35066
-
tpM #30338 Jönnek az új cuccok, az irániaknak szánt mesterlövészpuskáról van már kép:
Mintha egy SVU lenne. Úgy tudom, ezzel fogják leváltani az EBR-t. -
Mit szoktál szívni? Én is kérek belőle ;)! -
Én is hasonló véleménnyel vagyok. Szerintem tehetnének bele olyan effektet ami az emberi szemnek van mikor a napfénybe néz. Apró csillogásra gondolok, sokat dobna a játékélményen. -
mlacix #30335 Ha még aktuális, akkor 1.62: http://www.kellys-heroes.eu/files/Arma2/patches/ARMA2OACORFT_Update_162.zip -
Nekem tetszik, más játékokban is jól néz ki, bár igaz nem feltétlen valóságos, ilyennel csak ködben találkoztam eddig. -
tpM #30333 Ja, volt kampány, csak sajnos nem működött. Sőt, a mai napig, x számú patch után is vannak olyan részek, amire még a fejlesztők is azt írják, hogy lépjük át "endmission" csíttel. :D
Gondolom 3 alá is ki tudtak volna köpni valami hasonlót, de inkább úgy döntöttek, hogy több időt szánnak rá, és megcsinálják normálisra. Bár valamiért ebben is kételkedem, de na, azért reménykedjünk.
Nem értem egyébként, hogy miért olyan nehéz összedobniuk egy rendes kampit. Az OFP CWC-beli teljesen jó volt, és nem a megszépült emlékek beszélnek belőlem. Volt egy teljesen átlagos sztori, melyen 4, kidolgozatlan karakteren keresztül mentünk végig. Ugye volt a sima baka, egy harckocsiparancsnok, aztán a különleges erők egy embere, aztán egy pilóta, és egyszerűen teljesen átlagos (menj ide, tisztítsd ki a falut, majd tartsad meg / számold fel az ellenséges utánpótlást stb) küldetések láncolata volt, amik kitettek egy egészet. -
beci43 #30332 Nem rossz.Alakul,de szerintem még mindig nem elég színvonalas a játék.ArmA 2-höz annak idején legalább gyártottak single missiont,meg kampányt.Nagyon foghíjas,valahogy hiányérzetem van és nem tudok rájönni miért. -
beci43 #30331 Be tudsz lépni.Csak add meg a születési időd. -
Gascan #30330 lagg :) -
Fox44 #30329 -
bekecs #30328 Sziasztok
Azt szeretném megkérdezni, hogy az ARMA2, sima alapjátékhoz melyik a legújabb patch? A hivatalos weboldalukra nem tudok belépni valamiért. Esetleg egy linket is megköszönnék. -
tpM #30327 Beszéljünk akkor az újdonságokról. Mit szóltok ehhez a nemrég bekerült fénysugaras feature-höz?
-
Na, látom van egy pár új hsz., mondom biztos jött valami újdonság. Erre női bringákról megy a susmus :) -
Solt #30325 Egyből partiban nyomhatod... :D -
tpM #30324
-
Solt #30323 Szeretnél kipróbálni egyet? -
tpM #30322 A női biciklikkel is így vagyok... -
Solt #30321 :D
El lehet lenni vele, de a folyamatos 60fps lényegesen jobb élményt ad. Ha egyszer kipróbálnád, megértenéd, hogy mire gondolok! :D -
tpM #30320 Jó, nálad még a napok is 60 órából állnak, de szerintem 24-gyel szépen el lehet lenni. A 30 meg egyenesen kiváló. -
Solt #30319 Őőő... nem... oldalirányú, gyors mozgásnál nagyon zavaró a 25 fps.
ITT össze tudod hasonlítani. -
tpM #30318 Nekem 24 (annyitól látjuk folyamatosnak a képet) simán elég. -
Elfut, csak hogyan?
Relatív kinek mennyi fps szükséges egy élvezhető játékhoz.
Aki az arma 2 őt is 10-20 fpssel játszotta itt se fog panaszkodni. -
Nem azt mondom én, hogy hazudik, csak hát 2005ös proci... Nekem jobb intel procin szarul futott.(jó alapból egész jó volt editorban, kevés AI-val még játszható is) -
Megerősítem, velünk játszik. -
Ha te mondod... -
mlacix #30313 Nem annyira rossz az, még az én gépemen is elfut: Athlon 64 X2 4400+, 3GB DDR2 (800-on futnak), ATI 4850 (MSI - 1GB). -
tpM #30312 Irigykedj csak, tata. -
Solt #30311 Csak a fiatal... már egy női bicikli látványa is azonnali erekciót von maga után ebben a korban... :D -
Gascan #30310 veled szuletett tehetseg, hogy megrejled az erotikat a szavak kozott? :) -
A szükség nagy úr :) -
tpM #30308 Mert még nem olyan a viszonyunk, érzelmek nélkül meg nem szeretném. :] -
Solt #30307 Ne mindegy baszod! :D
Egyébként miért nem húzod meg a CPU-t egy kicsit? 3.6-3.8-t simán megy! -
Szörnyű irat. Tele van hülyeségekkel. -
tpM #30305 Ja, elírtam. :D -
Hát nem tudtad hogy ezért nem hal meg az ai ha fejbelövöd?
-
Gascan #30303 paratartalom, tengerszint feletti magassag, ellenszel? :) -
Solt #30302 Nem 4850-d van? -
http://index.hu/tech/2013/09/29/ime_2015_legjobb_haborus_jateka/ -
Sith #30300 Nekem nem mondom hogy jobban fut mint a 2 viszont tagadhatatlanul szebb és kb ugyan úgy fut (i7) szerintem egész élvezhető a dolog. -
tpM #30299 Persze, hogy tudok. Standard-high beállításokon egész jól elhegedül. Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy csak editorban lövöldözöm meg fejlesztgetek, szóval fogalmam sincs mit alkotna egy komolyabb küldetés alatt. A hivatalos fórumon is sokan írják, hogy jobban fut nekik mint az A2, csak hát a netkóddal lehet valami probléma, mert multiban indokolatlanul leesik az FPS.
.png)