké köszi, feltelepítettem.Most tovább is enged, de megint kidob az alábbi hibaüzenettel:
"Error compiling pixel shader PSSpecularAlpha"
-
Nagyobb nem lehet, sőt még a teljes memória méretet se adhatod meg a ramdisknek mert ugye akkor a winnek meg a háttérben futó cuccoknak nem lenne szabad memória. -
Urak,a ramdisk lehet nagyobb mint a fizikai RAM mérete a számítógépben? Vagy egyáltalán, hogy van ez?
Nagy nyári unalmamban találtam rá erre a módszerre, de ez még nem tiszta minden. -
Gascan #30092 a legutobbi patch ota (nem dev-build) ha jobbal klikkelek akkor a grendair slotos fegyvernel a scope mindjart a rakozelitett allast hozza elo .. eddig csak a vallra emelte a puskat es atnezett a scopeon .. most azonnal ra is kozelit es nemtom hogy kell visszavenni
8:05-nel lehet latni amire szuksegem lenne :)
-
tpM #30091 Esetleg az UO.
Gascan:
A nagy része már át lett dobva, de azért még akad csiszolni való. :) -
VikingPingvin #30090 Sziasztok.
Tudtok nekem ajánlani egy realism unitot A3-hoz? Kicsit ki vagyok ábrándulva a sok wasteland és InvadeAnnex szerverből, szeretnék valami sokkal komolyabbat. Ideál a ShackTac de hát oda lehetetlen kb bekerülni, meg az időzóna is teljesen más. -
Gascan #30089 mi a helyzet most az ACE moddal Arma3 tekinteteben? -
-
Régi volt a szoftver, működik :D -
Solt #30086 Érdemes mindent naprakészen tartani a drivert is és a profilokat is. -
Engedélyezve van, ugyanúgy, mint a joy... köze lehet a trackIR szoftvernek hozzá? Lényegében nem friss verzió alatt működtetem jelenleg. -
Solt #30084 ITT -
Ömmmm hol kell engedélyezni? -
Solt #30082 Engedélyezted? -
Hali!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy trackIR 4-esem van, és nem sikerült az arma 3-ban használni, mint eszközt felismeri a controllerben, de mégsem működik. Valakinek valami okossága van rá? (a warthog joy-t szintén felismerte, és frankón működik.) -
Feró Flex #30080 Ott a pont!
-
tpM #30079 3:40-nél ahogy a lövedék épp, hogy "átesik"... 

-
Amíg ilyen az átütési rendszer addig ne is a kampánnyal foglalkozzanak.. -
nem tudom milyen cuccotok volt, hogy erre flesseltetek, de remélem nekem is hagytatok belőle :D -
tpM #30076 Jaja... Amúgy ha vízbe ugrotok (A3-ban), vagy másik katona vízbe esik, nálatok is van csobbanás effekt? Múltkor Solt-tal hülyéskedtünk multiban, és nálam placcsant mikor vízbe érkezett, én viszont nem placcsantam nála. Furi dolog. -
Gascan #30075 ami azert is erdekes mert erdemben nem sok valtozott :D -
ezért kérdeztem meg , hogy ami szembetünő,mert a leirásban, leirhatnak bármit abból számomra nem derül ki hoogy az mennyiben változtatja meg az egész játékkot.Pl ha beleirnak valami dx feature javitást az lehet hhogy a teljesitménybe megjelenik,de látható nyoma nem . -
Solt #30073 ITT tudjátok követni a változásokat! Naponta jönnek ilyen 150-300 MB-s frissítések... -
Gascan #30072 jobban fut, egy picit.. meg egy-ket hang is megvaltozott :) -
tpM #30071 Lett benne stance indicator, szóval mutatja kis ikonnal a testhelyzeted. -
Az alfához képest mi változott ami nagyon szembetünö? gondolok a fizikára résuecskeszimulácio, rombolhatóság animácio,hangok. -
tpM #30069 Még raknak bele pár modellt, kijavítanak néhány hibát meg csiszolnak rajta picit, aztán ki lesz adva. Ennyi. -
Gascan #30068 nincs ebben semmi felrebeszeles, termeszetes hogy a betat adjak ki :)
itt az alpha, beta es a teljes verzio kozott elmosodnak a hatarok mivel folyamatosan fejlesztik a jatekokt, a bugok amiket latsz azok a teljeseben is ott lesznek es csak kesobb kerulnek javitasra ha egyaltalan kijavtijak oket
-
beci43 #30067 Szia Danczer!ArmA 3 beta dev.-et használok.Próbáltam a szerverre felcsatlakozni,de rossz verzió miatt folyton visszadob.Szeretnék csatlakozni én is,az arma3.hu-n regisztrálva vagyok. -
Milyen bakikra gondolsz?
Az alfa óta elég sokat fejlődött a játék, de ha mondasz konkrét példát akkor mi is pontosabb infót tudunk mondani. -
antiqueA #30065 Vagy nem értetted a kérdést, vagy direkt beszélsz félre :) -
Gascan #30064 alpha kesobb beta nevvel mar vagy fel eve elerheto a jatek .. a foltozgatas a vegleges verzio utan ettol persze meg nem all meg :) -
antiqueA #30063 Én nem játszottam az alpha/beta-t, de sok olyan videót néztem róluk, ahol olyan bakik voltak, hogy a fejemet fogtam. Mit gondoltok ezeket javították? Korrekt lesz a játék vagy kiadják a bétát és majd lesz vmi? -
Gascan #30062 gondolom az is rasegitett h kivettek a kampanyt :) -
szept12.-én jelenik meg az A3!
Nek tudom mi lőtte a Bis-t,de most mintha elöbb addnák ki mint tervezték. -
Szavazzatok az Action Menu változtatásra. -
Nekrofil #30059 tedd fel az openAL-t:
link:
http://openal.updatestar.com/hu -
Kalash17 #30058 Sziasztok!Az Arma1-el szeretnék játszani, de indításkor ez a hibaüzenet fogad:
A program nem indult el, mert OpenAL32.dll hiányzik a számítógépről.A probléma megoldásához próbálja meg újratelepíteni a programot.
Mi lehet erre a megoldás?Előre is köszönöm a választ
.png)