35066
-
Ilyen géppel tudsz egyáltalán játszani vele?(most ezt ne vedd sértésnek csak még i7el is panaszkodnak rá az emberek hogy milyen szarul fut) -
tpM #30297 [email protected], 4GB RAM, 4750 1GB.
Ja, valamivel jobban fut. -
Gascan #30296 azert nalad is lett tobb FPS? amugy milyen geped van?
-
:D -
tpM #30294 Csupán annyit reflektáltam Gascan válaszára, hogy az új tapasz durván végbélnyílásba penetrálja az általam készítendő hangmodot, mi ennek hatására nem óhajt megfelelően működni. -
tpM #30293 Én is. Lehet azért, mert "csúnya" szó volt benne. Biztos van valami automatikus moderáció. -
Sith #30292 Csak én látom tök üresnek a hozzászólást? -
Gascan #30290 jo lett az uj patch, +10FPS az uj szigeten .. igy 27-30 korul mar jatszani is lehet :) -
Feró Flex #30289 most tesztelem majd. -
Gascan #30288 mennyit segitett? -
Feró Flex #30287 Milyen config kell ennek?
OFP a legnagyobb király.
-
Solt #30286 És akkor pont úgy fog kinézni, mint az OFP! :D -
Feró Flex #30285 köszi -
Gascan #30284 vedd le 500ra a view distancet, kapcsolj ki mindent amit ki lehet offal, a tobbi maradhat medium-highon -
Feró Flex #30283 Kipróbáltam a virágbótit.
8gb,amd3.6ghz,asus580gtx:10-60fps és úgy ingadózik mint az állat.
Küldiben nem is játszottam még ott milesz...?!
Persze lejebb veszem a grafikát érdemben semmi sem változik.
Köszi BIS megyek OFP-zek.
-
tpM #30282 Szerintem itt inkább meg kéne várni, amíg BIS megheggeszti a cuccot. -
Mert a nagy átlagnak nincs FPS-e..... és most kuporgat egy intel processzorra.... -
Feró Flex #30280 Nem valami nagy a pörgés a Három óta sem... -
tpM #30279 :'D
Jó is lenne... Feltöltöd egy példányban mondjuk 1080p-ben, aztán az user kiválaszhatja, hogy mekkora felbontásban akarja megtekinteni. Akár 360p-ben is, de ez már nem tőled függ. -
Gascan #30278 egyebkent youtubera ahol tobb fajta valaszthato minoseg van, az ugy mukodik hogy mindegyiket kulon-kulon fel kell tolteni? mert ez igy eleg macerasan hangzik -
tpM #30277 Igen. Én például minden ACE/ACSE videóm azzal tettem fel, úgy, hogy ugye 1440x900-ról még át kellett méreteznem 720-asra. -
Gascan #30276 720 es 1080-ban is le lehet benne menteni a dolgokat? -
tpM #30275 VirtualDub? -
Gascan #30274 milyen programmal szoktak vagni a HD videokat a youtube-ra? van egy HD kameram, es par felvetelt szeretnek megvani de ha bealakitom romlik a minoseg plusz a kep is kisebb lesz
tudtok valami ingyenes progit ajanlani? -
Koszi a tippet, de sajna nem mukodik, mar probaltam..(Hihetelen, hogy ornagykent nem tudom utasitani, h azt csinalja a hadnagy pilcsim amit szeretnek, vagyis tudom mert jelenti, h vette az utasitast, csak megis mast csinal.. :S Nagyon sok minden el van qrva ebben gameban--plane AI--, pedig naon jo lenne es persze patch-elve vagyon..) -
tpM #30272 Szia,
Nincs A2-m telepítve, de próbáld ki, hogy a térképen kattintasz egyet (ott, ahol meg szeretnél "állni"). Földi járműveknél biztos vagyok benne, hogy működik, de helinél sosem próbáltam. -
Udv Mindenkinek.!
Az lenne a kerdesem, hogyan tudom beallitani(ha egyaltalan lehetseges) hogy mikor lovesz pozicioban vagyok AH-64/AH-1-ben(Arma 2 CO), akkor ott alljon meg az AI "pilota" ahol szeretnem..? Amig nincs ellen a kozelben kb ugy repul ahogy utasitom, de ahogy feltunik 1 fegyveres(1-2 km-en belul) teljesen onhatalmuan ropkod ossze-vissza mint egy idiota(persze kozben mondja, h "As command",ha mondom/utasitom, h "Stop!", de nem csinalja..),szinte lehetetlen igy megfelelo tuzelesi pozicioba kerulni..Lehet ezen valtoztatni, vagy teljesen agyament az AI es ez van, ezt kell szeretni.?(Egyebkent ezt altalaban megfigyeltem, pedig qrva jo kis game lenne, de az AI katonak idiota viselkedese miatt szinte jatszhatatlan. :S)A masik, hogy magassagi parancsot lehet az AI pilcsinek adni..?
Ha vki tud megoldast megkoszonnem.. -
Sziasztok!
Megvettem, az autodetektálásra ezeket a videóbeállításokat ajánlotta:
30-38 fps very high quality-n(a terrain, a particles, a pip, az SSAO high-on, a HDR standard-on, a 4* FSSA,FXAA high, aniso filtering , és minden más egyéb very high-on)
Intel Core 2 Duo 8400 (3ghz),4 gb ram, Ati Radeon hd6870 1gb
Úgyhogy van még benne tartalék.
30-34 fps standard quality(a shadows highon van)
Laptop: Intel i5-460m, 4 gb ram, Ati Radeon hd5870 1gb
-
Feró Flex #30269 Day-Z:
-
Ha szar a szerver nekem is diavetítés az egész :) -
Gascan #30267 olyan gepen mint ami neked van el is hiszem h megvan a 60 FPS ... a kerdesem a szerenyebb gep tulajdonosoknak szol inkabb :) -
Normális szerveren tényleg nincs gond. Haverral egy magyar szerveren voltunk fent, nem jut eszembe a neve, ott nem volt semmi akadás, simán tudtunk játszani. Indított ő is egy szervert igaz csak ketten coopoztunk egy kicsit, de ott se volt semmi akadás, 60 FPS simán megvolt.
V-Syncet egyébként érdemes kikapcsolni, nekem több fps-em nem lett attól hogy kikapcsoltam viszont megszűntek az apró akadások. -
Gascan #30265 ilyesmirol nektek mi a velemenyetek?
midenki azt mondja, hogy jo szerveren jo FPSem van, szingleben megvan 35 korul multiban 15 .. jo szervert meg nem talaltam :)
http://steamcommunity.com/app/107410/discussions/0/864973123857802473/ -
tpM #30264 Nekem már az is fáj, ahogy ez a fickó ül... -
marja #30263 Russian Spetsnaz gun Disarming -
Meg kéne beszélni a többiekkel. Én elvileg este 7 után leszek. -
beci43 #30261 Megvan a 3.Csak nem tetszik annyira.De veletek szívesen nyomulnék.TS lehet ugyanaz,csak átmegyünk másik szobába.Holnap? -
Na ja, úgy eltűnt mintha... Bár valamit írt a múltkor, hogy mivel nyomja. Csak nem emlékszem.
De megvehetnéd az Arma 3-at is és nyomhatnánk Cancriékkel ;) -
beci43 #30259 off: 'Oszt mi van a DCS-el?Ezer éve nem láttunk-hallottunk!
ON -
beci43 #30258 Nocsak!Gyere fel vmelyik nap TS-re,mondjuk holnap,nekem megvan.Nyitok egy szervert,azt nyomatjuk Kenny!
.png)