35066
-
precise #30458 Azt írják Steamen van mér kampány. -
tpM #30457 Én abbahagytam ott, mikor rájöttem, hogy a csapatvezetőt nem fogja a lövedék, mert "főszereplő". Ezerféle módon meg lehetett volna oldani az életbentartását, de egyszerűen csak kikapcsolták nála a sebzést... Illúzióromboló, ahogy bekap egy rakat ólmot, ő meg csak megy és lő. -
Gascan #30456 jatszotta valaki a kampanyt? ha igen akkor milyen? meg nem jutottam hozza.. -
Szintén a kampányra várok, sajna a szervezett játékokra nincs időm. -
Az analóg füleshez nem kell DAC(Digital-Analog Converter), tehát megkapja a jelet a hangkártyától és az szól. Digitálisnál meg megkapja a hangot digitális formában érintetlenül és magának alakítja át hallható hanggá. -
Analóg amikor pont annyi hangszóló van a fülesben és megfelelően vannak elrendezve, egy-egy hangszóró akkor szólal meg ha a megfelelő jacken kapja az infót.
Digitálisnál sztereó van, de külön hangkártyát építenek bele hogy mesterségesen előállítsa a térhangot(tehát digitálisan állítja elő a hangot).
Roccat Kave analóg 5.1, a basszuson van rezgés, ha egy páncélos mellett állsz rezeg a fejed.
Sőt lehet állítgatni mire rezegjen, ha megtalálod a hangkártya szoftvereden a megfelelő beállításokat, de alapból a basszuson megfelelő.
ui.:én is mindig barlangnak akarom írni :D :D
-
precise #30452 Most Roccat Cave tetszik árban is jó és real 5.1 plusz írják, hogy rezeg is. Volt egszer valami Saitek vagy hasonló márkájú "FFB" fülesem. Volt benne egy kis vibra motor és a mély hangokra rezgett. Arma 2-ben elrepült felettem a repcsi vagy valami robbant beleremegett a fejem nagyon nagy királyság! A gondom az volt vele, hogy a földelés rossz volt és elég erős háttérzaj volt mikor bedugtam az USB csatiba ami adta a powert az "ffb"-nek.
Viszont ha ez a cave is tud hasonló effectet akkor egyértelmű a választásom. Ráadásul nem is drága 60 font környéke. -
precise #30451 off:
Tehát amit nem értek. Van ugye a True és kamu 5.1 A True amikor tényleg több hangszóró van a kamu amikor egy van és azzal kamuzzák elő a térhatást.
De akkor mi az analóg és digitális?
Igazából én még azért nem vettem meg a Solt féle Logit mert még nem teljesen értem ki kivel van... -
Köszönöm a segítségeket! -
találtam még egyet: még egy arma 3 easter egg -
Easter egg mennyire érdekel titeket, pl:
arma 3 easter egg -
Gascan #30447 ezt nem emliti a film, nezd meg te is :) -
Sith #30446 Nem mondom hogy napi szinten, de játszogatunk vele, vagy mostanában megint elő került a OA mindenféle modokkal (csak össze vissza állt coop misionoket vagy mikor mi)
TS van ACRE vel, ha valakit érdekel a dolog.
Nem megkötéses dologra gondoltam, mi is úgy vagyunk vele hogy ok akkor ma toljuk mert ép van kedvünk szóval nem kell semmi hardcore cuccra gondolni. -
tpM #30445 Akkor beszélgessünk a maszturbálásról... -
Kampányra várok én is, a random emberekkel való lövöldözést meguntam, semmi csapatmunka sokszor. Egy havernak van meg, de ő se játszik vele, a arma.hu-s coopra sajnos nekem nincs időm, más szervezett játék meg nem nagyon volt mostanában.
Egyébként amit én még mindig nagy hibának tartok az a sokszor lelőhetetlen, mindenen keresztül látó ai, playerek ellen nem szokott gond lenni aki előbb eltalálja a másikat az nyer, de az ait sokszor hiába lövöm, 1 tár után is képes lelőni. -
Gascan #30443 igy van... a kerdes az, hogy mi az ami oromet okoz ... errol szol a film :) -
Solt #30442 Részemről multira nincs időm, kampány nincs, ergo nem nagyon játszom vele... -
Elég érdekes,hogy az elmult 2 napban több hsz volt a PC alkatrészekről és fülesekről mint az A3-ról megjelenése ota.Most akkor vagy nem játszik vele senki vagy nincs hibája vagy máshol folyik a társalgás róla.
Csak azért jegyzem meg,mert én főleg innen tájékozódom és sorra jelennek meg a javtások,de semmi észrevételt nem hallok felőlük,hogy a gyakorlatban ezek a változások mennyire észrevehetők vagy hasznosak. -
Oké, de ha legközelebb 5.1 es hangfalakat hajigálsz, szólj és elkapom. 
-
Én maradok a stereónál, az 5.1-es hangfalat is kihajítottam a szobából és vettem helyette 2.0-át, zenehallgatásra egyébként is jobb, játéknál meg 2 utcával lejjebb is hallják ha telibe lőttem valamit
-
Solt #30438 Ehhez nem kell a film! :) Arra kell költeni ami örömet okoz... :) Nem vagyok nagy filmnézős mostanában, de majd észben tartom. :) -
Gascan #30437 nezd meg akkor sztem, 90-es evekbol, Al Pacino .. aztan megkerdezem utana is mire kell kolteni a penzt :) -
Solt #30436 Nem láttam... :) -
Gascan #30435 Mi a véleményed az "Egy asszony illata" c. filmről? :) -
Sith #30434 Igazság szerintem az ARMA free ben abszolute nem vagyok képben, rendesben ez szerver oldali cucc szóval van olyan amelyiken be van kapcsolva van ahol nincs, coop ban pedig missionje vállogatja -
Korábbi analog 5.1 nél én is tapasztaltam, hogy a mély nem volt a legjobb, de a Roccat Kavenél nem tapasztaltam.
A kábelen külön erősítő van amivel tudod állítgatni a hangsávokat.
Viszont a 5 dugón kívül ami a hangkártyába megy igényel még egy usb helyet is, ráadásul ha nagyon felerősíted a basszust hihetetlenül rezeg az ABS része, és a műbőr elkezd foszlani egy idő után.
A magas árából azért elvárható lenne hogy jobb minőségű anyagból készítsék. -
Solt #30432 Hmmm... Na most már mindegy, elvagyok bőven a G930-l, legközelebb meg majd jobban körülnézek! :) Fel sem merült bennem, hogy ez USB-s lesz, most meg parlagon hever az X-Fi... :D
@Wreck86: Részemről nem tudom a választ. -
:D meg fogsz lepődni de van, pl.: Zalman,Razer Barracuda, Roccat Kave 5.1 és van még biztosan, de én ezeket ismerem :) -
Valaki esetleg?
Régebbi kérdésem. -
Solt #30429 Mutass már légyszíves néhány példát 5.1-s analóg fülesre... :)
Ha a III.-kerület környékén jársz, szívesen megmutatom... ;) -
Igen :)
Egy jó analóg füles igazából 40k-nál kezdődik, de ahhoz audiofilnek kell lenni, plusz ahhoz kell DAC és erősítő is, vagy nagyon profi hangkártya.
Az 5.1-esekkel az a baj hogy valami mindig hiányzik a hangjukból, mondjuk a logit kipróbálnám, nekem valamelyik régebbi razer volt, azt nem igazán szerettem, elég kuka hangja volt. -
Solt #30427 Nem, dolgozom érte nem is keveset! :) Ráadásul nem iszok, nem drogozok, nem kurvázok, valamire költeni kell! :D -
Solt #30426 Én is cáfolnám, nálam is tökéletesen működik, ez ráadásul 7.1
Ez a digitális vs analóg sztori mi? Ehhez totál hülye vagyok... :) Nekem USB-s a G930, és elvileg hangkártya is van hozzá. Kurva jól szól szerintem, bár én naiv azt hittem, hogy az X-Fi-re kell csatlakoztatni. Amikor kiderült, hogy USB-s, pislogtam is. Ezek szerint ez a digitális, és van olyan ami szimplán "csak" füles hangkártya nélkül, az lenne az analóg? -
Gascan #30425 en ezt ugy oldottam meg h nincs TV :D -
Gascan #30424 nalad a csapbol folyik a cash? :) -
Ezt cáfolnám, sokat multiztam stereo fülessel és 5.1 el is, érezhetően nagy a különbség.
Zajok pontos irányát betudom lőni, egyedül a távolsággal vannak gondok, de ez nem az 5.1 nek tehető be. -
tpM #30422 A hivatalos fórumon az 5.1-es rendszert használók panaszkodnak, miszerint Armában nem muzsikál jól, nem tudják megbecsülni a hangok helyzetét vagy távolságát, szóval egyelőre nem biztos, hogy jó ötlet 5.1-es fejhallgatót venni hozzá. -
Útközbe rájöttem, hogy ez egyértelmű számodra, kicsit este van már. Mindenesetre valakit talán sikerült felvilágosítanom vele. :D -
Roccat Kave-et vettem 2 éve, hangzásra még mindig nagyon jó, és elég jól kijönnek a térhangok, de a fülvédő szivacsra vart műbőr elkezdett lehámlani, néha elmegyek otthonról anélkül hogy észrevenném a fülemre rátapadt fekete darabkákat, úgy néz ki mintha koszos lenne a fülem :D
Ha ilyet vennél gondold át.
Még valamire figyelj, 5.1 ből és 7.1 ből is lehet analógot és digitálist is venni. a Digitális jóval olcsóbb, de igazából csak szoftveresen oldották meg a térhangzást, ellenben egy analóg fülessel.
Ha minőséget akarsz mindenképpen Analógot vegyél. -
Solt #30419 Én Logitech G930-t használok... Imádom! :)
.png)